Arlanda to Miami

Tja!

Vi e i Miami nu , det betyder att jag inte kan skriva ordentligt eftersom vissa bokstaver fattas, har tagit lite bilder iallfall, det har varit skit nice her, det e varmt even under natten, vi e i hotell just nu  och imorgon vid 10:00 till Bogota.
imorgon kommer jag kunna skriva bra da jag har min berbara data med mig hehe



vi pa Arlanda terminal 5 idag.




snart i London






vi fikar o ventar pa flyget till Miami!!! I need proteins


det her planet tog oss till Miami Airport;)










NU pa Miami ; ventar pa bussen som korde oss till Hotellet;)




Miami Promenad>)




haha pappa> )





mamma, syrran o pappa
pa Miami Street 82

hehe


mamma och jag
utanfor hotellet



Mamma + pappa




Kram

//LatinoBiffen


måndag

Imorgon måste jag upp runt 05:00 för att klockan 06:00 måste vi dra mot Arlanda. Vi kommer resa till London därefter byter vi flyg mot Miami, vi kommer stanna där 1 natt på hotell och på onsdag klockan 10:05 flyger vi mot Bogotá där vi landar 12:30.

 

Lite jobbigt att resa så långt men skit samma, vad ska man göra!  Idag Måndag har jag en del att göra, ska träffa en vän idag! sen på kvällen måste jag hem och lägga mig så att jag får vila ordentligt! Annars kommer jag inte palla av resan! Idag blir det ingen träning heller, och nu blir det vila i ett par dagar! Fett förbränning kommer jag köra under vilodagarna men inga tunga viktpass!

Kommer försöka vila 14 dagar men tror inte jag pallar av att vila så länga innan jag blir galen! Men minst 1 veckas vila måste jag ta! För att vänja mig tidsskillnaden mm!

Sen måste jag verkligen hålla koll på kosten, vägrar bli fet, kan lätt lägga på mig 10 kg +!

Lovar!

Men ska försöka hitta tillskott så fort jag kommer, och under vilodagarna ska jag försöka att inte käka socker + överdrivet med kolhydrater, det viktigaste är att hålla koll på kaloriintaget!

De där borta kommer säkert tycka man är galen men jag skiter i det haha det är det minsta jag bryr mig om! Bara för att jag reser så betyder det inte att jag ska käka allt jag kan! Haha jag njuter av resan på mitt sätt! Men träningen och kosten kan ingen förstöra för mig: )

 

Igår var jag och körde sista passet innan vilodagarna!

Körde så rygg + triceps! Hade inte kört triceps på 2 veckor och ryggen ville jag bli klar med innan jag tar en paus från träningen!

Det gick rätt bra körde ett rätt kort pass igår! Fast det vart skit jobbigt! Dödade mig verkligen: )

Sen så på kvällen gick jag ut på promenad i över 3 timmar med grannen och hennes schäfer!

Skit kul! Älskar att promenera i skogen! Men en sak gillar jag inte och det är myggen! Fyfan jag vart uppäten  i skogen av alla myggen! Ändå hade jag medel mot myggor men det tog inte på dem! Det är fan muterade myggor!

 

 

Som sagt , ska försöka skriva på bloggen under resan när jag får tid över! Men vet inte om det blir varje dag! Hoppas men vet inte! Beror på vad man gör där borta, mamma ska köra plastik kirurgi och släta ut rynkor på pannan och jag ska påbörja laserbehandling (helkropp) för hårborttagning: )

Nice! + så ska jag försöka köra kemisk peeling!

Det är billigt där! tillskillnad från Sverige: ) heheh

 

 

 

Aja

Vises

Kram

//LatinoBiffen


lördag

TJA


 Har inte pallat skriva mycket sen i torsdags men jag körde ut bena på torsdag + fredag! De är helt slut! Det är skit jobbigt att gå: ) hehe känner mig så tung när jag tar ett steg! Men så är livet och för min del i alla fall så är det viktigt att jag kör slut på mig till max då jag kommer vila 1½ vecka från måndag.

