torsdag:)

IDAG MÅDDE Jag bättre faktiskt men jag gick på Alvedon! Men natten till idag , fyfan hade fan hög feber! Så det var jobbigt! Men idag var jag och jobbade i alla fall, det gick ju bra, alltid kul att tjäna pengar, måste ju spara till min dobermann valp som kommer nästa år i mars från Spanien: )  

Längtar verkligen!:)

Imorgon ska jag kanske träna, kanske! Beror på hur jag mår, har lite ont i huvudet fortfarande! Men ska sova nu typ! Om jag inte drar och tränar imorgon så kommer jag garanterat träna på lördag! Måste, börjar bli rastlös! Blir galen när jag pausar för länge!

Men det är faktiskt viktigare att bli 100% återhämtad innan jag börjar döda mig på träningen igen! Vill inte pausa min diet för länge heller! Måste ju uppnå målet till juni månad!

Det är Valborg också imorgon, tror inte jag kommer göra så mycket, typ sova bara! Måste vila:)

 

 

Aja god natt!

 

Kram

//LatinoBiffen


tja!!!

Hej alla! Har inte kunnat skriva, eller inte orkat skriva eftersom igår Tisdag så mådde jag riktigt dåligt på träningspasset! Hade rysningar och frös som fan! Sen på kvällen fick jag hög feber, så jävla lack! Och idag mådde jag så dåligt att jag inte drog och träna! har stoppad deffen tills jag mår bra igen, får inte dieta när jag är sjuk, då riskerar jag tappa mycket muskler! Fan det var det här som jag var rädd för! Hatar att bli sjuk under deffen, allt gick ju så bra tills nu :(

 

Passet igår Tisdag

 

Rygg

 

  1. Rodd i kabelmaskin
  2. Rodd i kabelmaskin med brett grepp
  3. Latsdrag bakomhuvud
  4. Latsdrag mot bröst
  5. Marklyft med hantlar

 

 

Var och jobbade idag eftersom jag bli galen av att inte göra något, kan ju inte dra och plugga just nu är så dålig. Men måste tjäna pengar…mådde riktigt dåligt idag , skit seg var jag! Och svimfärdig som fan! Hade tänkt dra och gymma idag, men mådde så dåligt att jag bestämde mig för att vila! Imorgon lär jag nog köra ett pass, ska först köra fotboll med jobbet och sen måste jag dra till gymmet och köra ett bröstpass!

Jag hoppas jag mår bättre imorgon, ska lägga mig nu typ! Måste försöka vila så mycket som möjligt! Och dricka en massa vatten! Idag käkade jag också massa kolhydrater! Fan hatar att pausa deffen!

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


söndag--> Måndag

Igår söndag körde jag ett bröstpass vid 12:00 sen så skulle jag träffa han jag jobbar som kontaktperson för men han kunde inte så jag drog hem, och runt 16:00 tiden så drog hela familjen till Bålsta där vi firade en vän till familjen som fyllde år! Det var riktigt trevligt där, med en massa mat som jag tyvärr inte kunde käka allt pga. dieten.

Fick även träffa lilla Chico som är en så söt liten staffordshire bullterrier, det var länge sen jag inte träffade honom! Han är så kärleksfull!

 

Södagspasset

 

 Bröst ( Pectoralis major)

 

  1. Hantelpress
  2. Bänkpress på snedbänk
  3. Bänkpress på omvänd snedbänk
  4. Bröstpress på snedbänk(maskin)
  5. Bröstpress framåt (maskin)
  6. Kryssdrag

 

 

 

 

Idag var jag på gymmet runt 17:30! Var tvungen att pumpa sönder mina Biceps! Jävlar vad man kunde se hur sönderpumpade de var, de såg ut som fylla påsar som var på väg att spricka när som helst!

Idag kom jag ju lite stressad till gymmet, fan vet inte varför jag var stressad men det gjorde att min prestation låg på topp! Fast jag samtidigt var rätt död!

 

En kul sak är att jag äntligen fick jobb hos Svenskkosttillskott, på lagret jobbar jag, fick bekräftad jobb som timanställd i fredags så det känns så skönt!

Äntligen kommer jag kunna få in lite mera pengar, och allt detta är tack vara min vän Robert Lilja som jobbar där!

Han har hjälpt mig jävligt mycket med många saker, och jag är så tacksam!

TACK MANNEN!!!

 

 

Dagens pass:

Biceps Brachii

 

  1. Hantelcurls
  2. Stående Skivstångscurls
  3. Bicepscurls på kabelmaskin
  4. Höga Bicepscurls på Kabelmaskin

 

 

Efter passet idag så bastade jag som fan! Idag har jag bränt en massa kalorier och sen passet! Jävlar vad nöjd jag är! Deffen rullar ju på bra:) så jag känner mig stolt!

Ska nog lägga mig tidigt idag! för att ha krafter till morgondagens pass! det blir rygg!

 

:)

 

kram

//LatinoBiffen


Lördag:)

KOM NYSS HEM från gymmet, körde tillsammans med min vän Nassos! Jävligt tufft pass blev det, vi pumpade sönder idag!

Vi körde ett axelpass idag! och jävlar vad tungt det var! De här senaste 2 veckorna har jag inte kört på något som ökar prestationen eftersom jag måste låta kroppen rensa ut det innan jag påbörjar en ny kur, saken var att blodtrycket i kroppen höjdes som fan! Och det är inte så hälsosamt med för högt blodtryck! Men men! Så är det!

Käkade en kotlett just: ) var utsvulten men man var ju inte ens mätt med det! Den var så liten men den var skit god, ska se vad jag ska käka sen, om en liten stund!

Måste försöka få så mycket energi som möjligt så jag orkar dagen, inte för att jag ska göra nått speciellt fan , tråkigt här hemma!

