Onsdag!

                                 



Hehe kollar på Anna anka söker assistent.. kul som fan!

Körde idag i alla fall passet på SATS i jakobsberg, det gick skit bra, och jag hade så jävla hög nivå av energi ! det känns så bra när man har så mycket energi, eftersom jag vill prestera 100% på mina träningar!

Imorgon ska jag köra mitt styrke pass på gymmet på plugget, orkar inte dra till SATS i sundbyberg imorgon, ska sen på kvällen till SATS i jakobsberg och köra ett långt Cardio pass! ska bränna som fan hehe! Deffen känns så bra! Är skit nöjd! Ser fram emot resultatet i juni! Hehe! Hehe

Håller bara tummarna att hela deffen går som den gör… inget får sabba den!

  

Dagens pass:

 

Ben( främre lår- qudriceps femoris)

 

  1. knäböjd
  2. benpress – fötter långt ner på fotplatta
  3. benspark

 

Axlar

 

  1. axelpress
  2. kabellyft framåt med stång
  3. drag mot hakan på kabelmaskin

 

 

 

                                                                                                                    

 

Kram

//LatinoBiffen


tisdag

Körde idag ett rygg pass, så det gick super: ) körde inte så länge men pumpade riktigt bra och tungt! Så det räcker. Sen så gick jag ju på bandet runt 60 minuter i raskt takt, så det var trevligt: ) brände en hel del där: ) träffade en vän idag som varit sjuk, så han hade vilat från träningen, han är rätt biffig och har tränat hela sitt liv, han är runt 50 år, nu var han igång igen och hade börjat dieten nu från igår, så till sommar ska han också få bra all muskulatur! Hehe

 

Min deff rullar på bra, känns så skönt nu när kroppen börjar vänja sig vid dieten, igår fick jag beställa lite grejer till träningen så förhoppningsvis får jag grejerna till slutet av veckan!

Ska snart också fixa lite kyckling att käka! Med grönsaker om det finns, tror inte för jag käkade allt igår! Hehe

 

Dagens pass:

 

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Rodd på kabelmaskin
  4. Rodd på kabelmaskin med brett grepp

 

 

 

Hade tänkt köra marklyft men ångrade mig , ska ju köra främre lår imorgon så jag skulle vara död om jag körde tungt marklyft idag, kör det på lördag istället! Hehe

Skönast att köra innan vilodagen: ) hehe!

 















 

Kram

//LatinoBiffen


måndag




Började idag klockan 08:30 skulle göra ett kostprov som gick super, pluggade inte så jävla mycket men man har ju lärt sig det mesta av erfarenhet. Hoppas jag får MVG!!

Det var det enda jag behövde göra idag så sen efter när jag var klar så käkade jag min lunch som jag hade tagit med mig ( kycklingskivade bröstfilé)  jävligt gott måste jag säga, sen väntade jag på Camilo och så drog vi och käka igen fast då åt jag bara grönsaker och drack en massa vatten och 40 minuter efter drog vi, han drog hem till sig och jag till gymmet, som vanligt: )!

Det var typ 5 stycken som tränade när jag kom, och passet gick rätt så segt eller inte segt men tiden gick snabbt, undra varför! Jag orkade inte stressa på passet, varför skulle jag stressa! Fan körde bröst + Biceps idag, körde idag bröst rätt länge men jag pumpade som fan! Biceps kör jag inte så hårt, eller jo det är hårt men inte så hårt för mig för annars växer de så jävla fort och de är stora nog som de är just nu!

Sen efter när klockan var vid 14:00 tiden det var då folk började komma, en hel del man känner så det är ju kul! Man bli lite piggare, annars så lever man i sin lilla gymvärld! Haha

I alla fall när ja äntligen var klart med styrke passet så var det bara dricka shaken med 30g protein + 15g snabba kolhydrater för att få en liten kick! Sen var det bara ställa sig på bandet och börja Cardio passet ( Kaloribränning) jävligt nice att gå på bandet med hög lutande nivå och gå skit snabbt! Man bränner som fan!

Man känner att hela kroppen jobbar på max! körde tills det stod att jag hade bränt en 700kalorier, vet att jag brände mer, + styrke passet som ändå var väldigt intensivt! + att jag bastade idag med! Och tappade en hel del vätska så jag är nöjd med dagens pass!

Jävligt nöjd!

 

___________________________________________________________________
Dagens pass:

 

Bröst( pectoralis major- övre, mellersta, nedre delen)

 

  1. Hantelpress
  2. Bänkpress med snedbänk
  3. Bänkpress med omvänd snedbänk
  4. Bröstpress med snedbänk
  5. Bröstpress framåt
  6. Kryssdrag

 

 

Biceps Brachii

 

  1. stående skivstångscurls
  2. Höga bicepscurls på kabelmaskin

 _________________________________________________________________

 
Jay Cutler






 

Kram

//LatinoBiffen


lördag!!!

Körde idag ett tufft ryggpass, det roliga var att jag kom runt 12 och då några minuter efter kom min kompis som är bodybuilder, 110kg väger han och det är rena muskler, han har 7% kroppsfett på off seasson, det är jävligt bra måste jag säga, hans kroppsfysik är 110% super hög kvalitet. Tänk när han deffar hur han ser ut då, jävligt nice! Så som han ser ut så vill jag se ut om några år!: ) hehe det är mitt mål, när jag är trött när jag kör så tänker jag alltid ( nu jävlar tar du i annars får du aldrig den kropp du vill ha)

Man måste döda sig!!! : ) hehe på varje pass!!!!

 

 

I alla fall passet gick super, körde sen Cardio pass till jag nästan inte kunde gå själv: ) hehe sen bastade men pallade inte av så länge i bastun, hade redan tappat så mycket vätska! Hehe

Undra vad jag ska göra senare idag! inget planerat, lite trist men men. Så fort jag kom hem så gick jag raka vägen in i köket och fixade min måltid, 150g skivade grillade kycklingbröst med grönsaker. Var så jävla utsvulten.. + så tog jag lite aminosyror och så försöker jag hälla i mig just nu en 1½ liter vatten hehe men kan bara dricka ett glas i taget: ) hehe drack för mycket i bastun hehe!

 

Dagens pass:

 

  1. Rodd på kabelmaskin
  2. Rodd på kabelmaskin med brett grepp
  3. Latsdrag mot bröst
  4. Latsdrag bakom huvud
  5. Marklyft med hantlar

 

 

 

Stor eller? hehe jävla nice kropp, så ska jag också se ut: ) sen....


 

: )







min måltid jag käkade nyss!!! hehe : ) gott!!!




Kram

//LatinoBiffen


Fredag


                                         




Passet idag var helt okej! Det gick snabbt att köra ut passet, då det inte är så jävla hårda pass på fredagar. Och cardio passet gick ju fett nice, gick med raskt takt på bandet.. i högsta lutande nivå , som att gå upp för en uppförsbacke! Brände idag över 1000kalorier på bara gå som fan!

Efter att jag var klar med allt, så kom en vän till mig och skulle köra ett kort pass, han är kroppsbyggare sen 30 år tillbaks, riktigt stor , fan han väger 110kg rena muskler och har just nu 7% underhudsfett… helt sjukt! Han har tävlat i massa olika länder ( tungvikt)

Han hade bara 60 minuter på sig att köra för sen var han tvungen att dra tillbaka till fängelset: ) hehe han har fotboja på sig: )

 

I alla fall när jag sen skulle dra och fixa mig så bastade jag tills jag inte kunde tänka själv typ! Fan vad man svettas ut vätska i bastun , så jävla nice!

 

Senare idag vet jag inte exakt vad som händer, Mile ville kolla på den där filmen på bio ( Farsan) eller vad den nu heter, den verkar skit nice ju! Hehe  så vi får se…. Det blir ju inte mycket roligt just nu för mig med deffen! Hehe men man kan ju ändå ha kul : )

 

 

 

 

Passet idag!!!

 

 

Kappmuskel( M. Trapeziuz)

 

1.      Kappdrag på kabelmaskinen

2.      Axelrullningar med hantlar ( sittandes)

 

 

 

Midja

 

1.      Sidböjningar på kabelmaskinen

 

 

 

Triceps brachii

 

1.      Pushdowns med rep

2.      Omvända enarmspushdowns

3.      Pushdowns med rygg mot kabelmaskin ( rep)

                                    



                                                 







haha syrran och jag, jävlar vilken ful min jag gör:) liknar en uggla:)






Kram
//LatinoBiffen


Tisdag!

Hade en jävla föreläsning idag så jag slutade ganska så sent, trodde jag skulle ha en lucka ledig tidigt på morgonen, då skulle jag ha gymmat på gymmet som finns i plugget!

Men hade ju ingen lucka ledig så jag fick vänta till eftermiddagen, då drog jag till SATS i Sundbyberg, det är rätt så nice gym: )

Träningen idag gick skit bra ju! Hela veckan har ju rullat på super tycker jag! Och snart är veckan slut, måste träna imorgon fredag och på lördag, sen har jag Vilodag: ) hehe

Hoppas passen som är kvar går lika bra som de pass som varit!!!!!!!!!

Pratade idag med en kille som är PT på SATS i Sundbyberg och de ska tydligen byta ut alla maskiner på gymmet nästa månad ….tyckte jag han sa! Snart i alla fall! Hehe

Han undrade vart jag hade tagit vägen eftersom jag inte kört på SATS där på några veckor, men jag har ju kört i Järfälla, för att hålla mig så nära hem som möjligt! Första veckorna med deffen var jobbiga!, medans kroppen vänjer sig lite! Det blir ju ändå en viss chock för kroppen att anpassa sig till de nya kostuppläggen och träningar mm!

 

Efter jag körde passet nedanför så gick jag på bandet i typ 45 minuter, och efteråt bastade jag typ 30 min i hög värme så jag brände nog en hel del kalorier idag: ) och när jag var klar och hade duschat mm så drog jag hem till en kompis som bor där i sundbyberg, hehe han har en gullig vovve: ) hehe kul att leka med han… han gillar att man kastar bollar: )

Samtidigt passade jag på att köpa en del tonfisk: ) hehe och lite keso: ) samt så köpte pappa också tonfisk och sån där god kyckling skivor som jag åt här om dagen: )hehe

Fett nice ju!!!!

 

 

 

 

Dagens pass:

 

Ben( Bakre lår, Insida lår, Vader)

1. Benpress
2. Liggande lårcurls
3. Stående lårcurls
4. Stående vadpress


Bröst ( hela Pectoralis major)

1. Bänkpress (maskin)
2. Liggande Pec-deck
3.
Bänkpress på snedbänk

 

det som köptes idag till min deff: ) hehe! nice :)








Kram
//LatinoBiffen


onsdag.

Kom nyss från gymmet, körde mitt roliga styrke pass först, sen så var det 50 minuter intensivt intervall träning på Crosstrainern.. idag känns det skit bra.. känner mig inte trött så det är nice, måste vara för att jag sov som en jätte bäbis igår natt.

En jobbig sak idag , det var att jag glömde i sista sekund på morgonen innan jag drog till plugget.. att ta med mig en burk tonfisk, så jag hade ingen mat så halvvägs till plugget drog jag snabbt till Coop och köpte rökt skinka… det vart super gott ju… med lunchen.