Idag var jag på gymmet och körde ett tufft axelpass med Johan Biffen + Martin! Hehe vi körde verkligen slut på axlarna! Och efter passet körde vi nästan 30 minuter Cardio sen basta i varmt: ) och dra ut så mycket vätska ur kroppen som möjligt! Rätt skönt faktiskt!

 

Det känns lite pirrigt att flyga, vi reser ju inte så ofta och eftersom det var så långt tid sen vi var i Colombia så blir det ännu pirrigare i magen eftersom det är en sån lång resa! Fast vi får ju mellanlända på lite platser!

Kommer ta med mig datan och kameran! Pappa köpte också en ny stor fin kamera som tar läckra bilder , den kommer vi använda som fan i Colombia! Så jag kommer försöka skriva lite här när jag får tid över!  Vi kommer ha så mycket att göra där!

Det ska i alla fall bli skönt att resa fast samtidigt kommer jag sakna Sverige lite…det finns saker här som jag håller varmt om hjärtat!

Fast jag får tänka positivt! Hehe genom att hitta ett gym: ) där så att jag kan pumpa sönder mig!

Kommer undvika kolhydrater så mycket som möjligt så när det gäller att njuta på mat mm det får de andra göra för min skull! Fast jag njuter på mitt sätt: ) haha genom träning: )

 

Dagens pass:

Axlar

 

  1. Sittande axelpress
  2. Hantellyft åt sidan + framåt
  3. Axelrullningar
  4. Drag upp till hakan på kabelmaskin
  5. Kabellyft framåt

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Onsdag!

Tjenare!

 

Nu är det verkligen inte långt kvar tills jag drar haha! Det är både kul och tråkigt!

Fast man får vara lite positiv, har gjort väldigt mycket saker de här närmaste dagarna, hit och dit har jag varit då folk vill säga hejdå! Rätt kul men det har även fallit lite tårar!

Gulligt!

 

Igår körde jag ett pass på SATS då körde jag rygg, det gick skit bra, saken var att jag tränade rätt tidigt så när jag vart klar så hade jag lite tråkigt för jag hade inget att roa mig med så på kvällen drog jag hem till en vän och vi chillade lite hehe

Idag Onsdag är det en ny dag… ännu en dag närmare res dagen, det är lite pirrigt eftersom det var 8 år sen sist jag var i Colombia, alla där väntar på oss: )hehe det ska bli roligt att få se min stora släkt!

I alla fall, idag vaknade jag runt halv 8 och gjorde en stor frukost, hackade 1 lök + champinjoner och så vispade jag 12 ägg, det vart en stor och god frukost! + lite riven ost! Och en stor kopp kaffe.

Sen vid kvart i 10 så träffade jag Kaj, en super god vän till mig! Och så drog vi till ett gym som ligger på kopparvägen här i Järfälla, ett byggargym, jag körde där för flera år sen men på den tiden så fanns det så konstiga folk som körde där jag bytte och jag har inte varit där sen jag bytte, allt ser precis likadant ut som när jag slutade träna där!

Det är en lugn miljö, inga som stirrar konstigt på en + så kan man träna när man vill  fast lyset går vid 21:00 men men man hinner träna! och redskap blir inte upptagna som på de stora gymmen.

Kaj körde rygg idag och jag körde ett bröst pass! hehe måste få tuttarna att växa ju: ) vill få mer volym i övre delen av Pectoralis major : ) vore skit snyggt fast det tar ju sin tid och man får ha jävla mycket tålamod men man får aldrig tappa motivationen, förr eller senare så bygger man skit snabbt sen så kan det komma perioder där man stannar då får man ta det som det är, kanske får man göra om träningsupplägget eller kolla om man håller rätt kost/vila.

Att träna och bygga sin kropp , det tycker jag är intressant man lär sig så mycket, sen att träna det är det bästa jag vet, jag slappnar av i mina pass och jag blir så koncentrad på mig själv det är rätt skönt att inte behöva tänka på annat medans man kör sitt pass!

Det är aldrig försent att börja träna! tvärtom passa på och börja medans man kan så håller man ett super bra liv! Genom att träna sunt så undviker du hälsoproblem senare i livet, visst kan man få problem iallafall men man minskar på risken, sen gäller det att hålla en bra kost! Det är det viktigaste samt vilan! Man måste ge kroppen det den behöver för att man ska få det önskade resultatet.

