.....

Klockan är fan 19:00 just nu, det enda jag gjort idag är att äta, sova, vaknade nyss fan efter att jag la mig runt 12:00 igen hehe. Det känns skönt att få vila ordentligt, men samtidigt är det lite tråkigt för jag är van att göra saker hela tiden: ) skulle ju kunna städa men orkar inte just idag, har tänkt städa imorgon då måste jag ju ha full kraft eftersom jag ska köra ett tungt pass imorgon! + hela veckan ut blir det tuffa pass.

Undra om det är bara jag som är så trött?

Ingen verkar orka göra något, alla jag känner typ, de flesta sover haha jävla natt djur.

-juste en rolig sak , måste hänga upp mina träningskläder som jag råka glömma kvar i träningsväskan sen igår, fan de måste ha ruttnat haha i all svett: ) haha sen så pallade jag inte hämta väskan igår på natten för det är kallt ute, eller ganska kallt, fast jag är mer lat: ) jag hoppas verkligen att all snö smälter snart, pallar inte av det längre, vill ha sol, värme :)

vill fan sippa gå runt i jävla tjocka vinter jackan haha!

 

Aja sorry men jag pallar inte skriva något just nu , vill bara sova eftersom det inte finns annat att göra: )

Ska sova som en jätte bäbis:)

 











 

Kram

//LatinoBiffen


vilodag:)

Äntligen vilodag, har faktiskt längtat lite efter idag:) det var verkligen skönt att sova inatt, ville inte ens komma upp idag:) pappa hade fixat en jätte go frukost, som fick mig att bli rätt pigg snabbt! Hehe tror inte det händer så mycket idag, vill vila typ: ) ta det lugnt typ! Mina ben är helt döda: ) haha vaderna känns som om de spricker snart:)

Jag vill inte träna för det är min vilodag, men ändå får jag lust att träna, men jag måste vila också, har kört tungt varenda dag: ) + så har man lagt sig rätt sent på kvällarna så det är inte så bra, därför är jag så trött.

När det gäller mat så är jag mycket noga att jag käkar, brukar ligga på en 7-8 måltider/ dag.

Förutom då vilodagen då, man pallar inte käka så mycket, eftersom jag rör mig knappt: ) det är nog bäst att vila idag så jag har full kraft till imorgon: ) ska träna hårt då och kanske köra ett cardio pass efter jag tränat tungt, vi får se hur pigg jag är : ) haha

 

 

Kram

//LatinoBiffen


idag!!! Lördag!!:)

Dagens rygg pass:

 

  1. Rodd i kabelmaskin
  2. Latsdrag mot bröst
  3. Latsdrag bakom huvud
  4. Pulldowns
  5. Ryggresningar på snedbänk med vikt

 

 

 

 

 

 

Hade skit svårt idag att gå upp ur jävla sängen: ) var helt slut, kan lova att jag inte känt mig så nere sen sist jag deffade, och eftersom min deff börjar i April ungefär, så har jag redan börjat förbereda mig sen 2-3 månader tillbaka! Denna gång vill jag inte deffa så snabbt på kort tid, utan redan nu börja långsamt ,på det sättet undviker jag att tappa onödigt med muskler.

Så just nu har jag ganska så koll på vad jag stoppar i mig, försöker börja räkna kalorierna mm!

För sen kommer det bli en liten chock för kroppen att vänja sig!: )

Så fort jag gick upp så hoppade jag i duschen för att vakna upp, sen fixa väskan med träningssakerna och dra till gymmet, det var lugnt idag, inte så mycket folk där, så jag kunde köra passet i lugn tempo! Träffade lite vänner också så det var roligt ju!

 ___________________________________________________________

 

Sen efter jag tränat så hämtade pappa upp mig! Och så drog hela familjen till Viksjö, hem till Gilda och Vicente (speciella vänner sen många år tillbaka) vi skulle fira Gildas syster Geraldine som fyllde 30 år: ) hehe, det var rätt trevligt där:) det är alltid en så gullig stämning när man är hemma hos de! tror Geraldine måste blivit rätt glad över att alla kom och firade henne! hon har mycket folk som tycker om henne, hon är så snäll och go person! hoppas verkligen hon får det här året med stor lycka till allt hon vill och kan uppnå!



Sen kom även fler gäster:) hehe som José & Irina mm! Vi vart en del folk där! Åt jätte god mat, köttet hehe var mjukt och saftigt! Hehe

 

Tyvärr käkade jag ingen tårta eller godsaker, men massa frukt hade de lagt upp, de vet att jag är så sträng med vad jag käkar: ) det är gulligt av dem att stödja: ) hehe det var bara lite synd att jag inte hängde med något idag typ! Var så trött ju, nästan svimfärdig ibland kände jag mig, denna vecka har jag ju tappat så mycket vätska ur kroppen, och jag körde även ett jobbigt tungt pass idag, så jag var rätt död, just nu sitter jag här, ska fan sova snart, under deffen sen kommer jag knappt palla av något utan då blir det bara skola, träna och sova! Inget ut och klubba mm! Joo kanske någon gång, hehe jag dricker ju som sagt inte något! Men jag är död varje gång jag går ut: ) men men så är livet, vill man bli fin så får man lida pin!

Inget är gratis i denna värld, så vill man ha en snygg kropp som jag vill till sommaren så får man slita! Och jag skiter i vad folk tycker om mig, det är det minsta jag bryr mig fan! Utan jag kör mitt race, jag  vet vad jag behöver och vad jag gör! Allt är uträknat så jag precis klarar mig utan att det blir problem mm!

Mitt liv är så och jag är nöjd: )

 
hehe jag står upp, Pepita längst bort, Pepito sitter och Geraldine åt höger, söt:)



Peptio+ Syrran, Karla!!




Gilda, Mamma och Geraldine!



Geraldine får en stor LatinoBiff kram : ) hehe




jag + Pepita, hehe


jag , pepita och pappa! jag ritar med henne:) hehe söt hon e! :)


söt hon e!:)


jag+ pepito, serverar förrätten!:)


förrätten:) hehe god och nyttig!




jag + min söta syster Karla!





haha födelsedags barnet får 2 små öron:) hahah!




haha är jag inte sexig!:)




grattis Geraldine på din 30 års dag:)


haha alla skulle krama åt henne:)


Min familj + lilla Geraldine!


haha :) kul! hon fick massa kuliga saker:)














 

Kram

//LatinoBiffen


tröttt

Äntligen hemma fan! Vilken jävla kväll! Sög hårt det var bara korv fest .. överallt! LACKAR!!

Slösade pengar i onödan, kunde gått på buffé istället!

Aja vad ska man göra men ärligt det sög, där vi var så vi gick runt till olika ställen men korv fest överallt!

Duschade nyss, min hy var fettig som fan! Ska sova snart också, för imorgon ska jag dra och köra ett rygg pass så fort jag vaknar! Det kommer gå fett segt om jag inte tar koffein kapslar: ) haha! Hann i alla fall gratta Palin pojken som fyller 19 år! Hehe han var glad, men jag tänker fan inte stanna på ett ställe där det är fucking Sausage party! Hehe! Kanske om jag vore stup full, kanske… men eftersom jag inte dricker så hellre kunde jag ha stannat hemma! Hehe

 

LÄGGER UPP LITE BILDER FRÅN NÄR MILE VAR HOS MIG TIDIGARE IDAG:)

 


Jag + Mile i mitt lilla rum:)



haha LatinoBiffen + JuggeBiffen






Mile!!!



haha lilla Piff leker!





Mile och Piff



hahaha!!









akta er! jag kan bitas:) hehe




Palin blåser ut brownies tårta!! haha




Grattis Palin!









 

KRAM

//LatinoBiffen


just nu!!

Idag gjorde jag värsta tabben, trodde jag hade läkartid idag men så kollade jag på morgonen på SL, så märkte jag att jag hade missat läkartiden , den var i Onsdags fan! Så jag ringde Halina, Läkaren, hon lät inte så glad, men hon är snäll och gav mig tid till Onsdag! Vid 10:00!

När klockan var runt 12:00 så drog jag till Gymmet, körde ett tag själv, sen kom Palin pojken!

Det gick bra idag , tog ju koffein kapslar innan så jag började förbränna innan jag kom till gymmet, sen pumpade hjärtat för fullt hehe!

Sen så efter passet dushade och bastade jag, och så gick jag till centrum i jakobsberg och väntade 1½ timma för sen gick jag på Ansiktsbehandling, porrengöring, jävlar vad hon tröck ut, så just nu är jag lite röd i ansiktet! Hehe! Ska ut också fan hehe med rött ansikte: ) det ser inte så farligt ut men ändå: )

 

Körde idag:

 

 

Kappmuskel( M. Trapeziuz)

 

1.      Kappdrag på kabelmaskinen

2.      Axelrullningar med hantlar ( sittandes)

 

Midja

 

1.      Sidböjningar på kabelmaskinen

 

Triceps brachii

 

1.      Pushdowns med rep

2.      Omvända enarmspushdowns

3.      Pushdowns med rygg mot kabelmaskin ( rep)

 

 

 

 

 

Mile kom hem till mig också , han ville titta på vad jag fick av min vän Robert som jobbar på Svenskkosttillskott förtag.

Vi har chillat ett tag här, fett tråkigt, lyssnar lite på musik: ) vi ska snart ut.

Vi leker med Piff och Puff som springer runt och klänger och far på Mile, han ser lite rädd ut: ) haha

Han har blivit fett biffig nu har han lovat mig att öka vikten till sommaren.

Ikväll ska vi nog dra till Catalin , gillar inte den klubben så mycket men har lite folk som ska dit, som vi känner. Så det kan ju bli roligt! Lilla Piff springer på mina tillskott just nu, och snubblar : ) hhaha.

 

 

FAN LACKAR, PAPPA HAR TAGIT MIN KORTLÄSARE SÅ KAN INTE LÄGGA IN BILDERNA JUST NU! LÄGGER IN LITE SENARE + LITE FRÅN KLUBBANET: )

 

PUSS ALLA ER SOM LÄSER MIN BLOGG

 

KRAM

//LatinoBiffen

 


idag!

45 minuter innan jag skulle till boxningen så dök min kära kusin Luisa upp med lilla Natalia hehe, det var jätte länge sen vi inte träffades, sen i julas:) så kul var det! Synd bara att jag var på väg ut! Kan ju inte missa mitt pass!

det var skit nice på boxningen, vi körde hårt uthållighets pass, jag fick nästan kramp i låren, förlorade ju så mycket vätska idag på gymmet, och jag hade kvar en massa energi på boxnings passet så jag tappade ännu mer vätska så just på slutet av passet så drog lårmuskeln ihop sig!

Men men sånt får man vara beredd att ta, det är bara att bita ihop!

Nu när jag kom så hade min kusse och lilla Natalia inte gått så jag hann i alla fall säga hejdå: )

Hehe käkade också anka! Hahah pappa köpte anka! Ganska gott faktiskt, mjukt kött:)

Ska snart tvinga mamma göra massage på ryggen för är fett stel sen sova typ är död och måste upp tidigt!

 


Jag + Min kära Kusin Luisa!



