31/12-2009/2010

                      

               Önskar er alla

 trevliga läsare 
                         
                  
                          
              Gott Nytt År








                                                     

Hos Moster i Kista igår kväll!!!

Lägger in lite bilder från igår! När vi var hos min kära moster i Kista! Det var super kul att vara där.. jag hade inte varit där på flera månader, så jag började sakna moster, Kurt, och Luisa min köra kusin! Maria var där en av min kusins bästa vänner.. hon är super trevlig , mamma gjorde slingor i håret.. men hon kom inte med på något kort! Det var inte jag som hade kameran igårJ haha utan den gick runt runt! Hahha ändå kom hon inte med.. men söt blev hon! Haha och så var lilla Natalia där! hon är dotter till min kusin Rodney (DJ) som bor i Rimbo! hon är så gullig!
Hon kallade mig för Rumpan! hela kvällen!

Vi fick åka kommunalt till Kista! Fett jobbigt! Bilen är sönder! Hoppas vi får tillbaka den idag! Hatar att åka kommunalt! : ) hahah

 

Det var super roligt igår! Måste göras igen! Hahah kram!

 

Kurt, Moster + Natalia  och pappas arm i vägen!


 

Jag och Gubbelino! fångade honom för en gång skull! straffet för det vart massa bitsår på fingrarna! haha

 
Jag,Luisa + Natalia!:)



Den lilla Galna fågeln! stark som en oxe !!!






Ha det bra

//Cristian


sista Passet innan ett nytt år dyker fram! "Torsdag"

 

Pappa följde med mig till gymmet idag, trodde aldrig att han skulle orka vakna så tidigt! Eller a ganska så tidigt jag gick upp kl 07:45 hehe för att hinna piggna till lite innan gympasset.

Annars brukar jag ha svårt att träna tidiga pass.. men ibland måste man ju det.. det är ju snart ett Nytt År  och jag ville gärna hinna gymma!:) hehe sista gympasset på året J ska försöka köra imorgon också! Har några muskler kvar att träna + att jag hade tänkt köra ett till ryggpass på Lördag! Hoppas inte bara man är död efter idag natt! Hahah

I alla fall jag orkade inte käka frukost.. har lite svårt att träna med mätt mage! Så jag fixade till en shake! Ungefär 70g protein + 20g snabba kolhydrater, det funkade faktiskt!:) hehe

+ så testade jag lite prestation höjnings preparat som jag fick av Robert!:) funkade bra… gick o pumpa hårt idag.. vi körde Ben + Bakrelår + vader   och sen så körde vi bröst!  Igår körde jag mycket främre lår ju! Vissa människor tränar hela ben men jag gillar inte fast vissa av de övningarna tar på hela ben men sen så koncentrerar jag mig enbart på att köra en viss muskelgrupp! Man kör ju som man tycker är bäst!

Haha Pappa var helt död idag! Han fick kämpa hårt.! Men han är verkligen duktig , det är bra för honom att träna.. han behöver verkligen det! Annars börjar hans kagge att växa! Hahah

 

Mot slutet av passet så dök Levi min vän: ) hehe hoppas jag stavade ditt namn rätt , min vän!

Skit kul att träffa honom , verkligen .. det var ett rätt bra tag sen vi inte träffas.. han bor just nu i Uppsala där han studerar, så han är inte här i Stockholm så ofta.. Levi är en så trevlig vän, en super bra person! Uppskattar dig verkligen Amigo!

 Levis blogg: http://pazzion.soclog.se






Körde idag!

 

Ben

  1. Sittand Lårcurls
  2. Benpress
  3. Enbensvadpress
  4. vader på Benpress

 

Bröst

  1. Hantelpress på snedbänk
  2. Bänkpress på snedbänk
  3. Bänkpress på omvänd snedbänk
  4. Flyes i Pec-Deck

 

 

Super nice pass! Vi får se vad som händer senare ikväll: ) haha vad som helst kan hända!

 

 

Pappa!!

 
jag!!




Jag - gillar inte denna sorts av benpress maskin.. men snart börjar jag träna på SATS från och med den 4 januari! så då blir det benträning på riktiga maskiner!!!



Pappa!!


Jag- Levi hjälper :) hhee han är verkligen duktigt! kul o se dig mannen!
kram!



jag!


Pappa!


Levi Pojken!


Trevligt! sköt om dig haha! hoppas vi ses snart igen!







Kram

//LatinoBiffen


nice

vi stannade upp vid skogen o tog lite bilder.. ser så vackert ut .. med all snö! alla träden allt.. är vitt!
super coolt!
sen stannade vi upp vid ankdammen.. stackars änder som är ute i det här vädret.. finns ju inte så mycket mat!
men det är starka djur som klarar sig hela vintern utomhus!



jag! med min 100kg tunga träningsväska!


pappa!!!


Söta- kolla in dem! heheh


Mäktiga istappar typ 1 m långa! hahah måste göra ont o få en sån på huvudet;)

hahah







kram
//Cristian


Gympass idag Onsdag!

Vaknade kl 08:30 för att jag skulle hinna bli pigg innan vi skulle dra till gymmet.. pappa kom precis hem i tid för att följa med o träna med Mile och Mig!

När klockan var 09:00 så orkade jag inte göra frukost så jag blandade ihop en shake med 80g protein och 30 gram kolhydrater för att fylla på bränslet i kroppen + så innan jag drog till gymmet så tog jag 6 st NO-Beta kapslar för att få riktigt pump i musklerna.. sen så drog vi .. vi skulle vara på gymmet  vid 10:00 och då gick pappa o jag mot stationen för att möta Mile som kom med bussen.. han tog då 6 st. liknade kapslar på stationen jag hade med mig vatten åt han: ) heheh

Sen så gick vi tre ner mot gymet och började … pappa värmde upp på cykel som vanligt medans vi värmde upp bena   med benböjd med lite vikt! Sen när pappa kom började hårda träningen igång!

 

Dagens pass:

 

Ben

1. Knäböjd/benböjd med bena placerade tätt intill

2. Benspark- Quadriceps femoris(4 musklerna på främre lårmuskel)

 

Axlar

1.Sittande Hantelpress

2.Skivstångspress bakom huvud

3.Liggande hantellyft åt sidan på lutande bänk

4.Baksida axlar liggande på lutande bänk


5.Drag till hakan med skivstång


6.Kabellyft framåt med kort skivstång

 

 

Måste bara säga att dagens pass var super tufft.. när vi körde ben kunde man knappt gå efteråt.. och axlarna kändes som om man inte hade kvar dem! Hahah

Men men … vi kämpade super idag och jag är skit nöjd med dagens pass , tror pappa och Mile och är nöjda.. hahah en rolig sak när vi körde sista övningen axlar nr 6 så frågar Mile sen .. är det här den sista… jag bara ja och han vart så lyckling o bara skrek ut YES!! Haha skrattade sönder mig.. lät så roligt.. jag förstår han.. vi körde skit hårt.. men jag tänker aldrig på när träningen tar slut.. utan  det gäller bara att bita ihop och kämpa.. skönt efteråt ju ..:) haha

Efter passet så drack jag mera protein blandat med 50g kolhydrat… J för att återhämta mig snabbt.. sen så bytte vi om o så drog vi.. ska senare till min kära moster i Kista.. det var skit länge sen jag inte ser henne och jag saknar alla där:)

Så det lär nog bli roligt!

 

 

jag kämpar förfullt hahah!

 

Mile!

 

pappa!!





Saman.. han pumpade förfullt idag med sitt eget schema.. han köpte också ett tillskott av mig!




jag!


Pappa!


Mile!!


Axelpasset börjar nu!


jag!


Mile!


Jag- haha roligt ansiktsuttryck!


Mile- super duktig!


Mile- lär han en ny övning!


Pappa fattade direkt hur man gör:)


Jag!



Mile-ännu en ny övning för Mile!


heheh Pappa o Mile



JAG!!!




jAG!!!



PAPPA!


JAG + Mile- dålig bild! :)













Kram

//LatinoBiffen


mättande:))

Dagens Kock (pappa) hade lagat en stor fläskfilé gryta typ.. med bönor och massa goda saker.. + ris och grönsaker.. super god..:) hehe nu vart man mätt och glad.. vi ska mot Viksjö snart till några nära vänner till familjen ,ska fotografera deras lilla söta kanin som de måste bli av med. Den är så söt och tamJhehe

 

 

 

 

Kram!

//Cristian


Gympass Tisdag 29/12-09

Hade ju lilla Chico som jag vaktade tills idag.. så innan jag skulle dra o träna så fick jag rasta honom så han skulle klara sig utan att behöva gå på toaJ hehe han är så söt.. och så snäll… gick runt kallhäll med honom.. sen gick jag till ankdammen här i Kallhäll och så satte jag mig på huk intill Chico .. och så tittade vi på ankorna/änderna han är så snäll och bara viftarde på sin lilla svans han vill leka med allt.. Chico är så himla snäll vovve.. att han brukar leka med katterna ute på gatornaJ det är skit kul att seJ han har aldrig överreagerat på något djur/männiiska med aggresivitet..

I alla fall direkt efteråt när vi frös lite om våra rumpor så drog vi mot Kallhäll Station för att jag skulle träffa Mile, vi skulle köra ett gympass , han kör mitt gamla tränings scheman medan jag har gjort om mitt tränings schema. Idag vart det ett ryggpass vi körde i ungefär 2 timmar.. intensivt pass. Jävlar vad pumpad man vart men en rolig sak.. Jag fick ju massa tillskott igår av min vän Robert som jobbar på Svenskkosttillskotts företag så jag testade lite kappslar tillsammans med Mile så Jävlar det var länge sen jag hade sån ork och så jävla pumpad man vart! Skit skön känsla , verkligen!

Mile har blivit så biffig! Han har blivit så duktig träning,kost,hälsa! Grattis MileJ hehe ”jag som lärt han” hahah men i alla fall! Duktig han e!

Pappa kunde inte komma.. för vår bil är konstig så den är på verkstan men de har fan inte lagat den! Lackar.. pappa är skit lack!

Så vi har fått låna en bil av företaget men så sa de idag till pappa att han kunde komma.. o när han kommer så funkade inte ens bilen att starta! Lackar.. han kunde ha kommit med mig o Mile och träna! Det är pappa som gillar att ta bilderJ så det är han som tar massa bilder.. så idag vart det inte så många träningsbilder: ) hehe men men!

Livet är hårt för oss hårda! J

 

Dagens Rygg pass:

  1. Pulldowns
  2. Latsdrag till bröst ( brett överhandsgrepp)
  3. Latsdrag bakom huvud
  4. Latsdrag med smalt grepp
  5. Rodd i kabelmaskin med V-handtag
  6. Rodd i kabelmaskin med enarms handtag
  7. T-stångsrodd på maskin
  8. Ryggresningar på lutandebänk
  9. Chins

 

 

 

Super nöjd med dagens pass hoppas morgondagens pass också förblir så

 

Lite bilder:


ute med lilla Chico .. innan jag drog för att träffa Mile!


Chico älskar allt som rör sig.. han vill leka med allt!


Mile körde Biceps,rygg,ben idag heheh


jag pumpar rygg! hahah


Så jävla pumpade vi var idag och vilken prestationsförmåga.. hehe ellerhur Mile:)


Mile!


jag sönder svettig:) haha som vanligt! fast idag lite extra!:) extra allt!







kram
//LatinoBiffen<33


Hundvakt!:)

Är hundvakt! Åt lilla Chico! Han är så söt! Vilken socialiserad vovve.. verkligen! Faktiskt är

det roligt att ha honom hemma! Han är så smart..och duktig liten rackare!

Ska snart ut med honom.. vet inte exakt när ägaren tog ut honom .. så han vill nog ut och göra sina behovJ hehe

Ska rasta han igen sen innan jag lägger mig.. bara så han får kissa… om han inte bajsarJ så kalart.. måste upp lite tidigare imorn.. för jag har tid hos hudläkaren på LäkarHuset i Odenplan.. får veta hur blodproven jag tog här om dagen  vart.. kul att se resultaten!:)

Ska vara där kl 10:00! Så måste nog upp ännu tidigare… för att passa på att rasta lilla Chico innan!:) hehhe

Längtar själv till jag skaffar vovve… kollar fortfarande på Kennlar…svårt att hitta bra uppfödare.. så vi får se! Det är ändå en bit kvar till hundköpet sker.. i AugustiJ

Hehe

 





Kram
//LatinoBiffen!


Gympass !!!

Idag så följde pappa med mig igen och gymaJ det är fan kul när han kommer med.. för han får verkligen kämpa hårt på passen.. jag oxå såklart… men han lär sig mycketJ på samma gångJ + så måste han träna för att må bra , pappa har lite problem med vissa muskler.. så det passar honom super att följa med mig och tränaJ

Han har blivit jätte duktig på att hjälpa till när jag kör tungtJ heheh

Det var lagom mycket folk när vi kom.. bänkarna i hantelrummet.. var upptagna.. alla! Så vi fick värma upp lite innan någon var ledig! Men men så är det ibland..:) men har inte så stor tålamod när jag tränar.. vill att allt ska vara tillgängligt för migJ när jag kör mina pass!

Trodde inga jag kände skulle komma men efter 1½ timma så dök Vusal, Mile,Anton, Leo,Nicklas och Aldin upp + lite mer folk!:) då vart det ju roligt! Alltid kul att ha folk man känner bra runt om kring sig när man tränar!:) hehe + så väntade jag på min vän Robert som jobbar på Svenskkosttillskott företag.. han var skit snäll och gav mig några tillskottJ hehe super snällt av honom, tack… jag trodde inte det skulle vara så mycket.. han sa igår att han hade några få påsar att ge migJ och idag när jag följer med honom till lagret.. som ligger 20 m från gymet..så ger han mig en stor papperskasse full av olika bra grejjjer… TACK SÅ MYCKET.. SUPER SNÄLLT;)

 

Så dagens pass  gick super.. allt flöt som det ska hehe och pappa o jag pumpade hårt idagJ

 

Vi körde idag

 

Bröst-Pectoralis major övre/mellersta/nedre delen

  1. Hantelpress snebänk
  2. Hantelpress rakbänk
  3. Bänkpress snebänk
  4. Bänkpress omvänd snebänk
  5. Flies på Pec-Deck

 

Triceps Brachii

  1. PushDowns med rep
  2. PushDowns
  3. PushDowns med ryggen mot kabelmaskinen

 

lite bilder från dagens pass:


pappa


Vusal kör! Mile hjälper


grabbarna.. Anton, Nicklas + Leo


jag :)


hjälper Vusal :)


jag!


pappa ...


jag!


jag- triceps




KOLLA VAD FULLT NU MITT KOSTTILLSKOTTLAGER HEMMA VART! HEHE LÄNGE SEN DEN INTE VAR FULL IGEN:) HEHE
HAR JU LITE DÅLIGT MED PENGAR JUST NU SÅ JAG FÖRSÖKER SPARA SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT..
TACK IGEN Robert min vän! för tillskotten!






kram
//CRISTIAN


Ny dag:)

Det var faktiskt skönt att bli utvilad sen all festandet… har också varit en skön känsla att inte behövt missa någon träning, ibland stänger de ju gymmen under julen, men i år har gymet varit öppet hela tiden, den kommer även vara öppen under nyår, och jag ska träna då ett pass på morgonen. Idag ska jag till SATS och köpa mitt kort, de har ett billigare erbjudande om man köper innan denna månad e slut, för studenter.