Men imorgon måste jag ju orka ett bröst pass! tror jag kommer få köra den själv imorgon men det går bra! Ska döda mig! Måste få stora tuttar till sommaren höhö: )

 

Dagens pass:

Axlar

 

  1. Axelpress
  2. Hantellyft åt sidan lutande på snedbänk
  3. Skivstångspress ( maskin)
  4. Drag till hakan på kabelmaskin
  5. Kabellyft framåt

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


fredag

Körde idag baksida lår + vader , passet gick på 40 minuter kanske lite mer, men jag körde utan pauser emellan! Och eftersom jag gick hela dagen så hade jag hela blodflödet redan i bena och så fort jag började pumpa sönder mig på passet så jävlar var vilken pump jag fick! Det kändes så jävla skönt samtidigt som det gjorde en så stor smärta! Hehe

Men efter passet så bastade jag mm och sen träffade jag pappa på tåget! Så när vi kom till kallhäll så gick vi in på coop och handlade käk!

Så jag har just käkat! Är helt slut kommer lägga mig snart för att jag måste köra på gymmet imorgon och det bli ett tufft pass!

Ska döda mig men inte köra någon Cardio , körde ju så mycket igår! Och idag var jag aktiv hela dagen!

Vet inte om jag ska köra själv eller om någon annan kanske kommer och kör samtidigt, vet ej vi får se!

 

 

 

Dagens pass:

 

Baksida lår, Insida lår + Vader

 

  1. Liggande lårcurls
  2. Sittande lårcurls
  3. Insida lår på maskin
  4. Benpress med fötterna högt upp på fotplatta

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


torsdag!

Pallar inte skriva något typ! Vet ni varför joo för att idag körde jag ett 6 timmars pass på gymmet, styrke passet först och sen Cardio i över 4 timmar, trodde jag skulle dö:) hehe älskar att köra så fast det inte blir så intensiva pass ofta, men ibland älskar jag att känna hur långt jag kan gå utan att svimma! Idag svimmade jag dock inte! Men kunde ha gjort som tur hade jag förberett mig med flera shakes! Och massa amino syror!

 

Imorgon ska jag köra ett pass på eftermiddag men det blir inget Cardio först på måndag! Så endast tunga stryke pass de här dagarna! Imorgon kommer jag ju inte kunna gå!

Eftersom jag körde främre lår idag! och är totalt förstörd!

 

DAGENS PASS:

 

Främre lår- Quadriceps femoris

 

  1. Knäböjd
  2. Benpress med fötter långt ner
  3. Benspark

 

 

 

Är så jävla död! Ska sova snart för jag mår skit!

 

 

Kram

//LatinoBiffen


onsdag!!

                          

                                                  Fan ska bli större än honom!!!:)






Det vart inge jätte jobbigt pass idag, men körde sen rätt mycket Cardio istället så jag är ju helt slut i alla fall!!

Det var ändå ett rätt trevlig dag idag att hålla sig på gymmet! Särskilt efter när jag var klar då chillade jag ett tag där och pratade med vänner:) idag fick jag även ge lite råd om kost mm till lite folk som undrade, kul att hjälpa folk ibland: )

Bastade också idag hehe med en vän: ) Martin heter han! Vi gjorde jävla bastun varm som fan! Det brändes som fan på kroppen! Att vi satt nog där en 20 minuter och sen flög vi upp! Fyfan! Dog nästan! Hehe

Sen var det bara att dra hemåt! I det jävla fula vädret! Så jävla trist med regn + så snöade det lite idag och igår med! Jobbigt som fan! Vill ju ha sommar nu!

Hoppas det blir fint väder imorgon!

Hoppas !!

 

Imorgon måste jag ha kraft så ska sova snart! För det blir ett riktigt tufft pass imorgon!

Ska dööö imorgon på gymmet! Måste bli störst!!

: )

 

dagens pass:

 

Trapezius

 

  1. Kapp lyft på kabelmaskin
  2. Axelrullningar med hantlar

 





Kram

//LatinoBiffen


Tisdag

Dagens pass:

 

  1. Midja – sidböjningar på kabelmaskin
  2. Mage – Situps med vikter + utan vikt

 

 

 

 

Körde idag ett rätt lugnt pass, det blev inget Cardio efter styrke passet men satt länge i bastun sen när jag var klar!

Det var rätt fullt idag med folk där på SATS så det var ju skönt att jag inte  körde ett så intensivt pass!

Hade lite ont  i magen idag under passet, vet inte varför måste ha käkat något konstigt, fast kommer inte på vad! Fett jobbigt! Var så uppblåst: ) hehe

Men inget kan ju stoppa min träning! Om det inte är feber! Hehe

Då kanske jag vilar! Annars kan jag inte vila ifrån träningen, blir fan galen! Och sur som fan! Ingen kan prata med mig för då kan jag överreagera på fel sätt!

Därför nu när jag sen åker på semester till Colombia så kommer min träning att fortsätta, men jag kommer vara tvungen att vila första veckan där! eftersom jag måste vänja mig med tidsskillnaden mm! Som är 6 timmar typ skillnad! Fett jobbigt! Kommer inte vara glad den veckan lovar! Men jag måste vila annars tappar jag muskler , under den veckan kommer jag växa som fan , jag vet det! Den vilan kommer göra att så fort jag börjar träna som vanligt, som jag då kommer göra på andra veckan där och framöver.. den vilan kommer göra att musklerna lär spricka och jag kommer att öka en hel del muskelmassa!

Kommer typ sova hela första veckan! Hehe

 ________________________________________________________________________




Just nu kollar jag lite på lite olika sidor om djurplågeri! Jag fattar inte att människan kan vara så jävla ond och misshandla ett oskyldigt djur som inte gör något dumt! Fan blir så jävla arg på det här! Så trist att se plågeri av djur! Jag vill bara slå sönder de som plågat de stackars djur! Här i Sverige förekommer det en hel del djurplågeri, och jo visst tack vara djurskyddet finns, annars skulle det finnas ännu mer, MEN ändå finns det en stor del djur som misshandlas utan att vi ser det! Därför tycker jag att man borde ta tag i detta, först och främst borde straffen mot djurplågeri förstärkas! Man blir nästan aldrig dömd här för djurplågeri fast det finns bevis som visar att djurplågeri skett! Så det är skit dåligt och får man ett straff så är den inte så stor kanske några månader…

Det här borde man ändra på!

