måndag.

Tja!

 

Har inte pallat skriva å mycket eftersom jag inte kan lägga in bilder så är det lite trist:)

Men imorgon ska datorn fixas så förhoppningsvis så kan jag lägga in bilder snart! Men kommer vara borta 7 dagar i Barcelona från och med onsdag (tidigt) ska bli nice att resa hehe.

Ska bli skönt att få slappna av lite …tänka på annat och njuta av vädret.

Hoppas det är fint väder där just nu!!

 

Annars när det gäller träningen så har det gått skit bra! har tränat hårt som fan… nästan 2 pass per dag… riktigt hårt …så jag är rätt nöjd faktiskt!

Äntligen är jag tillbaka till mitt vanliga jag! I Spanien ska jag också träna: ) så inget latande för min del inte! Hehe

Idag tillexempel så tränade jag med en vän , Kaj heter han… fan va stark han blivit hehe vi körde på ett litet byggargym här i Kallhäll, körde bröst idag: ) hehe men ett riktigt hårt pass…svettades som fan och efter passet pallade jag knappt lyfta armarna!

Och efter det passet så drog vi och promenerade mer än 1 timma i det fina vädret…fan det var länge sen man såg solen dyka fram.: )

 

Imorgon ska jag hinna köra gym på morgonen ( Ryggpass) sen runt eftermiddagen , 17:00 ska jag köra boxning på Järfällas atletklubb så imorgon blir det ganska så jobbigt träningsdag men sen ska jag hem …fixa mig och sen måste jag till min kompis i Högdalen för klockan 03:00 tiden måste vi dra mot flyget till Spanien…rätt tidigt.. ska fan hoppa in i en iskall dusch den morgonen annars vaknar jag aldrig ju!

Igår var jag och packade väskan så den är hos min kompis så jag slipper släpa på den imorgon, har packat min protein också: ) hehe för jag kommer för det mesta bara äta proteindrinkar och sen sallader med typ kalkon/kyckling där borta: ) måste ju hålla figuren…kanske något litet gott…men knappt det! MÅSTE KOMMA I FORM IGEN!!! 

 

 

Dagens pass

Bröst- Pectoralis major

 

  1. Hantelpress
  2. Flyes på snedbänk
  3. Bänkpress på snedbänk
  4. Omvänd bänkpress på snedbänk
  5. Flyes på kabelmaskin

 

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Onsdag

Igår tisdag så tränade jag som vanligt! körde ett rygg pass + ett cardio pass tidigt på morgonen , runt 8 tiden ungefär! Sen drog jag hem käkade lite proteinrik mat och  sen vid 16:00 drog jag till boxningen! Och där vart det riktigt tungt pass, svettades som fan det rann vätska som en flod!

18:00 slutade jag och då hämtade Mile mig med bilen och körde mig till Kungsängen där jag köpte 450 stycken små gula kycklingar till min pyton orm.

 

Vi åkte hem till mig, matade ormen och duscha och sedan drog vi hem till Mile, vi hämtade upp Camilo. Vi chillade hos Mile, kollade film : )

 

 

Idag onsdag så vaknade jag lite sent då jag kom hem så sent igår kväll! Och jag lovar att jag pallade knappt stå! Ville bara ligga kvar och sova hela dagen men gick upp i alla fall då jag vet att jag måste träna!

Var på gymmet idag kanske runt 10 med Camilo faktiskt! Vi körde endast cardio i 60 minuter och sen körde jag lite mage!

Nu hade jag tappat rätt mycket vätska fan , kände mig yr som fan så jag gick ner och duschade ,drack som fan! och sen drog vi hem till Camilo och chillade!

Mile kom senare ….och då var klockan runt 18:00

Så Mile och jag var tvungna att dra för vi skulle köra ett axelpass idag fast på friskis i järfälla!

Vi kom hem till mig, jag bytte om och så drog vi , vi körde ett riktigt tufft pass! har så ont i axlarna! Och Mile lär få träningsverk! Hehe det dåliga där på gymmet är att det alltid är så fullt med folk! Lackar! Man kan inte träna ifred på friskis !

Men men!