Sen ska jag vara hundvakt till lilla Chico till imorgon, så det ser jag fram emot.. alltid roligt att ha lilla Chico här hemma + så ska Pappa och jag gyma igenJ vid 16:00 det blir då

(bröst - Pectoralis major) + Triceps .

Jag vet inte vad som händer senare mot kvällen, har ju tagit på mig ansvaret att vakta lilla Chico.. så jag vet inte om jag kan gå ut.. utan då blir det väl någon lång promenad, vi får se : )

I alla fall… det var pappa idag som lagade den goda frukosten

Ägg med tomat, lök, lite salt super god… väldigt vanlig frukost i Colombia!




frukost bordet:)


hahah







Ha en trevlig start på dagen
Kram
//LatinoBiffen


Gympass med pappa, Söndag!

Pappa följde med mig idag med till gymmet.. behöver någon som kan hjälpa mig, och samtidigt så lär jag honom att gyma bra : ) !

Trodde att jag skulle vara död idag eftersom jag inte sovit så mycket sen julafton.. men hela passet gick super.. vi körde ett tungt passJ  intensivtJ hehe

 

Det sköna  var att gymmet var inte  så fullt med folk utan det var lagom mycket..:) i alla fall så var inte allt på gymmet upptaget.. som det annars brukar vara!!!

 

Träffade en vän till mig som heter Robert han nämnde att gymmet skulle köpa in nya hantlar… men de skulle inte köpa in tyngre… för de är rädda att fel folk ska komma dit och träna! Fan jag lackar verkligen… fattar inte hur de tänker.. som om Anabola snubbar ska träna på Friskis & Svettis haha  man kan ändå inte träna 100% bra där… de saknar vissa grejer..!

 

Istället för att slösa pengar på helt nya hantlar borde de bara köpa in några få tyngre viker till, de borde köpa in till ungefär en 60 kg tunga!:) hehe då skulle man bli nöjd. Det är inte bara jag som vill ha tyngre.. de flesta som är atleter.. som vill få en ökad muskel volym vill också ha tyngre… hopps de lyssnar på folket.. men jag tror inte.. fett jobbigt!!!

 

Dagens pass:

  1. Kappmuskler
  2. Kappmuskel/axlar
  3. Midja
  4. Biceps- Hantelcurls
  5. Biceps- Stående Skivstångscurls
  6. Biceps- Curls i Kabelmaskin
  7. Mage- Sit-ups med tungvikt
  8. Mage- Crunches i maskin

 

 

Super nöjd med dagens pass! Efteråt.. drog vi en snabbis till Lidle… för att köpa lite käk för veckan.. sen skyndade vi oss hemJ

Ska dusha snart.. sen käka!



Pappa- Kappträning



Jag- Kappträning

pappa- kapp/axelträning


Jag!


pappa körde även lite axlar!


jag- Midja!


jag-hantelcurls


jag- ståendeskivstångscurls


pappa!!!



jag- Curls i kabelmaskin

 


pappa!!!









kram
//Cristian


God morgon söndag!!!




Hade fett svårt att sova bra inatt… vet inte varför.. men jag tror att det är för att vi festade så jävla mycket under julenJ haha vi var i Tyresö fan i 2 dagar.. åt som fan.. har inte ätit så mycket på så länge.. kl 04:00 på morgonen … åt vi mat.. mm! Jag sov knappt de här dagarna, det var skit kul men jag blev så seg.. + att jag tränade på gym..dagen efter julafton , det var sskönt att träna… men jag fick också en massa träningsverk) hahha kunde inte ens gå upp eller ner för trapporna i TyresöJ

Igår… då vi åkte från Tyresö så åkte vi mot Bålsta.. där vi skulle hem till några vänner och fortsätta fira lite julen… vi vart välkomna med en massa mat.. men lite mer chill där… eftersom man var så seg.. så vi pratad och hade roligtJ haha lilla Chico fick jag också träffaJ han är så söt, jag ska vakta honom imorgon och till Tisdagen.. då Jose och familjen åker på kryssning!

Det är alltid roligt att ta hand om Chico.. han är en så fin vovve!:)

 

I alla fall idag vart det en ganska stor frukost.. måste vara så pigg som möjligt.. ska snart vid 15:00 till gymet och köra ett pass.. har  några muskelgrupper som jag måste tränaJ haha

Undra om det kommer vara fullt av folk.. för gymet hade öppet från 10:00-12:00 sen skulle de stänga och öppna igen kl 15:00- 18:00! Tror inte att så många vill träna så tidigt idagJ jag tror många är lika döda som jag haha

Hade värsta ont i huvudet igår också.. fett jobbigt!!

 

En rolig sak

Jag fick lite julklappar hehe i år eftersom jag har varit en så snäll pojkeJ

 

Vinter handskar

2 st Tjocktröjjor

T-shirt

Kalsonger

Styrketräningsbok- så jävla bra bok! Komplett!

Har nog fått något mer.. men mitt huvud snurrar runt.. kommer inte på något mer just nu!:) hahah

 







Flex Sports Clubb (gym)

Cristian David (min kusin) och jag vaknade kl 10:00 för att hinna göra en bra frukost.... och för att sedan kunna dra till Flex Sports Clubb gym i Skarpnäck!!
När vi kom dit så fick vi provträna där:) min kusin har haft kort där tidigare... så han visst hur gymet var!
Super snyggt gym...med riktigt bra kvalitetsmässiga träningsutrustning!
De har 6 st Flex gym utspridda i stockholm... och de har även Tävlings Atleter.. innom fitness...
jag kan verkligen rekomendera deras gym..de har även bra högutbildad personal...som är specialiserade innom olika områden när det gäller träning,kost,hälsa mm!
____________________________________________________________
Idag körde vi
Bakrelår
1. Bencurl
2. Baksida Lårcurl
3. Vadpress
Bröst ( övre bröst muskeln)
1. Hantelpress med sne lutande bänk
2. Bänkpress med sne lutande bänk!
_____________________________________________________________
Vi vart super nöjd med dagens pass.. och väldigt trevligt att fått lära känna personalen på Flex gym och gymet var även nice.. att fått träna där!!
så efter passet så bastade vi och dusha! haha fyfan vad vi var pumpade.. vi kunde knappt gå:)
lite bilder:)
Cristian David - Vadpress!!!
Jag
jag:)
cristian David
Min Biffiga Kusin:) heheh!!!
jag
Hulken!!!:)
kram
//Cristian

Colombiansk juldag! hahah fffffiiiiiseeesstaaaa

Jävlar vad det rullar på här... skit kul har alla! hahah så jävla mycket mat..:) alla dricker... det är nog bara jag som inte rör något med sprit mm!!! min träning.. ska ju försöka träna imorn! så jag måste vara pigg och ha energi!!
Jäävlar  äkta COLOMBIANSK JULDAG! MED MASSA MAT.. dans!!! haha fest!! musik pumpar... salsa,Cumbia... mm!
Tänk att Tomten kom till oss! vi är inte som svenskarna som lämnar... kakor.. mjölk,tomtegrött mm! vår colombianska tomte super... med jävla mycket sprit... och är redan helt borta när han kommer och lämnar julklappar hahah!!
så jävla kul att se... idag .. fyfan bara Colombianer haha + en fransk kille:) haha men han talar även flytande spanska! haha så de e nice!
hoppas alla haft kul idag! den 24/12!!!!! jag önskar er alla en lyckad jul!
ska lägga upp roliga bilder från kvällen! haha colombianska juldagen!!



syrran , Sebastian och jag! visst e han söt! hahaa


jävlar nu börjar den där påfågeln likna något!! haha Marisol och William! de som äger huset och de som bjöd oss ,pusss


jag+ tomte!!!!


Äkta colombianer!! haha jag i vit t-shirt!!!!



lille Sebastian.. så himla glad:) verkligen kul o se!!!


sötaa



här tomten.. inga kakor.. eller gröt till dig.. utan du är en äkta colombian och det firar vi med starka grejjer!!





julbordet!!!


hahah packad? ........................hahaahaah lol!!







Dax att hugga in! döda påfågeln!!!



gissa vems;) ?? haha







god jul!!!

kram
//Cristian

julen! 24/12

Vi har åkt runt och lämnat presenter till de närmaste! :) själv har vi fått massa julklappar som vi kommer öppna runt 24:00! Colombiansk stil! en fin sak.. vi hann åka till min kära moster:) i Kista! men hon var inte hemma utan min söta kusin var där:) med Kurt (mosters sambo) + Luisas vovve:) en väldigt fint exemplar.. men den är blandad... säkert amstaff & pitbull ... men jätte fin tik! dock är hon ganska så skygg så jag sa till min kära kusin att hon måste träna med socialiserings övningar med vovven! annars är vovven så jävla söt!
får också lust att köpa vovve:) hehe jag hade jätte gärna velat stanna längre hos min moster... och firat juldagen där.. men vi var tvugna att åka till andra ställen och lämna de sista klapparna! vi åkte ända till Tyresö :) hehe där stannade vi... alla har börjat dricka som fan hahah , de skrattar som fan och vi lyssnar på Colombiansk musik! hahah + så en masssa mat.. och det roligast är att när vi kom så höll Marisol på att fylla en stor påfågel! haha! som vi ska äta om några timmar... den ligger i ugnen nu! ihop sydd mm! haha
vi väntar på Cristian David!:) och de.... så vi kan börja käka sönder oss!:?
sebbe hans lillebror fattas också! han skrattar värre än mig! ska försöka få det på film idag! haha!:)
julgranen är fyllt med presenter och jag vill sova! tränade så jävla hårt! men en sak håller mig vaken.... deras hus.. den är så jävla nice.. allt fungerar med kontroller.... det är som om huset tänker helt själv! vill inte ens veta hur mycket detta kosta! fyfan vilken fynd de gjort! stort som fan också... skulle lätt kunna flytta hit:)= hahah
lite bilder från när vi just kom!
Allt och lite till som vi hade med oss! hahah
Hos moster... min syrra +Luisas nya vovve .....Cleopatra!
Luisa och Kurt!!!
söta
I Tyresö! Marisol fixar påfågeln!:)
haha Colombianerna!!
Karla min syster
jag!
Bli en LatinoBiff ! ät .....
Jul Dagens Offer!!:) hahaha

Önskar er alla en fin God Jul!!!

                      


                                                  

      Önskar: LatinoBiffen

                                 
                  



                                                            

Julpass på gymet!:)

Pappa följde med mig till gymet.. för att köra främre lår och rygg. Det var kul när vi kom för att hon på receptionen såg glad ut övar att det kom folk och träna.. visst det var typ 5 st som tränade redan när pappa o jag kom! Men men så kom det ännu fler… skönt att se att det inte bara är jag som kör på julafton.. alla tycker man är galen över att man tränar.. men jag ser inte julafton som värsta speciella grejjen just nu… när jag var liten så var det viktigt som fan med julen eftersom då fick man ju julklappar! Nu får jag ju också julklappar.. men när det gäller min träning så kan inget stoppa mig … jag känner att jag måste träna.. och jag vill träna.. då är det bara köra på!

Det är faktiskt skönt att köra ett pass idag! Känner mig riktigt nöjd … verkligen! Pappa också! Han behöver också tränaJ han har blivit väldigt duktig på gymet.. och han hjälper mig braJ heheh så det är kul!!!

Jag måste öka volymen på främre lårmuskel så idag körde jag skit tufft! Jävlar vad det brände… kunde knappt gå efter varje gång jag hade kört!:)

 _______________________________________

Så dagens jul pass:

 

Ben- benböjd ståtätt med bena.. 4x10

Ben – Benspark 4x14

Rygg/lats drag brett hållning 4x10

Rygg/lats drag tätt hållning 3x10

Ryggdrag  5x10

Chins 3x10

 _______________________________________

Väldigt nöjd med passet.. men pappa hade brottom så vi drog sen så fort vi var klara… Vusal tränade också med oss… och sen kom Aldin! Super kul att se folk som tränar… som tänker som jag när det gäller träning!

Vi ska fira julen i Tyresö! Hos några kusiner… vi hade inte tänkt göra något idag typ! Hade tänkt bara chilla och äta.. men nu vert det så att vi vart bjudna dit! Så vi ska fira där … och ha kul ,äta .. prata  mmJ hehe

Ska försöka köra ett pass på gymet imorgon med.. men tror det blir i något gym där borta i Tyresö! Måste köra bakrelår, vader och Biceps!

Så vi får se! Annars lördag!:)

Men jag ska dusha nu för jag måste dra sen!:) haha

Men God jul allaJ hoppas ni får en trevlig dag!:)

Kram



pappa!:) heheh


jag!:) riktigt tungt! och jobbigt!


Vusal värmer upp! han kom lite senare än mig!:)


pappa tränar arm strålben muskeln!:) hehe


jag efter benböjden! var slut!:) haha


pappa!:)


Vusal!



jag fyfan vad död man var.. kunde knappt ställa mig! efter varje gång jag hade kört!




jag:) hhaha



haha jag igen:)



:) bara bita ihop LatinoBiffen!!!



efter passet! man var helt slut:) haha jävlar fick lite träningsverk efter gårdagens pass med Mr.Ederer!:) hahah





God jul
//Cristian


Jul morgon!

Innan julpasset:) på gymet.. så behövde jag få fylla på med lite extra kolhydrater :) hehe och protein!
redan sen jag vakna... kl 8 så kände jag mig lite seg! jag pallar inte heller äta min proppmätt just nu för jag skulle köra ett tufft jul pass!



GOD JUL!

Mile och jag vi drog ut... typ 2 timmar till Mp! haha det var typ 15 pers där... palla dra till stan idag! ska upp tidigt hinna äta bra frukost... sen dra till gymet och köra ett jul pass!:) hoppas bara pappa kan följa med! för jag ska köra lite tungt ben.... och kanske lite rygg!
så behöver nog lite hjälp:) hehe
det var en tråkig kväll idag!:) men som sagt allihopa:

JAG ÖNSKAR ER ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG DAGLIGEN

EN FIN GODJUL OCH EN PUMPANDE GOTT NYTT ÅR!