 

Sen borde det finnas liknande djurpoliser som kan omhänderta djur mm! Jag vet att det finns en hel del djurplågeri som många ser, men om man kontaktar polisen så bryr de sig inte! Det är dåligt som fan!

 

Djurplågare dra åt helvete!!!!

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Söndag ----> Måndag

                          



Igår Söndag pallade jag inte skriva något, var så himla trött efter all träning, på morgonen vaknade jag stel som satan! Då fick pappa lust att gå ut och gå, så vi drog, vi gick i 2 timmar + 

Det var fint väder men jag går så stelt så jag vart fett slut: ) hehe + att när jag kom hem så hoppade jag snabbt i duschen och sen körde pappa mig till SATS där jag körde tillsammans med Nassos  det sista delarna av bena:)

Passet var jävligt tufft!  Baksidan av låren vart helt förstörda, vi körde så hårt att när jag kom hem så märkte jag att det hade kommit upp lite blod ur porerna!

Måste bli stor ju så ända sättet är att dö i varje pass!

På kvällen var jag ännu stelare än vad jag var på morgonen! Så det var fett jobbigt, kunde knappt skita! Haha

 

Passet i Söndags

 

Bakre lår, insida lår + vader

 

  1. Benpress med fötterna högt upp
  2. Liggande lårcurls
  3. Sittande lårcurls
  4. Insida lår på maskin
  5. Vadpress på benpress
  6. Sittande Vadpress

 

 

 

 

Idag Måndag! Jobbigt! Hade tid hos Hudläkaren på Läkarhuset i Odenplan på morgonen så jag fick ju vakna tidigt idag för att käka en bra frukost o dusha mm för att sedan dra!

Efter när jag hade varit där borta så drog jag till plugget där jag hade ett prov! När det var klart så var det bara att skynda sig till gymmet! Det vart ett Ryggpass idag! jävligt skönt att köra rygg! Eftersom jag måste få den att växa jävligt mycket! Har tränat så mycket boxning i så många år att ryggen hann inte växa i jämförelse till de andra musklerna på kroppen men nu börjar den få form! Så det gäller att döda sig! Som fan till max!!!!!!

Det ska göra ont!!!

 

Efter passet så gick jag en 40 minuter på bandet! Och när det var klart så chillade jag med vänner: ) hehe på gymmet!

Det blir ju så när man dietar! Den mesta delen av det sociala livet är just på gymmet! Man orkar ju inte ut och klubba mm när jag kör diet! Inte bra heller ! så  man får offra sig: ) hehe men jag trivs! Har ju valt att leva så! Hehe

Sen vart det ändå lite sent så jag drog ner och bastade och sen drog hem!

     
 

Kom hem nyss! Vet inte vad jag ska göra! Kollar lite tv! Håller på också att kollar vissa dokument! Om införsel av valpar! ska ju importera en Kuperad dobermann valp från Spanien, den är redan bokad! Det blir en hane, Svart färg! Fin som fan! Skickade iväg handpenning på honom, nu håller jag på kolla vad som krävs att göra hos jordbruksverket för att få tillståndet!

Valpen får jag i Mars, kommande år!  Längtar: ) hehe

Hinner inte skaffa valp innan ska ju resa till Colombia den 22 juni! Hehe vet inte hur länge jag blir kvar där! flygbiljetten är öppen 1 år! Men vi får se! Hehe  

Måste ju komma hit och växa mig stor som fan! 

Bli störst ! hehe

Där är det nog lättare att växa;) hehe

 

Dagens pass:

 

Rygg

 

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Rodd på kabelmaskin med stång
  4. Rodd på kabelmaskin

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Lördag

Körde idag passet vid 12:00, det blev främre lår idag på passet, rätt nice faktiskt, körde ut passet på 1½ timma, så det var skönt för varje gång jag dödar låren så har jag så jävla svårt att gå, 10 meter tar typ 3 minuter. Musklerna fylls så mycket med blod att låren blir så hårda och runda.

Sen när jag hade bastat + duschat så stannade jag där på SATS och pratade en stund med hon på receptionen: ) hon är så trevlig och så himla söt: )

 

Körde idag

 

Främre lår- Quadriceps femoris

 

  1. Knäböjd
  2. Benpress med fötterna långt ner
  3. Benspark

 

 

Imorgon är jag på gymmet vid 12 och ska döda resten av bena, så under veckans början lär jag vara stel som en sten hehe (som vanligt) hehe

 

Sitter just nu med pappa och kollar på blåst.. på 5:an! Skit kul! De driver så jävla fult med folk:) hehe man dör av garv! Hehe

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Fredag----> Lördag



hehe Jag + Mile . 

 

sen när vi är större så kan vi börja tänka på att tävla:)



 

 

hehe måste fan vara skönt att bada där:) vattnet är 40 grader typ. 










 ______________________________________________________________________________


Passet igår

 

Axlar

 

  1. Sittande axelpress
  2. Hantellyft åt sidan på snedbänk
  3. Hantellyft
  4. Skivstångspress
  5. Kabellyft framåt med stång

 

 

 

 

 

Hann inte skriva något idag: ) hehe men jag var på morgonen på massage eftersom jag brukar få 1 gång i månaden. Det var riktigt skönt men efteråt var man helt öm i hela kroppen: ) och då drog jag till City för att fixa lite saker på banken. Träffade också pappa där, så vi drog och käkade och efter så var det dags att dra mot gymmet. Åkte till Järfälla för att gymma, när jag kom dit så var det tomt typ hehe, så jag fick köra passet ensam.

Det gick bra som fan, man kämpar på max! fast jag var lite död: ) hehe kör ju inte Taurine längre, bodtrycket var för högt så jag fick pausa lite, så kroppen kan bearbeta bort Taurinet.

 

Juste igår Bokade jag också min valp, Dobermann hane, svart. Jag betalade nu handpenningen 200€. Valp inköpet har jag planerat i över 1 år ungefär, ska importera från en fin kennel i Spanien. Valpen kommer att vara öron och svans kuperad. Jävligt fina hundar.