Men allt går! Egen vilja är också en viktig grej, GE ALDRIG UPP!!! FÖRFAN! HEHE

Bara för man är gammal så betyder det inte att kroppen på insidan blir atletiskt!

Passa på! Att träna är en sak för alla oavsett ålder/kön mm.






 

Dagens pass:

 

Bröst

 

  1. Hantelpress på snedbänk
  2. Bänkpress på snedbänk
  3. Kryssdrag
  4. Pullovers med skivstång
  5. Pec-dec maskin

 







Passet igår

 

Rygg

 

  1. Rodd på kabelmaskin
  2. Rodd med stång
  3. Latsdrag mot bröst
  4. Omvänd Latsdrag
  5. Enarmsrodd

 

 





Jag hehe , ser väl ganska så okej ut! kunde sätt bättre om jag inte blivit sjuk under Deffen, fan...




Kaj, fan han e så blyg och inte vågade visa nån muskel! hehe han har ökat som fan... vi tränade jämnt tillsammans förr men sen så vart det för mycket i skola mm ! men nu ska vi börja träna lite igen.... : ) rätt kul! han är skit bra vän!!!












Kram

//LatinoBiffen


Måndag

                    


 Tja! Inte haft tid att skriva fan så mycket de senaste dagarna, har så jävla mycket saker att göra nu innan jag reser, det är 1 vecka kvar nu och dagarna går så snabbt! Alla nära och kära vill säga hejdå så jag har varit överallt de här dagarna, igår var jag hos en super bra vän som jag har, vi tränade ihop en lång period förr och sen så fick han jobb så vi hann inte träna samtidigt, det var också länge sen vi inte sågs och igår åkte jag hem till honom, i Högdalen, rätt långt fan men skit samma hade fan lust att träffa honom innan jag drar:)

Det var skit trevligt hemma hos honom, han deffar också så vi drog och köpte nyttig mat och lagade tillsammans en bra deff måltid! Sen kollade vi på en film ( The Road) jävligt cool film tyckte jag iallafall! Tänker inte berätta  om vad den handlar men titta på den , rätt bra gjord!

Klockan gick som fan och när jag kolla tiden så var det fett sent för att dra hem så jag sov över hehe! Nice!

Tränade också igår i Kista innan jag drog hem till Leonardo , körde Bröst + Axlar, gillar inte gymmet SATS i kista, vet inte men den är inte så komplett tycker jag, sen tycker jag att maskiner mm så så dåligt placerade, men skit samma! Det går att spräcka musklerna vart som helst: )

 

Idag så drog jag från Leonardo runt 13:00 tiden , han drog också samtidigt då han skulle jobba! Hehe drog direkt till gymmet i jakobsberg och pumpade sönder Biceps med Martin: )

Jävligt nice, har så ont just nu i muskeln! Passade även på att döda underarmar, inte alltid jag dödar de men mina växer rätt snabbt, det är en så liten muskel så går lätt att träna! + så belastas den ändå hela tiden när man kör andra saker!

 

Just idag tror jag inte att det kommer hände så mycket , utan ska lägga mig tidigt är faktiskt rätt mör i kroppen! Måste få vila ut mig ordentligt känner jag! I fredags och lördags hann jag inte träna ju! Därför har jag kört så hårt med mig nu! och jag kör stenhårt nu den här veckan som är kvar för i Colombia ska jag vila nästan 2 veckor innan jag pumpar skiten ur mig på gymmet, det ska komma blod ur muskeln! Hehe!

Nä men så fort jag börjar träna där så jävlar! Jag skiter i ! ska verkligen pressa mig tills jag spyr!

Bara för att det är semester så betyder det inte att jag avstår från min ÄLSKADE träning!