 
Mile


JAG I KYLAN!:)


JAG:)









KRAM
//Cristian

KVÄLLSPROMENAD MED KAJ!

när jag dushade klart.. så frågade Kaj om jag ville hänga på o promenara lite.. med han och Scott " hans hund" så jag sa oki!:) hehe
det var ganska skönt att promenara....bara att lille Scott... e lite dampigg... haha när jag träffade de.. så blev han så vaktig att när 2 tanter gick förbi så ville han äta de.. försökte jag avleda han:) ,med handen o då bet han mig::) hahha gjorde ju inget ont.. men det såg bara löjlig ut:) lille söte Scott.. haha annars gick ju promenaden super.. skönt att gå ut och gå.. med någon o prata med:) Kaj och jag pratar typ träning jämt!:) haha hur man kan förbättras mm ! han har blivit skit duktig:) verkligen! så vill någon ha hjälp av han:) så gymmar han i Jakobsberg gymet... vid simhallen:)

jag kör ju inte där... utan jag kör just nu i Kallhäll "Friskis" :) hehe!:)
det är alltid folk som fråga om de får träna med en.. visst de e kul:) heheh!
ska kanske byta gym sen.. mitt årskort går ut i början av kommande månad!:)


vi träffade på en shar pai hund.. på vägen så jävla snygg! synd att de är så sönderavlade idag!:)


Kaj biffen + Scott


jag + Scott





kram
//Cristian


:) nice..

Lite fler Bilder med mig och Johan Ederer från dagens axelpass:)
ni kan även se bilder från idag... på hans blogg: http://johanederer.blogg.se
eller http://johanederer.blogg.se/2009/december/long-time-no-see.html denna länk är hans inlägg... med bilder från dagens pass:)

Önskar dig Johan Ederer en fin
God Jul & ett Gott Nytt År !!!!












ha det bra
//Cristian

Träff med Johan Ederer ( Bodybuilder)





Att träna med Johan Ederer var verkligen roligt... han är super trevlig kille... och skit duktig när det gäller träning... kost...hälsa mm! + så har han alltid varit min Förebild när det gäller träningen.

Johan Ederer´s blogg:  http://johanederer.blogg.se/

Innan jag kom till Solna Centrum där han skulle hämta upp mig! så var det värsta krongel... hande ingen anning att de bytt platser  på bussarna i sundbyberg! lackar verkligen... för jag väntade 45 minuter på jävla bussen och när den kommer... så frågar jag han som kör.. om den åker till Solna Centrum och killen säger .. nej!  att bussen dit går på andra sidan järnvägen!
då var jag lite sur! ville ju inte komma sent! men jag hade tur att bussen kom ganska så snabbt! så jag kom på plats... med 10 minuter sen! ingen fara... sen kom Johan o hans tjej!
super trevliga båda två!

Vi hade planerat långt innan att vi skulle köra ett bröstpass... men han hade kört bröst och jag had också kört bröst.. i måndags... så vi valde att köra ett ganska intensivt axelpass!
Jävlar vad axlarna brände..... men det var bara att bita ihop:) hehe måste ju visa min styrka:) hahha:)
Allt gick super bra! Johan var nöjd:) hehe efter vi rätt så länge... så var vi klara... så kollade han på min kropp.... fick stå framför spegeln... och han bedömde min muskulatur..och proportioner.. mm! lite mera ben måste jag köra... så mina lår får en lite rundare form.. och mina Lats ... måste jag få störra...lite främre delen av brösten också.. Annars var han väldigt nöjd med hur jag såg ut!
han erbjöd sig också som PT(Personligtränare) till mig! så jag ska tänka på saken.. och då blir det att förbereda sig för tävling som kommer nästa sommar..

vi får se! jag vill verkligen!:) jag har ju lyckats nå upp till en ganska stor kropp.... än någon annan 18 åring lyckats med! jag är ju själv ganska duktig när det gäller kost.. träning ... hälsa... mm.. men det är super viktigt iallafall för mig om jag nu ska tävla att jag får en egen PT som peppar... stödjer mig under de tider som tävlingarna är!
Mina planer är att tävla för Gymgrossisten! har alltid velat göra det... det är en av mina drömmar!
Med tävlandet i huvudet så har jag iallafall mål med min träning.. annars så vet jag inte exakt varför jag tränar så som jag gör...:) hehe
en sak är klart... jag vill ju inte tappa det jag har uppnått... för det är jävligt mycket tid.. och vilja.. som jag lagt ner...som man bara inte kan kasta sådär!!!
Jag känner på mig att min familj stödjer mig! jag har alltid älskat träningslivet.. och det vet de! det var ju de som satte mig i denna träningsvärld.!sen jag var liten!:)


Tack johan.. det var väldigt trevligt att få träffa dig och din tjej idag och att köra denna tuffa axelpass!:) haha
vises snart igen!:)
ha det bra
god jul och gott nytt år!!

lite bilder..


Johan :) axelövning!!

Johan! en till axelövning!:)

 


jag!:) haha inte lika stor som Johan... men snart så:) hahah


Så stor han är!:) haha





axlarna var döda efter vi kört allt detta!:)


haha Biffarna!:)






ha det bra!!

//Cristian


:) hehe

Det vart en lagom stor frukost.. pallar inte bli så mätt just nu! frukosten är väldigt näringsrik! så det passar ju perfekt... eftersom jag ska dra om en stund... och träffa Johan Ederer!
så jag vill inte vara dunder mätt.. för jag vet inte vad vi ska träna... vet att det blir ett bröstpass... men vet inte vad han vill köra.. så om jag är skit mätt.. får jag ont i magen...
vi får se ..hur dagen blir..


middag

super god middag! haha som jag gjorde tidigare på dagen!
Kyckling + ris o grönsaker!


träningen idag

Boxningen gick bra idag.. ingen träning för nybörjarna! men vi kör som vanligt! eller a det vart ingen sån där dunder intensivt pass men vi körde sparring i över 40 minuter... det blir man verkligen trött av!:) hehe
svettet rann iallafall.. :) och innan sparringen så hoppade jag i ca 20 minuter... och skuggboxades lite:)
man blir så stel nu när det är så kallt ute... svinkallt ute ju! det är ju hur mycket snö som helst! fattar inte att det har snöat så mycket på så kort tid!
det bästa idag var att vi var 6 st som tränade idag! så det var skönt! att slippa alla som är oseriösa!
efter passet.. så var det bara att byta om och ut i det kalla vädret! och dricka min andra drink!:) haha
jag syndade mig hem... för att  kunna äta min middag!
ska försöka att inte lägga mig sent för imorn måste jag vara utvilad... ska träffa Johan Ederer! vi ska köra ett bröstpass...tydligen:) så vi får se...:)
kommer bli roligt:) hehe

Vusal .. haha efter passet... fan va mycket snöö!!


jag... haha och min proteindrink!





kram
//Cristian

SE UPP!!!!!!!!!!


Akta er för denne man, som går runt i City! farlig knivhuggare!:S


Foto: Polisen

Polisen jagar farlig knivman

Signalement:

  Man, cirka 170 cm lång, 30 +, vaggande gångstil. Iklädd ljus jacka och blå byxor. Mannen hade eventuellt ett bandage eller halsduk virad runt höger hand.

  Tips och upplysningar lämnas på telefon till 08-401 16 59.

Foto: POLISEN

"Han kan slå till igen"

Utan orsak attackerade mannen en förbipasserande med kniv.

Polisen går nu ut med en bild på hans ansikte.

– Det här är ett vansinnesdåd och vi är rädda att han kan slå till igen. Det är av yttersta vikt att vi får tag på honom, säger kriminalinspektör Lars Bröms på Citypolisen.

I onsdags, strax efter klockan ett på dagen, var en man i 50-årsåldern på väg hem från sitt arbete.

I tunnelbanan på stationen vid St: Eriksplan i Stockholm blev han plötsligt attackerad av en för honom helt okänd man.

– Gärningsmannen flyger på honom. Han säger ingenting utan utstöter bara gutturala ljud. Målsäganden uppfattar det hela som ett slag och vacklar till, säger kriminalinspektör Lars Bröms på Citypolisen.

Punkterad lunga

Offret förstår att han måste fly och att han måste varna andra om "den galne mannen i tunnelbanan". Han springer in på en butik och ber om hjälp. När han ringer polisen börjar han bli allt sämre och får allt svårare att andas.

– Folk upptäcker att han är knivskuren, att han har ett jack in i bröstet. Det visar sig att han blivit attackerad med en kniv och fått en punkterad lunga, säger Bröms.

Gärningsmannen går efter överfallet helt lugnt därifrån och åker i väg med ett tåg.

"Ett vansinnesdåd"

Polisen tar i dag beslutet att gå ut med gärningsmannens bild i media. De säger att de är 100 procent säkra på att mannen på bilden ligger bakom onsdagens överfall.

– Det är mycket ovanligt att vi gör så, men det är av yttersta vikt att vi får tag i gärningsmannen, både för allmänhetens skull och för hans egen. Han kan inte vara helt frisk.

Attacken beskrivs som helt oprovocerad. Som ett vansinnesdåd.

– Han kan helt klart slå till igen, säger Bröms.

Målsägande mår efter omständigheterna bra och har nu fått lämna sjukhus.


Hemma!

Var tidigt uppe igen! för jag vart tvungen att åka till Odenplan.. hade ju tid kl 10:30 hos hudläkaren på Läkarhuset!
Hon kollade upp hur det har gått för mig med acne behandlingen! det har gått bra! men ... jag skickades på blodprov! för att kolla upp levern mm.. ska kanske få den starkare medicinen! hoppas verkligen jag får den!
har tid igen innan nyår!:) så nu får jag inte fortsätta med Tetralysal! utan ska pausa! tills nästa tid!
Jag var utsvulten fan för jag åt ju inge frukost! vilken tur det! eftersom man inte få ha mat i magen när man ska ta blodprov!
efteråt så åkte jag hem direkt! var fan ganska hungrig! och när jag kom! så hade min kusin och David precis vaknat! haha latisar! de sov som stockar när jag drog hemifrån! de sov skit roligt!:) varje 10 minut ändrade de possition!:= hahaa jag tänkte ta kort! men sen så ångrade jag mig!:) hahah
men det var roligt... iallafall de satt och åt frukost :) hehe så jag passade på att käka!:) goda grillade små korvar.. med lite fullkornsbröd!:)
inte så mycket.. men ska snart tillaga en kyckling!:)
ska försöka käka! bra innan jag drar och tränar boxning!.) undra om det blir någon hårde träning! annars kör jag lite på säcken bara för att fettförbränna!:)

Imorn måste ska jag träffa Johan Ederer ,äntligen! var ju sjuk sist och han också! så ingen av oss kunde träffas! så nu så har vi planerat en tid:) ska träffa han runt 17:00 tiden!
ska verkligen bli kul och träffa honom!:)
Han ska berätta hur han jobbar.... mm!



min kusse "Cristian David framför datan, bredvid julgranen sitter David och Jag!:)
haha mätta och glada efter frukosten!:)


seg

ska gå lägga mig snart..är ganska så seg!:) har gjort mycket idag:) haha haha min kusse o David missade tåget! sså de är på väg tillbaks! ska sova här! imorn måste jag fan upp tidigt!:) eller inte så tidigt men ganska:) hahah
måste till Läkarhuset i Odenplan!:) hehe har tis hos Hudläkaren:) hehe för att se hur behandligen går:!
sen senare på dagen ska jag nog dra o träna lite boxning!:)
hehe fettförbränna lite:) alltid bra inför julen!:) då det blir en hel del god mat:!)


roligt!

Vi fick besök av min kusse Cristian David och hans bäste vän David!:) båda asså shit vad du vuxit på sistonde! asså sskit långa!haha och vi alla här hemma är dvärgar:) haha jag som  annars är längst i familjen kunde verkligen inte konkurrera med de på längd!:) haha men på biffighet! haha då jävlar knäcker alla:) haha
Det var länge sen vi inte träffade de! sist var det i sommras! innan vi fick avliva min bus!
men men
det var super gott och vi åt en riktigt sen middag!
super god färsk lax! med potatis + ris och grönsaker!:) och så hade vi skit kul o pratade om gammla minnen!:) haha kollade sen gammla kort:) på när vi var små:) hahaa
Kanske ska vi fira julen med de! vi får se! annars kommer vi vara hemma.. o inte göra så mycket.. ska träna gym på morgonen! :) men sen vill man ju ha kul!
passar perfekt för min cristian david o familj har flyttat till Tyresö! hehe kommer va fett nice att se huset:) hehe
+ att lillen i den familjen fyller år! haha så då blir det en födelsedagsfirande jul! :) heheh
nice


jag ,Cristian David, Karla"syrran" , längst bort på höger sida Tamara, mamma,David och Pappa!:) + maassa god mat:)


promenad med Kaj! + Scott

Kaj och jag gick ut med lilla Scott! som är kajs lilla hund, Scott är så gullig vovve men en riktig liten ego! hehe hälsar inte ens !:) hehe fast han vet vem jag är! han ville bara ner till rastgården och leka med sin boll!
Kaj är en super bra vän till mig! han är en sån snäll person! en riktig bra kompis , verkligen! en vän som Kaj är en vän som man inte ser såå ofta!
han är en riktig Biff också. Han och jag tränade tillsammans hela tiden på gymet..förr... tills vi fick konstiga tider på skolan som gjorde det svårt för oss att träna samtidigt! men men .. vi tränar och ses ibland:) iallafall och på sommrarna så springer vi mycket tillsammans!:)
däremot Scott är en rikttig liten latis! som man måste tvinga för att gå ut och gå:) hehe men söt e han med sin långa morrhår!:) hehe


Kaj hehe ropar på Scott!:)


hehe Scott




kram

//Cristian

Måndags passet!

Träffade Vusal utanför mig kl 15:45 sen så drog vi mot stationen för att träffa Mile... som kom med bussen! och den var som vanligt sen typ!
så fort vi träffade Mile så skyndade vi oss ner till gymet! det var så jävla kallt ute.. mina öron var helt röda:) och stela som piggelinglassar:) fattar inte att det är kallare för varje dag som går!:) haha
iallafall! när vi kom till gymet.. jag trodde inte det skulle vara så mycket folk där.. men det var en hel del som gymade fan! trodde alla var lata nu inför julen! jag ska iallafall köra på julafton med pappa :) hehe roligt ju! vad ska man annras göra på morgonen? allt de roliga sker ju lite senare på dagen! så jag ska iallafall ha en pumpad juldag:)
Passet gick super! för mig! Mile är lite sjuk! han var lite seg idag men han fick kämpa iallafall! super!
Vusal kör ju sina egna pass! så honom ser man inte så mycket:) haha:) men han är en duktig atlet! särskillt när det gäller på chinsen och dippen! så jävlar va han e duktig! fast han brutit sin ena arm tidigare så har han lyckats återhämta sig super!:) på kort tid också! tänk att hans opperation gick upp en gång så han fick oppereras 2 gånger:/ läskig!
ändå! vi vart rätt nöjda med dagens pass! + efter vi vart klara så väntade vi på Vusal han skulle köra 2 ststa Biceps övningar! så vi satte oss på soffan o drog fram alla våra tillskott + mjölkpaket o allt! hahah som Mile köpte när vi träffade honom på stationen!:) det var kul att se! protein julbord:) hahah
det var rätt chill att sätta sig efter en så tuff träningspass som idag! och bara dricka sina drinkar i lugn och roo..hatar och stressa:) + så hatar jag att dricka mina drinkar ute... iallafall när det är så kallt som det är nu ute! fan halsen fryser ju till is:)

dagens pass:

1.Bröst-Hantelpress 4x10
2.Triceps 4 olika övningar 3x10 på varje övning
3.rygg/lats - dra sig upp med V-handtag! (vet inte vad den heter:O ) 3x10
4.Bröst flies på maskin 4x10

______________________________________________________________

tänkte köra en del rygg men eftersom jag körde så jävla mycket rygg igår! så skippar jag det idag! :)
det vart ju ändå en hel del idag! man var så jävla sönder pumpad förfan!
gick ju knappt spänna musklerna! de tappa ju formen:)
men men ! det gäller att bita ihop:)
när man är död:)
hehe



jag- haha min håriga tjockis mage syns:) Vusal står bakom och är beredd på att passa mig när jag behöver:)


Mile värmer upp!:)


Vusal!:)


biffen:) bänkar!