 

 

På kvällen igår drog jag också hem till Mile en stund, hehe vi chillade där. Hela familjen var hemma:) de är så trevliga allihopa. Medans vi kollade på tv och chillade så badade de alla i polen de har ute ( jacuzzi ). 

 

I alla fall ska dra halv 12 idag , ska köra ett benpass idag! kommer inte kunna gå sen.

Hehe

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Torsdag


                                         

På morgonen åkte jag till banken och drog ut alla pengar jag hade på mitt sparkonto, vet inte varför : ) ville bara göra det, har lite saker att göra med de senare.

Sen så gick jag till gymmet och väntade på att Nassos skulle komma eftersom vi skulle köra ett tufft bröstpass!

Klockan 12:00 kom han, han är alltid prick i tid så det är skönt! Ville bara få igång passet: ) hehe

Det som är bra att köra den tiden, det är för att det knappt är folk där så man kan köra i sitt eget tempo utan att någon annan har de andra maskinerna/redskapen.

Passet gick i alla fall rätt snabbt! Men jävlar vad brösten  var pumpade som två stora ballonger.

Idag var jag också riktigt död, och kommer få träningsverk till imorgon med det är bra, så ska det vara, man ska spräcka muskeln! Men imorgon måste jag på massage i S:T Eriksgatan  vid 09:00 och sen dra till gymmet, ska träna med Nassos igen! Hehe det är skönt att träna 2 , för då kan man hjälpa varandra och på så sätt prestera 110% på passen!

Får massage 1 gång i månaden eftersom annars blir jag så stel av all träning! Att man knappt kan röra på sig, killen som masserar mig är så jävla duktig!

 

Imorgon blir det ett tufft pass, jag tror att imorgon kommer jag vara så död att jag kommer efter passet komma hem och typ råka somna, det blir ett tungt axelpass imorgon! Och under lördag/söndag ska benen tränas tungt så då jävlar vad man kommer vara död! Hehe

 

Dagens pass:

 

Bröst- Pectoralis major ( övre, mellersta, nedre delen)

 

  1. Hantelpress
  2. Bänkpress på snedbänk
  3. Bänkpress med omvänd snedbänk
  4. Bröstpress på snedbänk ( maskin)
  5. Sittande bröstpress framåt ( maskin)

 

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Onsdag!


               

Idag körde jag ett Triceps pass tillsammans med min vän Nassos, han är väldigt duktig att träna: ) hehe och det är kul att köra tillsammans med någon som också kämpar för livet på passen!

Hehe

Idag gick det super, vi körde ut passet på mindre än 1 timma, intensivt, och utan knappt vilan emellan. Så nöjd är jag som fan!

Tror Nassos också är rätt nöjd med dagens pass!

När vi var klara så gick vi upp på banden och gick i raskt takt! I en 30 minuter, för att bränna lite kalorier, sen så gick vi ner, han gick hem och jag satte mig i den varma bastun och svettades ut en massa extra vätska så det var nice!

 

Triceps pass

 

  1. Pushdowns med rep
  2. Pushdowns med stång
  3. En arms pushdowns med rep
  4. Sittande tricepspress över huvudet med hantel

 

 

 

Jävligt nöjd idag!! imorgon ska vi också träna tillsammans så jag hoppas passet imorgon också blir lika super som idag!

 

 

Ska nu möta Jocke, en vän till mig, vi ska hem till han och kolla på valpar, hans vovve fick massa söta valpar: ) hehe

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Tisdag---> Onsdag

Igår fan fick aldrig någon tid att skriva eftersom syrran skulle plugga och behövde datorn och morsan hade den andra datorn och kollade på kläder… fett jobbiga! Pallade inte heller vänta för de satt vid datorerna typ till 01:00, fattar inte att de orkar och då hade de suttit i några timmar! Jag behöver ju sova och vila ordentligt så jag drog och sov istället:) skönare.

 

Men i alla fall igår så körde jag ett Biceps pass! passet kördes i full prestation, hjärtat pumpade som fan och det rann svett som fan!

Blev så jävla pumpad i Biceps att jag till slut inte kunde böja armen!

 

Just nu käkade jag frukost fan! Var ganska så hungrig! Har planer att dra till gymmet snart så jag är där vid 12:00! Ska köra ett Triceps pass! så idag kommer armarna vara helt förstöra.

 

Passet Tisdag! ( igår)

 

Biceps brachii

 

  1. Hantelcurls
  2. Stående Skivstångscurls
  3. Biceps curls på Kabelmaskin
  4. Höga bicepscurls på kabelmaskin

 

 




Kram

//LatinoBiffen


Måndag!!!!

Idag är det Måndag, och det var första tråkiga dag på skolan, hoppas de här veckorna går snabbt som fan, längtar till juni.

Slutade väl ändå rätt tidigt idag så jag var på SATS i jakobsberg ungefär vid klockan 12:00, idag var det ett rygg pass som gällde så i omklädningsrummet, efter jag hade bytt om så satte jag mig och förberedde mig för att gå upp till gymmet och köra mitt pass så intensivt och koncentrerad att jag glömde bort folk mm! Och bara levde mig in i min värld! Körde utan att knappt vila emellan! Pumpade på tungt som fan.

Det tog 80 minuter att köra ut rygg passet utan problem! Efter passet var jag så död att jag pallade inte köra Cardio utan gick ner och bastade sen drog hem, käkade lite, vilade och sen så drog jag tillbaks till gymmet för att enbart köra Cardio, kom nyss hem! Var fan på gymmet 2 timmar ungefär, gick på bandet och sen på Crosstrainern.

Just nu sitter jag här och är död som fan , hoppas jag kommer kunna sova bra inatt för att igår natt gick det inte att sova fan! Sov kanske 4 timmar och det är inte bra fan! Måste ju få återhämta mig.

 

 

Dagens pass:

 

Rygg

 

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Marklyft
  4. Latsdrag med smalt grepp

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen

 

 


Söndag!