Där ska jag också leta efter super bra preparat: ) hehe! Guds gåvor: ) hehe

 

 

 

 

 

Passet igår

 

Bröst( Pectoralis major)

 

  1. Hantelpress på snedbänk
  2. Flyes på snedbänk
  3. Bänkpress på snedbänk
  4. Omvänd bänkpress på snedbänk

 

Axlar

 

  1. Sittande axelpress
  2. Hantellyft åt sidan + framåt
  3. Hantellyft på snedbänk
  4. Skivstångspress bakom huvud
  5. Kabellyft framåt

 

 

 

 

 

Dagens pass

 

Biceps brachii

 

  1. Hantelcurls
  2. Stående skivstångscurls
  3. Biceps curls på kabelmaskin
  4. Höga Bicepscurls på kabelmaskin

 

 





Kram

//LatinoBiffen


torsdag



                             






Har inte pallat sätta mig vid datan och skriva, jag bara räknar dagarna fan! nu är det typ 11 dagar kvar! Och varje dag går snabbt! Det är så mycket att göra just nu här hemma, allt ska packas, de sista presenterna ska köpas, vi måste titta vad för kläder som ska med, fast jag ska inte ta med mig mycket kläder , typ 2 plagg, sen tar jag med mig kalsonger, stumpor och mina shakes + träningsbältet, träningsskor, dragremmar, kamera, bärbara datorn ska också med: )  ,

Det är nog allt jag ska ta med iallafall , kanske något mer: ) vem vet: ) fast det jag skrev är mina viktigaste saker, utan de klarar jag mig inte: )

Vi åker vid 09:00 typ på morgonen den 22 juni sen åker vi till London och därefter till Miami där vi stannar en natt och sedan flyger vi till Bogotá ( Colombia)

Fett nice: )

 

Idag iallafall har jag inte gjort så mycket förutom att planera in vad som ska packas och sen har jag ju tränat som vanligt! var på gymmet vid 16:00 , körde jävligt hårt!

Är sönder tränad i bena, bena är så känsliga att när man rör de så vill man nästan gråta: )

Imorgon blir det ett axelpass! Men vet inte exakt när jag drar och kör det passet, tidigt imorgon ska jag följa med syrran till hennes avslutning på skolan, hon ville att jag skulle med! Sen hem! Och försöka tvätta lite! Har fan inga rena plagg! Hehe

Sen får jag väl dra vid 16:00 imorgon med! Och köra axelpasset! Fan kommer vara helt förstörd: ) hehe

 

 

 



 

 








Passet igår:

Framsida lår

 

  1. Knäböjd med fötter tätt ihop
  2. Benspark

 

 

 

 

 

Dagens pass

Baksida lår, Insida + Vader

 

  1. Liggande lårcurls
  2. Stående lårcurls på kabelmaskin
  3. Insida lår på maskin
  4. Sittande vadpress
  5. Vadpress på benpress
  6. Stående vadpress

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


tisdag

Vaknade idag vid 08:00 och det första jag gjorde var att dra till gymmet och köra ett cardio pass på nästan 2 timmar, hade på mig en regnjacka så jag svettades vätska som fan! gick ner 1½ kg vatten på cardion, efter passet drog jag i mig lite protein och sen duscha + basta och hem sen. Rätt skönt att köra cardio pass tidigt men sen var man ju helt slut: ) hehe hemma så lagade jag omelett med stekta kycklingfilé bitar, jävla gott faktiskt!

 Klocken 16:00 så var jag på gymmet igen hehe och körde lite trapeziuz/axlar, inte så hårt pass eftersom jag ska köra axlar om några dagar: ) hehe då ska jag spräcka sönder muskeln.!

Det var lite jobbigt idag på gymmet, iallafall nu på eftermiddagen , det var så jävla fullt med folk! Och det är rätt jobbigt att träna när gymmen är så fulla! Allt blir ju upptaget och jag hatar att vänta : ) hehe

Men passet rullade på rätt bra ändå!

Är hemma nu, vet inte vad jag ska göra! Ska käka lite senare iallafall , kanske ut och gå lite? Vem vet, beror på om man pallar:)

Har inte käkat kolhydrater idag, ska försöka ligga lågt som sagt med det de här sista 14 dagarna innan jag reser:) vill ju inte resa tjockis: )

 

 

 

 

 

Dagens pass

 

  1. Kapplyft på kabelmaskin
  2. Axelrullningar
  3. Lyft framåt med vikt

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


måndag

Idag körde jag mitt pass på SATS i Kista! Rätt liten anläggning men funkade, fast jag trodde att det skulle vara stort: ) hehe  körde Mage idag + Cardio: )

Maskinerna för CARDIO träningen var rätt grymma där! trampmaskinen gillade jag, man kunde variera mellan korta steg och långa! Så det var nice!