Var lite orolig att jag inte skulle hinna få i mig lite protein.

Fan är lite seg just nu! mina ben är ganska slut. Körde riktigt tungt idag eftersom jag hade så jävla mycket med energi.

 

Hoppas bara det inte är så jävla fullt senare idag  på gymmet ska ju köra ett till Cardio Pass, det är alltid så himla mycket folk på kvällar.. och det är så varmt.. och ganska så dålig luft! Typ 40 grader.. jag tycker det är lite jobbigt men eftersom jag kör deff så är det ju bra att det är varmt, eftersom man bränner mycket vätska: )hehe

 

 

 

 

 

 

Ben ( Främre lår- Quadriceps femoris)

 

1.       Knäböjd

2.       Benpress med fötterna långt ner på fotplattan

3.       Benspark

 

 

Axlar

 

1.       Sittande hantelpress

2.       Hantellyft åt sidan på snedbänk

3.       Skivstångspress

4.       Kabellyft framåt

5.       Drag till hakan på kabelmaskinen med stång

 

 

 

kram

//LatinoBiffen


Tisdag!

                       
                                                   




Dagens pass, gick super!! Körde passet tillsammans med biffen Johan! : )

Det var ändå rygg som skulle tränas idag för båda så jag hade då redan kört klart rodd på kabelmaskin när han kom.. så vi turades om på Latsdrag och marklyften.

Det var jävligt nice! Pass.. blev helt slut efter passet då marklyft tar all energi och kraft !!, men det är en av de bästa övningarna jag vet när det gäller ryggpassen!

 

Efter vi var klara med det vi skulle så hoppade vi på Crosstrainern och körde en 40 minuter.. riktigt intensivt! Jag lovar , hade jag inte fått Taurine av min vän Robert i Söndags så skulle jag vara fett seg på passen. Taurine peppar verklien upp mig! Jag känner verkligen av att prestationen är på Max och det bästa är att det räcker med 1 kapsel av Taurine för att man ska ha full energi på hela passet! 1 kapsel = 1140 mg Taurine! Väldigt hög dos…

 

Dagens pass:

 

  1. Rodd på kabelmaskinen
  2. Latsdrag mot bröst
  3. Latsdrag bakom huvud
  4. Marklyft

 

 

Johan Biffen! på bilden kör han 130kg! men sen höjde vi till 150kg där han körde 2 st 4:or.
skit bra! 


 

Jag! på 130 kg... körde sen en 2:a på 150kg och gick tillbaka till 130kg.. jävligt trött man är med deffen.. men jag känner mig jävligt nöjd!!!



                                                                                                           
                                                                                                       











Kram

//LatinoBiffen


nice!! saker just nu

Ser mailet konstigt ut? Klicka här för att läsa det online. 22 mars 2010
ggnototo.png
vtajajhsjad.png
 
2zmaaa.png   dpacla.png   aggre.png

2 x ZMA, 240 kapslar +
shaker, vattenflaska + bar
Nu får du 2 st ZMA från Sci-MX till superpris. Du får dessutom med en shaker, vattenflaska och en Flapjack bar!

Diet-Pro Advanced +
CLA, 90 kapslar
Din hjälp för en snabbare viktnedgång! Nu får du en burk CLA på köpet när du köper ett kilo Diet-Pro Adv.

FightAggression,
120 kapslar
Nyhet! Nu har vi äntligen Figthline i lager! Vi ger dig därför ett dundererbjudande på deras produkt FightAggression. Prova idag!

Nu 329:- (rek. 678:-) Nu 179:- (rek. 508:-) Nu 219:- (rek. 299:-)
     
varite.png
aminoomega.png elder.png

NO-Shotgun, 16 packets
Variety Pack
VPX superomtalade pre-workout-produkt som gjort stor succé på Gymgrossisten. Nu får du 16 sticks i blandade smaker för endast 249:-!

Amino-Pro Essential +
Omega-3 Regular
Nu får du en burk Omega-3 Regular på köpet när du köper en burk Amino-Pro Essential. Missa inte denna superkombo!

2 x Elderberry & Cats Claw + Pit Stop Bar
Elderberry & Cats Claw är en mångsidig produkt som bland annat verkar inflammationshämmande och stärker ditt immunförsvar. Nu kan du köpa 2 burkar till priset av en - då skickar vi även med en Pit Stop bar på köpet!

Nu 249:- (rek. 479:-) Nu 269:- (rek. XXX:-) Nu 144:- (rek. 370:-)
 
halohalohalo.png
 
astak.png   2xrapid.png   cycycyc.png

Animal Stak,
21 paks
Animal Stak maximerar din muskeltillväxt och prestation på gymmet! Nu blir en burk din för bara 399:-!

2 x Rapid Pump,
180 kapslar

Rapid Pump har varit en monumental hit ända sedan den lanserades på Gymgrossisten. Just nu har du möjlighet att köpa 1 burk och få en burk till för bara 30 kr kronor extra!

12 x Cyclone Bar + Promax Mini Tub + Water Bottle
Nu får du 12 st Cyclone Bar, samt en Promax Mini Tub till ett helt galet pris! Som en extra bonus skickar vi även med en vattenflaska från Maximuscle!

Nu 399:- (rek. 700:-) Nu 299:- (rek. 918:-) Nu 285:- (rek. 666:-)

Träna hårt och lycka till!

Med vänlig hälsning Gymgrossisten.com
kladrea.gif

Nya grymma månadskampanjer
Gäller fr.o.m. 25/3.
april1.png april2.png april3.png april4.png
Whey-80, 4 kg
KAMPANJ

599:-
Gainer Pro, 4 kg
KAMPANJ

369:-
Stora
Vårpaketet

899:-
Grand
Prix Stack
899:-
 

Erbjudanden gäller t.om. 29/3 2010 endast på www.gymgrossisten.com, ej i Gymgrossisten Butik.
Som medlem och kund hos Gymgrossisten.com får du detta nyhetsbrev. Vi reserverar oss för tryckfel och slutförsäljning. Logga in och gå till Din Sida för att avregistrera dig från nyhetsbrevet. Observera att du då går miste om kommande erbjudanden. Svar på detta mail kommer ej att behandlas. Vid eventuella frågor, klicka här.

© 2010 Gymgrossisten.com, Trollhättan


Måndag!

God dag haha !

 

Nä men tja… idag har det varit en långtråkig dag som alla vardagar.. fast när det är dags att träna så bli man  glad.. samtidigt som man är trött.. eftersom man bara degat hela dagen..

Innan jag drog till gymmet så körde jag 7 kapslar Anabolic Amino + 1 kapsel Taurine. Och jag kan lova att den där Taurine kapseln gjorde succé idag…. under hela passet.. var jag pigg som en tjur: ) hehe och den höll även hela Cardio passet, svettades som fan.. hela jag vart genomskinlig hehe! Det är nice! Ska köra igen sen: )

En liten rolig grej idag haha.. fick komplimanger av två personer idag på gymmet, först när jag körde styrke passet.. och sen en annan nere vid omklädningsrummet.. saken var bara att det var killar som gav mig de komplimangerna! Haha : ) men det är kul tycket jag: ) hehe jag vet att jag är sexig: ) haha

 

Men i alla fall jag gjorde en tabbe… brukar ju ha med mig rena strumpor och kalsingar.. men idag av någon jävla dum anledning så glömde jag ta med mig! Fan! Det är så jävla jobbigt när sånt händer… så jag ringde Farsan och bad han hämta mig! Trodde han inte skulle palla för han lagade middagen.. men han åkte i alla fall! Så det var ju snällt av pappa!

Vi körde förbi Lidle  för att handla en del mat.. och då såg jag en super nice sak!

 

På Lidle säljer de Kycklingskivor på 150g

Med energi 465kJ/110Kcal

Protein 20g

Kolhydrat 3g

Fett 2g

 

Jävligt nice.. så jag köpte ett paket för att testa och den var så jävla god! En super bra deff portion! Rekommenderar, kostar inte så mycket heller!! 

Dagens pass:

 

Bröst( Pecotralis major)

 

  1. Hantelpress
  2. Bänkpress med snedbänk
  3. Bänkpress med omvänd snedbänk
  4. Sittande bröstpress (maskin)
  5. Bröstpress framåt (maskin)
  6. Kryssdrag

 

 

Biceps Brachii

 

  1. Stående skivstångscurls
  2. Höga bicepscurls på kabelmaskin

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Vilodag: )

Idag söndag var det min vilodag! På förmiddagen hade jag ett ärende att göra och på eftermiddagen träffade jag Robert Lilja , en vän till mig som jobbar på Svenskkosttillskott.

Han hämtade mig med bilen och så åkte vi och käkade: ) haha han är en riktig tjoockis: ) han käkade en god , saftig, fettig måltid medans jag fick nöja mig med en kycklingsallad hehe : ) sen efteråt drog vi hem till honom, : ) hehe fick träffa hans lilla vovve igen: ) ( fan minns inte namnet på den: )  har så jävla kasst minne! I alla fall.. sist jag var hemma hos Robert så pissade hunden inne och han har aldrig gjort det , han är fan 8 år! Hehe och idag när han såg mig så pissade han igen: / konstigt! + 2 gånger! Haha! Så Robert kastade in honom i badkaret: ) hehe han såg så söt ut när han satt där.. hehe och skämdes: )

Vi kollade i alla fall på en skit bra film och Steroider mm!

Sen så chillade vi också… Robert gav mig lite tillskott också.. JÄTTE STORT TACK MANNEN!

Alltid bra med lite aminosyror mm! : ) hehe

Fick också en burk med ren Taurin hehe den ska jag köra på imorgon.. : ) bra prestations ökande : )hehe

Robert lånade mig också en grym bok om Bodybuilding som jag ska börja läsa: ) hehe Coolt!

 

Men dagen vart super nice i alla fall , det är alltid trevligt att träffa dig Robert!

 



 

hehe här sitter han!! straffet för att ha pissat:) inne!





Lite grejjer jag fick idag:) hihi




Jag + Robert Lilja!



hehe nu fick tillskotten som jag fick av Robert en plats på min hyllla! Robert gav mig det här som finns på hyllan! snällt av honom!

TACK!!




Sov gott

//LatinoBiffen


Lördag

Dagens Rygg pass:

 

  1. Latsdrag till bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Pulldowns
  4. Rodd på kabelmaskinen
  5. Marklyft

 

 

 

 

Passet idag rullade på super! Tog 7 kapslar av Anabolic amino! De innehåller en del Taurin så det peppade nog upp mig rätt bra! Det var också rätt tomt idag där men det var ändå jobbigt! För det var en snubbe som gjorde exakt vad jag gjorde, så när jag körde Latsdrag så kom han och undrade hur många jag hade kvar fast han såg att jag precis hade börjat… sånt gillar jag inte! Blir bara irriterad, sen så när jag var klar så gick jag över och körde lite Rodd på kabelmaskinen då slutar han köra Latsdrag och kommer till mig igen och frågar när jag var klar med den… jag lackade på honom! Hehe

Fan ….