                                        

Idag var det ett triceps pass som gällde, de öppnade vid 12:00 så jag var där prick 12:00 : ) hehe får ju inte vara försenad till min träning ju hehe

Idag var det proppfullt med folk , det är fan konstigt. Det var ju så jävla fint väder ute, då tycker jag folk borde vara ute,  igår när det var fult väder så var gymmet tomt typ! Hehe

Körde idag sönder mina triceps sen gick jag 30 minuter på bandet, sen så pumpade jag lite underarmar, och när jag var klar så gick jag upp 40 minuter på Crosstrainern: ) hehe man måste ju bränna kalorier:)

Imorgon börjar jävla skolan igen, fan… lovet går så jävla snabbt! Ska köra rygg imorgon, vet inte vilken tid men runt eftermiddagen blir passet nog!

Ska pumpa sönder mig, fan måste växa! Måste bli störst bäst och vackrast;) höhöhö

 









                              

Dagens pass:

 

Triceps brachii

 

1.      Pushdowns med rep

2.      Omvända enarmspushdowns

3.      Pushdowns med rygg mot kabelmaskin ( rep)

4.      Pushdowns med stång

 

 

 

kram

//LatinoBiffen


Fredag----> Lördag.

Passet i Fredags

 

Bakre lår, Insida lår + vader

 

  1. Benpress med fötterna högt upp på fotplattan
  2. Liggande lårcurls
  3. Sittandes lårcurls
  4. Insida lår på maskin
  5. Sittande vadpress
  6. Vadpress på benpress

 

 

 

 

 

 

Passet igår gick super! Det pumpades som fan! Bakre lår, insida lår + vader kördes det! Hehe

Det tog 1½ timma kanske att köra ut hela passet, men efter gårdagens jävla pass så kunde jag knappt gå och på eftermiddagen runt 16:00 skulle jag träffa han jag  är kontaktperson för men han dök inte upp så då drog jag hem till Camilo för att chilla, Mile kom dit också så vi hade skit kul! Hehe vi titta lite på film och skrattade som fan: ) hehe

Camilo och jag vi dör alltid av garv för ingenting typ hehe man får fan träningsverk i käkarna utav att skratta så mycket!

 

På väg hem så tog det som fan i bena, jag var helt slut, ville bara komma hem och sova eftersom jag behövde energi för passet som jag körde idag vid 10: 00 tillsammans med Biffen Johan.

Han viste inte vad han skulle träna idag så han hoppade på mitt pass! vi körde slut som fan!

Det var ett axelpass som gällde idag!: ) hehe

Det är alltid kul att träna med någon som också älskar träning! Eftersom man peppar varandra hela tiden: ) hehe

Johan är ju så jävla stor, men nu har han planerat att ta bort en del muskelmassa, fattar inte varför:/ eftersom han ser så grym bra ut i den kroppsfysik han är just nu på ! han borde bygga mera istället och bli stor! Fan han har världens möjlighet att bygga en rejäl kropp eftersom han har det i blodet , hans farsa var bodybuilder i många många år! Så det sitter i hans gener!

Vi får se vad han gör: )

Biffa på dig Johan!!!!!!!!! Haha

 

Ska vila lite nu och sen förbereda mig för ett Cardio pass, måste bränna hehe … fan måste bli sexig till sommaren: ) ju , inget är lätt i denna värld man får kämpa som fan!

Vill man bli fin så får man lida pin….. eller hur går den=?

Hehe

 

 

Lördags  pass:

 

Axlar

 

  1. Axelpress
  2. hantellyft åt sidan på snedbänk
  3. hantellyft fram och bak på snedbänk
  4. Skivstångspress
  5. Lyft mot hakan med stång på kabelmaskin
  6. Kabellyft framåt

 

 

 

Ett riktigt tufft pass idag måste jag sägaJ hehe men det är bra, så ska det vara, Alltid.

 

 

haha så roliga våra bilder blev:) Johan är en stor biff: )








haha jag:) fan ser inte så pumpad ut! hehe









Kram

//LatinoBiffen

 


Torsdag!

Körde idag klockan 12: ) hehe det passet var ett jävligt brutalt pass! kan lova er! Kunde inte gå efter att passet var klart, låren var så jävla pumpade, så fyllda med blod att man kunde se ådrorna ploppa ut, jävligt nice!

Det jobbigaste var att gå ner spiraltrappan för att komma ner till omklädningsrummet! Det tog 5 minuter att gå ner den trappan typ! Normalt tar det väl en 3 sekunder! Varje steg kändes som om man släpade på 100kg!

Jag orkade inte köra ett Cardio pass efter det här passet, så istället så bastade jag i 40 minuter  och sen drog hem, käkade, vilade ett par timmar för att sedan förbereda sig till nästa pass, som jag just kom hem från! Gick på bandet i en 40 minuter, det räcker, fan.: ) hehe kan ju knappt gå just nu, fortfarande så jävla pumpad!

Måste käka snart och sen chilla och titta lite på tv: ) hehe sen innan 10 ska jag käka något igen med protein! Och börja förbereda mig för natten!

Måste hinna vila för imorgon blir det ingen lätt träningspass! Kommer döda resten av bena!

 

Dagens pass:

 

Främre lår- Quadriceps femoris

 

  1. Knäböjd med bena tätt ihop
  2. Benpress med fötterna långt ner på plattan
  3. Benspark

 

 

 

Har inte hunnit ta någon bild på mig eller när jag tränar. Men lägger upp en bild på mina skorpioner, matade de igår med stora feta syrsor.: )

 



söta va?  :) hehe den 3 skorpionen hade inte lust att käka , nu får de inte mat ända fram till juni månad, ska mata de någon dag innan jag reser till Colombia. :)

sen får de vara utan mat ytterliggare en 2-3 månader










Kram

//LatinoBiffen


Onsdag!!