Mile pumpar Triceps!


jag!:)


Mile-Triceps!


jag!:) heheh


Mile - fan vad han har biffat på sig! han har tränat med mig! och ökar mer än 15 kg muskler på 2 år snart!
han är en duktig Biff!:)


Jag- asså nu var man så jävla förstörd ! att musklerna syns knappt! gick fan inte att spänna gjorde bara ont!
:)


Mile stretchar.... vet inte!:) hehe fråga han:)


jag :) nu gick de att spänna Triceps lite:) hehe innan gjorde det så jävla ont.. det brändes!:) hehe


Vusal pumpar Biceps! medans han körde fixade vi våran lilla proteinbar!:)


haha vår lilla protein julbord:) Kolla in mile han är nöjd:) haha jag med:)

ska se vad som finns att käka sen hemma! ska dusha också! och när farsan kommer.. så ska han följa med mig! ska nog köpa kortet på SATS idag! fast den ska börja gälla från nästa månad!:)heh

grymt!



kram
//Cristian


frukost

:) god frukost... bhövde mätta till mig! måste samla kraft för dagens gympass!:) ska köra runt 4:) med Mile!:)
kollar på Animal planet.. på roliga videos!:)= haha
man skrattr::) djur är roliga små filurer!:)


Lunchen/middagen

efter passet passade det ju perfekt! att få äta en så god tallrik med så god mat!... tyvär har jag inte ätit så himla mycket idag.. känner just nu att min mage kurrar lite... men ska nog inte käka mera nu.. när det är så sent 21:29
+ att efter jag käkade.. så hoppade jag in i dushen och efteråt... fixade jag en proteindrink:)
är ganska trött just nu... kommer nog sova riktigt skönt inatt.. som en jättebäbis:)

nice


//cristian

SATS!! Söndag med pappa!

Pappa och jag drog till SATS för att prova köra ett pass där! när vi kom! så vart man ganska chockad av att de har så fint! och fräsht! och riktigt bra personal! redan efter vi kom in genom ytterdörren så fick jag en känsla av att jag äntligen skulle få köra ett biff pass! + att pappa kunde hjälpa till om jag behövde:) han körde faktiskt med mig!:) efter att han hade värmt upp på springbandet!:) medans jag värmde upp med att köra med låga vikter på maskinerna!och gick runt för att memorisera alla saker de har! det är riktigt fräsht på gymet! :) många speglar:) hahaha! och en sak som jag vart förälskad i det var benpressen äntligen får jag se en riktig ben press!
Pappa o jag började där! och snart så började vi att öka på vikter:) hehe för några år sen tog jag 530kg benpress..men sen så bytte jag ju gym o på friskis har de ingen riktig penpress maskin! och idag testade jag köra tungt och kom upp till 460kg! pappa tog kort:) haha! vi körde tufft innan också
vi började värma upp med 150 kg, sen så ökade vi till 200 då pallade inte pappa ta mer.. men jag fortsatte sen ökade jag upp till 350 och sen så till sist så 460 kg men jag vägar inte ta mer utan bälte runt midjan !
på varje körde vi 3x10! så gissa hur slut vi var efter ben!

iallafall super nöjd! att jag ska köpa kort där! nu kan jag verkligen nå upp till mina mål! men börjar träna på SATS efter denna månad!:)
har fortfarande kort på friskis!
en rolig sak hon från reseptionen kom upp sen och kolllade till oss! hon var super trevlig o kunde lite spanska!
efter vi hade kört i typ 2½ timma så kommer hon o säger.. eftersom du e boxare så ska ni testa boxpasset! hehe så det vart ett till pass haha på 1 timma! passet var rolig! pappa dog där att han efteråt inte kunde lyfta upp armarna! jag vart inte så död eftersom jag är van vid dödsträningar!
men bena var lite döda efter 460kg benpress! haha

iallafall super nöjd!


dagens pass:

1.Benpress
2.ryggdrag 3x10
3.rygg/latsdrag brett 3x10
4.rygg/latsdrag 90 grader tätt 3x10
5.rygg/latsdrag lutande bak 3x10
6. lite dipp 2x15
7.vader 5x10

+ stretching och pappa körde även situps

och sen så körde vi boxpasset!



lite bilder:


här provar pappa bara köra lite Biceps!



här maxar jag lite idag! vill försöka senare ta en 600kg men inte utan bälte o knäskydd mm.
dagens maxvikt 460 kg!


pappa kör ryggdrag! hehe biffen!:) han körde på förfullt!


jag!:) hehe



brett rygg/lats drag!   pappa!:)


jag:) hehe!



tätt rygg/lats drag 90 grader sittande..pappa kör



samma fast lutande bak! pappa


jag :)


:)


jag kör nu lutande rygg/lats drag! tätt hållning


pappa körde också en övning som hans sjukgymnast sa att han skulle göra han har ont i arm strålben muskeln!

denna muskel har han ont! många som får ont där! jag brukar få ibland men jag skiter i smärtan o den försvinner för en viss tid sen så återkommer den ibland!


sen streching! haha jag!:) kände mig lite stel idag!

sen tog jag inga bilder efter vi boxpasset pallade inte:9 haha pappa e död o sitter o nästan sover på soffan!
ska äta nu typ!



kram
//Cristian

Frukost

super god frukost idag som jag lagade:) 7 ägg omelett:)med majs hehe + bacon!
super god! men vart inte så mätt! pappa o syrran skulle också dela på frukosten, efter det kollade jag lite tv! sen så sa jag till pappa att vi skulle dra o testa SATS gym!:) i jakobsberg! så efter någon timma så drog vi dit:) hahah


Lunchen

här är super goda lunchen som pappa lagade:) haha!
vart proppmätt! fäst jag inte  åt så mycket kolhydrater... hade inte så stor aptit idag!:) men det är nog för jag inte gjort något alls på hela dagen!:)
är latis:)


seg dag

Har knappt gjort något idag!Pappa ville att jag skulle följa med honom ut och gå, men det är så himla kallt, att jag håller mig hellre hemma, brukar alldrig gå ut och gå på vintern bara med fri vilja! jag hatar när det är kallt!
men om jag har en Vovve så kan jag gå flera km! men jag gör det för att jag vet att  vovven måste och vill ut! då offrar jag mig:) annars så fastnar jag på soffan framför datan och tv:) som idag!
skulle dra och träna lite med pappa på SATS! testa bara! kanske ska köpa kort där! till nästa år! bättre träningsredskap där än på Friskis som jag kör just nu! har ju inga pengar typ! annars skulle jag inte gyma där!
iallafall det vart ändå inge träning idag heller, pappa ville gå till jakan! o jag pallar inte röra mig utomhus långt tid!
så han gick ut, och jag låg kvar!:) haha o kolla tv!

åt super god lunch, kottlett + ris! super nice , mätt vart jag!  det var pappa som lagade så det var nice!

sen har jag inte så stora planer till senare, skulle kanke dra och vara med Anton o Leo, chillkväll,om det nu blir så! hahah har inga pengar heller:( så kan inte göra värsta planer! måste hitta ett jobb snart... så jag kan jobba helger iallafall och få lite inkomster! annars kommer jag ruttna här i min egna fattigdom! haha

Minnen! från min älskade bus! från i sommras!

Bilder från min älskade bus! nu när jag ser bilderna så får man ibland tårar som rinner ner från min kind! saknar Bus så himla starkt!
han var så trogen! så vacker och ståtlig!
så duktig var han också! innom lydnad, spårning och skydds!
kommer alldrig glömmaa bort dig! för du finns så jävla inristad i mina minnen! att ibland drömmer jag om att jag har dig kvar i livet! och så vaknar jag för det känns så verkligt och då inser jag att det endast är drömmar!
har fortfarande inte gjort mig av med dina halsband för det går inte, fast jag har lagt de i en låda för det är för jobbigt för mig att se de hänga där i hallen där de brukade när du spred glädje övermig!
saknar dig bus!



bilderna är från i sommar när vi var hos några vänner !


på väg till gammlastan! jag bus! och en god nära vän till familjen!


ingen var vackrare än du!


mitt hjärta!


här äter vi ungdommar!


lydnads uppvisning


han var så jävla duktig






kommer alltid sakna dig

Vila i frid Carnastas Baron Burriz "Bus"
//Cristian :/

stor frukost

dagens frukost! stor. behöver verkligen en bra start på min dag! en fin sak som hände mig! nyss! min syrra kollade på gammla bilder som fans på ett USB minne! och helt plötsligt fanns det en del bilder på min Bus:) fan vad jag vart glad, nästan gråtfärdig! saknar den där hunden så jävla hårt!
jag trodde alldrig att jag skulle fästa mig så hårt, det var verkligen jobbig , avlinvningsdagen:(
ska senare idag lägga in bilder på min Bus!
har bara kunnat se 1 bild på nästan 8 månader! eftersom jag trodde att alla andra bilder hade försvinnut!




MiddAGEN


hehe super nice! mn vart inte så mätt... får vänta tills imorn.. då blir det en rejäl frukost




kram
//Cristian

Fredagspasset!

haha sista skoldagen för mig! nu har jag ledigt! äntligen lite vila! hehe men har ändå 2 uppgifter att göra , som ska vara klara efter lovet! så det blir en del plugg iallafall! men ändå skönt att slippa vakna tidigt och gå ut i skitvädret!
började 8:30 idag! gjorde ett prov som jag missade för några veckor sen! efteråt! gjorde jag inte så mycket.....vi gick  igenom marknadsföringen! sen så drog Mile o jag till gymet!... fan va kallt det var ute.. vi fick gå från plugget till stationen! fan man fryser nästan ihjäl! fast jag har värsta vinterjackan!

Iallafall!! passet gick bra... lite segt i början! men det var för vi gav Biceps muskeln rejäl med stryk!
den vart så jävla pumpad!_:) haha
ganska smärtsam känsla medans man kör de tuffa övningarna men efteråt är det en så skön känsla!:)
sen ben dödade vi också , på ben pressen! jävlar vad stel man vart efter benövningarna! fick gå direkt och stetcha! annars skulle jag inte kunnat gå:) hahah gick som en robbot!:)

men som sagt super nice pass!
____________________________________________________________
dagens pass:


1.  Biceps ( 4 olika stationer = 1 och så kör vi 4x10) "10 på varje" = döden!!!:)



2.  Biceps (4x10) en gammal övning! som jag ville testa igen:)



3.  Rygg! "nedre delen " svanken" ( värma upp med 15 st, sen med vikt 30 kg 4x10  + 5 utan vikt efter varje gång) " även med vridningar"




4.  Bakre lår muskel (4x10)




5.  Ben press (4x10)




6.  Vader (3x10)



7. Kappmuskeln ( 4x10)
____________________________________________________________

Efter passet, var man fett trött! så jag drack mitt tillskott + Halo saken!
vi körde fan ganska långt idag 2½ timma! är rätt van att köra sånna pass... det är ganska kort pass till skillnad vad jag körde för några år sen! då var jag så jävla beroeende och mina pass var ibland minst 5 timmar långt... har nu lärt mig att hantera mitt beroeende så jag har lyckats sänka träningspassen till kortare utan att jag blir depprimerad! men det är darför jag blir så deppig om jag missar ett pass! för jag har lyckats sänka ner tiden på träningen men det blir då att jag är tvungen att gå på alla träningar!
men men!






Mile började med Biceps! nummer  1 på schemat!


jag- pumpar Biceps!:)







Mile


Jag! fyfan vad armarna vart döda:)


Mile


Jag & Mile



Mile sexi!






kram
//Cristian

Middagen

super god Lax med god sås, potatis och grönsaker! pappa köpte färsk lax! super god fan, filé också så den hade inga ben! jävlar va god och saftig fisk! lax är super bra måltid! eftersom den är rik med bra fetter och protein!:)
så det passade mig perfekt;) hahah
alltid gott med en god middag efter ett tufft träningspass:)
tack pappa!







kram
//Cristian


Boxningen Torsdag

passet gick super, fast det var friträning! tränaren var trött hahah!:) men det var inget som stoppade mig! vi körde säck, sen styrketräning, och på slutet körde jag sparring!
så det vart ett rätt intensivt pass!! med mycket svett och flås!:) haha svettet rann som ett vattenfall från min kropp!
men det är ju så det ska se ut, man ska ge 110% på alla passen!:) det är ända sättet att få resultat! av träningen!
så muppar som inte tränar ska från och med nästa år inte få träna med denna grupp!
det är jobbigt att ha folk där som bara lallar runt! kommer man ner dit den där träningstiden då är det för att man vill dö!!!
jag lackar när någon förstör träning! då får de hoppa in i ringen med mig efter passet! DÅ JÄVLAR!

ey en sak som är läskigt! och det är vädret , hur fan kunde det bli så jävla kallt så snabbt! det var ju knappt snö för 3 dagar sen och nu är det typ 50 cm snö ute! läskigt! och kallt som satan! fryser ju häcken av mig! och jävla SL lackar jag verkligen på! alla tågen idag var sena! fan! från kungsängen till kallhäll! brukar det ta 4 min , idag fick jag fan vänta 1½ timme på jävla tåget skulle komma!
och inga ersättningsbussar  kom heller! lackar... var så himla arg! sen så fråggade min vän.. han som sitter och stämplar där på tågen och han hade ju verkligen vaknat på fel sida! första han säger är JA MEN DÅ KAN NI JU GÅ!
då explodera jag! orkar inte berääta ... räcker med att jag skriver att jag explodera! de som känner mig vet hur jag blir när jag exploderar!

föresten gjorde jag det på boxningen idag med! killen som jag sparra... kom ut med blodigt ansikte!
tror jag slog över 6-8 slag sekunden!:) hehe
men det var ingen fara! han blir starkare!...:) härdad som jag brukar säga!

ska käka snart! tror det  är laxfilé med potatis!:) + att jag redan tagit proteindrinkar!!!


grabbarna kör sparring och på övre bilden kör tränaren:)(svart t-shirt) hahha han slog sönder killen:) haha



andré


biffarna!:) hehe


Jag! helt död!:) haha








kram
//Cristian

jobbigt

Är fett trött , vaknade kl 06:00 , fan hade hur svårt att hoppa ur sängen! Har värsta mattematik provet snart! hoppas jag klarar den! den är svår!
massa konstiga grejjer ( derivering och skit) blir galen! :) Har inte hunnit göra någon frukost:s eftersom jag har försökt gått igenom lite inför provet!
Hoppas jag inte blir hungrig under provet för då får jag svårt att tänka:) och jag hoppas verkligen det är god mat idag!
ska träna ilallafall senare! hoppas träningen är tuff! den brukar alltid vara jobbig:) haha så man får vara beredd att dööö:)

Konstig dag idag:) haha ...................................typ


kram
//cristian


Onsdag gym!!