Men annars gick allt bra! : ) hehe var rätt så död efter passet, men det var ju bara bita ihop och ladda krafter för ett 60 minuters Cardio pass: ) hehe

 

Fan det är fett skönt efter man kört klart träningen för dagen: ) imorgon har jag Vilodag! Men idag så träffade jag Mikael direkt efter gymmet, så drog vi hemåt, han ska sova över här hos mig: ) hehe vi ska kolla på film! Hehe han bor just nu i Bålsta.. ödelandet… så palla åka hem.. haha finns knappt transport dit vid den här tiden!

Mikael ska också följa med oss till Colombia i sommar, hehe så det kommer bli roligt… El gringo : ) hehe

Han måste lära sig spanska till dess ju! Hehe min farsa tjatar på honom hela tiden.. så fort han får något typ en tallrik så översätter pappa vad tallrik heter på spanska och så får Mikael säga efter: ) hahaha!

 

Imorgon måste jag vid 12:00 träffa Killen som jag jobbar som kontaktperson till! Vi ska fika: ) hehe sen så på eftermiddagen ska jag kanske träffa min vän Robert Lilja som jobbar på Svenskkosttillskott…..

Ska bli kul att träffa honom, chilla lite… snacka! : ) länge sen vi inte träffas sen han gav mig en hel del tillskott: )

 

Pappa längst hit och Mikael längst bort:)


 

haha Mikael och jag! chillar här ... alla vi kollar på The Love Guru






Kram

//LatinoBiffen


Igår! Fredag kväll!

Igår var jag hemma hos Mile, det var skit kul som vanligt, det vart en nice chillar kväll, man pallar inte dra ut och klubba nu under deffen, inga krafter till sånt.

Han har så jävla stora högtalare, så det var nice att lyssna musik, sen snacka…. Hehe och det bästa av allt, vi satt och kollade på bilder från när vi var små… från dagis mm så jävla kul!

Fan vad alla man känner har förändrats.. hehe! Man dör av garv , vissa som var fett fula är nu fett heta och ibland tvärtom! Haha

Det finns så mycket man kan snacka om .. ni vet gamla minnen! Hehe så jävla kul man hade som liten snor unge! Hehe

Och Mile har ju förändrats som fan! Han var ju skin och ben fram till 1:an i gymnasiet sen så jävlar tog jag honom och tvinga han gymma med mig och nu är han så jävla stor: ) nästan större än mig ju!: ) hehe så det är nice ju, vänta bara sen när jag ska bulka i Juli och fram till nästa sommar typ då jävlar ska jag blir stor … lägga på mig så mycket muskler och hull som möjligt: ) hehe och sen deffa: ) hehe sexig man blir då : ) haha

Nu denna deff jag gör nu! har ju gått bra hittills men den ska hålla på till Juni så jag hoppas att hela dieten går som den ska.. och att inget hindrar mig från att avsluta den…

( får verkligen inte bli smittad av någon sjuk person) då måste jag STOPPA min deff som sist! Det är inte kul precis eftersom målet är ju att vara slimmad och sexig till sommaren.

Men om deffen fortsätter som den gör så kommer jag nog klara mig: )

Hehe

 

Ska snart packa träningsväskan och sen dra till gymmet! Det blir ett tungt ruggpass idag + Cardio träning någon timma! Sen så på kvällen så kanske Mikael kommer hit till mig! Han är en barndomsvän! Hehe vi har känt varandra sen vi var snor ungar: ) hehe vi ska chilla! Typ kolla film , han har så jävla många filmer: ) + det är Mikael som ska följa med mig till Colombia i sommar: ) 6 veckor, jag ska då stanna där ett par månader och njuta av värmen: ) hehe och bygga massa muskler: ) hehe

 

Jag + Mile hehe vi leker alltid biffar:)


 


 

Porriga :)






Mile börjar få rygg;) hehe han har som sagt ökat över 15 kg muskler på 2 år:)





Mile visar mig hur en kille på hans jobb gör varje gång:) hehe
Undra om mile vill konvertera till muslim....skulle passa honom: ) hahah




Kram

//LatinoBiffen


fredag: )


     




vilka muskler: ) större än mina ju:) hehe!



Tja!

 



Idag har det varit en jobbig dag: ) ganska seg på morgonen, men sen på eftermiddagen när det var dags för träningspasset så fick jag ta
6 st. kapslar av Anabolic amino det hjälpte mig att palla av 2 pass idag, de innerhåller en del av Taurin som peppade upp mig!

+ så gick passen rätt så bra, det var kul idag att träna eftersom Camilo kom med till gymmet och körde lite rygg!

Sen så när vi hade gymmat klart så gjorde vi oss klara för ett Kaloribrännings pass på Crosstrainern hehe det var skit kul, vi var fett trötta! Hehe men Camilo hade kul han fick en massa krafter eftersom framför honom så sprang en fett het tjej på springbandet, hon hade en riktig sexig rumpa: )

Vi körde Cardio i 60 minuter och idag gick det bra, kände mig inte lika slut som igår, fast sen när jag väntade på bussen hemåt så vart jag helt slut, hela kroppen kändes så tung, ville bara sova hehe! Fick kämpa mig hem, men det gick bra, så fort jag kom in så gick jag rakt in i köket och tog fram 150g kycklingfilé som farsan hade stekt igår och så la jag på 100g keso och käkade snabbt! Var fett svag samtidigt som jag käkade, kändes som om jag skulle däcka! Hehe så jag tog 2 skopor av aminosyror. Och nu känns det bra igen: ) hehe fick balans i kroppen, ska snart käka igen sen dra hem till Mile.

Pallar inte vara här hemma det är tråkigt: ) hehe imorgon måste jag ha krafter för att köra ett tungt ryggpass + Cardio.

Sen längtar jag till söndag : ) hehe min vilodag! Jävla helgen kommer gå skit fort! Hatar det, kan det inte vara helg hela tiden: ) hehe

_____________________________________________________________________ 

Dagens pass:

Kappmuskel( M. Trapeziuz)

 

1.      Kappdrag på kabelmaskinen

2.      Axelrullningar med hantlar ( sittandes)

 

 

 

Midja

 

1.      Sidböjningar på kabelmaskinen

 

 

 

Triceps brachii

 

1.      Pushdowns med rep

2.      Omvända enarmspushdowns

3.      Pushdowns med rygg mot kabelmaskin ( rep)



Camilo: ) hehe kör plankan: )




hehe jag: )  vi körde lite mage innan vi hoppade på Crosstrainern: ) hehe





Kram
//LatinoBiffen


Torsdag!

Jag pallar inte skriva så mycket just nu, är så jävla slut i kroppen, kommer slockna snart känns det som, men måste få i mig käk innan jag somnar för dagen. Har ju gått på koffein kapslar under deff starten men de är slut nu, kände direkt idag hur krafterna börjar att ta slut, det är också för att jag har slarvat en del med sömnen under nätterna, det måste jag ta och ändra på från och med idag! så idag ska jag sova tidigt!

Fick ta amino kapslar när jag kom hem, som innehåller massa olika ämnen som kroppen behöver, det är skit viktigt med aminosyror.

Det är bara att bita ihop som sagt, dieter är inte lätta, särskilt de här deffen jag kör, som är väldigt intensiva! Hehe

Söndag har jag i alla fall vilodag så det är skönt, sova typ hela dagen hoppas jag: ) hehe

Men fram till dess så är det tuffa träningspass! Så det gäller att försöka vara i god form.

Har en del prestationshöjare men ska bara kolla om de fungerar under deff perioder och hur doseringen går till: ) hehe

Idag körde jag i alla fall 2 tuffa pass, stryke passet var fett intensivt och tungt som fan, medans Cardio passet gick väl bra, svimfärdig typ! Men det gick bra, + att jag satte mig en 20 minuter i bastun som var skit varm,:)

 

Hoppas ni alla har det bra!



Olimp är ett bra märke! de har högkvalitativa produkter!


_______________________________________________________________________

Näringsvärde 18 Kapslar
Totalt aminosyror 16272mg
L-Glutaminsyra 2070mg
*L-Leucin 2826mg
L-Asparginsyra 1440mg
*L-Lysin 1260mg
L-Prolin 684mg
*L-valin 1368mg
*L-Isoleucin 1350mg
*L-Treonin 720mg
L-Alanin 702mg
L-Serin 540mg
*L-fenylalanin 468mg
L-Tyrosin 468mg
L-Arginin 396mg
L-glycin 252mg
L-Metionin 360mg
*L-Histidin 252mg
L-Cystein 414mg
*L-Tryptofan 252mg
Taurin 450mg
Vitamin B6 2mg (100 % RDA**)
   
Näringsvärde per portion (6 kapslar)
Totalt aminosyror 5423mg
L- Glutaminsyra 690mg
*L-Leucin 942mg
L- Asparginsyra 480mg
* L-Lysin 420mg
L-Prolin 228mg
*L-Valin 456mg
*L-Isoleucin 450mg
*L-Treonin 240mg
L-Alanin 234mg
L-Serin 180mg
*L-fenylalanin 156mg
L-Tyrosin 156mg
L-Arginin 132mg
L-Glycin 84mg
L-Metionin 120mg
*L-Histidin 84mg
L-Cystein 138mg
*L-Tryptofan 84mg
Taurin 150mg
Vitamin B6 0,66mg (33 % RDA**)

* Exogena aminosyror
** RDA - rekommenderat dagligt intag


_____________________________________________________________________


 

Ben- Bakre lår, Insida lår, Vader

 

  1. Benpress med fötterna högt på fotplattan
  2. Sittande lårcurls
  3. Liggande lårcurls
  4. Insida lår på maskin
  5. Stående vad press

 

 

Bröst- Pectoralis major ( Övre, Mellersta, Nedre delen)

 

  1. Lutandes bröstpress ” maskin”
  2. Sittandes bröstpress ”maskin”
  3. Bänkpress på omvänd snedbänk
  4. Kryssdrag

 









Kram

//LatinoBiffen


Onsdag!!!

Hade inga vanliga lektioner idag utan vi hade föreläsning om droger och skit! Det var fett lång tråkigt men vad ska man göra, man får tvinga sig att sitta där och lyssna!

Sen så drog vi och käka , jag med min tonfisk: ) haha kul…. Sen var det bara att vänta tills bussen skulle gå så jag kunde dra till gymmet! Det vart en sån där fett seg träningsdag! Hade kraft som fan till passet, fast psyket var död, jag sov ju inget vidare bra inatt utan istället tog det fett långt tid innan jag lyckades somna!

Gymmet var också  rätt tomt idag så det kändes ju dött, visst jag gillar när det är så men då ska jag vara pigg i huvudet: ) hehe annars känns det som om tiden går fett långsamt!

Men det funkade i alla fall! Körde mitt styrke pass riktigt bra, och sen så var det bara dags att starta mitt andra pass… det blev Cardio (kaloribränning) på Crosstrainern i 60 minuter på högsta nivå … fan vad det är tufft, det är också rätt dålig luft där på gymmet , i alla fall på sidan där alla förbränningsmaskinerna står, så det var rätt så varmt! Lite jobbigt att andas där, men det var bara att bita ihop! Efter när jag var klar så drog jag snabbt ner till bastun: ) satte mig där i 20 minuter och det bara rann vätska ur kroppen: ) hehe! Nu var jag fan svimfärdig så jag duschade i kallt vatten för att piggna till sen var det bara att dra sig hem!