                               
                                          tänk o vara såhär stor!! hehe




Idag vart det bröst träning, jävlar vad det känns rätt bra med det nya schemat! Ett helt pass på bara pumpa sönder bröst! Fyfan va stora brösten var idag: ) som två jävla balånger, fyllda med massa blod:)

Man måste ju köra intensivt för att pumpa in så mycket blod som möjligt i muskeln, gäller att spräcka sönder muskeln: ) hehe

Körde tillsammans med en kompis bror: ) fan jag ber om ursäkt men jag är så jävla kass på att lära mig namn! Hehe men i alla fall vi pumpade på max! hehe han körde tillsammans med mig igår och idag hade han träningsverk: ) hehe då lär han ha verk imorgon också fast på brösten: ) hehe + så ville han köra tillsammans med mig imorgon! Då blir det ett jävla tufft pass: ) hehe tror det är främre lår imorgon.

Ska pumpa sönder tills jag inte kan gå hehe! Måste bli stor! : )

 

Passade även på att köra en del Cardio idag först en 40 minuter på bandet i snabbt temo och sen ytterligare en 30 minuter på Crosstrainern. Det känns jävligt nice: ) skönt att bränna kalorier: ) hehe

 

ska lite senare tillbaks till gymmet och köra ett till Cardio pass: ) måste bränna så mycket som möjligt: ) hehe det är rätt chill, fast det känns lite i knäna: /   väger ju rätt mycket för min längd mm, så man får vara försiktigt att inte slita ut knäna så mycket, särskilt när man går på bandet.

 

 

Dagens pass.

 

Bröst- Pectoralis major ( övre, mellersta, nedre delen)

 

  1. Hantelpress
  2. Bänkpress med snedbänk
  3. Bänkpress med omvänd snedbänk
  4. Bröstpress på snedbänk ( maskin)
  5. Sittande bröstpress ( maskin)
  6. Kryssdrag

 

 




OBS!! kan kanske lägga upp någon bild lite senare, farsan har kortläsaren till kameran! hehe


 

Kram

//LatinoBiffen


Tisdag




Det är så jävla skönt att kunna vakna när man själv vill, fast jag ändå brukar vakna tidigt automatiskt! Men det jag menar är att man slipper vakna med hjälp av en jävla klocka!

Tyvärr vaknade jag för sent idag, runt 10 tiden och då är det ingen ide att käka frukost när jag ändå ska ta en shake när passet börjar, var på gymmet runt 12! Kan inte köra med mat i magen eftersom jag får bara lust att spy ut allt, då jag anstränger mig till max!  körde idag ett ryggpass tillsammans med Palin och en vän som jag inte minns namnet på….som vanligt! hehe! De ville köra tillsammans med mig! Så vi dödade oss : ) hehe de lär ha träningsverk imorgon: ) hihi!

Körde endast styrka på passet, eftersom jag ska snart om några timmar åka till SATS igen och köra ett rejält Cardio pass! ska bränns bort massa jävla kalorier: ) hehe + Basta : )

Ska köra sönder mig!

Hehe

 

Därför käkade jag en riktigt bit …. Smaskig laxbit precis när jag kom hem! Man måste ju fylla på energi tanken.. + att jag tog en shake med protein + 20 g snabba kolhydrater direkt efter styrke passet!

 

Har inte heller andra planer för dagen, så dagen får komma och gå som den vill!

Fast det vore ju kul att hitta på något sen! Men jag lär nog vara död: ) hehe

Imorgon ska jag också köra 3 pass! så då jävlar behöver jag energi! Hehe

 

En annan tråkig sak, denna månad har jag fett lite pengar att gå på så jag fick fan avboka ansiktsbehandlingen som jag skulle ha på fredag! Fett jobbigt, får göra den sen när jag får lön!

Får väl lägga ansiktsmask istället.. hehe.

 

 






Dagens pass:

 

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Latsdrag med smalt grepp
  4. Rodd på kabelmaskin med brett grepp

 







 

Kram

//LatinoBiffen


Måndag!


                        

Körde idag Biceps + 70 minuter Cardio pass på bandet! Det känns jävligt  bra med dagens pass, eftersom från och med idag påbörjar jag mitt nya träningsupplägg som jag gjorde här om dagen! Det känns rätt skönt att träna 1 muskelgrupp om dagen eftersom då kan jag koncentrera mig på att spräcka sönder den muskeln!

Nu jävar ska jag växa som ett djur! Skiter i … ska bli störst: ) haha

 

Är ju ledig denna vecka också.. så det känns skönt.. kunna sova ut ordentligt, vakna utan att någon jävla väckarklocka  ringer! Har inga jätte planer till veckan, det enda jag vet är att jag ska träna: ) hehe okii idag har jag städat hemma lite.. städade rummet iallafall hehe äntligen! Och så ska jag tvätta kläder klockan 18:00!

Men annars vet jag inte vad som händer senare… skulle vara kul att hitta på något: ) trist att bara vara hemma: ) ska dricka lite aminosyror snart!

 

 

 

 

Dagens pass:

 

Biceps brachii

 

  1. Stående skivstångscurls
  2. Stångscurls på kabelmaskinen
  3. Höga bicepscursl på kabelmaskinen

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen

 


RABBATTER!!

ggnototo.png
qdcgenvag.png
 
7phe.png   triple.png   2trib.png

2 x 7-Phenylstack + energy shot
Äntligen i lager igen! Nu får du 2 burkar 7-Phenylstack samt en Xtra Energy Shot till superpris! Skynda och fynda, finns endast ett begränsat antal shots.

Triple-Pro 85 + Calcium Pyr. + Gymgrossisten shaker
Ett kanonpaket för dig som vill lägga på dig kvalitativ, ren muskelmassa!

2 x Tribex 500, 74 tabletter
Ge dina testosteronnivåer en boost! Tribex 500 har under flera år varit en riktigt storsäljare på Gymgrosissten. Just nu kan du två burkar till priset av en!

Nu 499:- (rek. 881:-) Nu 279:- (rek. 673:-) Nu 459:- (rek. 1196:-)
     
redgreen.png
2roseroot.png ctht.png

Red / Green Kick, 500 ml
Passa på att köpa Multipowers storsäljare, Red Kick och Green Kick till superpris denna vecka!