Efter passet drog jag sen till moster där i Kista, vi skulle fira min kusin Luisa som tog studenten idag! jag hann inte dra och titta när hon sprang ut men kom till mottagningen. Vi var där ett bra tag hehe , när hon kom var hon dränkt i öl haha , luktade skit, så hon fick dusha haha!

Nice!

 

Nä men allt gick bra idag! tror hon är rätt nöjd och stolt! Hehe

Ska sova nu fan, får se om jag får bilder från idag så jag kan lägga in imorgon typ !!

Glömde ta med kameran :) därför!

Ska själv köra ett pass imorgon! Nu måste jag skärpa mig fan! har varit jävligt duktig att hålla en bra diet men nu de senaste 4 dagarna har jag slarvat en del! Fan! inte så bra! Skulle ändå inte fått den resultat jag förväntade mig då jag vart sjuk mitt i dieten men ändå! Ska försöka nu de sista 2 veckorna hålla lågt på kaloriintaget, måste göra mitt bästa nu! beställde nu 1 kg ren protein! Då mitt börjar ta slut!

Reser ju snart! När jag kommer tillbaka så kommer jag ha gått upp en 10 kg , kanske mer hehe, det är så mycket mat där nere, men ska försöka ligga lågt där med med kaloriintaget i alla fall under veckan jag vilar ifrån träningen mm! Måste hitta bra gym där med:)

Imorgon ska jag iallafall inte käka några kolhydrater…har så mycket i kroppen just nu hahah!  Käkade så mycket socker idag!

 

 

Aja ska sova!

 

Kram

//LatinoBiffen

 

 


b

Sam om Tisdag:

Tja igen =P, kanske de börjar bli lite tjatigt, men iaf har två frågor, de spelar väl ingen roll om man tränar musklerna 1 gg än 2gg?

är schema 1 bättre än 2:an, eller kanske det spelar ingen roll ?

Schema 1.
Måndag: Bröst, Triceps o mage

Tisdag: Ben, mage, kondition

Onsdag: Axlar, Biceps o mage

Torsdag: Rygg

Fredag: Ben, mage, kondition

Lördag: VILA

Söndag: kondition

Schema .2

Måndag: Bröst, rygg, biceps, triceps

Tisdag: Ben,främrelår, vader, mage

Onsdag: Kondition

Torsdag: Bröst, axlar, biceps, triceps

Fredag: Ben, baksida lår, vader, mage

Lördag: Axlar, rygg

Söndag: kondition

 

 

 

 

 

Tja – schemat ser bra ut, prova den och känn efter om kroppen får resultat, variera också så att du inte gör samma övningar.  glöm inte att käka rätt, vila bra …

Tack föresten:)

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


fredag :)

I fredags så var det min studentdag:) hehe jag var på gymmet efter 07:00 och körde super hårt cardio pass + så pumpade jag sönder framsida lår, var rätt så taggad på gymmet fast det var så tidigt , brukar annars aldrig köra så tidigt! I plugget skulle vi ha aktiviteter från den tiden jag var på gymmet, pallade inte dra till skolan, då träningen är så mycket viktigare för mig än att sitta och lyssna på lärarna!

Jag kom till plugget 1 timma innan utsprånget, och det var rätt skönt tyckte jag , då jag hade redan kört klart mitt pass!