Lilla Natalia som äter nyttig hemgjort fruktglass!













 

Kram

//LatinoBiffen


Gym Torsdag!!!

Äntligen börjar lovet för mig idag! imorgon ska jag vara ledig från plugget, då jag måste till Odenplan på morgonen ska vara på Läkarhuset runt 09:00 tiden! Ska träffa min hudläkare! Sen efter passet, dra och gymma, kanske på SATS i Odenplan annars i Järfälla!

Men idag , jag mår fett dåligt! 100% svimfärdig, har tappat så mycket vätska ur kroppen, körde också på 4 stycken koffein kapslar som ökade förbränningen av fett rejält!

Och nu sitter jag här hemma typ helt död, drack just 2 stora glas vatten! Och ska klockan 17:00 dra till boxningen, jag hoppas bara klara av passet idag utan problem utan att spy eller svimma! Ska köra med lite prestations ökande kapslar, det borde hjälpa! Sen när jag kommer hem får jag ta en varm dusch sen låta mamma göra massage och sen gå och sova!

Måste upp ganska tidigt imorgon då jag måste iväg, tågen är ju fett sena, så det är bäst att komma till läkaren lite tidigare för säkerhet!

Nästa veckan är jag ledig … YES!!! SKÖNT FAN MED LOV!

 

Undra vad som händer då:) hehe vet en sak i alla fall och det är att jag tränar som vanligt:) hehe! Träningen ändras aldrig utan jag kör till 110% om jag inte bli sjuk eller liknande! Då kan jag ta något undantag.




Dagens pass:

Ben( Bakre lår, Insida lår, Vader)

1. Benpress
2. Liggande lårcurls
3. Stående lårcurls
4. Stående vadpress


Bröst ( hela Pectoralis major)

1. Bänkpress (maskin)
2. Liggande Pec-deck
3. Bänkpress på snedbänk






 











 

Kram

//LatinoBiffen


gym Onsdag!

Körde mitt pass idag på SATS i Sundbyberg:) det gick super! Bena dödade jag i alla fall: ) så jag kunde knappt gå efter! Sen så när jag körde axlarna så hade jag inga krafter, idag har jag varit rätt så trött, kunde inte sova så bra under natten! Man är ju trött efter 2 långa dagar på Älvsjö Mässan! Men jag hoppas verkligen kunna sova inatt! Ska lägga mig tidigt tror jag! Måste upp tidigt imorgon, det är det som är jobbigt! 06:00!

En sak som jag störde mig idag efter passet, det var att jag glömde jävla handduken, så jag fick duscha hemma! Jag som ville basta!

Träffade en tjej idag på gymmet, hon kör också kroppsbyggning, jävlar vilken grym kroppsfysik hon hade, synd bara att det var så många instruktörer på gymmet idag, för jag tänkte ta en bild med henne!

Har inte fått svar på blanketten jag skickade in för tillståndet för att kunna fotografera på SATS gymmen!

Lackar de är så långsamma! Men vi får se vad som händer, allt sådant brukar ta långt tid!

I alla fall just nu har jag inget att göra, har lov nästa vecka! Men på Fredag ska jag vara ledig, för jag måste till hudläkaren på Läkarhuset i Odenplan, måste typ vara där runt 09:00 sen efter ska jag också hinna köra ett pass, för klockan 15:30 tiden har jag tid för ansiktsbehandling, den här gången ska jag köra på Hudvårdscenter i Järfälla! Har aldrig testat där, vissa säger det är bra! Men annars brukar jag göra på Rådmansgatan.

 

Dagens pass:

 

Ben ( Främre Lår – Quadriceps femoris)

 

  1. Knäböjd med fötterna tätt ihop
  2. Benpress med fötterna långt ner på fotplattan
  3. Benspark

 

Axlar

 

  1. Sittande axelpress
  2. Hantellyft åt sidan
  3. Hantellyft framåt
  4. Kabellyft framåt med stång
  5. Framåtböjda hantellyft åt sidan

 

 

 

 

Ska käka snart! Pappa lagar en super god middag, är utsvulten fan , det var ingen god lunch idag i skolan! Det var någon jävla äcklig fiskpizza ,  aldrig ätit liknande det såg inte så lockande ut! Men men käkade i alla fall rätt mycket, brukar äta fast det är kass mat!

 


påfågel, med grönt och en god kantarell sås! hehe!








 

Kram

//LatinoBiffen


Älvsjö! hehe

Halv 9 tåget tog jag idag på morgonen, mötte Mile, och så drog vi mot älvsjö mässan! Vi var tvungna att vara där vid 09:00! För då öppnade mässan för allmänheten, jävlar vad lokalen fylldes med folk över 3000pers idag! mycket fler än igår! Det var lite jobbigt! Men ändå kul, träffade massa vänner: ) och nytt folk:) hehe!

Sen när klockan var runt 12 tiden så drog Mile och jag för att käka på McDonald’s vi köpte 16 ostburgare var;) hehe! Vart lagom mätt! Åt till och med Miles sista för han pallade inte med den! Medans jag dog av hunger!  Det var kul när vi gjorde beställningen, de suckade vis kassan !hahaha!  och man fick roliga blickar, men mat är mat: )

Sen i alla fall på mässan! Gick jag runt och masserade alla mina tjej vänner: ) haha hade ändå inget och göra typ!

Det jobbiga var sen när vi skulle in i Victoria hallen! ( aula) där 8 priser skulle delas ut! För typ olika områden som exempel, bästa logotyp , bästa företag, bästa ide mm!

Tog så långt tid det där! Höll på att somna! + så pallade jag inte klappa varje gång, hade typ träningsverk i mina Biceps och underarmar:) sen igår:)

Efter det så drog vi och städa och sen så drog vi! Tågen var då fett sena de gick varje halv timma så det var jobbigt! Var nu på väg till gymmet var tvungen att köra mitt rygg pass! så jag tog en protein shake + 3 koffein kapslar : )

när jag kom till SATS så var det så jävla fullt med folk, har inte sett så mycket folk sen jag tränat där! Men nu på kvällstid tränar det så jävla många! Allt var o princip fullt! Men det gick bra i alla fall att köra passet! Körde i ungefär en 2 h! intensivt pass! vart helt pumpad! Och död var jag! Hehe! Andfådd som fan: ) det är för att jag är så död sen igår!

Det var i alla fall skönt sen att basta sönder mig:) typ 100grader: ) hehe

Och efter duscha i iskallt vatten: )

Sitter nu här med pappa ska käka lax: ) hehe

Sen sova!

 

 

Dagens pass:

 

  1. Rodd i Kabelmaskin
  2. Latsdrag mot bröst
  3. Latsdrag bakom huvud
  4. Pulldowns
  5. Ryggresningar med vik på snedbänk

 



 
Ashkan , jag + en vän:) latino minns inte namnet:) haha dåligt minne du vet:)




Mile, Ashkan,Josef och lille latino pojken!




Jag, Matte, Mile + söta Madeleine som hade sin företag framför oss, Sexsaxar UF hette den! :) frisörer!:)



 
Mile, Jag + en söt tjej som ville bli fotad med mig;) hehe! söt!: )   hon hade också ett företag nära våran som hette Skönhetshörnan UF :) hon var väldigt trevlig:)






I Victoria hallen ! han som höll hela föreställningen var skit rolig! han hette nått med Munk i efternamn!







Prisdelningen! hehe!






 

Kram

//LatinoBiffen


idag! :) haha

Vaknade 06:00 idag och jag skulle vara på SATS klockan 7 tiden typ! Och jävla bussarna kom aldrig, väntade  1½ timma på bussen och inga kom, och det skulle komma 4 stycken under den tiden! Fan, sen så drog jag och skulle ta 547:an och den kom inte heller fan! Fast det innan hade gott som vanligt! Jag höll på att dö av kyla! Det var – 26 grader ute! Hade så ont i bena, fötterna, händerna och kinderna! Dog av kylan fan! Då kommer Kaj pojken förbi i bilen och körde mig till SATS , fan började bli galen, såg typ i synen! Haha!

 

Sen när jag kom till gymmet så var klockan 09:00 typ! Fan! Så passet idag gick skit snabbt, hann köra igenom hela passet fast med stress, hatar att stressa! Det var rätt fullt också idag så det var inte kul! När klockan var halv 11 så fick jag träffa Mile för vi skulle till Älvsjö mässan! Och den resan vart också jobbig! Tågen gick bara till Karlberg och därifrån fick vi byta till en annan pendeltåg! Mot t-centralen , den resan gick på 1½ timma och det brukar normalt ta 20 minuter!

 

 

 

Dagens pass:

 

Bröst ( Pectoralis maljor)

 

  1. Hantelpress
  2. Hantelpress på snedbänk
  3. Bänkpress på snedbänk
  4. Bänkpress på omvänd snedbänk
  5. Kryssdrag

 

 

Biceps Brachii

 

  1. Stående skivstångcurls
  2. Höga Bicepscurls i kabelmaskin

 

 

 

 

 

 

När vi kom dit så var det inte så mycket folk men sen! Jävlar vi var över 3000pers där! Det var rätt nice, massa UF företag där! Så det var kul tog lite bilder:) hehe!

Imorgon måste jag vara där från 09:00 till 15:00 , idag var jag där från 11:00 till 20:00!! Kom nyss hem! Så det var fett jobbigt! Har värsta värk i bena! Jag satte mig inte ner på hela dagen! Kan du fatta hur jobbigt det är!

Åt idag godis:) inte så mycket men de hade på borden!:)

Om ni vill titta förbi imorgon så kan man göra det, det är till allmänheten då, och det kommer vara proppfullt som förra året! Fanns knappt plats att röra sig där!


Jag + Jocke!:) kallas tjockssmock!




Mile + Jocke!




här delades det ut priser:) hehe




Mile, Viki,+ hennes vän och  jag!!




Sandra, Paulina, Jag , vackra Elin + Michael!


hehe god vitamin vatten för att bli stor och stark!



hehe jag + 2 söta tjejer som har sin monter bredvid mig, köpte en knottrig kondom av dem!:)
5 kr! porriga kodisar! köp!!


Mitt gäng, tyvär saknas en! :)


haha!:)


sexigt träd + jag! :)














Kram
//LatinoBiffen


natti natti

Ska sova snart:) för jag är död:) haha idag har det varit en chill dag! Och imorgon ska jag upp 06:00 för jag ska vara på gymmet  i jakobsberg klockan 07:30! Sen måste jag till älvsjö mässan, ska vara där hela dagen , flera ska visa upp sina företag de startat!

Måste vara där från klockan 11:00 och några timmar fram, hoppas det blir kul, och att man träffar folk man känner: ) hehe! På tisdag ska jag också dit fast då måste jag vara där från klockan 08:00! Jobbigt!!

Aja kollar på tv 3 ( Ghost rider) ganska nice film ju!

 

Ska sova sen!

 

Kram

Sov gott alla

//LatinoBiffen


natti natti

Ska sova snart:) för jag är död:) haha idag har det varit en chill dag! Och imorgon ska jag upp 06:00 för jag ska vara på gymmet  i jakobsberg klockan 07:30! Sen måste jag till älvsjö mässan, ska vara där hela dagen , flera ska visa upp sina företag de startat!