Slutade sskolan fett tidigt! så jag väntade tills klockan vart 3! tillsammans med Mile! han skulle inte träna idag då han skulle plugga till provet imorgon! jag måste träna! så jag har lite svårt att hoppa över ett pass! det var lite seg i början! eftersom jag tränade ensam i typ halva passet tills Leo+ grabbarna kom!
fick köra benböjd själv! men fan fick köra på 100kg! vågar inte köra tyngre när jag är själv!" man vet alldrig vad osm kan hända! brukar alltid ha 2 st som hjälper iallafall! och gymet var tomt typ! nästa vecka hoppas jag Mile är med , då måste jag köra igen på 120-130 kg!
iallafall annars gick allt bra, är rätt nöjd med dagens pass!!:) hhehe,missade ju förra onsdags passet då jag mådde dåligt så jag hade inte kört tungt axelpass! haha idag brändes det som fan! hoppas jag inte får träningsverk! kommer säkert ha lite ont imorn! hehe
men det försvinner imorn! efter boxningspasset hahah!!

en rolig sak som hände idag, en kille som satt och körde axlar, kollade hela tiden på när jag körde benböjd! jag märkte att han ville nått men lät det vara, sen så frågade han om jag kunde hjälpa honom med några axelövningar, det är så många som frågar:) det är roligt att få hjälpa folk, han visste fan vart jag pluggade mm ,det är så måånga som vet vem man är utan att man har någon anning, men men han lärde sig en hel del idag, och jag tror han får träningsverk imorn:) haha
lycka till

dagens pass:

  • ben-knäböjd 4x10
  • axlar ( 3 övningar = 1 x4)
  • midja 3x10  
  • chins 3x10
  • ben- benspark 4x10
  • rygg/lats drag med brett grepp 4x10
  • säck
  • __________________________________________________________
    Efter passet så tog jag min 2 drink pluss min Halo! hahah kändes skönt att ha passet avklarat för nu kan jag dra hem lycklig! Leo erbjöd sig också att köra hem mig! super snällt, TACK MANNNEN! 
    SLAPP frysa! så jävla kallt ute hatar vintern!:)
    måste dusha , äta och sen åka och köpa kakor till klassen , lovade läraren att jag skulle köpa , för vi ska ha det mysigt imorn i klassen! hahah
    tänkte baka men suger på det, skulle bli bomber fan om jag bakade, eller proteinkakor! hahah
    ska se vad jag köper!



    lite bilder: 


    Biffarna - fan han hade ett äpple.! vart sugen på att baxa den hahaha!


    hjälpte honom med axelövningar och sen med rygg övningar, han kör rygg här!
    duktig !!


    Leo-hantelpress'!!


    Nicklas POJKEN!:)


    HAHAH ANTON :) ALLTID SAMMA MIN!


    JAG + ANTON (BICEPS)


    JAG + ANTON (TRICEPS)SEXIGT


    HAHA NICKLAS POJKEN + JAG


    NICKLAS, JAG + LEO  SEXIGA GRABBARNA


    NICKLAS, JAG, LEO,VUSAL HEHEH



    BIFFEN!


    HEHEHE


    BIFFEN GÖR REKLAM FÖR SNUS'! HAHAHA



    GULLIGA VI TVÅ:*)


    VUSAL POJKEN!:)





    AJA ska dra
    kram
    //LatinoBiffen


    Middagen

    Pappa gjorde en fisk soppa! den hade alla sorters av havsdjur!:) super god och nyttigt + krispiga ,rostiga potatis blandat med lök   som passade super till soppan! vart riktigt mätt:) super gott! nu är det snart dags att sova:)
    har ansiktsmask just nu! måste fräsha huden:) den blir så smutsig efter varje box pass


    Boxningspasset!

    träffade Vusal vid 5! och så drog vi till boxningen! jävlar vad det var kallt! asså man fryser! jag gillar verkligen inte detta väder! längtar verkligen tills värmen är tillbaka:) heheh
    illafall för att komma till träningen! Passet var verkligeen skit tufft eftrsom vi var få som tränade! så blir det ju mindre vila! Vi körde som djur idag! Jag får konstiga tankar när jag tränar hårt! börjar tänka som om jag är svagast! och då blir jag så arg på mig själv och addrenalinet ökar så jävla mycket! och jag blir helt blockerad och tänker bara på att få slut på mig!
    Några tycker man är galen, men jag börjar vänja mig att vara så! tror jag började så här för 3-4 år sen!
    Jag är iallafall nöjd med passet eftersom jag insåg att det inte bara var jag som var död! :) hehe

    ska käka snart och sen dusha! kollar just nu på spanska kanalen!:) hehe den serie som vi brukar kolla!:) den är rolig!


    pallar inte skriva så mycket! är så trött och hungrig!
    :)

    haha grabbarna!;:) fan vad det snöar! så jävla mycket! och så jävla kallt! det är så trist här i stockholm just nui, för snart smälter det och sen blir det slask och efter kallt och så blir det isbanor*! fett jobbigt! om det bara kunde hålla sig vitt!

     

     

     

     

     

    kram

    //Cristian


    Kommunhuset( kungsängen)

    Alla 3:or som gör UF företag! skulle vara i Kommunhuset i kungesängen (upplandsbrokomun),där vi skulle sälja och visa våra affärsideer! hehe det var ganska kul! trodde det skulle vara tråkigt men det var bra stämmning! det kom inte så himla mycket folk! eftersom många jobbar mm! men det var ändå en hel del!
    Många sålde också bakelser,underkläder glasföremål :) för att få in pengar!:) hehe(intäkter):) hehe
    vår affärsidé är en ställning som ska hjälpa folk att underlätta sätta på sig strumpor! de kundgrupper som vi är vända mot är inom sjukvård, äldreboende (framförallt) och handikappade!
    den är frän!.:) hehe och funkar kanon! några från Banken kom och intervjua mig:) hehe och de tyckte om produkten :) så det var ju kul , sen kom några från äldreboende  och de var super intereserade av vår produkt:) och ville gärna testa den så fort vi fått fram en stadig prototyp!
    så snart hoppas vi i företaget att få igång massproduktionen!

    Jag fick också springa runt i tomtemössa och vara den glada Biffiga tomten:) hehe det var kul!
    gillar ju att skratta och vara rolig:) hehe
    Mile och jag vi drog innan 15:00! orkade inte vara där borta mer! jobbigt:) hehe vi var ju på plats kl 9:00!
    jag har för det mesta pratat med folk och gott runt och sänt ut glädje! + att jag vart tvingad att äta bakelser! massa kalorier! hahah jag som hade lovat mig att inte käka! :) men de var goda som fan! :) haha



    Nicole, Jag och Cissi! sexiga!


    Cissi, Jag och Nicole!


    haha LatinoBiffen!


    haha:)



    ett av de coolaste företagen! var det där tvillingarna är med i Emil och Filip haha super grymma brädor! som de dessignar själva! riktigt häftiga!:)








    kram
    //Cristian

    Frukost

    Idag vaknade jag  utav en konstig dröm" pallar inte ens säga om vad jag drömde men det var helt sjukt! samma dröm har jag drömt för 1 år sen typ! iallafall jag trodde jag var sen eftersom klockan inte ringde!
    så jag flög verkligen upp ur sängen och in för att dusha... trodde jag inte skulle hinna äta frukost! men sen när jag kom ut ur dushen så var det typ 1½ timma kvar innan jag skulle ut! fan vilken lättnad! jag har sån där problem att  jag inte får komma sen! måste alltid vara punktligt! jag mår fett dåligt om jag kommer sent till något som jag lovat komma i tid!
    har alltid varit så! heheh
    dagens frukost! vart 6 ägg pluss bröd! man ser bara 3 ägg på bilden ,saken är att jag vart extra hungrig precis efter jag käkat de 3 äggen i skålen så jag gjorde 3 till:) hehe
    jag är fett dyr i drift! darför söker jag jobb just nu:) hehe så jag kan hjälpa till lite med min mat! asså jag lovar att jag är super dyr i drift! blir alldrig mätt och nöjd:) haha


    Middag

    dagens middag vart en super god kycklingsoppa,korv  o  med nudlar och potatis + 2 brödbitar med vitlökssmak!;)
    hehe det var kocken pappa som gjorde soppan! han är duktig på att laga mat!
    han är bättre än mamma! hahah;) men mamma lagar god spagetti +köttfärssås! hahah!;)


    mellanmål!

    så fort jag kom hem, så fixade jag musli att käka! tycker om det , skit gott och näringsrikt men framför allt bra med kolhydrater:) hehe
    lite senare ska jag se vad det går att fixa för middag! är hungrig men ska dusha först!:) för jag är dunder svettig:) hahah!

    gymet idag Måndag!

    det var inte en så lyckad dag idag eftersom jag missade lunchen i skolan! hatar att missa mina måltider.. blir en riktig surpuppa då! det är ett måste för mig att äta!
    så jag fick köra på proteintillskott! istället!! visst funkar det med.. men jag gillar mina mattider! och vill helst inte förstöra dem! vi hade ingen lång dag idag och slutade runt 14:30 så vi drog till gymet som finns på plugget för att köra måndagspasset där! eftersom gymet som vi brukar dra till öppnar 4 och jag pallar inte vänta!
    Passet gick super! fan vad det vart ett tungt pass! brösten och triceps var de muskler som var mest utbrända efter passet! så jävla pumpad man vart! lovar ! inte alltid man ser så stor ut!:) hehe tror jag:)
    Mile körde med mig, så det var ju roligt  , jag gillar när vi 2 kör tillsammans för det blir inte lek! utan! vi kör 100% seröst! och båda hjälper varandra när det behövs! vi försöker alltid gymma tillsammans så vi kan prestera det där lilla extra när man är så död!
    ______________________________________________________
    Dagens pass:

    1.hantelpress: 2x 10 värma upp, 3x10 tungvikt!

    2.Triceps: 3 olika triceps övningar! alla 3-4x10 dunder träning:)

    3.Chins- dra sig upp sidled! 4x10

    4.hanteldrag: 3x10

    5.bröst-peck deck maskin 3x10

    6.rygg på maskin! 3x10
    _______________________________________________________

    som sagt vi vart skit nöjda med dagens pass! fast jag var som en surpuppa under dagen! men passet vart jag nöjd! och nu är jag på bra humor! efter passet drog jag i mig ett till kosttilskott + den där Anabolic Halo som jag testar , den är ganska bra för återhämtningen känns det som! men det finns andra sätt att återhämta sig snabbt! exempel att käka en bra kolhyratrik måltid eller någon tillskott med hög kolhydrat nivå!

    lite bilder:


    jag- Triceps övningar!


    hehe



    Mile pumpar!!


    (  Rodrigo chilenare )  Miles kompis pumpar också på gymet !


    jag! hehe ser ut att sprängas:) hehe



    Mile!!


    Mile och jag!;) heheh



    sexiis!!

     

     

     

    hehe ha det bra

    kram

    //Cristian


    frukosten

    Vaknade 06:00 men var så himla tröttt att jag inte kunde gå upp ur sängen! eller joo jag gick på toa och sen drog jag mig tillbaks som en magnet ..kändes som om man gick i sömnen! hahah men det var bra!
    sen så tog jag halv 12 tåget så jag fick sova några timmar till! skönt för mig som är en jätte bäbis!
    iallafall! hann och göra en god frukost !5 ägg som jag gjorde till omelett! hehe och bröd:) haha gott med ost! på också!


    Lunchen

    fan syrran o jag lagade lassange! hatar när vi lagar tillsammans! vi funkar inte bra ihop när det gäller att sammarbeta! hatar göra mat med andra! då jag vill ha mina saker som jag gillar och hon vill ha sina! så det blir västa bomben !
    aja vi lyckads få ihop en lassang med lite av de jag ville ha och de hon ville ha! den smakade bra iallafall! får väl se vad farsan o morsan säger när de smakar den! jag äter allt ... vet inte om de är petiga! men för mig  är allt som rör sig eller allt som går att äta mat!




    sen frukost::) haha

    vaknade 12! var så himla trött! att jag sov som en stock! haha:) mamma o pappa åkte själva för att sälja Churros+ hot dogs!  fan borde ha följt med men jag var så himla död!
    måste försöka pluggaidag med! så det blir nog en tråkig dag hemma!
    ska dusha snart! sen typ påbörja laga lunchen! för snart blir hungrig igen!:)


    Mp!

    HAHA vi drog till Mp! asså jag orkar inte gå dit längre:) haha nästa gång drar jag någon annan stans! asså det är okej där! men idag tyckte jag det sög!
    såklart man hade kul också! men det var inte så kul! man känner så himla mycket folk där! jag tycker det är roligare att dra någon stans där det är nytt folk!
    Alla där vet man är, vakterna , de i baren sen alla människor typ! lite jobbigt hahah! men visst är det kul det också! Det var Mile som ville dra hit ikväll dt skulle vara Latino Night men jag tyckte inte de som spelade latinskmusik var så bra!
    men alla vi dansade! haha man försöker ju ha kul! :)
    massa heta brudar! hhahaah modeller! visssa!

    är skit trött ska fan dra och sova! tror jag måste med imorn till Eskilstuna och hjälpa pappa o mamma att sälja! men jag vill inte dit! så tråkigt att stå ute i kylan i så många timmar! sen så hatar jag att vakna tidigt måste upp då typ 05-06 och det är jobbigt då klockan snart är 03:00:/



    jag , en vän från plugget och Mile


    kompisen från plugget, Mile och Ashkan!



    aja ska fan sova!
    är trött som en jättebäbis! måste få sova ! 
    kram

    //Cristian

    hemskt!

    Ditt videoklipp börjar direkt efter det här meddelandet.
    http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=3cbdb66a-990c-4a0b-b50f-019881ced970&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077


    Kolla vad hemskt!
    Schimpans som slet ansiktet av en kvinna! läskigt!

    sådanna djur är vilda djur, jag anser att de inte är lämpliga att ha som husdjur! de hör hemma i det vilda då de inte har blivit domisticerade som våra andra husdjur!