 

Tåget var också ganska sent, så jag var fan dö hungrig när jag kom hem! Men fixade 140g tonfisk och käkade, ska dricka vatten snart och förbereda mig till mitt 3:e pass för dagen!

Ska köra Crosstrainern igen! Vill gå på bandet men fick ju skavsår på alla tår sist jag gick och sprang på bandet eftersom jag hade fett dåliga skor, så nu veckan ut blir det Crosstrainer eftersom man belastar inte fötterna på samma sätt.

Vill bara skavsåren ska läka: ) haha måste också skaffa nya skor denna vecka!: )

 

 

Juste här om dagen fick jag ju hem min studentmössa haha! Så den var nice!  Det står Cristian på ena sidan och på andra sidan står det LatinoBiffen

Hehe den är fett porrig ju! Läcker som fan!

 

 

 

 

 

Dagens pass:

 

Ben ( Främre lår- Quadriceps femoris)

 

  1. Knäböjd
  2. Benpress med fötterna långt ner på fotplattan
  3. Benspark

 

 

Axlar

 

1.       Sittande hantelpress

2.       Hantellyft åt sidan på snedbänk

3.       Skivstångspress

4.       Kabellyft framåt

5.       Drag till hakan på kabelmaskinen med stång

 

 

 


 

 

Kram

//LatinoBiffen


fakta

( Förnyar bara ett av mina första inlägg som jag tycker är väldig viktig, eftersom den är lärorik)
_______________________________________________________________


                       










JAG VILL HJÄLPA ANDRA ATT FÖRSTÅ VISSA SAKER! JAG VILL ATT SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT SKA TRÄNA OCH MÅ BRA! BLI SEXIGA OCH FINA:) SLIMMADE SOM BIFFIGA!


Kroppen behöver också en viss mängd utav stimulans dagligen FÖR ATT MÅ BRA!!!!! dvs. att man bör vara aktiv dagligen, och träna hälsosamt, att promenera, jogga är två väldigt nyttiga tränings alternativ man kan göra om du inte vill börja sporta i träningsklubbar.

 

Många ungdomar (mest killar) missbrukar kroppen och överanstränger kroppen genom att de går till ett gym och tränar helt fel, tar för tunga vikter bara för att de tror att de kommer öka i bra muskelmassa men allt detta innebär framtida kropps skador. Tyvärr är detta problem mycket vanligare idag, och antalet utav ungdomar ökar ständigt och fler kroppsskador sker årligen bland unga. Är man nybörjare och inte vet hur de ska använda maskinerna på gym eller hur man ska lägga upp en bra tränings schema så finns det massa hjälp att få, man kan fråga på själva gymmen, de har alltid instruktörer som kan vägleda dig för att uppnå maximalt resultat med din träning, du kan även kontakta någon sjukgymnast på sjukhus och få hjälp eller att man frågar någon som kan och har hållit på med träning länge.

 

Tränings preparat är väldigt vanligt bland unga, och lätta att köpa. Tillexempel via nätet hittar man allt möjligt men där måste man också vara väldigt försiktigt för vad man proppar in i kroppen. Steroider är ett av preparaten som blivit allt vanligare bland unga killar i Sverige. Visst är det kul att bli stor och muskulös, man får respekt och får status men vad gör steroider egentligen? vad händer med kroppen inuti? vad händer om du slutar med preparatet? 

                        

 

                                                          ANABOLA INTE BRA!!!!!

 

Anabola steroider innehåller en hög halt utav det manliga hormonet (testosteron) preparatet har två stycken effekter 1. anabol som är vävnadsuppbyggande och den 2. androgen som är  ett förmanligande effekt.

Anabola androgena steroider eller (AAS) som det kallas är från början ett läkemedel som användes för allvarliga skador i muskler hos patienter för att bygga muskulatur där de behövde förstärka någon del utav kroppen. Äldre människor eller personer vid olyckor brukar få. Men när man såg vad det kunde göra så har folk utnyttjat det för att använda preparatet inom tillexempel kroppsbyggning. Preparatet gör att man når en ovanlig stor muskelmassa som inte går att få med vanlig träning och mat eller vanliga preparat.

Vid medicinsk användning utav steroider så måste man följa anvisningar noga om dosering.

Kroppsbyggare är ganska duktiga på att veta hur mycket de ska ta, för en fel mängd kan leda till döden. biverkningar som man kan få utav preparaten är en ökad hög blodtryck, förhöjda blodfetter, allvarliga problem utav acne, permanent hårfall men det finns även en ökad risk för cancer utav olika slag. förminskade testiklar är inte ovanligt bland män, grövre röst, infart risker finns.

Kvinnor som använder preparatet får en ökad kroppsbehåring såsom skägg, förstoring utav klitoris, rösten hos kvinnan kan bli grövre , och mensproblem kan de även drabbas av.

Tecken som kan visa att någon tar steroider är  stor tjurnacke( kappmuskler), grov hals, stora tjocka ådror. Personen kan lätt bli arg eller irriterad. Ryckningar i kroppen är inte vanliga men de förekommer ibland.

                  

 

 SÅ SNÄLLA KILLAR ÄVEN TJEJER! ANVÄND ALDRIG SÅDANA STARKA PREPARAT! NI VET INTE VAD NI GER ER IN PÅ DÅ! TRÄNA SUNT MED BRA KOST! OCH OM NI ANVÄNDER PREPARAT SÅ KOLLA UPP DEM NOGA ATT DE ÄR TESTADE HÄR I SVERIGE. KOLLA UPP ÄVEN MED LÄKARE OM NI SKA BYTA PREPARAT! FÖR ATT SE ATT INTE NJURARNA KANSKE TAR SKADA ELLER ANDRA KROPPSORGAN!!

                                  
         

Äckligt som fan!                 som sagt det kan skada mycket i kroppen!




                       





                                                        NI SOM GÖR DIETER!


Vill man banta bör man tänka på att göra det på rätt sätt, vet man inte hur man ska göra bör man uppsöka hjälp utav läkare. Man bör tänka att kroppen behöver dagligen ett visst intag utav vissa ämnen såsom, proteiner, kolhydrater, fetter, vitaminer, mineraler och metaller för att må bra. Sen kan man bygga upp en bra kost schema för att hålla en bra hälsa. Man ska inte gå runt och vara hungrig eller må dåligt när man gör en bra diet. Tvärtom du ska må bra, få bra med energi och ha rolig och känna sig stolt för att man har sådan disciplin att kunna motstå skräpmat och onödiga saker som kroppen faktiskt inte behöver tillexempel godis, läsk mm.!!!

så HÄR ÄR DET OCKSÅ VIKTIGT ATT MAN PLANERAR IN EN RÄTT MAT  SCHEMA!!!! MED DET HÄR KAN MAN OCKSÅ TA HJÄLP AV NÅGON SOM HAR MYCKET ERFARENHET ELLER MED LÄKARE! OCH ANVÄND INGA BILLIGA BANTNINGS PILLER ELLER ANDRA MEDEL .! GENOM ATT ÄTA SUNT NÅR MAN VAD SOM Helst.! JAG SÄGER DET FÖR JAG VÄGDE ÖVER 100KG SOM LITEN ! OCH LYCKATS KOMMA I FORM!  SÅ ALLA KAN DET E BARA SJÄLV EGEN VILJA OCH EN BRA SJÄLVFÖRTROENDE SOM BEHÖVS!





tisdag!

Fan kom hem för ett tag sen fan! Sen 17:00 har jag tränat.. typ! Fan fast det vart ju 2 pass idag! tuffa som fan! Så det är nice, bränna massa jävla kalorier: ) men är helt slut just nu, kommer däcka när som helst: ) så det är bra att jag är hemma, på väg hem idag så var jag fett svag, passen tog slut på all min energi fan! Det var ganska jobbigt idag på gymmet, fett med folk! Tog ganska så långt tid att köra slut mitt jobba rygg pass: ) men man får försöka tänka positivt! Annars lackar jag som fan särskilt nu med deffen då man käkar rätt lite mm så har jag lite kort stubin ibland: ) hehe ! fast jag är ganska glad …försöker: )

Det var kul idag för jag pratade med en vän från när jag var liten , hon heter Sally, jag hade sett henne några gånger på SATS i Järfälla men jag hade inte vågat hälsa på henne, visste inte om hon skulle känna igen mig! Men idag tänkte jag … fan nu jävlar ska jag hälsa: ) det var fett kul för hon tänkte samma som jag : ) haha hon vågade inte heller hälsa: ) så nu har vi börjat prata: ) hon tränar en 5 gånger i veckan! Jävligt tuffa pass kör hon! Hon har förändrats mycket sen hon var liten: )  hehe hon hade glasögon och var så liten när vi gick i låg/  mellanstadiet och nu har hon blivit fin som fan! Riktig snygg kropp har hon fått! Verkligen! Söt som fan! Och det är super att hon håller igång med träningen:)

Så fortsätt så Sally! Hehe imorgon skulle hon dyka upp på gymmet så hoppas jag träffar henne:) haha! Hon är verkligen en trevlig tjej!

 

I alla fall nu när jag kom hem , typ vid 20:45 så det första jag gjorde var att käka 140g tonfisk + 20 g keso! Med sallad! Var så jävla utsvulten:) ska snart dricka en kanna vatten: ) hehe det bör mätta mig till hela natten, sen ska jag sova: )

 

Dagens pass:

 

  1. Rodd i Kabelmaskin
  2. Latsdrag till bröst
  3. Latsdrag bakom huvud
  4. Stående T- stångsrodd
  5. Latsdrag smalt grepp
  6. ryggresningar på snedbänk med vikt

 

+  60 minuter av Cardio träning på Crosstrainern!

Fan vad det rann svett/vätska! Så jävla nice! Ska hänga upp träningskläderna på tork! T-shirten kommer inte torka haha kommer fan ta en 2 dagar för den att torka 100% haha det skiter jag i för jag kör med en annan T- shirt imorgon men byxorna vill jag ha torra till imorgon.

Aja ska sova!

 

gammal bild! hann inte ta idag! hahah










Kram

//LatinoBiffen


fakta:)



                      Lite Info om Deff!   




info om deff, att deffa innebär att man deffinerar muskulaturen!( man får musklerna synliga genom att ta bort kroppsfett! men ha kvar:) maximal av sin muskulatur! genom att ändra måltiderna och träningen! och må bra:) o bli sexi.

Själv kör jag just nu en 15 träningspass i veckan, mycket Cardio pass ( kaloribränning/ fettförbränning) brukar vara ett styrke pass och sen Cardio, vissa dagar när jag orkar så kan jag välja och köra Styrke pass sen ett Cardiopass och sen på kvällen drar jag och kör ett Cardiopass till!

        


Välj en kolhydratkälla, en proteinkälla och en fettkälla till varje mål. Komplettera med grönsaker, kolhydrat källan kan man balansera så att man inte behöver äta den till varje måltid!:) jag kör kolhydrater 1 gång per dag!! när jag kör deff! men man måste testa lite för att hitta den rätta balansen med kosten! man ska inte må dåligt på något sätt! Sen kör jag snabba kolhydrater direkt efter mina tunga gympass ( styrke)

Ett mål som kanske bör vara fettsnålare än de andra vanliga målen är frukosten, då ett högt fettintag vid den tidpunkten försämrar insulinkänsligheten flera timmar framåt. Dock är mättat fett den stora boven här och att äta en normal frukost med fett från t ex havregryn och något ägg är inget att oroa sig för.