Måste vara där från klockan 11:00 och några timmar fram, hoppas det blir kul, och att man träffar folk man känner: ) hehe! På tisdag ska jag också dit fast då måste jag vara där från klockan 08:00! Jobbigt!!

Aja kollar på tv 3 ( Ghost rider) ganska nice film ju!

 

Ska sova sen!

 

Kram

Sov gott alla

//LatinoBiffen


vilodag- söndag!

Har inte gjort så himla mycket sen jag vaknade idag, det enda jag gjort är att slappa vid soffan och kollat på Animal Planet, sen det där programmet där överviktiga människor dansar och tävlar mot varandra, fett nice! Och efter på Biggest loser.

Käkade en rätt så god frukost idag, gjorde en omelett på 6 ägg till mig med ost och 3 fullkornsbröd! Vart ganska så mätt efteråt!

Sen när klockan var runt 13:00 så fixade jag en shake , eller klockan var typ 12:00 typ! Sen så åt vi alla lax, med potatis skivor och grönt! Det var gott, pappa gjorde laxen med mycket smak!:) hehe

 

Det var de jag typ käkat idag eller under de här timmarna, lär nog käka en hel del resten av dagen:) söndagar brukar vara min ät dag! Eftersom det är min enda vilodag i veckan, och jag måste försöka återhämta mig så mycket som möjligt!

Orkar inte ens dra ut eftersom det är så jävla kallt ute! Men det är fint! Räcker med att titta från fönstret: ) bor ju 7 våningar upp så man ser en hel del hehe!

 

Väntar också på några som kanske skulle komma och köpa ett lim jag la upp på blocket! Får väl se om de dyker upp, bryr mig inte så mycket. Kommer de så kommer dem annars jaa vad ska jag säga:) det är min vilodag , ska försöka njuta av den så mycket som möjligt: )

 

Pappa och syrran drog på spinning pass på SATS hehe! Kul för dem! Fast vi fick kämpa en hel del för att få med syrran! Hon måste bli biff! Och det är dags att hon också börjar träna, det är inte bra att leva som en latmask: ) hälsan står före allt annat! Hehe sen skolan såklart……typ:)

 

Skulle vilja hitta på något idag, fast vet inte hehe! Skulle ju vara kul, fast vet inte : ) är så död, fattar inte att jag vaknade 8 idag typ! Trodde jag skulle sova fram till nu typ! Igår natt var jag så död, och jag är fortfarande ganska så död, fast det är mer psykiskt död än fysiskt! Skulle vilja käka på Burger King just nu fast vet inte måste passa mig! :) igår käkade jag så mycket kaffebröd : ) hehe ärligt talat så är jag rätt så fixerad i utseendet, jag har nog blivit så med träningen, det är ju så kul att experimentera med sin kropp, jag har ju gjort stora förändringar och det är tagit mig många år och mycket slit att få den kroppsform jag har idag, och bättre ska den bli!   Fast man måste ha tålamod, tar tid och inget är gratis.

 

Vill man bli fin så får man lida pin! Går den så?

Tror det:) hahah!

 

Dagens frukost!


 

 
hahah jag i mitt rum! haha jävla käft jag fick på bilderna haha!

 

Kram

//LatinoBiffen


Bålsta Igår!:)

Igår var vi i Bålsta och firade lilla Felicia som fyllde år! Allt gick bra, det var skit kul, och de bjöd på en riktig god mat! Massa god kött: ) hehe

Vi kom som vanligt fett sena: ) typisk latinos: ) när vi kommer i tid så brukar man säga , att vi ses kl 13:00 på svensk tid tillexempel, då kommer alla latinos prick 13:00!

Annars om man ska träffas vis 13:00 så är alla där vid 16-17:00 som tidigast! Hahah

Det var en massa folk som kom för firandet, så jag tror ”födelsedagsbarnet”: ) vart nöjd: ), och vi var där långt intill natten, då började jag känna av min trötthet rejält , efter all träning!

Så när vi kom hem igen så det första jag gjorde var duscha sen gå och sova! Sov fett skönt! Synd bara att jag vaknade 08:00! Fan! Trodde jag skulle vakna 11:00 typ! : /

Så jag sitter just nu här på soffan, kollar på barnprogram, för det finns inget annat att kolla på!, ska snart käka något oh juste igår fyfan, jag käkade inge tårta eller drack läsk men sen så tog Irina fram ett kaffebröd och jag smakade en liten bit, den var så jävla god, att jag käkade typ 7 stycken bitar! Hahah så sen kände jag lite ångest men brödet har inte lagt sig som fett, kollade just upp det! Hehe brukar ju inte käka sånt, så därför är man inställd på at käka bra varje dag, så när man gör en liten synd så känner man av den ganska så snabbt!:)

Men men!

I alla fall nu ska jag käka något, sen duscha!

 
Jag + lilla Pepita, så söt som alltid!:)


söt hon e!



längst in sitter syrran med Pepita, sen Katja och Pepito som är Pepitas bror:)



Don Sergio, Gilda och Mamma! hehe :)



här firas Doña Felicia! :) hehe hon är längst till vänster på bilden:)










Glad hon är:) beredd på att släcka ljusen!:)




hehe jag och Violeta:) 



Doña Felicia öppnar presenterna!:)




 

 

Kram

//LatinoBiffen


idag Lördag!!

Sov fan hela natten utan problem och vaknade fett sent idag, typ runt 11:00! Sen så fixade jag en shake med protein och fixade träningsväskan. Syrran och pappa kom med mig! Så det var ju kul, syrran ska bli bodybuilder:) som jag:) hehe! Och pappa måste få ner kaggen!:)

Det var ganska så mycket folk på gymmet idag och idag körde en jävlig biffig snubbe, säkert knaprat något:) hehe!

Passet gick bra, jag körde i alla fall mitt pass, endast rygg! Jävlar var jag var slut på slutet! Då körde jag marklyft! Fyfan! Vad man får syrebrist!:) hhahah

Efter jag hade kört så drog jag och stretcha, medans pappa visade syrran hur maskinerna fungerade! Sen drog jag och basta och duscha!

Ganska så kul pass idag! men seg!:)

Hela familjen ska senare idag till Bålsta hem till några goda vänner, då en av dem fyller år: ) så vi måste vara där och fira!

Just nu leker syrran och jag med Piff och Puff som är fett lata små busar! De vill bara sova! Hehe!

 

 

Dagens pass:

 

  1. Latsdrag till bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Rodd i kabelmaskin
  4. Pulldowns
  5. Marklyft

 

jag! kolla på axeln:) hahah

 
Puff!!





haha!







 

Kram

//LatinoBiffen


lite djur som jag haft! :)

Fick ett svar på ett av inläggen att jag skulle skriva om de djur jag haft! Haha

Har haft över 300 olika djurarter! Mycket reptiler! Olika såsom Kajmaner, giftormar, ormar, ödlor, varaner sen har jag haft papegojor  av olika slag, parakiter, duvor mm.

+ olika andra djur, som gnagare, pungdjur, kräldjur!

Mm en massa ovanliga , älskar mest de ovanliga sorterna som typ inga har! Det är skit nice att ha! Svåra att hitta och kostar flera tusenlappar!

Men en av mina mest saknade djur är Bus min dobermann han var så jävla fin och ståtlig men mest en riktigt fin trogen vän!

: )

 

har lagt upp lite bilder på bara en liten del av de djur jag haft! Pallar inte lägga upp på alla de skulle vara över 300 djur! Just nu har jag 2 sugar gliders och 3 giftiga kinesiska skorpioner!

Det får räcka jo just + en liten afrikansk pygmé mus !:) haha

 http://www.realtid.se/ArticlePages/200905/22/20090522110707_Realtid870/20090522110707_Realtid870.dbp.asp

kolla länken!:)

 










Min Varanus Salvator! Saknar honom faktiskt han var så snäll : ) men när man skulle mata honom så kunde han käka upp fingrarna om man inte aktade sig! Så fort han kände blod så vart han galen!



Mina små Sugar Glider som jag har just nu! 2 söta systrar , Piff & Puff! De älskar att glidflyga i vardagsrummet!



 

En av alla mina Kragagamer jag hade! Så jävla fräna djur! Grymt intresanta och coola.

Chlamydosaurus Kingii på latin!


Visad 57 ggr

Min söta Kajman som vart över metern , haft 3 olika kajman arter! Den här pojken var fett aggressiv min första jag hade som var nästan 170 cm lång hon var riktigt tam! Brukade rasta henne på sommaren hehe! Så hon fick sola!:)



Visad 26 ggr

Bus eller hans riktiga namn Carnastas Baron Burriz! En av mina favorit djur! Som jag aldrig kommer att glömma!

Saknar han så jävla hårt! Hehe!

Det var jobbigt på avlivningsdagen! L!! Kommer aldrig glömma den där jobbiga dagen!





Visad 129 ggr

Min lilla Chrysemys picta ! hehe! Så söt! Jävligt heta färger! Han levde tillsammans med min stora kajman och de trivdes fett bra ihop! Han brukade lägga sig på kajmanens huvud och så solade de under värmelämpan! : )




Visad 102 ggr

Paco min söta gulliga halsbandsparakit! Som jag importerade från Holland! Tyvärr flög han iväg och vi hittad aldrig honom igen!:( saknade honom länge! Än idag tänker jag på min lilla Paco! haha



Visad 286 ggr

Den här tjejen var en av de tamaste ödlorna jag haft under alla åren! Jävlar vad hon va social , följde alltid efter mig och kröp upp på smalbenet när jag hade jeans och somnade där! Haha

En Chlamydosaurus Kingii


Visad 201 ggr

Min älskade lilla Natcha som vi fick sälja när vi fick vovven, vi två blev ganska så fästa vid varann , Natcha skulle döda allt och alla som kom nära mig! Och min Vovve var till och med rädd för henne + alla mina vänner för så fort nån kom in i rummet så flög hon och siktade mot ögonen! Hahah men hon var så kärleksfull med mig! Och pussades hela tiden! Hehe kunde prata som fan!:)





Tigerpyton (Python molurus bivittatus)

Min älskade  kusin, Luisa med en av alla mina pyton! Det är en albino tigerpyton! Hon vart över 4 meter och matades med grisar var tredje vecka , det var hon som sluka hela min arm en gång när jag gjorde ett misstag vid matningen! Läskigt var det! För hon tänkte käka upp mig hahah!

Lyckades ta mig loss!  Äventyr det med!







aja

kram
//LatinoBiffen


idag! Fredag!!!

Fan kaos morgon idag, vaknade tidigt för att hinna komma i tid till S:T Görans sjukhus, skulle göra ett blodprov där. Och alla jävla tågen var försenade till och med bussen utanför mig var fett sen så jag missade första tåget! Och kom typ vid 11 fram! När jag drog innan 08:00! Lackar på jävla SL, okej att tågen är lite sena, men att bussarna är inställda eller riktigt sena! Då lackar jag! Det är så jävla kallt ute ju! Man fryser fan fast på vägen! Eller typ blir en vandrande isglass!