2 x Roseroot Pure + pillerdosett
Köp två askar rosenrot från Star Nutrition till priset av en. Då får du dessutom en 7-facks pillerdosett utan extra kostnad!

Cell-Tech Hardcore Pro Series
MuscleTechs vidareutveckling i Cell-Tech-serien är speciellt framtagen för dig som vill ha extrema resultat. Köp 3 kg till kampanjpris och få en grym MuscleTech-T-Shirt på köpet!

Nu 14:- (rek. 25:-) Nu 129:- (rek. 347:-) Nu 549:- (rek. 879:-)
 
animalmstak.png
 
seriousmass.png   12ss.png   btk.png

Serious Mass, 5600 g
En av världens mest hyllade gainers! Innehåller hela 1250 kcal per portion och finns i fyra supergoda smaker. Handla Serious Mass till kampanjpris idag!

12 x Star Shake, 330 ml
Star Shake är en mycket näringsrik färdigdryck, framtagen för att täcka behovet efter träning. Köp en hel låda á 12 drycker för endast 204:-!

Build & Trim Whey Protein + produkter på köpet!
Build & Trim Whey Protein är en unik produkt som förutom vassleprotein innhåller bland annat CLA och grönt te. Finns i två underbara smaker: Chocolate Cream och Strawberry Cream.  Som ett introduktions-erbjudande skickar vi nu också med shaker, vattenflsska och en Flap Jack-bar! Prova Build & Trim Whey redan idag!

Nu 498:- (rek. 649:-) Nu 204:- (rek. 312:-) Nu 379:- (rek. 599:-)

Träna hårt och lycka till!

Med vänlig hälsning
Gymgrossisten.com
preitnra.png

Nya grymma månadskampanjer i webbshopen!
april1.png april2.png april3.png april4.png
Whey-80, 4 kg
KAMPANJ

599:-
Quick Diet
Complete

399:-
Grand
Prix Stack

899:-
Gainer Pro, 4 kg
KAMPANJ
349:-
 

Erbjudanden gäller t.o.m. 12/4 2010 endast på www.gymgrossisten.com, ej i Gymgrossisten Butik.
Som medlem och kund hos Gymgrossisten.com får du detta nyhetsbrev. Vi reserverar oss för tryckfel och slutförsäljning. Logga in och gå till Din Sida för att avregistrera dig från nyhetsbrevet. Observera att du då går miste om kommande erbjudanden. Svar på detta mail kommer ej att behandlas. Vid eventuella frågor, klicka här.

© 2010 Gymgrossisten.com, Trollhättan


tjoo


                              



Var på bio igår med familjen och min kusin, och kollade på ( The Bounty hunder) skit rolig film! Gå och titta på den, trodde först den skulle vara skit tråkigt men man skrattar en hel del under filmen: )

 

Eftersom jag kör deff just nu så kör jag ju Cardio varje dag förutom på söndagar! Ser som sagt fram emot att börja mitt nya tränings upplägg idag!

Ska bli Sveriges bästa Bodybuilder;) hehe det är mitt mål: ) man måste ju ha mål annars kommer man ingen vart! Hoppas att det är lite folk på gymmet idag, så jag kan köra i lugn och ro hehe!

Någon som ska träna idag?

 

Sen måste jag fan tvätta kläder och städa mitt jävla rum som är så stökig! Det ser ut som om någon slängt en bomb!: ) hehe ligger tillskottsburkar över allt i rummet, kläder här och där, sängen pallar jag inte bedda hehe, man orkar inte städa just nu: ) men ska fixa till allt idag! har fan inga rena  kläder typ!

 

 

Kram

//LatinoBiffen


:)










Hoppas alla ni som läser bloggen haft en super go och trevlig GLAD PÅSK!!!

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen

 


söndag! hehe


Har nu gjort om mitt träningsprogram, så jag ser fram emot att starta den redan på Måndag, alltså imorgon! det kommer bli skönt med det här schemat!
kommer köra vecka 1 först , sen vecka 2, sist vecka 3 och så börjar jag om på vecka 1 !!!

vi ska snart dra på bio , tror jag! eller senare iallafall eftersom det är fett trist här hemma o min kusse är fett uttråkad:) men det är ju min vilodag!! hehe sista vilodagen innan det nya schemat börjar!















Mitt nya träningsschema

 

(Vecka 1)

 

dag 1: Biceps brachii

dag 2: Rygg

dag 3: Bröst

dag 4: Främre lår

dag 5: Bakre lår + Vader

dag 6: Axlar

dag 7: Triceps brachii

 

 

(Vecka 2)

 

dag 1: Rygg

dag 2: Biceps brachii

dag 3: Triceps brachii

dag 4: Bröst

dag 5: Axlar

dag 6: Främre lår

dag 7: Bakre lår + Vader

 

 

(Vecka 3)

 

dag 1: Rygg

dag 2: Mage + Midja

dag 3: Trapezuis (Kappmuskel)

dag 4: Främre lår

dag 5: Bakre lår + Vader

dag 6: Axlar

dag 7: Bröst












Kram
//LatinoBiffen


idag

Det var skit nice idag i Bålsta! Vi var bjudna hela familjen, pappa kom till gymmet och hämtade mig, men det tog ett tag så jag hann att snacka lite träning, kost och hälsa med tjejen på receptionen! Jätte söt tjej: )

Men i alla fall idag i Bålsta så träffades vi alla som vi känner! Hehe det var jätte trevligt idag, massa god mat, mycket grill! Men jag kunde ju inte käka allt utan jag hade med mig egen mat! Så denna Påsk blir det inga godsaker för mig utan det är deffen som gället! Hade med mig kyckling istället men käkade i alla fall sill som är så jävla god mat och som innerhåller bra fetter!

 

Kom just hem eftersom jag åkte hem med våra bästa vänner och Pepito, min kusin ska sova över hos mig! Hehe så vi kollar just nu på galna professorn, fett nice film!

Lägger upp några få bilder från idag! är trött och orkar inte lägga upp månnga...