 I samband med träning är det också lämpligt att ta en eller flera proteindrinkar, gärna tillsammans med kolhydrat i för en perfekt kombination och större effekt på proteinsyntesen (nybildningen av muskelprotein) och för minskad muskelnedbrytning.

Glöm inte att dricka mycket vatten under deffen eftersom vatten är skit viktig för att kunna få de där fasta musklerna, ca 80-90 % av musklerna består av vatten, vatten är även viktigt för massa andra saker tex för att ha en bra ämnesomsättning, få fin hy eftersom vatten gör att huden håller sig fuktig så dricker du mycket vatten så kan du undvika torr hy, sen så är det viktigt för organ mm ska fungera till 100% . mm 

                         



Det är viktigt  att du under deffperioden tränar tung styrketräning, eftersom denna håller din förbränning uppe och stimulerar din kropp att behålla muskelmassa som inga andra motionsformer, även under lågt energiintag. Att du fortsätter med din tunga träning är bara bra och stimulerar anabola hormoner och verkar till att kroppen bevarar muskelmassa.

                         

En sak som jag anser är skit viktigt innan man startar sin diet , det är att man ska ha tänkt noga innan man går in på dieten! En annan sak som är viktigt det är att man ska kunna sin kropp till 100% hur man fungerar mm, alla människor är olika , min deff kanske inte fungerar på dig!

Viktigt också att kolla upp kanske med någon läkare att din hälsa är 100% bra några veckor innan deffen startar! Och sen om man aldrig gjort en diet tidigare så är det viktigt att skaffa hjälp från någon kunnig som gärna gjort flera deff.....

 __________________________________________________________________

Bra protein hittar du i rent, magert kött som fläskfilé- och kotlett, rostbiff, skinka, kassler, lövbiff, mager mjukost, alla sorters fiskar, magra mjölkprodukter, ägg, hamburgerkött, musslor, räkor, krabba, kalkon, höns, kycklingbröst, keso, kesella, grynost, bland många andra källor.

 

Bra kolhydratkällor är pasta (särskilt fullkornsvarianterna), parboiledris och fullkornsris, kokt potatis, havregrynsgröt, rågflingegröt, All-Bran Plusflingor, grahamsgrynsgröt, müsli, korngryn, kornris, mjukt och grovt flerkornsbröd, matvete, bönor, linser och frukt.

 

Bra fett hittar du i, för att ta några exempel: raps-, oliv-, eller linfröolja, fet fisk som makrill eller sill eller strömming eller lax, nötter, mandlar och avokado.

 

 

  

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Måndag!

                      



Idag körde jag mitt pass:) i Jakobsberg SATS eftersom det gymmet ligger närmast hem till mig: ) det är ändå rätt chill där: ) fast det finns ju bättre SATS gym: )

Trodde att det skulle vara fett med folk där eftersom det brukar vara fullt från 15: 00 tiden och framåt, fast efter 19:00 så fylls gymmet av så mycket folk att det blir inte så kul att träna, vissa dagar i alla fall!

Jag mådde rätt så bra idag, det går fan bra med deffen, det är skönt! Har verkligen planerat bra den här gången några månader innan jag började deffa! Det är skit viktigt att göra rätt, eftersom jag inte vill förlora muskulatur eller må dåligt eller svälta! Hehe!

Fast jag just nu ligger på 1800 kalorier/dag så känns det rätt bra, käkar runt en 10 måltider/dag!

Igår fick jag öka kalcium intaget eftersom jag kände att jag behövde, men annars går det fett bra , jag är verkligen riktigt nöjd och ser fram emot resultatet i juni månad! Måste ju vara snygg till sommaren:) hehe ska ju resa på semester några månader.

 

Liten ellerhur? hehe.......NOT




___________________________________________________________________

Dagens pass:

Bröst ( Pectoralis major- övre, mellersta, nedre delen)

 

  1. Hantelpress
  2. Hantelpress på snedbänk
  3. Bänkpress på snedbänk
  4. Bänkpress på omvänd snedbänk
  5. Sittande bröstpress ”lutande” ( maskin)
  6. Bröstpress ”framåt” (maskin)
  7. Kryssdrag

 

 

Biceps brachii

 

  1. Stående skivstångscurls
  2. Curls i kabelmaskin
  3. Höga bicepscurls i kabelmaskin

 

 

Det vart ett rätt tufft pass i alla fall + så efter styrke passet var klart så var det bara att börja Cardio passet ( Kalori brännare, fett förbrännare) körde idag på springbandet, 18 minuter gick jag i raskt takt ”uppförs backe” sen så efter så jogga/sprang i 60 minuter och till sist gick raskt takt i 18 minuter , så jag vart helt borta när jag var klart, väger ju så mycket också hehe så man ser fett klumpig ut på bandet: ) ser ganska så kul ut att titta men en sak var mindre kul! Hade skit ont i fötterna efteråt, fick så jävla  mycket skavsår fan, alla tår är helt förstörda, måste skaffa bättre skor, jävla skor jag har! De är så gamla! Har så jävla ont! Hoppas de läker snart för det ser inte så fint ut!

Sen i bastun fan vad det sved som fan! Gjorde skit ont! Och så fick jag halta hem typ! Hehe just nu vilar jag fötterna! Det gör ont att gå: ) hehe

Jag ville inte hoppa av springbandet, kände smärtan men inget stoppar mig, lite smärta fick jag ta: ) det var bara att bita ihop: ) hehe

 

Kram

//LatinoBiffen


bra sidor.




:) hehe

Idag är det min vilodag ( söndag) :) det är rätt skönt att veta att jag kan vila idag från träningen, ändå från man ibland tanken om att det skulle vara roligt att köra ett pass idag, fast jag vet att det är dags att vila , har kört 14 pass denna vecka, och förra veckan vart det 15 pass.

Vet inte vad som händer idag precis, har inget planerat, tror ingen pallar göra något en söndag: ) haha farsan vill att jag ska gå och vandra i naturen med honom, det är så kallt ute: /

Han vill pimpla fisk. Vet inte, brukar försöka att undvika gå ut på vintern: ) hehe vill ha värme, men det är fett fint väder ute, solen skiner som fan! Men det räcker att se hur den skiner från fönstret:) i alla fall för min del: )

Måste också städa mitt rum: ) haha och terrariet till Piff & Puff, de har skräpat ner som fan denna vecka!

 

Igår drog jag hem till Camilo som bor i Järfälla ( jakobsberg) det var fett nice där! Hans hem är så fräsch att det lukar rent! Hehe! + så är det skit trevligt att vara där! Camilo är en super bra vän till mig! En vän som honom hittar man inte vart som helst! Sen i alla fall kom Mile också dit, han är också en lika bra vän som Camilo är till mig!

Vi hade fett kul, de åt chokladkakor + Coca Cola, och jag fick hålla mig på Keso + vatten + 1 äpple.

Kul va! : ) hahha det var inte så att jag bli sugen på att käka sånt men ändå visst är det lite jobbigt om alla käkar gott och man måste stå emot: )

Men ändå kvällen gick fort som fan, vi hann titta på några filmer: ) så det var kul, vi dog av garv! Aja ska se vad som händer idag!

 

 

 


haha hemma hos Camilo!  






Kram

//LatinoBiffen


lördags pass!





Det var verkligen skönt att få sova och vakna helt själv utan att någon jävla väckarklocka ringer! Hatar klockor som ringer haha! Har faktiskt slarvat lite med sömnen och det är inte så bra , i alla fall inte under deff period!

Men idag så hade jag tänkt dra och köra mina pass på SATS i Järfälla , fast min syrra ville ha hjälp på gymmet, hon kör i Friskis & Svettis så jag valde att köra mitt pass där, fast de inte har så jävla bra saker, men visst det funkar att köra, jag är ju så kreativ när det gäller träning så jag kan köra mina pass vart jag än är! :) det var inte så mycket folk som körde som jag trodde att det skulle vara, hon på kassan, sa att de har saknat mig: ) körde ju ett helt år där tidigare! Innan jag började på SATS! Hon sa också att det har börjat så jävla mycket folk där: ) de hade ett mål att få lika många medlemmar som det bor folk här i Järfälla, men de fick 1000 medlemmar mer! Så jag förstår att det där gymmet är full av folk under dagarna att det knappt går att köra!

Kul för dem!: )

Ringde Mile också 1 timma innan jag drog för att han skulle komma med och träna lite hehe och han kom! Så det var kul! Gillar att träna med honom för han har tagit träningen på riktigt allvar! Och det är nice! Har nu gjort 2 nya tränings scheman åt honom som han ska följa!

Första schemat ska han köra nu under en 9 månader ungefär! För att han har vissa muskler att öka volym på! Sen när jag ser att han har ökat bra i volym så får han hoppa över till det andra schemat, jag vet att Mile klarar av det utan problem, han har bevisat det för mig genom att jag hjälpte honom att träna under nästan 24 månader och han ökade drastiskt över 16 kg rena muskler! Men han fick ändra sitt kost schema också, nu under de här månaderna ska han käka 6000 kalorier/dag! Och kosten ska bestå av bra mat! Hehe han vet vad han ska käka , har redan lagt upp kostschemat!

                                                                                                                                   
                                                                                                                                          


                                                                                                                                                 

I alla fall körde ju mitt rygg pass + Cardio pass i 45 minuter! Jävlar vad jag brände idag! hehe fast gick på koffeinkapslar:) 

Undra vad som händer senare, ska se om jag tar det lugnt med några vänner, just nu är det inte så bra att gå ut och klubba, eftersom jag vill inte träffa så mycket folk och få bakterier (menar folk som kan vara sjuka) i alla fall inte nu när jag kör diet! Vill inte sabba min deff!

Så får hitta på andra saker de här kommande 3 månaderna! ( tråkigt är det ibland men men vad ska man göra): ) hehe!

 

 

Dagens pass:

 

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Marklyft
  4. T- stångsrodd på maskin
  5. Chins

 




 

Jag+ Mile!

 



Mile pojken!






Kram

//LatinoBiffen


fredag!!

Körde idag mitt fredags pass  på SATS i jakobsberg, det var rätt så tomt där idag så det var skönt att kunna köra mitt pass i lugn och ro, det var inte ett lika jobbigt pass som de andra passen jag kört under veckan, fast ändå tar man i 100%, sen när passet var klart så var det bara att börja med pass 2! Ett 60 minuters Cardio pass!

Idag brände jag fett mycket kalorier, så det var nice, men var rätt så uttråkad efter när jag var klar! + så bastade jag , !

 

I alla fall jag lovade Camilo att komma förbi honom efter träningen för att hjälpa honom med en läxa han hade. Jag som bra vän måste ju ställa upp eftersom de som är i hans grupp inte är schysta nog och hjälpa till utan de är fett lata!

Vi hade också fett kul, fixade bra käk, och sen så kollade vi på film! Så jävla rolig! Hehe

Kom hem nyss faktiskt, kollar på en konstig film, ska sova sen , är död, måste vila sen måste jag träna ett ryggpass imorgon, blir nog också Cardio pass efter!



 

Passet!