    Middagen!

    fick dra till stan o hjälpa farsan! att  hämta några saker han ska imorn sälja Churros( spansk bakelse) + korv i Eskilstuna!
    efter när vi hade kommit hem så var middagen klar! fläskkottlet! super god haha ville även få i mig kolhydrater så jag öppnade en burk bruna bönor!

    ska snart iväg! Mile vill till Riddar Jakob! trist men vart ska man annars dra när man e pank!
    fattar inte att jag har 0 kr! måste snart skaffa ett extra jobb! typ till helger!
    lackar att dra till Riddar jakob! är fan trött på att dra dit! det ska vara någon latino Night Tema! hoppas de e bra musik där idag!
    hade jag haft pengar så skulle jag dragit någon annan stans!







    kram
    //Cristian

    chico!:)

    hehe var ute och gick med lilla Chico! han är så gullig, jävlar vilka muskler han har:) hehe fast han är den lataste vovven:) hehe nä men han har väldigt muskulösa gener!:)
    det är fan kallt ute.. men Chico bryr sig inte! han är väldigt lyhörd:) hehe vi träffade en häst som han började leka med ... men hästen är så gammal att den inte rörde sig så mycket!:) heheh
    jag vill också köpa hund igen:) hehe det är vrkligen roligt att ha en vovve:) och kunna träna med den:)
    man fäster sig otroligt mycket vid en hund om man haft en! jag saknar min Bus han var så jävla trogen med mig, en riktig fin vän som aalltid står vid ens sida vid bra/dåliga tilllfällen, det är en vän som alltid lyssnar på en och den ger framför allt väldigt mycket kärlek!
    Jag ska göra allt jag kan för att skaffa mig en till vovve! håller på och kollar Kennlar sen 7 månader tillbaks! och har hittat några bra.. jag vill ha en dobermann till eftersom jag  är väldigt fäst vid den rasen och vet hur de fungerar. Finns n bra uppfödare i spaninen ..ska försöka köpa en därifrån.. måste då imporetas under 3 månader+ kuperad då! nackdelen med det är att jag inte kommer kunna tävla med hunden här i Sverige då de har infört en ny lag om att kuparde hundar inte får tävla om de inte är födda 08.+ att det kommer kosta mig ungefär 20 000kr +   att få hit vovven!

    ska jag köpa hund härifrån så har jag några bra kennlar! så vi får väl se!


    Lunchen

    hehe! super god lunch som min pappa gjorde:) hehe god soppa med kyckling + arepa som är gjort av majsmjöl:) super gott!åt en riktig stor portion:) hhheeheh


    yes

    ska få hem lilla Chico! hehe han e så söt! ska ta hand om honom idag! vad kul!:) blir skit glad! eftersom den vovven älskar mig! lyder mig så fint! jag kan gå med honom lös och han springer alldrig fram till hundar/människor/katter utan mitt komando! och det e inte min vovve;) hehe men jag har tränat honom tidigare till eftersökshund och lydnad!:)
    ska bli kul... han kommer om en stund:) hehe då ska jga ut i det kalla vädret:) heheh

     

     

     

    kram

    //cristian


    speciell jul frukost:) hahaha

    idag har jag tagit god tid på mig för att fixa en god och fin julfrukost ,:) julfrukost enligt mig:) hehe
    blev väldigt mätt! så det var nice!
    med denna frukost kommer jag få en bra start på dagen!:) med massa energi:) hehe
    men jag vet att jag kommer vara hungrig om 20 minuter:) hahaha


    MELLIS

    HEHE  jag passade på att äta lite valnötter som jag knäckte med händerna:) hehehe!
    fett goda! asså jag vart hungrig:) heheh! visste inte vad jjag skulle käka!
    de har bra fetthalt!;) de flesta nötter har bra fetthalter! som är bra för hälsan!


    Middag

    det vart en super god middag, är så himla trött efter hela veckans träningar! nu är det dags att återhämta mig:) hehe
    åt nyss lax,med ris och grönsaker blandade i bruna bönor! så gott och nyttigt!:)
    hehe
    det var mamma som hann före att göra maten:) super god middag
    tack


    Gympasset fredag!:=)

    vi hade en ganska kort dag på plugget, och direkt efter när vi slutad så drog Mile,Palin och jag mot gymet! passade på att ta en proteindrink innan jag drog från skolan:) för att fylla min hunger:) haha
    är som vanligt alltid hungrig:)
    tror att gymet öppnar 12:00 på fredagar och vi var där typ 1! så det var ju nice, för det första så kunde man träna i lugn och ro och för det andra är att alla sakerna på gymet var lediga:) så vi hade typ gymet för oss själva, visst var det folk där iallafall när vi kom , men de körde andra grejjer!
    senare kom det mera folk!:) men då var vi typ klara med passet, Palin drog ganska tidigt :) vi körde ett rätt så lång pass idag men man var så slö:) hehe eller seg! så vi tog god tid på oss att köra vårt pass! tror vi var på gymet 3 timmar nästan!
    det vart ett rätt intesivit pass med mycket Biceps!:) haha den muskeln vart så pumpad att den tappade formen:) hahha
    den är helt uppblåst hahah!:)
    ___________________________________________________________________
    dagens pass:


    1.  Biceps ( 4 olika stationer = 1 och så kör vi 4x10) "10 på varje" = döden!!!:)



    2.  Biceps (4x10) en gammal övning! som jag ville testa igen:)



    3.  Rygg! "nedre delen " svanken" ( värma upp med 15 st, sen med vikt 30 kg 4x10  + 5 utan vikt efter varje gång) " även med vridningar"




    4.  Bakre lår muskel (4x10)




    5.  Ben press (4x10)




    6.  Vader (3x10)




    7.  chins 4x10
    _______________________________________________________________

    Rätt så nöjd med dagens pass! tyvär  gick denna veckans träning inte som planerat ¨då jag vart lite sjuk! nån dag där ! i onsdags! och fick ta en vilodag!
    men ändå presterade jag bra! alltid 100% fast jag är död!:)
    jag hoppas verkligen nästa veckas träning blir super!:)
    får väl hålla tummarna!:)

    ska se om det finns något gott att äta med bra kolhydrater:) heheh måste återhämta mig bra:)
    sen något köttigt med mycket protein:) mm :) gott






    Biceps en av övningarna, nummer 1 på schemat!


    Min biff hjälpare är beredd att hjälpa:)


    Palin- pumpar!


    Biffen!:) glömt bort hans namn! men har är stor:) 


    Mile - Biceps! pump!


    rygg/svanken:) hahah fan vad den dödar!:)


    Palin - ser ut som dynapit harry!


    Mile:) pumpar rygg!:)


    Palin- kör räkan! haha nä men mage!


    jag


    fan mina Biceps var så förstörda av träningen att de tappar all form!:( haha


    Mile


    Mile


    jag!


    jag!


    hahaha! jag



    Mile - biffen













    kram
    puss
    //cristian

    middagen

    dagens middag! hehe som alltid... lika utsvulten! en stor fläskkött bit hahah! + potatis! sen så en grönskassallad som inte kom med på bild:(


    Camilo min "vän"

    Idag så åkte Camilo en av mina bästa vänner till Chile, där ska han vara i nästan 2 månader! han kommer säkert ha skit kul där:) det finns ju alltid så himla mycket att göra i Sydamerika, det är också en så vacker kontinent!, och Chile är säkert ett jätte fint land!
    så jag är väl glad för hans skull, men här kommer jag ju sakna min vän!:) på 2 månader kommer det inte vara någon som skrattar lika mycket som jag på plugget! hehe och hans pium! som de som känner han vet vad det är! hahah de slipper piumandet i 2 månader hahah!
    Camilo ska sitta typ 24 h på planen! han ska mellanlanda i Madrid! nice! hoppas det är värme haha!:)
    det är fett jobbigt att flyga till sydamerika , asså man dör av tråkighet :) haha!
    han får väl ta sömntabletter och sova som en björn eller snarare en jätte bäbis!:)

    hoppas du får det bra i Chile mannen!
    Lycka till med allt:) och vi ses om ett tag! då jävlar ska vi träna tufft på gymet hahah;)
    glöm inte att äta mycket completos!:) o churraskos!
    vet att du brukar kolla bloggen ofta!:) hehe


    kram
    //Cristian

    Boxningspasset torsdag!

    som vanligt så träffar man vusal, och så drar vi båda tillsammans till träningen:) hehe! idag var det ju fett kallt ute! hatar sveriges väder! varför ska det alltid vara så fult! man blir ju nästan depprimerad!
    iallafall passet började runt 18:00 hehe! körde idag sparring med de små , som tränar  innan!:) hehe 2 mot mig! slog tyvär sönder de! men men! så är livet!:)
    sen så började det hårda passet! vi körde igen Cirkelträning( olika stationer som man utför vissa övningar) i tid!:)
    + mycket säck! , det var ett väldig jobbigt pass måste jag säga! jag dog! och alla dog haha!
    Timo gillar att döda oss på passen! men det är bra , alltid kul att ha en tuff tränare! det är då man gör resultat!
    brukar säga till mig själv : NÄR DU ÄR TRÖTT , DET ÄR DÅ TRÄNINGEN BÖRJAR
    det är nog darför jag blivit som jag blivit hahah!
    varje träningspass oavsett vad det 'är för träning så läger jag alltid upp ett mål och det är att vara oslagbar! alltså ger jag 210% av mig på träningarna!
    Varje pass känns det som om hjärtat ska stanna! hehe eller man ska spy! men jag älskar att ta i! varje träning för mig är som en viktig uppmaning! som jag måste klara ,på vilket pris som helst!

    + så efter vi körde en massa .. så på slutet vart det tung fys! jävlar... så dog man! hahah!

    direkt efter passet så drack jag en flaska vatten! och behövde vila min tunga kropp:) haha
    bytta snabbt om t-shirt! och fixade min drink! sen så var det bara dags att dra sig hemmåt!
    . dushade i varmt vatten så fort jag kom hem! måste också äta! ska se vad som finns, tror det finns nått saftigt köttigt mat i kylen:) hehe



    VUSAL- kallhälls station vi ska ta bussen, men vi tog sen tåget hahah


    jag- taggad till träningen!


    nice! hehe Rambo & Biffen


    haha vusal pojken efter passet!


    haha jag- med min drink! glömmer alldrig bort den där flaskan:) haha


    hemma haha sexi- syrran!


    haha syrran och jag! haha fan vad jag blivit hårig! haha måste vaxa snart! men vill göra laser bahandling!:)
    är helt förstörd efter tuffa passen att alla mina muskler är borta haha, de sover:)




    kram

    //cristian

    morgonen

    vaknade fan 06:00 , fett jobbigt! har skit svårt att vakan! brukar alltid stänga av väckarklockan! och sen fortsätter jag att sova! fast jag vet att jag inte borde! men det går inte att gå upp. idag fick jag kämpa mig upp ur sängen!
    räknade till 3 och sen hoppade jag upp ur sängen .! hehe
    första jag gjorde var tända lamporna hemma.. för att vakna med ljuset! sen börja laga frukost!
    kokta ägg med fullkornsbröd!
    är alltid så hungrig på mornarna!
    hoppas jag också mår bra idag! för idag blir det en riktigt tuff träning! är inte lika borta som igår! men huvudet känns fortfarande!:) hehe


    gott!



    ha det bra
    kram
    //Cristian

    stackars djjur!



    DET BLIR SÅ ! PGA KLIMATFÖRÄNDRINGARNA! DJUREN HAR INGE STANS ATT TA VÄGEN! SÅ ALLA SAMMLAS PÅ ETT ENDA STÄLLE! OCH DE ORSAKAR OLYCKOR!!:(





     

    Valrossarna trampade ihjäl varandra

    När sommarisen till havs smälter bort har valrossarna ingenstans att vila - den sista utvägen är att lägga sig på land, vilket drabbade ett helt samhälle.

    För två somrar sedan förändrades livet i den ryska byn Ryrkaypie. Då dök det för första gången inom historisk tid upp valrossar som la sig på skolgården. Det var inte EN valross utan utan 40 000 som släpade sig upp på stranden och fullständigt tog över en udde och en skolgård.
     
    Valrossarna blev ett stort problem för de lokala myndigheterna. De luktade illa, ljudnivån var enorm och det dog valrossar på löpande band i trängseln. I slutet av oktober försvann valrossarna lika plötsligt som de hade dykt upp. De stinkande döda kadavren som låg kvar måste transporteras bort så fort som möjligt för att inte locka till sig isbjörnar till byn.
     
     
     
    Totalt flyttade byn bort 573 döda valrossar och la dem på olika matningsplatser för isbjörn, en bit utanför samhället. Det måste ha varit världens största djur-utfodring. Att flytta så många döda stora djur var ett hästjobb. Troligen dog det flera tusen valrossar i området. Anledningen till att så många valrossar kom iland är att sommarisen till havs hade smält bort och valrossarna hade ingen is att vila på - den sista utvägen var att lägga sig på land.
     
    Det var också här i Ryrkaypiu som en 16-årig flicka dödades av en isbjörn. Någon hade lämnat sopor i en container och den hungriga björnen kunde inte motstå doften. Masha  Kymylkut som hade besökt en vän och var på väg hem i mörkret när hon gick förbi en containern. Hon upptäckte isbjörnen bara någon meter ifrån henne, hon greps av panik och började springa.  Tyvärr, "triggade" det igång isbjörnens jaktinstinkter och snabbt slogs hon ned och dödades.
     
    Källa: Tom Arnbom Världsnaturfonden WWF

    Middagen!

    har inte haft jätte aptit! som jag brukar:) hehe
    men måste äta ialafall! fat jag inte är hungrig , idag vart det kyckling+ kål! :)


    ........:)

    idag efter plugget så skulle jag träffa Johan Ederer! och köra ett armpass! men han messade mig på morgonen o det stodd att han var sjuk! o jag hade inte sett messet först efter att han messsade en gån till! då var jag på tåget dit!
    som tur kollade jag o såg att han had skrivt så jag hann vända tillbaka hem innan de vart för långt:) haha
    jag mådde idag också helt uselt! ont i huvudet o jätte hängig! fattar inte varför! igår på träningen var jah ju skit seg! och idag var jag helt borta! hahah
    så jag bestämde mig för att ta en vilodag! så jag åkte hem direkt! pallar inte gyma med ont i huvudet! haha känns som den ska sprängas!

    ska passa på äta sen :)
    tog en protein drink också innan jag kom hem! måste återhämta mig till imorgon! då blire tufft!
    sen så ska jag Träffa Johan så fort han bli bra och när jag mår super!


    ser helt död ut! haha .. måste vaxa mig snart:= börjar likan en gorilla.)