Allt gick fett bra, är super nöjd att ha tagit studenten, hehe gick inte upp på flaket men hade ändå skit kul sen på student mottagningen hemma, som mamma och pappa fixat! Jävligt trevligt med så mycket gamla vänner, är verkligen tacksam för den dagen! Allt gick super! Hehe fick en hel del pengar: )hehe passar perfekt då jag reser  om 2 veckor: )

Det var så kul på mottagningen att jag sket i att dra ut på kvällen och klubba! Var ändå rätt trött i kroppen så när klockan var 23:00 så slocknade jag, hehe drog hem i smyg och la mig och så somnade jag, hade så ont i bena, satte mig knappt den dagen så man kunde känna hur bena bultade! Hade verkligen ont! :)

Pappa gjorde också super goda smörgåstårtor som jag käkade, borde inte ha gjort det, eftersom jag gick upp 2 kg i fredags! Och jag kör ju diet fortfarande så mådde fett dåligt psykiskt dagen efter att jag vaknade typ 06:00 och tvingade upp farsan ur sängen och satte på mig t-shirt, sen en regnjacka, sen 2 tjocktröjor, sen en regnjacka och så drog vi ut och gick i 3 timmar i den varma solen, måste ha förbränt en hel del kalorier där hehe och när jag kom hem så fixade jag snabbt väskan och drog till gymmet för att pumpa sönder Baksida lår + vaderna!

Det var fett skönt efteråt:) hehe

 

 

Idag Söndag, var jag på gymmet vid 12 tiden och körde mitt älskade ryggpass, älskar när jag kör rygg, körde passet själv fast jag hade ju folk man känner runt om kring sig så passet gick ändå rätt roligt:) lite skratt idag vart det! Annars är jag alltid så koncentrerad på mitt pass!

Vid 16:00 ska vi grilla tillsammans med några vänner till familjen så det blir ju gott, protein:)

Hoppas vi gör mycket sallad , det är fett gott med grillat kött!

Och imorgon Måndag så tar min kusin studenten så jag måste gå dit:)

Vet inte om jag hinner komma dit när hon springer ut, men annars kommer jag till studentmottagningen som kommer vara där hemma hos henne i Kista!

Blir kul att gratta henne, vet inte vad jag ska ha på mig, pallar inte samma kläder som när jag sprang ut! Fast de e fina! Men ska försöka hitta något annat! Hehe

 

Dagens pass:

 

Rygg

 

  1. Marklyft
  2. Rodd på kabelmaskin
  3. Rodd med brett grepp
  4. Latsdrag mot bröst
  5. Latsdrag bakom huvud

 

 

Colombias flagga


 

hehe jag den lilla tjockisen på bilderna!:)





Moster till vänster om mig, och syrran ville hänge möss på mig!




jag med mamma och pappa!




PEPE OCH MIKAEL BREDVID MIG! Mikael i rött han följer med till colombia i sommar med oss:)








alla är super goa vänner till oss!!!!


anton och leo , två super bra vänner:)





Jag , Camilo och syrran! Camilo är en av mina bästaste vänner!


hehe:) söt




uff sexig bild! Colombia VS Chile!
camilo och jag:) hehe nice



vi är super bra vänner! camilo- Chile     Jag - Älskade Colombia och Mile- Makedonien.


jag + Camilos mamma och hennes sambo


Jag med Miles fina Familj! synd att mile hade bytt om :) han skulle just upp på flaket:)


haha söt:) haha  alla småbarn är söta:) haha jag var en boll som liten:)











HEMMA NU PÅ MOTTAGNINGEN:)










:)




Marisol och moster:)


sexiga syrran som har tränat och fått en snygg kropp inför resan till Colombia:)


Pappa gjorde de här goda ......







tårtan jag fick av  pappas vän:) tack!!1









Bytte om sen lite, vart så varmt:)



















Kram

//LatinoBiffen


onsdag---->torsdag

God morgon!

 

Vaknade nyss fan, eller för typ 1 timma sen, kunde inte heller somna om:) så det var bara börja förbereda frukosten, gjorde 7 stekta ägg, med lite ost på och knäckebröd + vatten : ) hehe

Rätt gott faktiskt :) har också en jävla träningsverk i brösten efter gårdagens träningspass! Visste att jag skulle få verk, körde riktigt hårt igår, bara pumpa sönder brösten, som måste växa! : ) hehe

Igår var det rätt trist dag, var hemma hela dagen, skulle ha träffat killen jag jobbar som kontaktperson för men han skulle tydligen till doktorn och han ville ses vid 14:00 tiden men jag kunde inte då, hade en hel del andra saker att göra.