Kappmuskel( M. Trapeziuz)

 

1.      Kappdrag på kabelmaskinen

2.      Axelrullningar med hantlar ( sittandes)

 

Midja

 

1.      Sidböjningar på kabelmaskinen

 

Triceps brachii

 

1.      Pushdowns med rep

2.      Omvända enarmspushdowns

3.      Pushdowns med rygg mot kabelmaskin ( rep)

 
Camilo + JAG



CAMILO LAGAR SIN MAT



MIN DEFF MAT!




Kram
//LatinoBiffen


Gympasset Torsdag!!!

Efter plugget, slutade ganska så tidigt men missade bussen som åker mot stationen så fick vänta 1 timma hehe, drog direkt till gymmet för att köra klart mina pass för dagen, idag var det ett jobbigt pass, som tar sin tid att köra klart: ) ville på riktigt dra och köra passet på SATS i sundbyberg men det vart Jakobsberg SATS, var ju redan där så varför inte köra där, det enda dåliga som jag tycker med SATS i Järfälla är att deras bengrejer inte är så bra, men det går så klart att döda musklerna i alla fall: ) hehe det är bara jag som är lite petig: ) men det får man vara, tycker jag: )

Styrke passet gick super, hade väldigt mycket med energi så det var nice, kände mig som Herkules : ) men sen när jag hade kört klart passet, så drog jag ner till skåpen och hämtade shaken, sen var det bara börja på nästa pass, så jag ställde mig på Crosstrainern och valde ett jobbigt program för kaloribränning och så satte jag 60 minuter på nivå 20!

Nu var det bara bita ihop och köra ut hela programmet, fyfan vad jag blev trött, svettades som fan! Som ett vattenfall typ.

Idag kändes Cardio passet som om det tog evigheter att köra ut, vet inte varför, men det kändes så, har ju kört slut på mig varje dag, längtar tills Söndag! Hehe (Vilodag) : )

Till dess gäller det bara att bita ihop!

Kämpa som en gladiator: ) hehe! Man får ta en vecka i taget : )

Cardio passet idag körde jag på en bra tid på dagen, för igår när jag körde mitt tredje pass på kvällen så kunde man knappt andas där i lokalen pga all svett och värme som folk utsöndrar, det var typ en 40graders värme igår! Så idag var det skönt att slippa allt det.

Fast ett gym är ju för att svettas sönder så klagar inte för mycket: ) och jag ska inte säga så mycket som kom ut 100% genomskinlig igår efter det jobbiga kvälls passet: )

 

Dagens pass:

 

Ben- Bakre lår, Insida lår, Vader

 

  1. Benpress med fötterna högt på fotplattan
  2. Sittande lårcurls
  3. Liggande lårcurls
  4. Insida lår på maskin
  5. Stående vad press

 

 

Bröst- Pectoralis major ( Övre, Mellersta, Nedre delen)

 

  1. Lutandes bröstpress ” maskin”
  2. Sittandes bröstpress ”maskin”
  3. Bänkpress på omvänd snedbänk
  4. Kryssdrag

 

 

 

Sen efter passet, efter jag bastat, duschat mm, så gick jag förbi djuraffären och köpte lite syrsor till mina skorpioner: ) som jag inte matat på 2-3 månader, eftersom de hade lagt på sig sån hull att de skulle kunna klara en 5 månader utan mat, nu kommer de bli tjocka som fan och inge vilja käka på en 2-3 månader till, jag vet det: )

 



Bu! haha ser helt misshandlad ut:) efter alla pass! :) död som fan!


här tar skorpionen syrsan: )


man måste vara 100% försiktig vid matningen av dessa djur, då jag flyttar över dem till en annan burk! deras giftgadd är ingen rolig liten sak! de är giftiga som fan!
kinesiska skorpioner:) har 3 stycken just nu: ) söta är dem:)

















Aja

Kram

//LatinoBiffen


trött

Körde mitt tredje pass runt 18:00 tiden, körde Crosstrainern i ca 60 minuter på nivå 19: ) körde som fan! Riktigt intensivt pass, vart så svettig att jag var helt genomskinlig av allt svett:)

Men jag är helt död just nu fan! Har kört så mycket idag!

Ska snart sova, men kollar på en film som mamma lånade: ) rolig film , den är på spanska:)

 

Aja fan pallar inte skriva: )

 

Kram

//LatinoBiffen


gympass Onsdag!







Idag hade jag tid hos hudläkaren Halina på Läkarhuset, Odenplan vid 10:15! Skulle se hur blodprovet gick som jag tog för 1½ vecka sen, alla resultaten gick super, njurar, lever mm allt mår prima! SKÖNT!! : ) hehe

Men eftersom jag åker till Colombia den 22 juni så tyckte hon inte att det var en bra ide att påbörja en Roaccutan behandling, eftersom huden blir extremt känsligt vid sol, man ska inte leka med såna läkemedel: ) men men jag misstänkte att det skulle bli så, hon tyckte jag skulle börja behandlingen när jag kommer tillbaka + efter att sommaren passerat.

Så det blir då ansiktsbehandlingar:) då och då hehe mm!

 

Efter att jag hade varit där så gick jag och körde mina 2 pass på SATS, Odenplan: ) det är ett så snyggt gym! Jag gillar verkligen det gymmet: ) hehe så när jag kom var jag så jävla pissnödig att jag fick springa in på toa: ) på morgonen innan jag drog så drack jag 1½ liter vatten: ) hehe därför höll jag på att explodera: ) hehe

Jag körde skit tufft , först mitt styrke pass, som gjorde att jag nästan svimma: ) hehe jag kör ju på max prestation, alltid 110% på varje pass! inget vilohem för mig inte!! Fan särskilt inte nu under min deff period, det är nu jag måste kämpa som ett djur:)

Så efter att jag hade kört styrke passet, som tog fett långt tid att köra ut, fan typ 2 timmar, så gick jag in till omklädningsrummet, hämtade min shake som jag hade blandat med 60g protein + 25 g snabba kolhydrater, vilade 15 minuter efter jag druckit upp shaken och så ställde jag mig på crosstrainern och började…………….. körde ett Cardio pass på nästan 60 minuter på typ nivå 20, ganska så tufft faktiskt i alla fall efter ett så jobbigt pass innan!: ) mina ben var och är så jävla pumpade! :) rätt sexigt: )hehe!

Efter att jag bränt nästan 1000 kalorier så pallade jag inte mer, höll på att svimma: ) hehe, så jag drog in och bastade typ 20 minuter:) sen var det bara att dra hemåt! Hehe

 

Nyss käkade jag 140g tonfisk + 1 dl keso : ) gott hehe ska vila nu lite! För jag ska iväg igen lite senare till SATS i Jakobsberg och köra ett till Cardio pass+ basta: ) hehe!

Kul va! Inget liv typ men så är det när man deffar, jag vet hur mina deff ska köras för bäst resultat, i Juni månad måste jag vara sexig, Hoppas bara jag inte blir sjuk som sist, någon smittade mig då, så jag fick sluta med deffen helt och hållet, därför träffar jag inte mycket folk just nu så jag inte får massa basilusker: ) hehe

 

 

Dagens styrke pass:

 

Ben ( Quadriceps femoris)

 

1.       Knäböjd

2.       Benpress

3.       Benspark

 

 

Axlar

 

1.       Sittande hantelpress

2.       Hantellyft åt sidan på snedbänk

3.       Skivstångspress

4.       Kabellyft framåt

5.       Drag till hakan på kabelmaskinen med stång

 

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


gympass Tisdag: ) (ryggpass)

Fan kommer hem så sent nu när jag deffar, så jag får uppdatera lite senare på kvällen som idag typ: ) hehe! Det är tufft just nu : ) jag kör på max! hela tiden, flera pass om dagen ibland: )

Som idag vart det 2 pass igen: ) imorgon kommer jag köra runt förmiddag/eftermiddag på SATS i Odenplan, det blir 3 pass imorgon, 2 pass på Odenplan och sen på kvällen i Jakobsberg: ) så imorgon kommer jag vara totalt förstörd: ) hehe hoppas jag sover gott på kvällen.

I alla fall idag så var det rätt så mycket folk på gymmet, rätt mycket folk som man känner:  ) så det var kul, + att när jag hade kört mitt styrke pass så körde jag Cardio passet samtidigt som Biffen Johan! Hehe.

Var lite seg i början idag eftersom jag drack så mycket vatten idag under dagen: ) vatten är så jävla viktigt så det gäller att dricka några liter/dag.

Dricker just nu en hel kanna vatten: ) hehe + så käkade jag 140g tonfisk just nu, ska käka 200g kycklingfilé runt 21:30.

 

Dagens pass:

 

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Rodd på kabelmaskin
  4. Pulldowns
  5. Marklyft med hantlar                                                                   
                                                                                       

                                                       

 

+ 2 h Cardio pass, brände som fan 1000+ kalorier brände jag på denna pass, fast jag måste ha bränt en hel del på Rygg passet.

En vän frågade mig om jag kunde hjälpa honom med en deff, men att göra en deff är en sak som man måste tänka igenom noga eftersom inget får gå snett, kroppen får en chock utav att deffa + så måste man göra allt rätt, man vill ju inte tappa muskulatur, + så ska man ha en stark vilja, så han skulle tänka igenom noga, jag sa till honom att han borde bygga muskler ett tag till innan han går in på en diet, så vi får se vad han gör.

Kan ju ge råd mm men mer kan jag inte göra var och en gör vad man vill med sin kropp.!

 




Kram

//LatinoBiffen


gym måndag!

Vaknade ganska så tidigt idag eftersom jag hade lovat en vän att hjälpa honom på gymmet som ligger vid plugget, han skulle träna lite rygg + axlar, så jag hjälpte honom med vad han skulle träna idag, och han dog hehe, imorgon lär han ha träningsverk eftersom han fick pumpa som fan: ) fylla musklerna med mycket blod: )

Efter att jag hjälpt honom så drog jag och käkade och när plugget var slut för dagen så drog jag till gymmet, körde idag Bröst + Biceps, pumpade som fan själv, dödade mig verkligen till 100% drack massa vatten + vilken tur att jag körde en shake med protein innan passet: ) för det lindrade min huvudverk : ) sen efter att passet var klart så gick jag ner till skåpen och hämtade min andra shake som jag hade med 70 g protein + 30 g snabba kolhydrater  och satte igång med mitt andra pass, cardio körde cykel + crosstrainer.

Jävlar vad jag måste ha bränt Kalorier idag: ) körde i 1½ till 2 timmar lång Cardio pass!

Nu jävlar är jag riktigt insatt i deffen: ) hehe det gäller att bita ihop hela tiden, man får börja prata med sig själv och peppa sig själv: )

Nu när jag kom hem så fixade jag 140g tonfisk i olja + nästan 100 g keso, där får jag i mig bra fetter + protein! Och ingen är hemma alla är och tränar: ) syrran har också börjat, fixade ju ett träningsschema till henne + ett kost schema eftersom hon vill vara snygg och slank till juni då vi ska resa till Colombia och hälsa på släkten som är typ 200stycken! Hehe!

Måste snart plugga, sen sova men ska hinna käka max 2 mål till innan!