 

 

I alla fall när jag kom fram, så gjorde jag blodprovet, men jag var så jävla utsvulten , hade inte käkat något sen igår ! för man fick tydligen inte käka något efter 20:00, jag tränade ju som en dåre igår och hade bara käkat shakes hela dagen, så jag hade inte fått i mig fast mat precis! Så jag var ju på väg att svimma idag! haha så när jag såg första Burger King så drog jag in och köpte 2 Dubble Wopper, endast burgarna! Och en liten läsk och så sprang jag till tåget och bara tjocka mig! Hade typ dressing över hela face:t men var ju så himla död och hungrig att jag inte brydde mig , det satt några tanter bredvid mig och de såg ganska chockade ut haha! Jag bara åt och åt!: ) sen fixade jag en protein shake och drack upp den med lite prestations ökande kapslar för jag var på väg till gymmet!

 

 

Idag gick passet rätt så okej! Pigg var jag ju men död efter all träning som jag haft under veckan! Så det gick ju rätt söligt! Men körde igenom hela utan problem!

Tog typ en 2 timmar, sen så var jag klar! Juste Palin pojken kom också, trodde inte att han skulle komma idag!:) men han kom så han körde lite samtidigt som jag körde!

Har inte kunnat ta så mycket bilder på gymmet för man får tydligen inte fota på SATS gym, utan tillstånd, TÖNTIGT tycker jag!   

Men jag har skickat in ansökan nu! får väl se om man får något svar! Vem vet! Kommer i alla fall försöka ta bilder när inga av personalen är i närheten! Men idag kunde jag inte ta!: )

Jag skällde i alla fall ut dem här om dagen! När hon på receptionen skällde ut mig först! Då skickade jag till deras chef ett mail , och de bad sen om ursäkt mm! Hahah typ grät!

 

 

 

 

 

Dagens Pass:

 

Kappmuskel( M. Trapeziuz)

 

1.      Kappdrag på kabelmaskinen

2.      Axelrullningar med hantlar ( sittandes)

 

Midja

 

1.      Sidböjningar på kabelmaskinen

 

Triceps brachii

 

1.      Pushdowns med rep

2.      Omvända enarmspushdowns

3.      Pushdowns med rygg mot kabelmaskin ( rep)

 

 

 

 

 

 

Klockan 15:15 hade jag också en jobb intervju på Personlig Assistans ( Järfälla) ska jobba som kontaktperson åt någon kille som har ADHD ( DAMP). Ska nog bli kul! I alla fall att få in lite extra pengar! Men det blir inte så mycket inkomst! Utan måste hitta ett bättre jobb sen!

Skulle vilja jobba på nått gym eller på något företag som säljer träningssaker/ tillskott mm! Det skulle vara nice ju!

Vem vet kanske får något likande jobb någon gång!

I alla fall jag fick jobbet idag så det var kul, men jag vet inte än vilken kille jag får! Fanns 2 alternativ som hon jag hade möte med skulle välja! Spelar nog ingen roll, fast en av killarna älskar och träna så det skulle ju vara nice att jobba med den killen!

 

 

Ska sen käka något för nu sitter jag här hemma! Och softar, rätt död, en vän fyller år idag så han ska nog firas annars ut och klubba med vänner , får se! Men ska käka nu …

 

Haha

Kram

//LatinoBiffen


nice!

En fett sexig Biff brud, Heidi Vuorela jävlar vilken snygg kroppsfysik hon har! hennes blogg är fett nice och riktiga heta bilder har hon också :)

Checka in hennes blogg:

 

http://heidivuorela.blogg.se

 

 

 

hehe

 

kram

//LatinoBiffen


tröttiiishh

Kom nyss från boxningen fan är död, men fan passet gick fan bra! Körde med full kraft fan! Är förvånad över hur bra min uthållighet är, den har alltid varit super, men jävlar vad jag kan döda mig:) att jag svettades som fan!

Så jag är död just nu, kommer nog sova snart, ska duscha först!

Imorgon måste jag till S:T Görans sjukhus och göra ett blodprov så jag måste upp tidigt tror jag! Jobbigt! Sen ska jag hinna gymma efteråt och klockan 15:15 har jag en jobbintervju, hoppas jag får jobbet som ledsagare, kontaktperson, måste få in lite extra pengar.

Hoppas!

Juste får inte heller käka något från och med nu, fan! Det är verkligen jobbigt!

 


haha vill också ha sånna armar! hahah mina är pytte små till skillnad från dessa! :)

 

Kram

//LatinoBiffen


Gym Torsdag!!!!

Tja!

 

Körde dagens tunga pass i SATS (Sundbyberg) , åkte dit direkt efter plugget, det var skit roligt när jag kom dit, jag såg inte vart jag gick när jag skulle in i gymmet, och så krockade jag med en tjej, som inte heller kollade vart hon gick, det var skit kul, så fort vi krockade så flög hon iväg , hann precis ta tag i henne så hon inte skulle ramla, båda började garva! Hehe en kul start på passet.

Annars gick allt bra, körde slut på mig, var helt slut, och det rann svett som fan, hjärtat bultade som satan.

Direkt efter passet så drack jag min shake med 70 g protein + 30 g snabba kolhydrater, det kändes skönt att få återhämta mig snabbt eftersom jag behöver så mycket energi som möjligt för att palla av Boxningsträningen kl 18:00!

Kommer vara helt död när jag kommer hem sen, att jag tror jag kommer slockna ganska så tidigt idag! vi får se!

Hoppas jag inte svimmar av idag haha!

 

 

Dagens pass:

 

Ben( Bakre lår+ Insida lår + Vader)

 

  1. Benpress med fötterna högt upp på fotplattan
  2. Liggande lårcurls
  3. Stående lårcurls
  4. Stående vadpress

 

 

Bröst ( Pectoralis Major övre, mellersta, nedre delen)

 

1.   Sittande bröst press på maskin

2.   Flyes på liggande pec-deck

3.   Liggande bröst press

4.   Liggande bröst press med omvänd snedbänk

 





Var och kollade till mina små SugarGlider, de är så söta, lilla Piff & Puff! de är så söta och snälla!


Piff & Puff sover just nu:) haha!


Lilla Piff haha så söt!





Kram
//LatinoBiffen


kväll

Är skit trött just nu , käkade middag vid 19:00 tiden! Super god lax med 2 matskedar ris och grönt!

Tror att jag kommer lägga mig tidigt idag, snart typ! Är så jävla död, har inte så mycket krafter just nu, och imorgon behöver jag energi, kommer köra gympass efter skolan och sen vid 18:00 ska jag dra till boxningen! Och köra ett tufft pass!

Så imorgon kommer jag verkligen vara död!

Kollar lite på Lyxfällan , ganska kul att titta!

 











Aja

Kram

//LatinoBiffen


IDAG Onsdag!

Körde idag klockan 7-7:30 på SATS i Sundbyberg, jävlar har aldrig kört så tidigt pass i mitt liv, ville bara sova: ) i början men så snart jag började med tunga vikterna så vart jag helt peppad, hade då käkat hemma prestationskapslar, för att palla av det tidiga passet, körde tillsammans med mamma, fast hon körde endast cardio träning.

Det var ganska så mycket folk så tidigt, man tror inte att folk tränar då fast det är en hel del som kör tidiga pass! innan jobben typ!

Körde idag främre lår + axlar

 

 

Ben ( främre lår- Quadriceps femoris)

  1. Knäböjd med bena tätt ihop
  2. Benpress med fötterna långt ner på fotplattan
  3. Benspark

 

 

Axlar

  1. Axelpress
  2. Hantellyft åt sidan på snedbänk
  3. Kabellyft frammåt
  4. Drag till hakan på kabelmaskin med stång

 

 

 

Sen så efter passet drog jag till skolan, jobbigt, ville sova fan haha, och efter skolan så drog jag för att träffa Linda en super vän, det var skit kul att träffa henne, prata mm hon har ju varit bortrest i flera månader, så hon hade mycket att berätta, verkligen kul!

Vi snackade i typ 2 timmar, sen så skulle hon dra till Boxningen! Och köra ett tufft pass, hon är skit duktig på boxning! Det är nice!

Tänkte ta en bild men kom på att jävla kameran inte hade batteri! Fett jobbigt!! Nästa gång jag träffar henne tar jag en bild :) Linda var super söt idag:) brun som fan! Brunare än mig! Haha

 

När vi sa hejdå, så drog jag till hudvårdsalongen här i Järfälla, och bokade tid för ansiktsbehandling till den 26,längtar haha! Det var ett tag sen! Så fort jag kom hem la jag en ansiktsmask:) måste ju hålla mig fräsch! :)

 

Ska äta snart fan! Sen plugga! Jobbigt sen sova för måste upp 06:00!

 
sER NI HUR ANSIKTET GLÄNSER=? GENOMSKINLIG MASK, ALLDRIG PROVAT HAHA!














Aja kram

//LatinoBiffen


sov gott

Ska köra ett riktigt tidigt pass imorgon, upp vid 06 :00 och dra och gymma från typ 07:00 och en 2-3 timmar framåt, ska köra riktigt tungt, dö verkligen! Kommer vara så jävla död efter träningen, sen efter dra till skolan, inte så lång dag imorgon så det är skönt sen efter ska jag dra och fika med Linda ( en super trevlig tjej och är en väldigt omtyckt vän) det är flera månader sen jag inte träffar henne för hon har varit och rest i det varma klimatet så länge hehe!

På kvällen imorgon måste jag nog plugga, har ju en hel del att göra, fan är trött just nu på allt! Om man bara behövde chilla…. Haha typ träna! Måste också hitta ett jobb som sagt för att tjäna in lite extra pengar, det är fett jobbigt att vara pank hela tiden typ! Hahah

 

 

Aja ska snarka nu!

Sov gott alla! höhö snarka i takt med mig:) 

Kram

//LatinoBiffen


gym tisdag

Hade ganska tråkig dag idag på plugget, men så är det ibland, man får kämpa fan! Fast jag är ganska så skoltrött,, vill gå ut nu! + att jag söker jobb som en galning, måste ha ett deltidsjobb eller liknande men inte fått något än! ( JOBBIGT)

Efter klockan var 16:00 så drog jag till SATS i Jakobsberg, fett jobbigt var så jävla segt, men kan inte klaga! Körde ett ryggpass, dog som fan, att jag tror jag måste be mamma göra en rygg massage idag! innan jag lägger mig! Fan längtar till den 5 nästa månad då ska jag på massage! Hahha varje månad går jag på massage , det är fett skönt! Och avslappnande.

Det var också fett med folk på gymmet så det var lite segt på gymmet, allt var upptaget, men folk är så snälla och låter mig ta över maskinen när de ser att jag vill köra, jag är så klart snäll och låter de köra emellan men många säger : jag är klar.. haha , kul  fan!

Ska käka nu en super god tallrik med typ ägg+ grönsaker och goda arepas( indiansk bröd av majsmjöl) hehe gott från Colombia , där jag kommer ifrån.