Jag är skit nöjd med dagen  ! och tror att Mile är det med efter det där tuffa passet! Han måste komma tillbaka igen! Efter semestern har han tappat muskler! Men nu ska han börja spräcka sönder muskelvävnaden och svälla upp som han var innan han drog!

Jag ska se till att det händer:)

Hehe

 

Dagens pass:

 

Axlar

 

  1. Axelpress
  2. Hantellyft åt sidan på snedbänk
  3. Skivstångspress bakom huvud
  4. Stående handellyft åt sidan
  5. Hantellyft åt sidan lutandes framåt

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


måndag








gammal bild fan typ 3 månader kanske 4 månader... men har inte fått datan fixad så kan inte lägga in bilder:/ lackar..........





Tja har varit rätt upptagen de senaste dagarna, men idag vaknade jag tidigt och drog till gymmet för att köra ett bröstpass och ett cardio pass!

Var rätt seg idag måste jag säga, vet inte varför men jag ville sova: ) men passet gick som planerat i alla fall, passade på att boka ett spinning pass till 18:00 idag så det ska bli kul och testa, har aldrig provat SATS pass! är rätt trött men måste bränna kalorier som fan! igår på kvällen var vi hos José i Bålsta med hela familjen, vi var bjudna för hans dotter hade kommit från Bolivia! Det var rätt trevligt där faktiskt.

Men vi drog hem runt 22:00 tiden och var hemma runt 22:30 då ville jag ut och promenera och fick iväg mamma! Haha trodde aldrig att jag skulle få med henne på promenad men hon kom, men hon trodde inte att jag skulle gå så snabbt och långt hehe över 1½ timma snabb promenad: ) hon fick träningsverk och idag fick jag höra från syrran att mamma hade sagt till henne… att hon ska aldrig mer promenera med mig:)

Roligt: )

 

Senare idag får vi gäster, lite jobbigt, men jag är säkert på gymmet då: ) hehe men när jag kommer hem lär de vara här! Och de är väl lite jobbigt eftersom jag är död efter 2 pass/dag.

 

Har tänkt på en sak:) att kanske göra kurs för att börja jobba på något SATS gym, har några vänner som håller på att göra kursen och de verkar nöjda! Kostar bara runt 50 lax!

Men det kanske är värd att betala: )

Skulle ju vara roligt:) kan ju en hel del så det skulle ju underlätta: )

 

Aja hinner inte skriva mer, ska snart hjälpa med tvätt! Jobbigt ..det är fett mycket kläder fan!

 

Dagens pass:

Bröst- Pectoralis major

 

  1. Hantelpress
  2. Bröstpress på snedbänk
  3. Bröstpress framåt
  4. Flyes på maskin

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


tja

Sam om :):

Tjabba :)

har en fråga, kan man dricka Whey-100 före träningen och dricka whey-80 efter? :P

 

 

 

 

Tja!!

 

Spelar ingen roll faktiskt.. om du vill kör du 80 efter då den har lite carbs.. som hjälper för återhämtningen.

Jag körde så ett tag och det funkade bra.

Eller om du är rätt trött innan ett pass så kör du 80 innan träning och efter 100.

 

Just nu kör jag endast 100. vill inte ha mycket carbs. Men man blir rätt slut faktiskt.

Men men du väljer.

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


torsdag

Har inte hunnit skriva sen i söndags. Men har tränat som vanligt och därmed kört 2 pass nästan varje dag, just nu känner jag mig rätt utsliten eftersom jag håller ganska lågt på kaloriintaget, men jag känner mig nöjd som fan!

Börjat tappa kilona jag gick upp på semestern! Hehe

Idag ska jag träna boxning vid 17:00 , vaknade idag halv 7 och drog till gymmet tidigt.

Brände ut mig på dagens pass… så jag känner mig rätt slut just nu:)

Måste orka med boxningspasset:) måste få tillbaka min uthållighet och kondition: )

 

Imorgon kommer jag köra gym i stan någon stans, ska hem till en vän idag..  han bor så långt bort så jag pallar inte åka hem igen. .ska nog vara där helgen. .och träna sönder mig på andra SATS gym: )

Fan jag lackar att jag inte kunnat lägga in bilder här… så fort jag kan…så ska jag ploppa in bilder:) det är ju trist med bara text. Jag tycker det iallafall:)

 

Måste också köpa kycklingar till min söta pyton orm, hon är 1 år just nu men rätt liten för åldern, så jag måste mata henne 1 gång i veckan så att hon växer fort, ska bli kul att se henne bli 3m +…….