 

 

Dagens pass:

 

Bröst ( Pectoralis major)

1. Hantelpress
2. Hantelpress på snedbänk
3. Bänkpress på snedbänk
4.Bänkpress med omvänd snedbänk
5. sittande bröst press


Biceps brachii

1. stående skivstångscurls
2.
Höga Bicepscurls på kabelmaskinen

 

 

+ Cardio ett 1½ till 2 h pass!

cykel + Crosstrainer

 

 

 

ser helt slut ut: ) hehe

 

 

 Kram
//LatinoBiffen 

 


idag höhö

Har inte gjort något idag fan, det är ju min vilodag, vill gärna vila men har ändå lust att köra ett Cardio pass, fast min kropp måste också få vila lite:) har ju kört så jävla många pass under veckan, 2-3 pass / dag har jag kört! Det är rätt tungt, käkar också en 10 måltider/dag fast allt är beräknat så jag endast får i mig en viss mängd kalorier.

Och så mycket vatten/dag flera liter/ dagen dricker jag, vatten är så viktig för att få fasta muskler eftersom musklerna består mest av vatten och inte av protein som en del tror.

Sen är vatten skit viktigt för massa andra saker i kroppen!

 

Men har haft så jävla tråkigt idag, måste jag säga:/ fan händer inget här hemma, samtidigt är man rätt trött men vad ska man göra: ) det är inte lätt att få sin drömkropp och det jag har beräknat är att ha en snygg deffad kropp fram till juni månad då jag ska till Colombia ett par månader: ) hehe!

 

Ska snart försöka få pappa att köra mig till Coop för att köpa tonfisk på burk, keso 250g eftersom jag måste ha med mig till plugget, då jag inte käkar vad som helst under mina deff perioder: ) skulle så gärna vilja käka kakor, choklad , godis: ) men får inte: ) gäller att ha en stark vilja under dessa tider, men på tv visar de reklam på ballerina kex med kladdkaka smak jävlar vad suktad jag blir, får lust att käka tv: n: )

När jag inte är på deff perioder så brukar jag köpa ballerina kex paket och käka dem själv, flera om dagen: ) det är så gott, jag blir en äkta tjockis hehe!

Brukar då också gå upp en del kg, men det är lättare då att bygga på sig muskler och sen deffa till sommaren så man har en snygg kropp: ) tjockis under vintern och sexig på sommaren eller tvärt om beror helt hur man mår och vad man pallar: )

 

Kram

//LatinoBiffen


Gympass Lördag!

Vaknade idag runt 09:30 och hoppade in i en kall dusch för att vakna upp lite:) sen så var det bara dags att fixa käk: ) hehe drog i mig 50g kolhydrater i form av knäckebröd och sen en protein shake, lagom gott, funkade i alla fall: ) när klockan var runt 11:30 var jag på plats : ) hehe körde idag på SATS, Järfälla: ) var rätt taggad eftersom jag körde på koffein kapslar 4 stycken:) 20 mg/kap…

Jag vart super nöjd med passet + så träffade jag Biffen Johan! Jävlar va han är stor: ) hehe han körde rygg idag, fast jag var redan klart med mitt rygg pass: ) körde även ett Cardio pass idag på en 45 minuter , riktigt intensivt! Brände en 600-800 kalorier där, fast jag måste ha bränt mer på styrke passet, körde riktigt tufft rygg pass : )

När jag var klar med förbränningen: ) så ville Johan att jag skulle titta på honom medans han körde marklyft! Jävlar vad stark han är! Han körde riktigt tungt idag och han har en riktigt bra teknik, han skulle passa bra som Personlig tränare: ) han vill göra utbildningen: ) det är bara kämpa på: ) alla brudar springer till honom: ) haha!

Jag väntade tills han var klar sen drog vi och basta sönder oss, fast jag orkade inte sitta i bastun så länge hade ju redan förlorat så mycket vätska: ) haha fan förbränner ju fortfarande: ) hahah! + så var Johan fett schysst och körde hem mig i sin Volvo haha! Så tack!

 

Dagens pass:

 

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Rodd i kabelmaskinen
  4. Stående T-stångsrodd
  5. Ryggresningar på snedbänk med vikt

 

+ det Intensiva Cardio Passet.

 

 

 

Ska snart käka en 300g kycklingfilé måste få i mig lite protein: ) hehe! Sen vet jag inte exakt vad som händer idag! fan lite uttråkad hemma: ) händer ju fan inget! Kanske måste plugga har ett Internationell Ekonomi prov på Torsdag! : ) haha!

Imorgon har jag Vilodag också så vi får se vad som händer då om  jag inte har något att göra så kanske drar jag och kör ett litet Cardio pass: ) hehe måste bli sexig till sommaren: )

 
Johan Biffen över 100kg! kör han här! riktigt tufft!




hehe Biffarna! Johan + Jag! : ) fan va svettig jag var! hehe hade pricis kört Cardio Passet: )









 

Kram

//LatinoBiffen


idag Fredag!


PASSET IDAG:



Kappmuskel( M. Trapeziuz)

 

1.      Kappdrag på kabelmaskinen

2.      Axelrullningar med hantlar ( sittandes)

 

Midja

 

1.      Sidböjningar på kabelmaskinen

 

Triceps brachii

 

1.      Pushdowns med rep

2.      Omvända enarmspushdowns

3.      Pushdowns med rygg mot kabelmaskin ( rep)

 








Klockan 09:00 var jag på plats! Haha för att få min massage! Jävlar vad skönt, Henio heter han som masserar, skit duktig! Körde igenom hela min rygg+ så tog han främre låren, kan lova att man kände sig så lätt, att jag fick känslan av att jag flög bland molnen:)

Fick tid igen till någon gång i April : )

 

Sen efter jag var och fick massagen så var jag tvungen att dra till Polishuset. så jag fick åka till Rådhuset, tråkigt:) men jag trodde jag skulle få vänta fett länge för att hämta ut passet men när jag kom in så tog jag en nummer lapp och 1 minut efter så var det min tur: ) så det var skönt! Ser fett ful ut på bilden, fett tjockis:) den dagen jag gick för att fixa passet så fixade jag mig inte! Var helt morgon trött! Hehe det märks på bilden, bryr mig inte så mycket. Nu hade jag jävla passet i handen så jag slipper höra pappa tjata på mig om att jag ska hämta ut den! Hehe så jag bestämde mig för att dra och träna mitt pass på någon SATS, visste bara inte vilken SATS jag skulle köra på! Men då tändes en liten lampa i min lilla hjärna, Odenplan!

Haha så jag drog dit! Har aldrig kört där tidigare men lovar att det måste fan vara bästa SATS jag tränat i! undra om det finns bättre…. Hm, vet inte! Det var så jävla stort! Man tappa ju nästan bort sig:)

 

En kul sak , träffade Alex ( Bobbys vän) hehe fett trevlig kille! Som jobbar som PT ( personlig tränare ) på Odenplan SATS!

Idag körde jag riktigt tufft, vart helt slut efter passet, känner mig rätt död just nu eftersom jag också fick massage tidigare idag och det tog på mina krafter!

+ att när jag hade kört mitt styrke pass så avslutade jag med 60 minuter Cardio pass på trampmaskinen, kan lova att den maskinen tog slut på mina krafter helt och hållet, vet inte om jag ska köra igen lite senare fast på Friskis & Svettis i Kallhäll! Kanske beror på hur jag känner mig! Just nu är jag helt död, ska käka lite tonfisk i olja! För att få i mig lite protein och fetter.

 

Syrran ska snart åka iväg och plåta sig men jag hann fota mig med henne: ) innan hon drar:) hehe!

 

hehe Karla + Jag! syskon kärlek!  

 

Kram

//LatinoBiffen


kram

Ska snart sova för jag är så trött:) men imorgon måste jag upp tidigt för jag har tid för massage 09:00 på S:T Eriksgatan. Sen efter jag varit där så måste till Polishuset och hämta ut mitt pass! fett jobbigt man måste köa så långt tid bara!

Ska ta med mig träningsväskan för så fort jag hämtat ut passet så drar jag till någon SATS gym för att köra ett tufft pass! tror jag även avslutar passet med ett Cardio Pass! bränna lite fett! Hehe fast det är mest vätska jag har att bränna bort!

Får ändå inte träna efter 15:00 för då har det gått 24 h efter jag vaxat mig! Det är nämligen inte så bra ide att träna då svett kan dra till sig bakterier och eftersom huden är rätt så öm mm så kan man få infektion, bäst att lyda : ) fast det har varit lite ångest för jag hade tänkt köra idag ett Cardio pass på kvällen men fick inte! Så jag har tråkat! Ingen pallar göra något så det är också trist! Alla är lata! Bara för att det är så ”kallt” ute!

 

 

God natt

Kram

//LatinoBiffen


gym Torsdag!!

 

Dagens pass:

 

Ben( Bakre lår, Insida lår, Vader)

1. Benpress
2. Liggande lårcurls
3. Stående lårcurls
4. Stående vadpress


Bröst ( hela Pectoralis major)

1. Bänkpress (maskin)
2. Liggande Pec-deck
3.
Bänkpress på snedbänk

 

 

Idag körde jag ganska tidigt pass i Sundbyberg, SATS. Det gick fett bra, nu börjar folket där känna igen mig så nu pratar man lite hit och dit och det är nice, det är även kul att hjälpa till om någon undrar något om kost/ hälsa/träning.

Jag körde skit hårt idag, dödade mig verkligen idag, det bara rann svett, undra hur mycket energi jag gjorde av idag på styrke passet, för när jag hade gymmat klart mitt pass så vilade jag 20 minuter och sen ställde jag mig på trampmaskinen och körde en 60 minuters intensivt Cardio pass, det kändes fan som om man trampat i evigheter fan, man kommer ju ingen vart: )

Hehe. När jag väl hade tränat klart så hade jag tappat så mycket energi och vätska att man började må lite dåligt, då gick jag till bastun hehe och bastade lite bara, pallade inte av att sitta i värmen: ) passade också på att fixa och dricka min shake som jag hade med 60g protein + 25 g snabba kolhydrater, kändes faktiskt nice 20 minuter efter jag druckit shaken , den gav mig lite extra energi: ) sen var det bara att duscha och klä på mig och dra mot Jakobsberg där jag skulle vaxa mage och bröst.

 

Haha kan lova att jag trodde jag skulle få ont som fan, men jag kände knappt av vaxningen, det var ju så länge sen jag vaxade så jag trodde känseln hade kommit tillbaks men det gick super, tjejen var lite förvånad över att det inte gjorde så ont: ) men för min del var det fett skönt , joo det kändes lite nedanför naveln men annars fett nice haha

Det är så mycket sexigare utan hår: ) tycker jag i alla fall, ska senare försöka börja göra laser behandling, pallar inte av att vaxa/raka.

När hon var klar så oljade hon mig med en super god doftande olja typ för att lugna huden, fan va gott det luktar, Mint ! Hehehe

Porrigt!

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


tuff dag:)

Kom just hem från Cardio passet, tränade samtidigt som Mile och Leo! Sen efter när jag hade bränt som fan så pallade jag inte mera, då var jag lite svimfärdig, det är tufft att köra 2 gånger intensivt på en dag:) passade då sen hjälpa Mile och Leo med träningen, idag har de kämpat som fan! Leo kanske får träningsverk haha :) så är livet, när någon vill träna med mig så är det tufft träning som gäller, inget vilohem ! : ) men det ger resultat, kolla bara på Mile som jag hjälpt i nästan 2 års tid och ökat drastiskt med muskler , över 15 kg rena muskler, bra symetrisk muskulatur, mycket kött att ta i! hahah!