    Middaagen!

    jävlar vad jag var utsvulten! efter passet! när jag kom hem, så gick jag först ner till tvättstugan med pappa! måste tvätta o han med!:) hehhe
    sen direkt efteråt så tvättade jag ansiktet rent med ansiktsvatten! och gick direkt mot köket fan! brukar annars dusha först! men idag fanns det bara mat i mina tankar!
    och det var som tur en god mat! fullkornspasta + köttfärs blandat med campioneroch massa olika grönsaker! super gott verkligen!
    åt mycket idag med! för att återhämta mig maximalt! tog även en shake innan + efter träningen så det är bra!

    imorn ska jag träffa Johan Ederer kl 17:00! vi ska köra ett armpass! kommer vara riktigt död efter gårdagens + dagens träning! hahah men men .. måste göra bra ifrån mig:) så det gäller att bita ihop:)
    ska försöka köra lite ben imorn med!:) hehe axlar borde jag också köra helst!:)
    aja vi får se hur morgondagen blir:)



    helt död:) hahah
    på väg att värma maten:)


    redo att äta , :)



    puss
    //Cristian

    Boxningaspasset!"

    efter den långa o tuffa dagen på skolan! så drog jag hem vid 16:00! och som alla tisdagar fick jag stressa hem! och hade 30 min på mig att fixa träningssakerna+ gå på toa:) hehe och sticka! gillar verkligen inte stress! blir fett seg av det! pluss att igår på kvällen så kände jag att jag var täppt i näsan! och vart hängig! vet inte varför!
    det är ju konstigt!
    och idag så kliade det pytte lite i halsen! o så var jag täppt som fan:) hehe så idag på dagens super , o då menar jag super hårda pass! kände jag mig seg! som om det inte gick att presstera 100% , typ 97% av min prestationsförmåga  vart det idag!
    Timo(tränaren) dödade oss verkligen på passet, vi körde mycket säck! och styrka:)
    jag fick även med Camilo på träningen! 3:e gången jag lyckas!:) hehe han kämpade för livet! såg att det var skit jobbigt för han men han gjorde bra ifrån sig! så jag e rätt nöjd idag iallafall!:)
    han var så död att han kände att ena ögat vred sig lite, kunde inte hålla blicken rakt!
    sånt kan hända med folk som inte är van vid så intnsiva pass!
    jag har känt så + värre- fått kramper på bröstet!
    men men!

    jag kunde fan inte ta bilder idag! för att min pappa byte igår minneskort på kameran! när vi var i Bålsta!
    så den där andra kortet funkade inte! lackar! ville fota Camilo:) heheh han var så jävla död efter passet! jag var också död, men är van vid sånna här träningar så jag återhämtar mig snabbare!:)
    jag sa till Camilo att han skulle äta en bra middag med bra kolhydrater för att tanka upp sig:)
    och sen att han bara går o lägger sig! för han mådde inte så bra:) hehe



    aja kram!

    //cristian

    Grattis Katja!:) haha 15 år!

    i Bålsta så firade vi , de närmaste vännerna! Katja! som fyller 15 år idag!:) Grattis, hoppas du tycker att din dag var en fin lyckad dag! jag önskar dig en framgångsrik framtid:) med massa kommande födelsedagar! och lycka!
    grattis Katja 15 år:)

    hehe vi hade det roligt i Bålsta , men kom hem lite senat så efter inlägget blir det sov dags:) heheh!
    vi åt god mat! så jag fick en bra Middag:) hehe bra belöning efter ett så hårt träningspass som idag!:)
    fick även träffa Katjas kusin som också heter Katja! men är 24 år! från Ukraina! super trevlig snäll och söt tjej!
    Vi fick prata engelska men det gick bra! hehe med min sämsta engelska o alla andras dåliga engelska slapp jag skämmas! höhöh!
    Anna var också där! hon var söt som vanligt! alltid så speciell person för mig:)
    :) så det var ju kul!:)

    träffade även lilla Chico som jag inte sett på ett tag! har saknat honom! han är så söt! o lille Rufo! katten,:) heheh
    så söta:)



    kolla vad sexigt! det är Anna som har designat den , den är inte klar! men undra hur den blir när den blir färdig:)


    Anna och hennes kusin Katja, 24 år:) ser ut som 18:) hehe


    jag + Katja!:) hehe


    Anna - alltid lika söt!:)


    Chico!:)


    kolla vilken fin spis! de köpt!:) läcker!


    jag+ Chico , vi ska bli modeller!:)


    Anna, jag + Katja!


    Mat dags! jag fick inviga dagens middag!:)


    nice , bli stor o stark!


    gott -gissa vems mat:)


    söt


    grattis Katja 15 år + jag


    vi sjunger för henne!:)


    jag + syrran!:)


    Katja + Katja!:) söta


    alla damer i Familjen! Irina(mamman), Katja (fyllde år), Katja kusin:) , Anna syster till 15 åringen:) haha söt!

     

     

    kram super kul var det !

     

    puss

    //cristian


    Gympass Måndag!

    dagens pass gick super! vi körde riktigt hårt! och intesivt pass , det vart ungefär en 2 h pass!:) hehe
    Camilo kom med idag! så det var ju kul och Saman väntade utanför gymet när vi kom! så det var väl också roligt:)
    innan passet så var vi på ett konditori i kallhäll! vi åt kladdkaka!:) super gott!
    det var super gott!:) hehe älskar godsaker! men äter inte mycket av det nuförtiden!:)

    iallafall en sak som var konstigt! på gymet! det var att jag alldrig sett så himla mycket folk på gymet på måndagar! undra om det är nån speciell dag?
    hehe eller var en speciell dag!:)

    vi dödade våra Triceps!:) hehe fan va pumpade de var! körde också bröst och rygg/lats!:)
    o så sparkade jag på säcken!:) älskar o sparka säcken!:) det är 3:e säcken nu som jag tar sönder!:)
    råkar alltid:)

    annars var allt super idag!inga som störde vårt pass! imorn ska Camilo komma med till boningen! han drar på torsdag till Chile! det är nice o ska vara där typ 2 månader! fan vill också!!

    och på Onsdag kl 17:00 ska jag träffa Johan Ederer :) hoppas verkligen jag kan börja tävla snart:) vill är skit sugen!:)


    dagens pass:

    hantelpress: 2x 10 värma upp, 3x10 tungvikt!
    Treceps: 3 olika triceps övningar! alla 3-4x10 dunder träning:)
    Chins- dra sig upp sidled! 4x10
    hanteldrag: 3x10
    bröst-flies maskin 3x10
    säck!:)
    ---------------------------------------------------------------------------

    som sagt , riktigt nöjd med dagens pass! hoppas hela träningsveckan blir som förra!:)



    Camilo!


    jag+Mile


    Markus värmer upp


    jag + Mile


    jag - en av Triceps övningarna!


    Chins! dra sig upp sidled! undra vad denna övning kallas, nån som vet?


    Biffarna kör Biceps!


    jag!


    Mile + jag visar upp pumpad Triceps!


    camilo!




    oki aja ! efter passet drog jag hem, pappa kom o hämtade mig! vi skulle till Bålsta , en bra vänn till oss fyllde år!
    :)
    kom nyss hem! och jag fick träffa en ny släkting till de som är på besök här i sverige i 3 månader!
    riktigt trevlig tjej!24 år gammal!:) vi pratade bryt engelska! men det gick hhahahah

    fick också träffa lilla chico!:)




    puss
    //cristian

    Mellis!+ glögg_:)

    hehe vart så himla sugen på drick glögg o äta lite mandlar+russin i mjölk! det innehåller ju så bra halt av bra fetter,kolhydrater !:) hehe behöver fylla kolhydrattanken!:) hehe
    sen så fixade vi glögg! super god, men super stark! tror den innehöll sprit! haha har inte druckit glögg sen förra året! haha så jag kände att det var dags!
    har även pluggat lite Anotomi! ganska kul! men just nu har jag inte så stor lust att fortsätta plugga!
    ska lägga mig tidigt ikväll! måste upp kl 06:00! hehe


    min mellis!


    Årets  första glögg!  skål!

    Lunchen

    Det är en riktigt vilodag idag , där inget roligt händer typ! utan jag bara är hemma... kollar på tv, data! sover:) äter:) hhhehe
    måste plugga lite sen! :) hehe så jag känner att jag varit duktig!
    Kollade på Mammas pojkar för ett tag sen! super roligt! haha asså Bobbys mamma e super skön!
    :)
    kollar just nu på tråkiga Uggly Betty! finns ju inge annat roligt att se på!
    har också passat på att käka!:) kyckling+ ris:) hehe grönsaker!
    super gott, mätt vart jag!
    ska få i mig en proteindrink senare!:) det är viktigt att jag får i mig bra med näring när jag vilar! haha så jag kan återhämta mig till 100%, det blir liksom ett tungt pass imorn på gymet!
    kommer pumpa sönder mig då! hahah
    :)
    sitter här med pappa bredviid mig! han ligger o snarkar!:) sover som en stock! :)
    han måste vara trött! efter den tuffa veckan+ helgen!han har också sin vilodag idag kan man säga haha!
    ohh nu på tv! desperate housewives hahah! de är sexiga brudarna där för att vara i en hög ålder! menar att de flesta är äldre än mig ju! hehe!


    gott, med lite fettig hambugarsås :) heheh

    frukost

    dagens frukost vart omelett+ bacon o fullkornsbröd! hehe syrran hade tamara hemma, :) hehe
    så syrran gjorde baconen och jag omeletten!
    hehe
    det vart super gott och fettigt!:)


    Karla o Tamara!


    min mat! haha


    Lördagsnatten :)

    som sagt så drog vi till (MP) Riddar jakob i jakobsberg! när vi kom halv 9 så var det redan folk som väntade för att komma in! kl 21:00 då de öppnade så var det proppfullt med folk på kön! jag ,Camilo,Mile kom in direkt först av alla , då jag känner vakterna! :)
    jag kan lova att efter någon timme så gick det nästan inte att gå där inne, det var så jävla och då menar jag jävla mycket folk! det var både roligt för man känner så många men o andra sidan att stå o knuffas för att kunna gå där inne var inte så kul!
    ikväll skulle KATE RYAN uppträda här , darför var det folk från överallt i stockholm som kom! hahah
    hon var rätt så okej! sjöng en 5 låtar sen var det över, efteråt fortsatte klubbandet! hahha
    jävla mycket dans o svett haha :)
    det fanns riktigt snygga brudar:) haha så Camilo hade roligt! hahaha
    nu var klockan typ 01:30 , nu var det inte så kul! fan! det gick inte att göra något där inne! förutom att knuffas! bråk startade här o där, men men!
    det var överdrivet mycket folk så det vart KAOS!  så vi drog efter ett tag! Camilo hade då dragit hem först av alla! sen drog Mile, hans syster hämtade honom! Och jag åkte tåget med André! hehe
    sen kom Farstan o hämtade mig på stationen! minna ben är så jävla döda! haha måste vila imorn, sova ut! sen plugga hahah!
    så imorn blir det mental träning! hahah
    har också käkat skit dåligt idag! så imorn blir det matdag! hahah

    Annars var natten super! vi hade skit kul! med våra Folk! hahaha
    alla var sexigt klädda!:) heheh
    sexigt!



    Camilo + Mile


    Camilo + Jag :O


    Mile + jag :)


    Camilo,Anton + jag!


    Camilo, Anton + Mile


    Söta Malin, jag och hennes lilla vän:)


    hela gänget! hehe
    André,Sorena,Camilo,jag,Söta Malin + hennes vän!:)


    Ajje min vän!!

     

    damer o herrar här kommer Kate Ryan :) uuu) sexi sexi!!

     


    hehe


    :) kolla in folkmassan bakom henne!



    sexi tattooooo!


    hehe


    Camilo!


    heheh!


    jag+Markoolio


    Markoolio + Markus


    Camilo,Markoolio,André och Mile


    haha jag + Diana! söt hon var ikväll!




    aja bye ärr skit trött

    sov gott
    puss

    //Cristian




    idag i Rimbo!

    vi fick åka snabbt till kista o hämta upp min moster, sen till rinkeby o hämta ett flyttsläp! sen åka mot rimbo! vi skulle hjälpa min kusin att flytta! för han är skilt sig!
    allt gick bra , vi trodde inte det var så mycket hehe , men allt gick bra, jag är ju så stark så jag bar allt:) hahah
    nä men vi hjälptes åt! Rodneys vänner hjälpte oss! hehe så det gick bra! min kusin var inte hemma, han hade ett ärende så när han kom var vi klara!
    pappa var rätt duktig på att köra släpet hehe det var ingen liten flyttsläp! hhhehe
    vi åt också på en restaurant som min kusins vänn har han heter Markus! hehe vi fick äta där , och huset bjöd! super nice!
    jag kan säga en sak, mina ben var helt döda:) haha! efter all veckans träning! var mina ben döda! hahha så det kändes när man gick ner trapporna med saker på ryggen! hahah

    kom nyss hem fan klockan är snart 20:00 och jag ska ut snart halv 9 ska jag vara i Riddar jakob! för den där Kate ryan ska uppträda där! så det kommer va fullt med folk så vi måste stå först i kö för att slippa vänta hahah!
    måste fixa mig nu snart så fort inlägget e klart! haha
    är riktigt trött men måste gå hahah! kanske blir kul ju! och Camilo kommer idag med! hahah
    han åker på Torsdag till Chile! i över 1 månad fan va nice han kommer ha det!

    pappa o moster där bak på Markus restaurant/pubb


    jag haha ful jag ser ut! äter sallad! o moster!


    moster o pappa äter kebbab! haha


    jag med kycklingsallad! hahah gott


    Rodney(kusin) o Moster ( Gloria)


    jag , Rodney o hans vän Ticko!


    Moster , Rodney och Markus pubb ägare!


    Rodney o pappa fixar hans säng i nya lägenheten


    vardagsrummet , moster fixar gardiner


    köket! fett fint! heheh
    super nice!


    kyl o frys! fett stort! om jag hade de så skulle det vara fullt av god mat!


    jag!


    nice de vart


    Gloria , Moster! heheh


    Rodney! svullen öga han var med bråk igår kväll!:/



    bye ses

    //cristian


    frukost!

    min frukost var brottom för pappa o jag behövde dra mot rimbo o hjälpa min kusin rodney o flytta!


    däck byte

    hahah hjälpte pappa nyss att byta däck på bilen! haha fan vad trött jag var! tränade ju så jävla hårt idag!
    det är jag som drar åt de där skruvarna så däcken sitter till 100%! så nu har jag haft kvälls träning hahah!
    det var inte så kallt nu på kvällen som det var tidigare på dagen, det är konstigt!
    men kallt var det ju! hahah
    blev hungrig också! men ska inte äta mer idag haha ska vänta tills imorn! då vill jag äta stor frukost!




    vinterdäcken redo!


    på väg ut haha!

    Mera mat!

    haha nu blir det här sista måltiden för idag! hahah mera mat! :)
    blodpudding:) hehe ! super nyttigt:) hehe enligt mig: ) haha


    mat!

    hehe precis efter jag bloggat klart! så hoppa jag upp ur soffan och gick mot köket! hehe var så himla hungrig att jag inte orkade laga något hehe
    såg att det låg en hel kyckling i kylen som var grillad! så jag åt upp hela! med fullkornsbröd:) hehe
    super gott haha

    ska senare äta lite till kanske... beror på om jag orkar laga mat! e fan trött idag! haha


    Gympass Fredag!!!!