 

 

Dagens pass:

 

  1. Rodd i kabelmaskin
  2. Latsdrag till bröst
  3. Latsdrag bakom huvud
  4. Pulldowns
  5. Ryggresningar med vikt på snedbänk

 

 

+ så stretchade jag en hel del, började bli stel i bena och imorgon ska jag köra ben hahah!

 

 

 

 

Aja ska njuta av maten innan den kallnar

 

Kram

//LatinoBiffen


middag

Super god middag, :) nyttig som fan i alla fall, ångkokta grönsaker med 300g kycklingfilé + 2 matskedar ris:) måste hålla koll så jag inte får i mig överdrivet med ris ju: ) kolhydrater ni vet;)

Haha

Imorgon kommer det bli ett ryggpass, hoppas jag har bra med krafter annars får jag ta något som väcker mig haha!

Är ganska så trött just nu , ska plugga sen typ sova då jag måste upp 06:00 , fett jobbigt!

 


gott!!










Kram

//LatinoBiffen


gym Måndag!

Idag var jag helt peppad att jag vaknade 06:00 för att fixa träning sakerna och dra till SATS, passet gick super, tog lite kapslar för at prestera bra! Dödade mig idag verkligen, träffade också en tjej som kör bodybuilding, fan minns inte hennes namn men hon är runt 30år, jävlar vilken snygg kroppsfysik och vilken styrka hon körde på idag! jag som kille man blir ju imponerad , i alla fall jag, det är så jävla nice när en tjej älskar att träna : )

I alla fall sen så när jag var klar, så drog jag och basta, sen så fixade mig snygg för att dra till plugget, det känns ganska skönt att ha tränat ett tidigt pass fan, kanske kör så nästa måndag också: ) beror på hur pigg man är, jag var ändå rätt död igår, kom ju hem ganska så sent :) var ju hos Robert Lilja: ) sen så fick jag för mig att sortera alla tillskott på min hylla i rummet, där det inte finns någon plats typ just nu. nu är mitt lager hemma fan proppfullt och jag har tillskott till långt tid framöver: )

 

Dagens pass:

 

Bröst ( Pectoralis major- övre , mellersta och nedre delen)

 

  1. Hantelpress
  2. Hantelpress på snedbänk
  3. Bänkpress på snedbänk
  4. Bänkpress på omvänd snedbänk
  5. Kryssdrag

 

Biceps brachii

 

  1. Höga Bicepscurls på kabelmaskin
  2. Curls i kabelmaskin

 

 

 

Måste säga att det känns ganska så skönt att ha tränat tidigt för nu kan jag chilla….Not

Måste fan plugga en hel del

Åååå

 




 

 hahhaahha cp bilder

Kram

//LatinoBiffen


hos Robert Lilja

Idag runt 18:00 , träffade jag min vän Robert som jobbar på svenskkosttillskotts företaget. Han är så jävla trevlig person, en riktigt bra vän: ) vi drog hem till honom, kollade på film:) haahah Bruno filmen + en film där de visar Bodybuilders! Skit nice, sen käkade vi  , han som vanligt köpte pizza ( en riktigt tjockis) fast han har en super grym kropps fysik. jag fick en tonfisksallad, super god var den, jag försöker däremot hålla koll på vad jag stoppar i mig nu när jag bygger som fan!

+ så gav han mig en hel del tillskott, så jävla generöst av honom att göra det, det var inte lite heller utan ett helt lager fan : ) haha nu kan jag bygga som fan! Och växa till mig till en stor pojke! Super snällt av dig mannen! Vet inte hur jag ska tacka dig! Det betyder mycket för mig, men det viktigaste är att du är en sån bra vän. Det var skit kul att vara hos dig, träffa lilla vovven också , super gullig ju!

Vi får ta och köra något pass någon gång! :)

 Roberts blogg:  http://www.metrobloggen.se/robertlilja

Sen så körde han hem mig också eftersom alla kosttillskott väger typ en hel del! :) haha

Jag måste sova och han måste hem och sova, då han börjar 08:00 att jobba!

Imorgon är jag super peppad på mitt pass! yes! Hahaha ska döda mig på gymmet, pumpa sönder mina muskler tills de spricker………. Not!:)



super bra träningstillskott mm av hög kvalitet hittar ni här:

http://www.svensktkosttillskott.se/?nid=101


 
Hemma hos Robert, lite av det jag fick!



hehe lite mer av det jag fick:)




jag + min vän:)




gullig va;) han är skit busig:)







jag hemma:)







 

Aja kram

//LatinoBiffen


min dag idag höhöhööö

Vaknade tidigt idag haha vid 09:00, sen drog jag med pappa för att lämna kaninen jag skulle hjälpa en vän att sälja, det gick bra:) det var syrianer som köpte den! Hoppas de får det bra med kaninen.

Sen drog vi och köpte käk! Och skynda oss hem och fixa frukost, käkade inget när jag vaknade, drack istället en proteinshake! Men så fort vi kom hem så fixade pappa en super nice frukost! Så då fick man lite mat i magen!

Har också börjat plugga lite , måste skriva om barns språkutveckling, ett svenska arbete, sen måste jag fan läsa marknadsföring och internationell ekonomi, åå så jävla mycket text bara!

Tror inte det blir så mycket idag, bara en chill dag hemma , tror jag!

Köpa lite godis kanske senare, typ 2-3 lös godisar :) det är min vilodag ju, så måste passa på att ta det lugnt, måste vara bra återhämtad till imorgon, då träningen börjar igen hahah! Fan är faktiskt rätt död, men måste bita ihop nu för att få en sexig kropp till sommaren.

Det är inte lätt att bygga en stor kropp och hålla den i trim och hålla sig bra också:) det är mycket man måste tänka på. Men det är värt det, tycker jag i alla fall:) man blir sexig på bild;)

 












 

Kram

//LatinoBiffen


puss och kram

                               




Hej alla läsare hoppas ni får en underbar dag på alla Hjärtans dag!

 

Kram

//LatinoBiffen

 


idag Lördag!

Idag lördag var jag helt död på morgonen, och ändå drog jag och körde ett ryggpass! Skulle

ha tränat med Kaj men han var fett seg och kom typ när jag hade 1 övning kvar! Men men jag väntade på honom! Sen så drog vi och basta!

 

Körde idag

 

  1. Rodd i Kabelmaskin
  2. Latsdrag till bröst
  3. Latsdrag bakom huvud
  4. Pulldowns
  5. Marklyft

 

Var helt död när jag skulle köra mark… så det vart inte så mycket, ville bara sova!

 

Efter passet kom pappa förbi med bilen och hämtade mig, så drog vi till Kista , klippte mig där, var nu trött på mitt fluff, såg ju helt cp ut! Haha

Vart rätt nöjd fan! Kille som klipper heter Nidal! Han är skit duktig frisör!

 

Sen efter drog vi mot Viksjö till våra bästa vänner, det var kul att träffa Vicente, Pepe och Pepita! Länge sen vi inte sågs! Skulle hämta deras kanin som jag ska hjälpa de att sälja den! Imorgon! Den e fett sött, och fett tjock! Skulle vara nice till nästa jul! :)

Haha

Pepita är så söt, hon hade 2 lösa tänder hon visade och hon var glad för hon skulle tappa de och få 50 kr per tand! Vi får se imorgon om hon lyckades tappa tänderna och få 100kr! hahha hon blir rik, hon har redan typ 60 kr, hennes önskan är att spara till en häst! :)

Fett söt!

 

Jag + Pepita, hon är så gullig! :)


söt bild, vad tycker ni om min klippning? jag är fan nöjd:) hehe





Pepita min andra lillasyster;)



Pepito min bror! super kul person! biffarna! :)




 

Kram

//LatinoBiffen


igår!

Jag drog igår vid halv 7 tiden på kvällen , träffade mile på tåget och så drog vi tillsammans mot stan, vi skulle käka på mongolisk restaurang ( Buffé ) tillsammans med Ashkan ( en vän som fyllde 19 år igår) och några till, vi hade skit trevigt fan, träffade Josef en vän från när vi var små han är så jävla rolig, han  käka typ 6 tallrikar, sen så en stor efterrätt, med glass och friterad banan, då frågade vi , var fan fick du bananen ifrån och han sa: man ser inte de , men jag luktade mig till de! Hahah

I alla fall tror Ashkan vart rätt nöjd, det var inte bara vi som firade folk, utan det fanns en del gäng där som firade sina, så när vi sjöng så sjöng alla fan där hahha, till och med shaolin pojkarna! Hahha

 

Sen efter vi hade käkat så chillade vi där, sen så drog vi, några skulle gå och supa, andra hem. Sen skulle alla träffas i Riddar Jakob ( Järfälla) vid 23:00. Mile och jag drog och kollade några saker på stan, sen så fastnade vi där, och tillslut så drog vi och klubba i stan, med naturpojkarna , och Kajs bror som kom just från Finland, vi fick prata engelska med honom, det var skit kul, han var typ packad redan när vi träffade honom.

Aja igår vart det väl en bra kväll, hände fler roliga saker , men pallar inte skriva ner allt hahah!

Jobbigt just nu , man är så jävla trött , men jag drack som sagt inge igår, en Cola!

I alla fall ska snart dra till gymmet och köra ett ryggpass, tror Kaj kommer med mig!

Kommer typ svimma där, nej skoja! Men typ!:)

Juste träffade igår en vän , hon är så jävla söt, snäll, aa allt! Hon är Ricardos ( en vän) tjej, hehe hon var med sina vänner där vi klubba! Det var nice och träffa henne! Så länge sen fan!

 

 
alla grabbar  haha!


Jag längst hit! i blå skjorta!


Här är Emelie bredvid mig i vitt, hennes vänner och mile längst åt höger! skit kul att träffa dem, särkillt Emelie! hon är en speciell vän! Ricardo min vän har tur som har en så bra tjej!!!



hahah ful jag blev, Emelie skulle ta en bild på mig. 



Emelie tar bild på Mile! 



Turtelduvorna hängde med oss:) roliga! skit trevliga! 









 

Kram

//LatinoBiffen


gympass fredag!

Idag körde jag själv på SATS i Järfälla, det är inte ett så krävande träningspass, så den går super att köra ensam, fast det är lite långtråkigt förstås, gillar att ha någon att träna med, och prata! Haha

Det var typ bara jag och 4 andra som körde den tiden jag körde mitt pass, helt dött, alla kommer typ efter 15: 00 tiden! Då de flesta slutar jobba, då är det inte så roligt att träna, alla saker blir upptagna och det är fett jobbigt!

Det var bra att jag kunde köra  mitt pass tidigt idag, för sen måste jag hem och kolla vad jag ska ta på mig ikväll, ska gå och käka på en fin restaurang i City med en vän och några andra, vi ska fira Ashkan! Som fyller 19 idag! kul!

Sen efter vet jag inte vad som händer, klubba typ senare på kvällen.! Vi får se! Haha, utan sprit förstås, inget sånt skit för mig, endast vatten och kanske en Cola.. just nu är jag så insatt i min träning att jag tänker inte förstöra något!