Hon är skit fin, Albino labyrint!! Rätt lugn individ! Men det är bra och jag hoppas hon håller sig så för det är lite knepigt att hantera vilda jätte ormar :)

 

så här ungefär ser min söta pyton ut fast med andra mönster...






Dagens pass:

 

Biceps brachii

 

  1. Stående hantelcurls
  2. Enhandscurls på kabelmaskin
  3. Höga bicepscurls på kabelmaskin

 

 

 

Efter biceps passet och när jag var död, och biceps kändes som om de skulle explodera så hoppade jag på springbandet och joggade i lutande…som uppförs backe.

45 minuter… ganska jobbigt, joggar ju sällan:) men det bara rann floder av mig..ganska äckligt tyckte jag men när jag tränar så blir det så… och det betyder jag kämpar på liv och död: ) hehe

nöjd är jag!!

 

 

Kram

//LatinoBiffen


:)

ante  ([email protected]) om Lördag:

tjenare intressant blogg! tänkte kolla vilken som e den bästa produkten för återhämtning under natten så att kroppen får det man behöver när man tränar ganska hårt och kroppen behöver vila.. vad ska man inta innan man sover så kroppen blir nöjd :) ?

 

 

 

 

 

Tja!

 

Vissa jag känner använder sig av cassein under natten för återhämtning , själv använder jag aminosyror efter dagens hårda pass. men om man äter flera måltider/dag med rätt kost så räcker det, mycket vatten är viktigt att få i sig. Vatten förhindrar katabol effekten ( nedbrytningsprocess) i muskelmassan.

Så många liter/dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anonym om Lördag:

tjena:) tänkte fråga en grej, vad är den bästa träningen för att bränna fett på kroppen?:)

 

 

 

 

 

Tja!

 

All form av cardio träning, såsom promenader, jogging, cykling mm för bäst resultat ska man variera olika sorters träning.

Sen gäller det att hålla en bra kost! Hålla sig lågt med kaloriintaget men fortfarande äta rätt och inte svälta!!!! Så slipper man döda sig på cardio passet! Och man ser resultat snabbt!

 

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


söndag

Idag körde jag ett tufft pass på gymmet, var så taggad att jag vaknade tidigt gjorde 3 ägg ( inga gulor) + lite keso med blåbär och vindruvor och mitt kaffe såklart!

 

Var på gymmet vid 12 och körde cardio… fyfan vad jag brände jävla kalorier idag sen efter det långa cardio passet så körde jag mitt tunga pass! baksida lår + vader och när det var klart så hoppade jag upp på crosstrainern och körde intervallsträning till jag skakade som fan! hehe

Nöjd som fan med passet måste jag säga! Kul också idag då jag träffade gym folket som jag inte sett på 6 veckor typ! Hehe

 

Nu när jag kom hem så käkade jag keso och en stor skål sallad som jag gjorde innan jag drog till gymmet, måste ligga lågt med kaloriintaget ska försöka trappa ner på det jag gick upp under semestern! Måste se bra ut till Spanien resan ju! Som är snart: /

 

Idag har jag inget planerat, kanske bränna mer kalorier senare… vem vet.

 

 

 

 

Passet

Baksida lår, Insida lår, vader

 

  1. Sittande lårcurls
  2. Liggande lårcurls
  3. Insida lår på maskin
  4. Sittande vadpress
  5. Stående vadpress

 

 

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Lördag

I fredags så drog jag till min kompis i högdalen, vi tänkte träna men tog det lugnt iallafall och så drog vi och grillade, det var ju så fint väder att vi var bara tvungna att passa på och njuta av den, kolla idag bara, jävla regnväder ute, hoppas bara det inte spöregnar! Tidigt idag drog jag från Högdalen och var på gymmet i Jakobsberg tidigt, där jag körde samtidigt som Biffen Johan! Fan va kul att se honom ….det var länge sen! Han har deffat ner sig totalt, STORT GRATTIS TILL HONOM! Ska fota nästa gång jag ser han så ni kan få se! Jag vet hur mycket han har kämpat och hur länge han har hållit på för att nå resultatet han har just NU!