 

Imorgon ska jag köra på SATS tidigt på morgonen, det blir ett tufft pass, sen efter passet kör jag lite förbränning, sen ska  jag till jakobsberg och vaxa mig och på kvällen runt 19:00 tiden så ska jag köra ett Cardio pass till på Friskis & Svettis! Hehe så imorgon lär jag sova skönt på natten:)

 

Ska duscha snart också!

 



Mile, Leo + Jag!!





Kram

//LatinoBiffen


träna igen snart:)

Ska snart dra till Friskis & Svettis och köra lite Cardio : ) fick ångest och tråkar här hemma, så varför inte dra och fettförbränna lite: ) ska även träna på Friskis imorgon kväll, lite cardio: )

Men på morgonen imorgon kör jag på SATS i Sundbyberg haha innan jag ska vaxa magen och bröstet: ) haha kommer gråta fan!

 

 

Kram

//LatinoBiffen


gym onsdag!!!

Klockan 11:00 idag träffade jag killen som jag jobba som kontaktperson för, han såg väldigt snäll ut: ) hehe men han kan ha sina små stunder där han kan bli arg.

Jag som person har ganska mycket tålamod, så jag tror att det kommer gå bra, jag hoppas kunna börja jobba så snart som möjligt:)

Efter jag träffade honom så drog jag till gymmet, hade faktiskt tänkt att dra till SATS i Sundbyberg fast eftersom jag redan var i Jakobsberg så varför inte köra passet där! Det gick fett bra idag, hade rätt så mycket kraft fast psyket var trött! Haha men det känns ändå rätt skönt att ha passet avklarat, hela passet tänkte jag på morgondagen då jag ska vaxa mig: ) haha kommer göra så jävla ont! Det var så länge sen jag gjorde det. Och imorgon ska jag även köra 2-3 pass! hehe ett styrka sen cardio pass!

Innan jag tog bussen nu på väg hem så passade jag på att köpa Keso ett 500g burk och en 250g burk där har jag 3 måltider i alla fall: ) ska runt 16:00 tiden käka 250g burken: ) Keso är inte så jävla gott att bara käka sådär fast allt kan ju inte vara gott i denna värld eller?

: )

tänk alla de tillskott jag har här hemma på hyllan, kan lova att jag tycker det är så jävla äckligt att dricka dem, fast man får bita ihop, har fan druckit tillskott i flera år nu! blää haha

 

 

DAGENS PASS:

 

Ben ( Quadriceps femoris)

 

  1. Knäböjd
  2. Benpress
  3. Benspark

 

 

Axlar

 

  1. Sittande hantelpress
  2. Hantellyft åt sidan på snedbänk
  3. Skivstångspress
  4. Kabellyft framåt
  5. Drag till hakan på kabelmaskinen med stång

 

 

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


kvällllliiiiiiiiiiiiiiiiisshhh

Fixade en ansiktsmask för ett litet tag sen, hehe det känns skönt i ansiktet, fräscha upp huden lite: ) imorgon ska jag träffa killen jag ska jobba som kontaktperson till! Klockan 11:00 måste jag träffa honom, så han får en bild om hur jag är som person, och jag vill gärna se vem jag ska vara kontaktperson till, sen så blir det ingen träning med Bobby Oduncu , han ringde mig nyss och han lät sjuk, han mådde dåligt igår när jag pratade med honom, så det är bäst att han vilar, vi får köra sen när han mår lite bättre, fast han jobbar imorgon , stackaren! Hehe

Efter mötet imorgon, så ska jag träna i alla fall men jag vet inte om jag drar till Sundbyberg om jag ändå ska vara i Jakobsberg, hm får se imorgon. På Torsdag ska jag i alla fall köra i Sundbyberg eftersom de har bättre ben grejer.

 

Kollar just nu på tv! Haha Animal Planet:)

 
haha Ank käft!:) leker Fjooortis eller vad det nu heter!! daa...



 

Kram

//LatinoBiffen


:)

Träffade min vän Mile idag i jakobsbergs station, så drog vi mot Kista Galleria, där han skulle kolla lite kläder: ) han köpte också lite grejer där så det var väl kul för honom, jag är ju pank just nu så jag har inga pengar: ) haha så är livet!

+ så bjöd han mig på Lunch hehe vi käkade Kyckling wok. Älskar att äta det, de serverar så jävla god där i Kista där alla restauranger är ,stället heter Pong Asian Tapas. Och så är de inte alls snåla där utan den serverar mycket mat. Jag bad om 1 dl ris bara , vill inte ha så mycket kolhydrater men fick så jävla mycket god kyckling wok.

Sen så efter vi käkat och kollat runt affärer mm, så drog vi mot City och sen hemåt, Mile ska åka och kolla någon bil, haha jag vill hem för måste snart käka min 7:e måltid: ) hehe måste hinna käka en 8-9 gånger idag. ska se vad jag käkar innan jag drog så åt jag 200g kassler.

 



Mile!




Jag!!!








Aja

 

Kram

//LatinoBiffen


gym Tisdag!

Kom just hem från ryggpasset, det känns att man tränat som en dåre: ) men det gick bra och det känns skit bra fan! Fast man är död så är jag 100% nöjd med träningens passet, det är så jävla skönt när jag känner mig nöjd, körde slut på hela ryggen idag, det var typ bara jag som tränade på gymmet också så det var ju skönt.

Kan vara rätt jobbigt om det är för fullt på gymmet, efter passet skulle jag dra till Jakobsberg centrum för jag skulle haft möte med personen som jag ska jobba som kontaktperson men tyvärr har mötet flyttats till imorgon, 11:00! Lite jobbigt eftersom jag fixade håret mm! Men aja skit samma, det viktigaste är att jag får det där jobbet.

Så jag åkte hem i alla fall, ska senare träffa Mile, ska följa honom till Kista galleria , han vill köpa lite kläder: ) brukar hjälpa honom att välja haha han gillar såna där Biff tröjor. Haha

Har planer på att köra ett cardio pass på kvällen fast jag vet inte om jag orkar: ) igår vart det 3 pass och det tog verkligen fysiskt och psykiskt. Hehe

Men på Torsdag så blir det 2 pass i alla fall, imorgon ska jag kanske köra ett pass med Bobby Oduncu på Odenplan blir det säkert. Han ville ha hjälp med träningsschema upplägg så jag har fixat 2 stycket scheman åt honom! Vi får se vad han tycker, han har slarvat lite med träningen hehe: ) men han har ju kvar den där sexiga kroppen.

Ska bli kul och träna med honom, vi får se om han inte jobbar, ska ringa han idag lite senare, så ska han ha kollat upp sitt jobb schema. Han har mycket att göra nu!!

Tycker det var så jävla fittigt av dem som brände ner hans salong! Så jävla dålig stil det är bra att de fick fängelse!

Sen har jag också bokat tid för vaxning bröst + mage till torsdag haha 14:15 haha kommer göra så jävla ont, det var så länge sen jag inte vaxade:)  så småningom ska jag göra laser behandlig:) men det kostar så jävla mycket och så på Fredag ska jag på massage: ) på S:T eriksgatan 48.

 

 

Så ser min vecka ut typ! Sen träning förstås varje dag till lördag:) haha!

 

 

 

 

 

Dagens pass:

 

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Pulldowns
  4. Rodd i kabelmaskin
  5. Marklyft
  6. Latsdrag smalt grepp

 

 

 

 

Vilken Biff haha! undra om man kommer se ut sådär om ett par år! haha
 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


hehe

Kom nyss hem från cardio passet, körde den på friskis och svettis hahah eftersom de har i Järfälla , 10kr per pass för unga från 12-18 år: ) jag har ju kört där 1 helt år tidigare.

Träffade en del vänner som saknat mig, de visste inte att jag skulle träna där, så när jag kom så vart de helt förvånade och glada, bara sa att gymmet var så tomt utan mig.

Körde i nästan 60 minuter cardio, pallade inte köra så jävla mycket eftersom jag körde så mycket idag .

3 pass idag har jag kört, fick bita ihop, men så är livet. Hehe.

Ska sova snart! Imorgon ska jag köra ett rygg pass på SATS i Järfälla sen 15:15 ska jag träffa personen som jag ska vara kontaktperson för. Hoppas jag får jobbet, det skulle vara super.

Behöver pengar fan hehe.

 

 

Kram

//LatinoBiffen


gym mådag!!



Dagens pass:

Bröst ( Pectoralis major)

1. Hantelpress
2. Hantelpress på snedbänk
3. Bänkpress på snedbänk
4.Bänkpress med omvänd snedbänk
5. sittande bröst press


Biceps brachii

1. stående skivstångscurls
2. Höga Bicepscurls på kabelmaskinen





Idag tvingade mamma mig att dra och förnya mitt pass på Polishuset, Rådhuset. Fett trist jag orkade verkligen inte:) ville bara dra och gymma: ) hehe men efter det ärendet så drog jag och träna på SATS nära Bussterminalen i t- centralen, fan vet inte vad gatan heter :) hehe men den låg där i närheten, jag hade lagt märke till att det låg en SATS där för länge sen, men nu fick jag bara iden att testa det gymmet, hade tänkt annars dra och gymma i Odenplan.

Gymmet där jag körde idag var rätt litet men det funkade + så har de en bubbelpool och en större bassäng, men jag pallade inte simma idag haha, körde super tufft fan, Bröst+ Biceps pass + ett cardio pass på slutet så jag var där i ungefär en 4 timmar idag och bara döda mig, fick köpa en protein drink innan jag skulle köra cardio passet, för jag var helt svimfärdig: ) hehe idag kämpade jag som fan, måste börja vänja kroppen till deffen så det inte blir så jävla hård chock för kroppen. Personalen där var väldigt trevliga: ) men det är inte ett gym som jag går bara så där utan jag kanske tränar där igen om jag har vägarna förbi, finns bättre gym om man inte vill simma då är det rätt mysigt där: ) hehe

Sen i bastun idag haha, satt där ensam och så kommer det in en kille från Irak haha, och efter en 15 minuter så bara frågar han hur länge jag tränat och jag svara ju att jag tränat i över 7 år , han bara : ja det märks hehe du har en mycket fin kropp, haha jag bara aaa tack så mycket, haha och så bara fortsatte han ge massa komplimanger haha.

Snällt av folk att ge : ) hehe inte så ofta man får, man får ofta negativ kritik när man säger att man är kroppsbyggare, för då tror alla att man tar steroider mm.

Folk förstår inte sporten!!

 

Ska snart dra till SATS i Järfälla och köra ett till Cardio pass, lite senare, käkade nyss lite lax filé en 300g. behövde verkligen få i mig käk, var lite sen med maten, för jag satt fast på jävla pendeltåget. Det är alltid problem , antigen växelfel eller att ett annat tåg står framför. Men men vad ska man göra, man bor i Sverige.

 

 
fan alltid haft problem med att få vaderna att växa, jag piskar de som fan på gymmet, asså de har vuxit men de måste bli större, samma sak gäller låren, måste få mer volym  om jag ska tävla.





Kram

//LatinoBiffen


RSS 2.0