Måste även palla ha kraft till imorgon, då jag ska köra ett ryggpass, det blir fett jobbigt ju, kommer säkert vara helt död!: )

 

Dagens pass:

 

 

 

Kappmuskel( M. Trapeziuz)

 

1.      Kappdrag på kabelmaskinen

2.      Axelrullningar med hantlar ( sittandes)

 

Midja

 

1.      Sidböjningar på kabelmaskinen

 

Triceps brachii

 

1.      Pushdowns med rep

2.      Omvända enarmspushdowns

3.      Pushdowns med rygg mot kabelmaskin ( rep)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


boxpasset! :) haha

Klockan 17:00 drog jag till boxningen fan! Det är nu ett tag sen jag inte kör någon boxning, och jag trodde fan att jag inte skulle palla av den träningen, det är alltid så jävla hårda och intensiva pass som vi kör! Men jag kämpade som ett djur, och klarade fan passet rätt bra, blev rätt så förvånad, trodde jag skulle få börja från 0 igen! : ) men tydligen så gömmer sig mitt odjuriska sida där bak i ryggmärgen! Det var också kul att träffa Timo, Kimmen, och alla andra! Fan jag började faktiskt få ångest över att jag inte kunnat boxas, så nu har jag bestämt mig att hinner jag på torsdagar som idag, så drar jag fan och kör , fast jag var så jävla död efter gympasset, trodde mina ben skulle spricka! Men är fortfarande lika vig och rörlig som när jag tog uppehållet, det var fan 2-3 mån sen typ!

vill du träna tufft som ett djur kom till Järfälla Boxningsklubb! höhöh


Så fort jag kom hem, så fixade jag tonfisk och majs! Rätt så nyttigt! Tog ju också en shake efter boxningspasset med
80 g protein + 30 g snabba kolhydrater, bara för att återhämta mig så snabbt som möjligt!

Ska nu bara ta det lugnt, måste plugga lite internationell ekonomi, har prov om en vecka typ!

Sen sova gott!

 


Timo ( Bästa tränaren , jag och Kimmen , Tränarens son! :)



haha 7:e måltiden idag!  gott kvällsmåltid!: )




Kram

//LatinoBiffen


Gym Torsdag!

Körde dagens pass med Camilo på SATS i sundbyberg, det gick skit bra, är helt död just nu i bena! Det känns som om jag kommer få kramp när som helst haha! Fick det typ när vi var på väg att ta pendeltåget mot kungsängen , då typ stelnade hela ena benet. : ) fett jobbigt, för man går som om man skitit på sig: )

Men men så är livet, inget är gratis i denna lilla värld, utan ibland måste man kämpa sig till saker, och jag vill blir biff så det gäller att slita hårt varje pass, det var inte så mycket folk idag på gymmet så det var skönt joo några spännbögar, men det är normalt man själv är en spännbög typ, ibland, i alla fall när man är super pumpad: )

 

Har tänkt en sak, och det är att dra till boxningen idag och köra ett pass, men gör jag det, så kommer pappa typ få komma och hämta mig för då har jag kört 2 hårda pass.

Kanske klarar mig precis hem hahah som förr.: ) aa ska nog göra det. Ska dra om 1 timma, ska försöka att inte köra så jävla mycket ben på fysen delen, men ska kämpa i alla fall, får väl se om man blir spyfärdig haha det var ju nu ett tag sen jag inte körde boxningen, saknar de hårda brutala passen, fan! Får se idag hur mycket jag klarar är ju redan helt död.

 

Kanske bra att börja vänja mig, för sen när deffen börjar så kommer jag köra vissa dagar 2 pass om dagen! Och det kommer vara tufft och slitsamt! Försöka dra ner det sista jag har kvar till sommaren så hela tvättbrädan syns tydligt! Hehe

 

Juste träffade en gammal vän idag på SATS gymmet, han har varit bodybuilder för flera år sen, men han fick Cancer så han tappade så jävla mycket, för några år sen tränade vi i samma gym i jakobsbergs simhall, sen där efter bytte jag ju, så man tappade kontakten och nu efter kanske en 2-3 år sen så möts vi igen, nu är jag snart lika stor som han hahaha men han har gått ner en hel del muskelmassa nu! Och så är han snart vid 55 års ålder så jag förstår att han börjat tappa! Men ändå kul att se honom igen! Alltid kul att möta vänner! Särskilt när man inte setts på flera år fan!

 

 

Dagens pass:

 

Ben ( Bakre lår, Insida lår, Vader )

 

  1. Benpress med fötterna högt upp på fotplattan
  2. Liggande lårcurls
  3. Stående lårcurls
  4. Insida lår på maskin
  5. Stående vadpress

 

 

Bröst ( Pectoralis major)

 

  1. Sittande bröst press på maskin
  2. Flyes på liggande pec-deck
  3. Liggande bröst press
  4. Liggande bröst press med omvänd snedbänk

 


Camilo och sin håriga mage! ska själv inte säga något :) haha min mage e värrre:) på vintern! haha




Jag tjoooockisen :) Camilo äger ju på ta suddiga bilder;) 


 



Kram

//LatinoBiffen


lite skönhet! :)

Fixade fan ansiktsmask nyss, sitter med den just nu, ska ta bort den om en 10 minuter ungefär, skönt att bara fräscha till huden!

Jag som tränar så mycket, man sliter ut huden :) den måste också få lite skönhets behandlingar då och då, måste fan snart till ansiktsbehandling på salong, vi får se när jag drar, måste få fram pengar: ) hahah har 0 kr i kontot just nu!

Ska sen efter läsa lite, sen innan jag går och lägger mig så lägga en kräm i ansiktet till natten, sen vänta tills huden absorberar in den och sedan gå och sova: ) skönt fan! Måste upp så tidigt imorgon: ) haha!

 


haha jag! haha mina kappmuskler växer hela tiden , menar tjurnacken:) haha!










Kram

//LatinoBiffen


hej :)

Anonym:

heej!! hur laget? tranar du inte boxning langre?
jag ar hemma nu kom hem i lordags.. fan va kallt de ar!!!! va bra din blogg har blivit=) i dag ska jag trana boxning ar sjukt jobbigt har inte tranat nat pa hela tiden jag har varit borta.. aja ha de bra!!
kramar linda

 

 

 

 : ) HEJ Linda sötnos, hur mår du? Jag mår bra, har tagit ett uppehåll just nu med boxningen för att jag har så jävla mycket i plugget, sen så ska jag försöka få ryggen att bli mer musklad.

Jag kommer inte sluta med boxningen helt och hållet, ska försöka komma ner nån gång när jag har lite extra tid, kommer fortsätta senare med boxningen, haha du lär  få en massa träningsverk sötnos.

 

 kul att ha dig här i Sverige igen, hoppas du har haft det roligt i det varma vädret, har saknat dig: )

Vi får ta och träffas någon dag, så får du visa bilder mm: ) haha .

Ska du fortsätta jobba i Viksjö?

 

Puss Linda, sköt om dig

Hoppas vi ses snart igen




//LatinoBiffen


GOTT

Käkade precis, en super god middag, som mamma lagade. Älskar när det är nyttigmat, känner mig så bra: ) haha, men är fortfarande död haha! Kommer nog sova som en jätte bäbis idag : )

Måste hinna läsa också lite snart! Har prov nästa fredag! Måste försöka få bra betyg fan!

Snart är skolan över också , hoppas att terminen går snabbt!

 

Kram

//LatinoBiffen


gympass onsdag




Gammal bild --> 3 mån kanske:) hahah












Körde mitt träningspass idag på SATS i Sundbyberg, gillar faktiskt det gymmet, i alla fall när jag ska köra ben träning! Fick köra själv idag, för de andra orkade tydligen inte, så det var lite svårt att köra på max vikt. Men körde ändå slut på mig, fan började med ben, skulle köra främre lår, efter jag hade kört slut på mina lår så pallade jag knappt fortsätta med axlar.

Hade inge ork, fan men fick bita ihop, idag körde jag bra ben passet, men sen axlarna tog jag det lite lugnare, nästa gång jag kör så får jag döda mer mina axlar. Ibland är det skönt att köra ett lugnare pass, jag brukar känna själv … hur trött man är, då kör jag inte lika intensivt pass. men annars gör jag slut på mig , så jag knappt kan stå igen: ) hehe

Har inte heller käkat så himla bra idag, skolmaten var inte så bra, inget nyttigt och bra i alla fall, tog ju en drink innan och efter träningen men ändå, just nu är jag död, måste läsa lite internationell ekonomi fan, men undra om jag orkar, mina ögon vill bara stängas, hatar att vara så här död:) men vad ska man göra, och imorgon måste jag upp 06:00 fan, tidigt! Ska köra imorgon i Sundbyberg : ) hehe och på fredag, lördag blir det nog i Järfälla SATS gym!

 

 

 

Dagens pass:

 

 

Ben ( Quadriceps femoris) = främre lår

 

1.       Knäböjd med fötterna tätt ihop

2.       Benpress med fötterna långt ner och tätt ihop på fotplattan

3.       Benspark

 

 

Axlar

 

1.       Sittande hantelpress

2.       Drag till hakan med stång på kabelmaskin

3.       Kabellyft framåt på kabelmaskinen med stång

 

 

Kram

//LatinoBiffen


idag haha smidöö typ!

Vi drog, Kaj, Micke ( Kajs kusin) och jag! Till smidö någon stans typ mellan bro / Bålsta!

Vi fick gå i sjön i typ 1 km till stugan ! trodde isen inte höll! Fett läskigt! Men det gick bra, bad till gud innan jag ställde mig på isen, fast jag aldrig ber haha!

När vi kom dit så försökte vi få igång ved bastun och samtidig borra och såga ett hål i sjön! Det gick super bra , vi fick upp isbiten också , vägde nog en 80 kg hehe.

Sen när allt var igång så gick vi in o värmde oss, och när jag skulle ta min första vinter dopp så trodde jag att jag skulle dö av en chock, men det var inte så farligt som jag trodde, kallt som fan var det ju. Men hann inte dö innan jag kom up, dog efter hahah …..

Kom hem nyss, och är skit stel och seg och trött ska bli skönt att käka snart o sen sova gott,  har svettats som fan, fats tror jag ska be mamma att göra massage med olja på låren för imorgon ska jag köra ben och det kommer inte kännas så skönt! Hehe!

Kommer knaka som fan ju.

Fan måste göra om det här igen, det var ju fett nice, och känns bra..

 

 

stugan ute i sjön!! hahah


 

kolla vad långt det är till land fan!!



jag


farlig jag är nu!!



Micke , kajs kusin!! borrar



Kaj mass visar hur stark han e, kolla vad vi har sågat upp!!




Jag!!



Micke!!



Kaj!!



Micke + Kaj, jag pallar inte vara med haha! för tjockis!:)




Kram

//LatinoBiffen


gympass Tisdag

Gymmet idag gick skit bra, körde tillsammans med Kaj Mass (Biffen) hehe! Han är super bra vän till mig! Han fick ett sånt 5 gångers gratis kort på SATS gymmet i Järfälla!

Jag var tvungen att köra ett tufft ryggpass, medans han körde lite av allt, mest ben då! Men båda två var helt döda efter passet.