Nu gäller det bara att han håller sig så och inte slarvar: )

Själv körde jag framsida lår idag, det känns så skönt att vara hemma igen och kunna träna som jag vill! Kan inte beskriva hur glad jag är: ) men har en del nu att ta igen! Måste också bli ner deffad! Vart så tjockis i Colombia! Men nu jävlar! Fan vart taggad när jag såg Johan idag! hehe

Så hade jag också blivit om jag inte hade rest bort och om de där borta i Colombia inte åt så dåligt. Gjort är gjort men nu jävlar!

Det första vi gjorde idag var cardio ( intervall träning) sen efter körde jag mitt pass och han sitt pass! och när vi var klara så körde vi Cardio igen och därefter bastu: )

Hehe

 

Är skit seg just nu! har ju inte bastat på länge.. inte ordentligt som idag i alla fall, och så fort jag kom hem så käkade jag kött + vindruvor och lite ost.

Ska få i mig rent protein vid 18:00 tiden…sen får vi se vad jag stoppar i mig senare!

 




Dagens pass:

 

Framsida lår( Quadriceps femoris)

 

  1. knäböjd med fötter tätt ihop
  2. Benspark

 

 

 

Imorgon måste jag i alla fall till gymmet och köra resten av bena + massa cardio träning… men vet inte vad jag ska köra senare idag, finns inget att göra är så trött.. men kanske drar jag ut och går en promenad på kvällen, bra kaloribränning : ) måste tänka positiv med all forms träning fast jag e helt slut just nu!

 

 

Lackar att datan inte läser av minnet till kameran! Vill lägga in bilder!!

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


torsdag

Kom nyss  hem från gymmet, vaknade runt 06:00 idag och gjorde frukost 5 st ägg ( bara ägg vita) och 2 fullkornsbröd med ost + min älskade kaffe: )

Sen så hoppade jag in u dushen för annars vaknar jag aldrig, fixade väskan och drog sen!

 

Gymmet var tomt när jag kom, så jävla skönt! ni anar inte hur glad jag är att komma tillbaka till mina rutiner, att kunna köra mina träningspass igen! Fan känner mig så bra! så nöjd!

Under min semester kunde jag inte träna som jag brukar eftersom gymmen inte var så bra! det fanns skit stora och bättre gym än dem som finns i Sverige men de var rätt dyra så jag orkade inte betala för ett sådant gym om jag bara var på semester!

 Idag körde jag ett bröst pass! det gick skit bra! skönt att kunna köra utan att behöva oroa sig att fler folk tar ens vikter: ) hehe

Efter passet så körde jag 30 minuter cardio på springbandet sen gick jag och basta!: )

 

 

 

 

Dagens pass!

Bröst- Pectoralis major

 

  1. Hantelpress på snedbänk
  2. Bänkpress med snedbänk
  3. Omvänd bänkpress
  4. Sittande bröstpress
  5. Kryssdrag

 

 

 

 

 

 

 

Lite senare ska jag träna med en kompis fast inte på SATS! Vet inte vad det blir då..hoppas det blir mycket cardio! Kommer nog köra triceps! Vi får se!

 

 

Juste på hemvägen stannade jag vid kallhälls ICA och hämtade ut mina proteiner från gymgrossisten! Köpte 8 kg men de kom i 1 kg påsar så jag fick 4 påsar av vanilj och 4 av jordgubbe smak, här om dagen när jag var där och skulle köpa en grej så gick jag ju in med min träningsväska och när jag kom till kassan så kommer en jävla ful tjockis ,gammal gubbe,skallig som jobbar där och säger, nää jag säljer inte till dig. Jag fattade inte varför så jag frågade. Och han säger att han säljer inte för jag hade gått in med min väska ,han ville jag skulle lämna den ute! Fan heller så att någon tar den! Och sen sa jag ….det står ingenstans att det är förbjudet att ta in väskor… han lekte dum, var så jävla arg! Tänkte ringa hans chef men fan var tvungen att ta bussen! Lackade på honom! Ville bara mosa hans tjocka face. Jag exploderade …sa en massa saker… tillslut orkade jag inte mer och drog! Och han sålde inte saken till mig! Vilken jävel! Och idag när jag hämtade ut proteinerna så var det samma jävla gubbe! Men den här gången sa han inget! Jävla gubbe! Och ändå gick jag in med väska och allt! Såna personer  vill man bara slå sönder! Vilken tur att han är gammal annars hade jag inte varit så snäll! Tyckte synd om han bara! Så jävla kass jävel! Han är ful också som fan!