    Direkt efter skolan! så drog Camilo och jag till Gymet! hehe Mile kunde inte komma , han skulle på jobbintervju! på Media Markt! det är ju nice för hans skull! hehe
    hoppas han får jobbet så han inte behöver slita på Mcdonalds hahha!
    innan vi kom till gymet så hade jag redan druckit en av mina drinkar! asså man börjar tröttna på smaken hahha!
    idag var det nog den mest ovanligaste fredag jag gymat på , gymet var tom typ! det var typ 4 pers som tränade när vi kom! haha jag lovar att dagens pass! var en av de hårdaste fredagspassen jag kört! den var så jävla intensiv! och Camilo han är fan stark! och kämpar!






    dagens pass:

    1.  Biceps ( 4 olika stationer = 1 och så kör vi 4x10) "10 på varje" = döden!!!:)



    2.  Biceps (4x10) en gammal övning! som jag ville testa igen:)



    3.  Rygg! "nedre delen " svanken" ( värma upp med 15 st, sen med vikt 30 kg 4x10  + 5 utan vikt efter varje gång) " även med vridningar"




    4.  Bakre lår muskel (4x10)




    5.  Ben press (4x10)




    6.  Vader (3x10)

    _______________________________________________________________________

    SÅ jävla nöjd med hela veckans pass! hela veckans träning har vart super!
    100% intensiva ! och det har varit super skönt att träna med mina gymvänner!
    tack för att ni hjälpt mig på gymet när jag pumpar!

    hehe det första jag gjorde var att hoppa i dushen! behövde en kall kall dush! eftersom jag vart helt död efter dagens hårda pass! åt 6 st pepparkakor med lite mjölk just nu! hehe de e så goda!
    ska kolla snart vad det finns att göra för mat! är ganska hungrig nu! proteindrinkar blir man inte så mätt på! haha
    vill ha nått med bra kolhydrater! hehhe får se vad jag hittar!

    sen undrar jag vad som händer ikväll! kanske går och klubbar nån stans! älskar o dansa! hahah fettförbränna! hahah + så är det skönt för denna helg ska jag vila , tror inte jag ska träna!:) måste få återhämta mig till 100% för kommande veckas träning! hahha
    är fortfarande stel i ryggen så jag måste be mamma  att gå på ryggen en gång till! haha hon gick på min rygg igår innan jag gick och la mig! fan vad skönt,, hela ryggen bara knäcktes! hahha måste börja gå på massage! haha!



    lite bilder från dagens pass!:


    Biceps! en av övningarna , nummer 1 på schemat!


    heheh jag!:) Latino Biffen


    Camilo! :*) stark som en björn!


    stark!



    fan va det var nice att köra denna gammla övning! älskar den! fattar inte varför jag slutade köra den på så långt tid! nummer 2 på schemat!


    jag! - fyfan efteråt! shiit vad muskeln var pumpad hahah! äkta gym smärta! hahah


    camilo! synd att blixten från kameran inte tog hans muskelkonturer , han har så jävla stora Triceps! haha


    Jag! hehe








    kram

    // Cristian


    Fan viken stark självförtroende!

    asså den här killen! han , det är svårt att förklara.. men att han klarat av över 100operationer ! och ändå så är han så stark i sitt självförtroende och ger allt på träningsplanen!
    sådanna personer tycker jag man ska se upp till, för det är inte vilken person som helst som kan klara av allt den här killen klarat!!

    super! en riktig hjälte!
    Kolla länken :

    http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=6709fb36-35cc-49f2-a713-372bdfe20e4c&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077

    Dagens frukost!!!

    ska dra om en stund, ville bara hinna skriva om hur min frukost såg ut idag hahah, brukar för det mesta äta ägg, då jag tycker det är en super bra råvara!
    det jag gjorde idag var omelett med fullkornsbröd! haha lite smör på bröder också, älsar smör, men jag har börjat käka smör för några månader sen! annars så tror jag att vi inte köpte hem smör på 3-4 år! eftersom jag var så jävla fet när jag var liten!
    hahah


    heheh



    gott! är sugen på äta igen, men har redan borstat tänderna! och är fixad för att dra.. så jag får äta senare! hahahah






    kram

    //cristian


    YES

    Imorgon börjar jag 12:20 hahah fan vad bra! sen efter plugget ska jag dra till gymet och köra tung träning!
    fan efter det tuffa passet idag så har jag fått en sån där knöl på vänster skuldra! ska be mamma att ställa sig på min rygg så ryggen knäcks! och allt lägger sig på plats! hahah
    brukar få ibland när jag tränar riktigt hårt! haha är just nu lite stel och det gör lite ont just nu! haha
    men fan vad skönt att jag inte börjar 10 som jag trodde! det är jobbigt att vakna tidigt!
    Undra vad jag ska göra till frukost  iimorn! kanske lite musli och 3 ägg!  vet inte .... vi får se vad det blir! men är redan hungrig igen! fan jag skulle kunna äta 24/7!!!

    just nu chillar jag hemma.. har dushat.. rengjort ansiktet! kollar tv, på (svt 1) det är debatt på gång om down symdrom!
    stackars de som föds med det! men ändå så tycker jag att det är bra att samhället har mycket hjälp! och det är kul att se folk som har det och klarar sig helt själva! det är riktigt starkt av den personen som har down symdrom!

    måste gå o sova sen! men måste vänta tills de andra kommer hem! måste få ryggen knäckt innan jag går till sängs! hahha
    så jag kan drömma fint! hahha drömma om träning säkert! hahah





    kram
     sov gott

    //cristian

    Middag

    hemma efter jag dushade så fixade jag käk! det låg en grillad kyckling! så tog jag ris från kylen och värmde!
    super gott! haha var så jävla hungrig efter passet!
    skulle kunna äta en fet häst!

    Mycket kyckling! haha bra protein!


    Boxning Torsdag!

    Kl 5 så drog jag och träffade Vusal! och sen så träffade vi André! haha så tog vi bussen mot jakobsberg!!
    passet idag var super hårt vi körde idag cirkelträning! samma som förra träningen fast mycket hårdare!
    det var super intensivt!
    alla vi kämpade som fan! jag tog i 100% och svettades som fan! det bara rann svett som en vattenfall!!!!!
    haha
    sen efter passet var man helt död! så jag gick fixade min drink! sen bytte om! tog lite bilder!
    sen så drog vi mot stationen! för att ta tåget, men vi missade! den så vi tog buss 547!
    det är fett kallt ute ju! fan hatar det här vädret! vill ha sol + värme!:) för att sola och bada!


    Hemma precis innan jag stack för att möta Vusal!


    Vusal+ André


    jag + André


    Hulken! haha så stor o stark!


    Hulken + jag! haha min Army tröja!


    Timo- Tränaren! haha det är han som dödar oss på passen!


    hahah sexiga!





    kram
    bye
    //Cristian

    Morgontrött eller?


    Är du ofta morgontrött? då ska du veta att det inte bara är du som är det!!
    :) hahha





     


    pic01278.jpg

    pic12393.jpg

    pic07636.jpg

    pic30714.jpg

    pic28164.jpg

    pic31591.jpg

    pic19949.jpg

    pic19135.jpg

    pic02505.jpg

    pic13337.jpg

    pic10004.jpg

    pic16337.jpg

    pic02623.jpg

    pic28664.jpg

    pic09970.jpg

    pic25608.jpg

    pic30568.jpg

    pic19281.jpg

    pic07085.jpg

    pic09152.jpg

    pic18373.jpg

    pic28652.jpg
     

    tråkar

    haha fan sitter här hemma och tråkar! borde sätta mig o plugga lite! ska göra det snart om inget händer här hemma! hahha
    måste om en stund börja fixa träningsakerna! för kl 5 ska jag dra till Boxningen! hoppas Vusal och André kommer idag haha! de är roliga :)
    är hungrig också fast jag åt massa mat kl 12! hahah ska inte äta mer ... först jag drar hemiffrån sen vid 5 då ska jag ta en proteinshake! haha sen efter träningen tar jag en till shake! sen när jag kkommer hem så äter jag något gott hahah ! :) på kvällen måste jag plugga iallafall!:)
    har mycket att plugga!:)

    sen efter är det bara att sovviish! tillss imorn då det är fredag! hahah fan vad veckan går snabbt!:)
    undra om jag ska klubba imorn... vet ej! vi får se! ahahaha är trött!:)


    aja pallar inte skrivamer

    bye

    kram
    //cristian

    Dagens start på dagen!!!

    hehe vaknade fan 06:00 ! fett jobbigt ska iväg nu snart 07:30! men jag hann att göra en rätt bra och god frukost!:)
    haha 3 stora maffiga ägg+ arepa

    arepa är en indiansk maträtt från latinamerika! gjort av majsmjöl....
    super gott hahah! ganska farliga man kan lätt bli tjocjis om man äter mycket arepas!:)


    hahah älskar smör!!:) har smörat min arepa!

    Kista! idag

    efter jag hade tränat och dushat mm! så åkte jag mot jakan! där jag träffade Camilito! och Mile! vi drog till Kista Galleria! för att se hur det nybyggda delen hade blivit! fan vad gallerian har expanderat! det är skit snyggt! och massa snygga o bra affärer! dt var proppfullt med folk!
    haha det första vi gjord iallafall var att käka! vi köpte kyckling wook! på Pong Asian tapas!haha äter alltid där! det är så jävla good mat!
    efteråt! så köpte vi en mjukglass var! älskar mjukglass! det är det bästa som finns!:)
    och så kl 5 så skulle MIle köpa några jävla spel!:) fett jobbigt för killen som skulle komma var sen! så vi fick vänta ett tag! sen så gick vi till zoo affären för Camilo ville kolla på räkor! hahah han vill ha en räka som husdjur:)

    en väldigt rolig sak som hände! jag träffade en gammal vän som jag gymade tillsammans när jag tränade i Jakan gym vid simhallen! han var då hur stor som helst Biceps omkretsen var runt 53 cm på honom! och nu hahah kunde inte tro min ögon han har minskat över 15 kg rena muskler! hahah han ser fortfarande biffig ut fast med stor förändring!:) han har nu kort på Sats! så han skulle börja träna snart igen! hoppas han börjar snart så han bli stor igen! det kan ta några månadeer för honom att komma tillbaka till där han var när han slutade träna seriöst!
    han bor i Kallhäll också så de e nice!:)  och jobbar på Nike butik i outlet! haha.
    kul att träffa dig mannen!

    Sen nästa vecka på Onsdag har jag en tid med Johan Ederer! ska träffa honom då och träna lite, sen så ska han berätta hur han jobbar som personlig tränare mm! vill börja nu! hahah vill tävla.. vem vet kan kanske vara redo o tävla till nästa år! haha
    det skulle vara en ära för mig att ha Johan Ederer som min (PT)



    det vart ändå en bra dag!


    haha jag- tjockis jag ser ut:)


    min goda mat


    Camilo :)

    Mile


    Tidigt gympass :) Onsdag!

    haha dagen pass! var tidigt! shhiit man är inte så van att köra på förmiddagen! så man var lite seg i början! skulle också köra ben som första övning! hahah
    fick värma upp ordentligt men vart super nöjd idag för jag lyckades ta 120 kg benböjd! fast jag var så död från gårdagens boxningspass! trodde verkligen alldrig jag skulle palla köra idag!ben!
    körde 8 st med 120 kg x2! sen så fick jag hjälp med 2 st på varje för att klara 10 st! på varje!

    lovar att bena brände som fan!  hahah
    men passet gick super och Mile kämpade också idag som fan! han är väldigt duktig nu !:) glädjer mig!
    efter ett tag kom Aldin ! till gymet , trodde han skulle komma med bIFFEN! HAHAH men biffen var magsjuk!:) glömde bort hans namn! är så jävla dålig på komma ihåg namn!

    dagens pass:



    1. ben-knäböjd 4x10
    2. axlar ( 3 övningar = 1 x4)
    3. midja 3x10
    4. Hanteldrag 3x10 (rygg/lats)
    5. chins 3x10
    6. övre delen av rygg! 4×10 (Bänkpress sstång med vikter på ena sidan!)

    ___________________________________________________________
     riktogt nöjd med dagens pass! efter passet! så drack jag en bra drink! + så testade den där nya jag köpte haha
    Anabolic Halo! hahah ska se om den är så bra som alla säger! men jag känd att den hjälper till att  återhämta sig ganska bra iallafall! hehe god är den inte , men den går o dricka  iallafall! haha
    sen så väntade vi också på att Aldin skulle bli klar i typ 30 min! haahaha vi hade kul och snackade om bra framtida jobb! verkar som att porrstjärna är trenden just nu hahah!! lol!

    aja ska sen iväg till Kista centrum och käka nått gott med grabbarna!
    ska också planera in en dag till nästa vecka ! ska träffa Johan Ederer , vi ska träna ihop lite och så ska han berätta hur han jobbar som Personlig Tränare! Jag vill påbörja min TävlingKariär inom Boddybuilding!:)

    lite bilder:


    mile värmer upp


    hehe de sista med 120 kg behövde jag ha lite hjälp av biffarna!:)


    hehe:)


    Mile- nummer 6 på schemat!


    jag! hehe




    axel träning! en av axelövningarna som vi kör på onsdagar! nummer 2 på schemat!



    haha Mile biter ihop! hahah


    Aldin sexi boy!


    haha jag + Aldin! :)


    han kämpar med bröst träning! han är riktiggt stark!:)



    haha


    bye
    puss
    //cristian


    FRUKOSTEN!

    IDAG SÅ fickk jag lite brottom! haha skulle träffa Mile vid stationen för att dra till gymet!"

    så jag fixade en hel pack bacon! hahah och käkade med lite bröd och sen + en protein drink!:) hehe


    haha bacon":)= md bröd!


    dagens frukost + Boxningspasset tisdag

    hahha dagens frukost var rätt nice*! korv med bröd! haha det var rätt gott:)


    hahha kolla in alla brända korvar jag åt ! råkade bränna de! kollade på vakna med the voice! och så glömde jag bort de, tills det luktade rök:) hhahah men goda var de , då jag äter allt som går o äta:)





    kl 5 så träffade jag Vusal och så drog vi tillsammans till boxningen! det vart en super nice träning idag! "cirkelträning" det innebär att vi har flera stationer där vi utför olika övningar!
    det är riktigt tufft! särskillt idag då vi körde så jävla mycket ben! hahah och imorn ska jag köra tung ben träning + axlar! kommer dö! på gymmet imorn! har inge skola så ska träffa Mile vid 10 ! så det blir ett ganska tidigt pass på dagen:) hahah det är ovanligt att vi kör tidigt! :)
    efterpasset så tog jag min drink! och så drog vi oss hemåt! hehe
    fan va svettig jag blir efter varje pass!:) haha det tar typ 2 dagar för mina tränings t-shirt att torka av svettet!
    jag tar alltid i 110% på träningarna! träning är en del av mitt liv!:)

    hemma , det första jag gjorde var att rengöra ansiktet! och sen hoppa i dushen!:) haha
    sen fixa middagen! det blir alltid så sena middagar på tisdagar och torsdagar men men skit samma!:)
    viktigt att få i sig en bra mål efter träningen!




    haha vi tuffa grabbarna på väg hem efter dödens träning!:)


    RSS 2.0