Körde ju inte heller mat till frukost utan tog en proteindrink! Och en till efter träningen, sen efteråt drog vi och käka på Buffé , skit gott, kunde inte käka lika mycket som Kaj , för jag hade tagit shaken, och den gjord mig fett mätt.

 

Dagens pass:

 

  1. Rodd i kabelmaskin
  2. Latsdrag till bröst
  3. Latsdrag bakom huvudet
  4. Pulldowns
  5. Latsdrag med smalt grepp
  6. Ryggresningar med vikt på snedbänk

 

 

Sen medans vi satt i bastun så planerade vi  att basta i en liten stuga i sjön och doppa oss! Haha

Så efter vi käkade så ringde vi alla o frågade men det var bara en som var på! Så vi vart bara 3 men vi hade skit kul!

 

 

Jag!!!


 


Kaj! han ska snart börja deffa då kommer han få fram alla sina magpack! förra sommaren hade han super sexi kropp!
nu bulkar han!






Kaj!!



Jag



Kram

//LatinoBiffen


Få 5 gånger gratis träningstillfälle på SATS gym!





http://www.sats.com/utmaningen/



Gå in på länken , och gör testet, sen skriv in uppgifter och sen ere bara att hämta ut kort för 5 gånger gratis träningstillfällen på SATS gym, man har 10 dagar på sig att träna.

 

Kram

//LatinoBiffen


gott

MUMS! HAHA  käkade nyss fan! Kött gjort i ugnen! Fett gott! Med lite potatis mos! Hemma gjort o grönt! Hahah!

Gott är mätt och belåten nu! Så ska chilla fan! Haha! Låta maten sjunka :)

Haha

 



 
Karla min syrra!!! hahah mus flicka!:) leker ball!



Kram

//LatinoBiffen


Gym Måndag!

Haha idag var skolan fett tråkig men sen när vi hade slutat så var det skit kul , vi skulle ta bussen, då ropar Camilo på mig , han skulle visa något, jag går efter för att se, Camilo pekar då på Miles rygg och så kollar jag på den, och dör av garv! Hahah det var så jävla kul, vet ni vad han hade på ryggen , joo fotavtrycket av negern som  sparkade ner honom, hahah, fett stor ap fot hahah! Mile lacka för han visste inte varför vi garvade åt honom, så jag drog honom till en spegel och så såg han! Hahah fett kul , det första han sa var: Jävla apa! Hahah

Hahaha han fick ett ap tryck på ryggen!

 

Sen så drog vi och tog bussen, fan vad vi skrattade, att han inte märkte att han hade ett jävla fotavtryck av en sko på typ storlek 50! Stämplad på ryggen! Hahha

På gymmet idag fick jag i alla fall köra själv! Fett tråkigt! Men men vad ska man göra! Får väl hoppas på att köra med Camilo imorgon, han ville köra typ vid 10: 00, jobbigt fan: )

Körde bröst och Biceps! Idag så är helt slut på de muskler som jag dödade idag! tuttarna är så jävla pumpade att de ser ut som två stora ballonger, ska bli kul sen på sommaren gå ut på stranden , med värsta tuttarna: ) och kroppen! Hahah!

Sola och bli brun som en ….. ja ni vet!

Sen så i alla fall, fick jag basta själv , fett jobbigt! Tråkigt ju att sitta där själv! I jävla värmen! Fast det är ju skönt så klart!

 

Dagens pass:

 

 

 

Bröst ( Pectoralis major)  övre, mellersta,nedre delen

 

1.       Hantelpress

2.       Hantelpress på snedbänk

3.       Bänkpress med snedbänk

4.       Bänkpress med omvänd snedbänk

5.       Flyes på pec-deck

 

 

Biceps brachii

 

1.       Hantelcurls ( sittande)

2.       Hantelcurls ( stående)

3.       Hammarcurls

 

 

 

 

Äsch palla skriva! Hahah

Vill käka nu

 


hahah kolla in ap trycket! haha!  på hans rygg!



hahah! lol!

















 

Kram

//LatinoBiffen


idag!

Idag är det vilodag för mig, skönt! Behövs verkligen, ska inte göra så mycket idag förutom att jag kanske drar och bastar med några vänner och gör hål i isen för att sedan hoppa i ! haha har aldrig testat det, så det kommer bli en chock för mig typ, jag som är fett feg när det gäller iskallt vatten: )

Vi får se om det blir nått:) haha

 

I alla fall fick reda på att Gurra min vän som fick en smäll igår av Negern, han fick 2 stygn på jacket han fick i ögonbrynet, fett synd!

Hatar såna där muppar som bara är ute för att skada folk utan anledning. Jag är fortfarande chockad över att han var så jävla fittig, jagstället mig framför honom och väntade bara att få ett slag i ansiktet så jag kunde döda, jag får ju inte slå någon då jag tränat så många år i kampsporter, men jag lackade till slut, fan hade jag fått tag i den där killen så hade jag tryckt ihop hans jävla fucking mulatt face!

Såna där personer hatar jag, palla leka kaxig och sen springa som en kärring! Är skit lack!

Om jag ser han någon gång då är det synd om killen, säger bara det! Igår kunde jag inte göra något för han vågade inte slå mig och jag får tyvärr inte slå någon för då åker jag dit på övervåld, har lite problem att sluta slå när jag börjat slå, därför måste jag vara så lugn som möjligt.

Måste vara snäll pojke:)

 

Han vet inte vem han kaxar emot!

Skit lack!

 















 

Kram

//LatinoBiffen


Lördag natt till söndag !

Vi drog ut igår natt till Pilot, för att fira  en vän som fyllde år, lite tråkigt där, men vi var ju ett gäng så vi hade ju kul! Sen så träffade jag två tjejer där;) som var skit trevliga, ena tjejen var skit fin, såg ut som en modell, hon var också grym på dansa: ) hehe hon var Jugge, och den andra tjejen var svensk: ) båda gillade att dansa ( som vilda katter)vi hade skit kul: )

 

Vi var där till 02: 00 tiden sen så drog vi , när vi gick vid Åhléns så vart Mile puttad av en neger, jag vände mig och kollade på killen , han bara : kom då , kom då,

Jag var skit lugn, och sa:  vafan gör du, dra åt helvete, och killen fortsatte bara att säga , kom då kom då, då går jag emot snubben och han kommer emot mig, och jag ställer mig framför killen och väntar på att han ska slå till mig i ansiktet men han vågar inte, och då istället går han lite åt sidan och slår min kompis i ansiktet så hans ögonbryn sprack då börjar jag bli arg, och Kaj, min vän säger åt mig att hålla mig lugn, men jag börjar blir skit sur, så jag tar av mig jackan och när de ser mig så springer de iväg, så jävla fucking fega!

Jag som väntade på att få slaget i ansiktet så jag kan döda.

Iallafall 2 civil poliser dyker upp efter allt, och jag ville bara döda, vi ger de lite info om vad som hänt och så springer jag och poliserna bakom de men killarna stack in i någon tunnelbana.

Min vän åkte in till S:t Görans sjukhus med Micke, en annan vän! Och vi åkte hem!

Man ska inte bråka, asså den där negern hade rökt på för han hade tandskydd på sig och knogjärn, helt sjukt!

Men men  fan ska man göra.

 

 
Hos Mile, innan vi drog ut, fixade mig hos honom! hehe kul!


Mile + Jag!!



hahah gott va, jag käkade endast en muffins!





Mile!





Jag!!






hehe!








Sexiii!!










Aja ska sova är fett trött hahah och nöjd! typ

Kram

//LatinoBiffen


Gympass lördag!!

Det var fett skönt idag, fick sova ut verkligen, ungefär en 10 timmar sömn, sen så gick jag upp, duschade och fixade träningsväskan. Träffade Palin pojken halv 1 idag på SATS, Järfälla. Vi skulle köra ett Ryggpass idag, skulle ha kört med Johan Ederer idag men det vart inte av, han har mycket att göra, får se när jag hinner köra med honom, skulle vara kul: ) han är ju fett duktig!

I alla fall, som alla lördagar är man helt slut, man får verkligen kämpa som fan på passet för att inte svimma! Haha! Palin skrattade åt mig varje gång jag körde marklyft haha jag höll på att dricka. Jag gjorde ju ingen frukost hemma, utan tog en protein shake. Hade jag inte fått i mig någon näring så skulle jag ha somnat på gymmet, tror jag: )

Sen efter passet, tog jag mina andra shake medans vi satt i bastun och svettades, och efter så drog vi till Burger King och käka hahah! Det är så jävla gott hahah men nu ska jag inte käka mer skräpmat på några veckor, för igår käkade jag ju också på Burger King.

 

Dagens pass:

 

  1. Latsdrag till bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Rodd i kabelmaskin
  4. Pulldowns
  5. Marklyft

 

 

Inte så många övningar idag men det räcker för att göra slut på kroppen! Hahah

Jag är död just nu , 100% död! Hahah vill bara sova men får se vad som händer senare idag , kanske drar man ut och klubbar : ) hehe vi får se, ska också hinna fräscha ansiktet idag med en ansiktsmask!






 

Jag


 

Palin!!


 

Palin!

Jag!!

 

jag


 

Palin!





Kram

//LatinoBiffen


Gympass Fredag

Var tvungen idag att vakna klockan 07:00, för jag skulle gå på massage! Hehe på S: T Eriksgatan 48, Rehabtjänst heter stället, jävlar va duktig Henio Skaldin  är, han är utbildad till allt möjligt, och är så duktig på att ge massage, ska gå till han 1 gång varje månad, skönt fan! Har tid igen den 5 nästa månad!: ) hehe längtar!

 

Efter jag fått massagen så behövde jag gå och köra mitt gympass, och eftersom det ligger ett SATS gym typ 20 m från stället så drog jag dit och träna! Kul fan att gå prova olika gym! Kan ju köra i hela Sverige så det är ju bara passa på att variera gym! Gymmet där var inte lika stor som de SATS jag gått hittills men bara för det så betyder det inte att gymmet suger, de har allt man behöver, och super fräscht, omklädningsrummen är skit fina, och fräscha, det är svalt också, grym bastu! Idag skulle jag ju inte köra så stora muskler, så det vart ett rätt skönt pass, men jag gjorde slut på mig , tills jag knappt kunde stå på bena, att jag sen somnade hela vägen hem på tåget hahah!

Personalen var också väldigt trevliga:) så det var ju kul!

En sak var jobbigt, och varför jag dog som jag gjorde på passet, joo det var för att jag käkade ingen frukost! Fan!

 

Efter massagen så drack jag en shake med 80g protein + köpte en protein kex!

Och efter gymmet drack jag en till shake med 80 g protein och 30 g snabba kolhydrater, jag vart inte så återhämtad denna gång, det är så viktigt att käka frukost!

Att jag gick förbi Burger King  och köpte en duble wopper burgare + en ostburgare + en lite Cola!  : ) skit gott ju! Mm!

Måste säga att jag är skit trött just, sitter här på soffan hemma och bloggar, medans mina ögon vill stängas! Är så död! Efter all träning!

Har inte hunnit återhämta mig till 100%,  imorgon ska jag kanske köra ett rygg pass med Johan Ederer som är Bodybuilder! Vi ska köra i Solna, tror jag!