 

José han äger huset, pappa grillar och nån släkting till José




 


 

 

Dennis och jag! dennis är son till José!!






Pappa och Pepito, min kusse!








Aja

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Lördag

Dagens pass gick super, och det var skit nice, träffade min vän som är Bodybuilder, vi körde lite rygg tillsammans. Men det var nice! Det var inga typ på gymmet, så det gick ju nice, körde även marklyft idag så jag var typ dunder stel efter passet: ) hehe imorgon ska jag be mamma göra massage till mig eftersom jag behöver det! Blir ju så jävla stel annars om jag inte får massage minst varannan vecka. Jag får ju massage 1 gång i månaden men det räcker tydligen inte, idag har jag varit stel som en jävla sten! Känner mig så tung att gå och det är för att jag pressat mina benmuskler som fan de här veckorna!

 

 

En sak är konstigt, många tror jag tar steroider, det är sjukt! Har haft massa onödiga och jobbiga diskussioner här hemma, så det är lite jobbigt! Hehe fan ska man göra?

Jag vet ju att jag är helt ren…men jag har min dröm och det är att bli den bästa bodybuildern i Sverige! Jag vet att jag kan och kommer nå mitt mål förr eller senare…. Fast jag vet och alla vet att för att komma dit så behövs steroider.

Säger inte jag ska bli det nu! men under mitt livsgång ska jag nå dit! Och tyvärr vet jag att de närmaste jag vet aldrig kommer att stödja det! Men det skiter jag i tyvärr, för jag har också mitt liv och jag gör vad jag vill! Vill man ibland nå sina mål så får man vara beredd att ta lite risker..!!!

 

 

 

 

 

 

 

Dagens pass:

 

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Marklyft
  4. Rodd på kabelmaskinen  med brett grepp
  5. Rodd på kabelmaskinen

 

 

 

 

haha, Sats hunkar! haha! det finns en hel del på gymmen som är stora som djur: )
 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


igår Fredag!!

Hann inte skriva något igår hehe, pallade inte tränade ju som fan igår så jag hade inga krafter att skriva när jag kom hem: ) utan käkade mat och sen chillade tillspå kvällen då jag stack hem till Mile för att ha en chillar kväll och kolla film, Camilo och Filip var också där så det var roligt, fast jag var helt död fan, orkade inte skratta som jag brukar: ) haha skrattar alltid: ) hhaha annars!

Men det var nice.

 

Igår på gymmet gick det skit nice hehe, allt rullar på som vanligt! det var inte så mycket folk igår + att hade öppettider mellan 10:00 och 18:00 hehe jag var där precis när de öppnade! Hehe: ) måste ju vara i tid till mitt andra hem: )

Fan jag lever nästan på gymmet under diet perioden: ) ganska så kul, man träffar ju n del folk i alla fall dagligen där! Skulle bli galen om jag inte träffade någon alls fan för att snacka skit.

 

 

Igår dagens pass: 

 

 

 

Kappmuskel( M. Trapeziuz)

 

1.      Kappdrag på kabelmaskinen

2.      Axelrullningar med hantlar ( sittandes)

 

 

 

Midja

 

1.      Sidböjningar på kabelmaskinen

 

 

 

Triceps brachii

 

1.      Pushdowns med rep

2.      Omvända enarmspushdowns

3.      Pushdowns med rygg mot kabelmaskin ( rep)

 

 

 

 

 

 

 

Ska snart dra och träna ett rygg pass i JAKOBSBERG SATS, måste köra det passet fan! Senare är vi bjudna till goda vänner i Bålsta för att fira påsk, fast jag kommer inte käka något salt, sött, fett…  det här året, får typ bli nästa påsk som jag får vräka i mig mat: ) kommer säkert vara kul där borta, med en massa folk, som vanligt, hoppas jag pallar åka dit bara, blir så trött efter jag tränat att jag vill bara sova hehe!

 

 

haha Filip!!


 

grabbarna, jag, Camilo på soffan, Mile bakom soffa och Filip visar göötttteenn





Kram
//LatinoBiffen


Torsdag!

Idag var det fett nice, körde på gymmet som finns på plugget, orkade inte dra till SATS i sundbyberg! Hehe så jag körde tillsammans med Mile, fast han körde sitt pass och jag mitt! Det är rätt så ruttet gym fast de har allt man behöver och det är ändå en annan känsla att gymma där, lite som Rocky! Hehe

Pumpade fett hårt  idag och körde som vanligt… på max prestation! Men körde endast gym idag, ingen Cardio eftersom jag ska snart käka igen 150 g kycklingfilé sen ska jag packa träningsväskan och dra till SATS i jakobsberg, och köra endast Kaloribränning! Ska nog gå på bandet dela tiden, rätt så chill faktiskt och tiden rullar snabbt när jag går på bandet eftersom jag måste vara koncentrad på vart jag sätter fötterna så jag inte snubblar haha.

I alla fall efter passet var klart så kände jag mig fett tung! Mina ben var helt slut, dödade de idag hehe! Och Mile det är alltid skönt att träna med honom för att han är en sån person som kämpar på varje pass! han är nog den enda bästa eleven jag haft som jag hjälpt och lärt att träna rätt mm han är den enda som fortfarande kör 100% varje pass fast vi inte längre kör på samma gym , så det är super! Han kommer bli stor som fan… snart kommer han ikapp mig fan! Hahah

 

Fett nice pass ! !!!

 

 _______________________________________________________________

Dagens pass!

 

Ben- Bakre lår, Insida lår, Vader

 

1.       Benpress med fötterna högt på fotplattan

2.        

3.       Liggande lårcurls

4.       Stående lårcurls

5.       Stående vad press

 

 

Bröst- Pectoralis major ( Övre, Mellersta, Nedre delen)

 

1.       Bänkpress på snedbänk

2.       Bänkpress på omvänd snedbänk

3.       Kryssdrag

 _________________________________________________

Mile! hehe





Jag hehe!    Mile sätter på lite vikt!









Kram
//LatinoBiffen


RSS 2.0