På kvällen var jag skit seg igår: ) hehe jag gick och sov runt 22:30 , var så trött hehe men var också ganska uttråkad så jag tänkte att det var bäst  och sova, gjorde ändå inget roligt! Hehe

 

Imorgon är det fredag, STUDENTEN för mig: ) ska bli skönt att komma ut från den där jävla plugget: ) hehe är rätt trött! Vill bara vila ifrån det, och jobba en del:) måste ju spara pengar till min dobermann valp som kommer importerad nästa år i mars!

: ) längtar! Hehe

+ så reser jag, mamma, pappa, syrran till Colombia den 22 juni! Dagarna går och res dagen börjar närma sig:) fan fett kul ju! 8 års sen , när den dagen kommer så kommer allt kännas som en dröm! Hehe och när vi kommer fram , kommer det vara svårt att beskriva hur man känner! Hehe

 

 




 

Passet igår ( onsdag)

Bröst – Pectoralis major

 

  1. Hantelpress på snedbänk
  2. Bänkpress på snebbänk
  3. Bänkpress på snedbänk ( smalt grepp)
  4. Flyes på kabelmaskin
  5. Bröstpress på maskin

 

 

 

Idag ska jag dra och köra ett axelpass, vet inte när men ska kolla med Martin när han ska träna! kanske man kan träna ihop! Rätt kul och bra när man behöver hjälp: ) hehe

Senare på kvällen så måste jag nog hjälpa till och fixa lokalen för studentmottagningen, fast jag inte ville ha någon! Men men mamma o pappa är envisa: )

Måste också storhandla  käk! Fan jag dietar också kommer inte kunna käka smörgåstårtor mm! Fan ! aja någon annan gång! Och inge sprit drickande för mig: ) hehe i augusti är det 1 år sen jag inte dricker någon form av sprit/alkol…

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Tisdag



Mitt nya träningsschema

 

(Vecka 1)

 

dag 1: Biceps brachii

dag 2: Rygg

dag 3: Bröst

dag 4: Främre lår

dag 5: Bakre lår + Vader

dag 6: Axlar

dag 7: Triceps brachii

 

 

(Vecka 2)

 

dag 1: Rygg

dag 2: Biceps brachii

dag 3: Triceps brachii

dag 4: Bröst

dag 5: Axlar

dag 6: Främre lår

dag 7: Bakre lår + Vader

 

 

(Vecka 3)

 

dag 1: Rygg

dag 2: Mage + Midja

dag 3: Trapezuis (Kappmuskel)

dag 4: Främre lår

dag 5: Bakre lår + Vader

dag 6: Axlar

dag 7: Bröst

 

 

Det här träningsschemat är det jag följer just un, på mig funkar det super, har ökat 6 kg muskler sen jag la upp det här schemat. Men visst jag kämpar varje pass, målet på varje pass är att spräcka sönder musklen.: ) hehe

 

Idag var jag på plugget och sen efter drog jag till gymmet och körde ett Triceps pass! körde idag samtidigt som Martin, en vän som jag hjälper, han har får super bra resultat sen han började träna hårt som fan! hehe han frågade om han fick följa mitt träningsschema , för min del är det inga problem så han har kört nu ett tag på schemat och verkar mycket nöjd, han är 1 dag efter mig så  :) hehe

 

Imorgon ska jag vara ledig måste börja samla ihop skolböcker som ligger över allt i huset., ska också träffa han jag jobbar som kontaktperson och efter det så ska jag dra och köra ett gympass! Ska döda mig! Blir bröst imorgon:) hehe

 







normallt under mina diet perioder så kan en veckas kostupplägg se ut såhär, just nu kör jag lite mer extremt eftersom jag måste ha så bra kropp som möjligt till den 22 juni:) hehe då jag reser:)




frukost: Havregryn/ ägg

Mellanmål: protein shake

Lunch: Kycklingfilé/lax

Mellanmål: Protein shake

Extra mål: Keso

Middag: någon form av kött + snabba kolhydrater

Mellanmål: Proteinshake

Kvällsmål: Keso/kessella/ proteinshake


________________________________________________________________




Dagens pass:

 

Triceps brachii

 

  1. Pushdowns med rep
  2. Pushdowns med stång
  3. Triceps press över huvud med hantel

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


RSS 2.0