Hans blogg: http://johanederer.blogg.se/

 

 

Dagens pass:

 

Kappmuskel( M. Trapeziuz)

 

1.      Kappdrag på kabelmaskinen

2.      Axelrullningar med hantlar ( sittandes)

 

Midja

 

1.      Sidböjningar på kabelmaskinen

 

Triceps brachii

 

1.      Pushdowns med rep

2.      Omvända enarmspushdowns

3.      Pushdowns med rygg mot kabelmaskin ( rep)









 

Jag efter passet, helt genom svettig! I omklädningsrummet! lite dåliga bilder, vem bryr sig! : ) hahah

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Gympass Torsdag!

Efter plugget, drog jag direkt och gymma på SATS i Sundbyberg, vart så förtjust i det gymmet, att jag har tänkt köra där de dagar jag kör ben, kanske någon annan dag med, bror på vilken tid jag slutar från plugget.

Idag körde jag så hårt att jag var på väg att svimma på slutet av passet, var så slut att jag typ visste inte vart jag stod : ) det är en jobbig känsla, då.  Men sen efter passet, när man sätter sig i bastun och dricker sin drink  så känner jag mig så nöjd: ) känns alltid skönt när man klarat av passet på max prestation.

 

Dagens pass:

 

Ben ( Bakre lår, Insida lår, vader)

 

  1. Benpress med fötterna högt upp på fotplattan
  2. Liggande lårcurls
  3. Stående lårcurls
  4. Insida lår i maskin
  5. Sittande vad press

 

 

Bröst( Pectoralis major – övre, mellersta, nedre delen)

 

  1. Hantelpress
  2. Hantelpress på snedbänk
  3. Bänkpress på snedbänk
  4. Bänkpress på omvänd snedbänk
  5. Bröst press på maskin ( Liggande)
  6. Flyes i Pec-deck ( Liggande)

 

 

 

Långt pass i alla fall, tror att jag körde passet på nästan 3 timmar. Men jag skiter i det, för mig är det viktigaste att jag kör seriöst och tufft! Det ska kännas, att man kört på gym.

Smärta, måste man gilla om man vill bygga sig stor.

Och jag vill bli en stor pojke! Hahah

 

 

Så fort jag kom hem, var det bara dags att fixa något att käka, pappa gjorde igår natt typ biffar av nötkött, skit gott ju, med 4 matskedar ris och grönt! Hehe

Gott!

 

Aja


På väg att fixa min sallad!!!




Fan min Biceps är inte så pumpad idag! haha!




Gott!  haha innan salladen är klar!












Kram

//LatinoBiffen


gott

Gott va! Hehe, tonfisk , lök, dill, majonnäs hehe med grönt! + en shake med 80g protein och 40 g snabba kolhydrater.

 






Kram
//LatinoBiffen


gympass onsdag!!!

Passet idag körde jag tillsammans med Camilo, han är så bra vän! : ) vi körde idag på SATS i sundbyberg ! kul att testa andra SATS gym nu när man har guldkortet!

Det var så fräscht och så stort, och maskinerna/ redskapen var nice! Rekommenderar det gymmet verkligen!

Camilo var skit glad, för det tränade massa snygga brudar där! Haha! Han är så rolig!

Vi körde rätt så tufft idag, han passade på att köra lite rygg, eftersom han missade passet igår.

När vi hade kört klart passet, så drog vi och bastade, fan vilken grym bastu de har, stor och varm som fan, duscharna är fräscha och bra! Fan jag tyckte om det här gymmet, det var lugnt bättre än jakobsbergs SATS! Vill prova andra SATS gym! Haha kul att åka runt och köra på olika ställen!

 

Dagens pass:

 

Ben ( Quadriceps femoris) = främre lår

 

  1. Knäböjd med fötterna tätt ihop
  2. Benpress med fötterna långt ner och tätt ihop på fotplattan
  3. Benspark

 

 

Axlar

 

  1. Sittande hantelpress
  2. Liggande hantellyft åt sidan på snedbänk
  3. Drag till hakan med stång på kabelmaskin
  4. Kabellyft framåt på kabelmaskinen med stång

 

 

 

Efter passet, drog vi och käka på en indisk restaurang, jag käkade någon kycklingrätt och Camilo en vegetarisk rätt, det var god mat, men jag gillade inte rastaurangen så mycket, trist stämning, och lite för snålt med mat, men det var som sagt gott!

Ska snart käka lite mera, tonfisk sallad som pappa gjort, och en shake!

Sen ska jag sova typ hahah

 
Jag!!!



Camilo



Camilo


Jag









Kram

//LatinoBiffen

 


kvällsmål

Blev så hungrig nyss, så jag fixade ett kvälls mål! Hehe ville käka något gott och nyttigt men som mättar så jag fixade lite grönt av olika slag, med 30g kikärtor + en burk tonfisk i olja! Hehe

Gott som fan!

 





Kram
//LatinoBiffen


Gympass Tisdag!

Skulle idag ha kört ett rygg pass med Johan Ederer, men han fick  problem på jobbet och fick börja jobba tidigare, så vi har bestämt att köra rygg passet på lördag, låter bra , rätt skönt också att köra på helgen! Ser verkligen fram emot det passet! Med Biffen!

 

Drog till SATS i jakobsberg idag för att köra med Palin Pojken! Han har verkligen utvecklats snabbt på den korta tiden han kört tillsammans med mig! Till sommaren ska han ha en snygg kropp! Haha!

Det var rätt kaos för mig idag för jag glömde ta med rena underkläder och träningsskorna låg kvar här hemma, fan! Var så jävla arg, första gången fan jag glömmer mina skor, tycker det är fett jobbigt att köra utan! Särskilt när man ska ner/ upp trapporna på SATS! Värsta plåt trappan! Haha gör fan ont att sätta foten där utan skor!

Men passet gick bra! Vi kämpade som fan! Det var rätt lugnt där också, inte så mycket folk så det var perfekt!

Vi dog som fan! Eftersom det inte vart så långa vilopauser emellan övningarna! Hehe , men det var som sagt bara att bita ihop och le!

Vi bastade också fett länge och gjorde bastun fett varmt! Lovar att man stektes där inne! Hehe fan hade kunna göra omelett där haha! Hade nog bara smakat svett haha!

 

 

Dagens pass ( Rygg) :

 

  1. Latsdrag till  bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Rodd i Kabelmaskin
  4. Pulldowns
  5. Latsdrag med smalt grepp
  6. Bakåt lutad Latsdrag med smalt grepp
  7. Ryggresningar med Vikt på snedbänk

 

 

 

 

Uff passet gick på en 2½ timma typ!  Man var helt borta efteråt! Lite svimfärdig , det var ju så dålig mat idag på plugget! Bara onyttigt skit!

Men men! Vad ska man göra! Ska snart käka! Får se vad det finns!

Hoppas bara på att det är något gott!

 

Jag!!




Palin pojken!



Jag!!
















Kram

//LatinoBiffen

 


nice!

Haha idag bestämde jag mig för att fräscha till hyn lite! Så jag var och köpte ansiktsmask! Hehe

Tycker det är viktig att se snygg ut! ;) viktigt att ta hand om sitt yttre också!

Ska också hjälpa mamma att fixa slingor i håret, och syrran ska också fräscha upp ansiktet med mask! Haha hela familjen typ! Det är kul! Haha! Ska också käka om en stund! Hehe!

Tror inte det händer så mycket sen!

Chilla bara! Typ imorgon ska jag upp 06:00 igen! Jobbigt!


Jag! haha!  




haha mamma , inte helt klart, måste ta ut mera hår haha! ser ut som antenner!













 Kram
//Latinobiffen


gym Måndag!

Vaknade sent idag fan! Igår kom jag hem så himla sent från Bobby! + att tågen var skit sena! Och jag skulle upp 06:00! Gissa vilken tid jag vaknade?

Joo klockan 10:00! Fett jobbigt! Hatar att vakna sent! Fick flyga upp ur sängen och in i duschen! Sen var det bara att skynda sig till bussen! Hann komma i bra tid till plugget! Fast jag missade första lektionen!

Sen efter skolan så drog jag till gymmet, var ganska seg idag, men passet gick bra i alla fall!

Fick peppa mig själv! Dålig musik också idag på gymmet, det gjorde mig extra seg.

Det fanns inte heller några andra som körde den tiden jag körde mitt pass typ! Så jag fick köra utan hjälp! Så idag kändes det inte som om jag presterade 100%! Men ändå skit samma! Första dagen på veckan! Haha! Imorgon ska jag köra ett pass med Johan Ederer : ) vi pratades vid idag och bestämmde att vi ska träffas klockan halv 3 i Solna centrum!
Ederers blogg: http://johanederer.blogg.se/



Ska bli nice att köra ett rygg pass med honom!

Så imorgon kommer det nog bli riktigt tufft träning, nu när han också har kommit igång, han var ju sjuk ett tag! Men tror att han är i full fart nu med träningen! Tror han ska tävla snart också! Det är fan nice! Längtar också att få tävla! : ) hehe

 

 

 

Dagens pass:

 

Bröst ( Pectoralis major)  övre, mellersta,nedre delen

 

  1. Hantelpress
  2. Hantelpress på snedbänk
  3. Bänkpress med snedbänk
  4. Bänkpress med omvänd snedbänk
  5. Flyes på pec-deck

 

 

Biceps brachii

 

  1. Hantelcurls ( sittande)
  2. Hantelcurls ( stående)
  3. Hammarcurls
  4. enarmscurls på kabelmaskin

 





Jag! Gammal bild!


Söndagkväll hos Bobby!!

Fan hade inget att göra på kvällen, vi fick lite gäster, som skulle hälsa på min syrra som fyllde år för några veckor sen! Samtidigt tvättade jag kläder med mamma!

I alla fall , planerade med Bobby! Att vi skulle träffas och chilla lite! Hos honom, så jag åkte någon halv timma efter! Det var fett länge sen vi sågs , sist var det nog i november månad  fan, han har ju alltid fullt upp, med jobb mm! Och själv, skola och träning mm!

Vi snackade fett länge ju, om träning, utseende! Mm alltid kul att prata med Bobby! Han är så himla trevlig kille! Hehe

Vi åt också där , han hade lite mat över, han berättade att han har tjockat sig hela helgen och bara festat, mm! Idag käkade jag fan upp hans godis som låg på bordet, kunde inte motstå dem! Hehe!

Fixade även ett nr till en vän som vill göra läpp förstoring : ) hehe nu tror jag Alexandra blir glad : ) hehe! Läkaren är en super duktig tjej! Som gjort läpparna på de flesta av kändisarna som bor i stan!

När vi minst anade så hade tiden gått fan! Så jävla trist att klockan tickar så snabbt framåt! Den var 23:00 någonting när jag drog från Odenplan! Får se när vi träffas igen , får väl köra ett gympass med Bobby någon dag!  Han ville ha lite hjälp med schema upplägg till gymmet.

Fett kul idag!

Det var skit myyysssiiggt ju hemma hos honom! Hehe!

 

Aja fan måste sova

 
Bobby + Jag!!!



Kram

//LatinoBiffen


RSS 2.0