Men vad ska man göra med idioter! Tyvärr finns det en hel del!

 

Fuck!

 

 

 

 

Aja ska käka något, magen kurrar , skulle kunna käka en stor häst!

 

Kram

//LatinoBiffen


ONSDAG

                                       


                                                             STOR SOM FAN!!!!







Idag var jag uppe tidigt, sov inte så bra under natten, fattar inte! Måste snart kunna sova !

Idag på morgonen var jag på komvux för att jag måste försöka komma in så jag kan komplettera och sedan kunna komma in på högskolan! Fan!

Om jag inte gör nått nu så kommer jag fan aldrig göra nått!! Hehe

Iallafall det gick inte så bra där borta för jag hade glömt ett papper så jag måste dit imorgon igen! Hehe

 

efter det så var jag och träna, men bara cardio , hade tänkt köra bröst men det vart bara cardio, imorgon ska jag träffa en vän och så drar vi och tränar, fast jag tänker dra till gymmet tidigt och köra mitt bröst pass! sen får jag se vad jag kör på nästa träningspass imorgon! Hehe

 

ska försöka sova fan! snart är död ! har inte vilat ut bra!  så det är fan dags att sova!

 

 

Puss

//LatinoBiffen


idag tisdag,.




Äntligen har jag börjat komma in i mina egna rutiner igen, det har varit jävla jobbigt att vänja sig … mest när det gäller tidsskillnaden som är 7 h. har inte kunnat sova en enda natt eftersom det är då jag har varit vaken i Colombia! Och så har jag blivit sömning vid 06:00 tiden +

Det är inget kul… men det tar väl någon vecka till tills man börjar komma in i den Svenska tiden!

Hittills har allt här gått bra, har tränat några gånger med en kompis och idag var jag på SATS och tinade upp mitt SATS kort som jag frusit fram till den 20 i denna månad! Skulle aldrig klara att vila ända fram till dess utan att träna och + att jag åker om 3 veckor till Spanien … då måste jag ha deffat ner mig det jag gick upp i Colombia! Vill se bra ut på stranden där: )

Ska vara borta 1 vecka typ.. med en super bra vän till mig! Ska bli kul som fan.

Barcelona ska jag vara: ) hehe

 

Idag som sagt vaknade vid 11:00 typ eftersom jag la mig runt 05:00 tiden, är fortfarande trött som fan. drog till gymmet och körde ett biceps pass! skönt att börja köra 1 muskelgrupp/dag, passet gick skit bra, träffade lite vänner där som jag inte träffat på 5 veckor minst, efter styrke passet så hoppade jag upp på spring bandet och gick raskt takt , inte så långt tid men ungefär en 40 minuter. Vill spara krafter till boxningen senare idag! ska för första gången på 3-4 månader ner till klubben och köra! Pinsamt eftersom jag bara drog därifrån!

Ska iallfall bli kul att komma tillbaka till min värld:) av dödens träning.

 

 

Dagens pass:

 

Biceps brachii

 

  1. Sittande hantelcurls
  2. Stående skivstångscurls
  3. Höga Bicepscurls på kabelmaskin

 

 

 

Min data har fått ett virus.. fattar inte hur, men mamma eller syrran måste ha tagit emot något skit! Lackar och nu läser inte datan av våra kameror/minnen till kameran mm…. Och jag får inte in bilder … .. fan! men så fort jag fixar datan ska jag lägga in bilder ..från resan och från nu…. hehe

 

Jävla väder det är ute:) vart e solen! Jag hoppas solen dyker fram…annars måste jag ju vänta tills jag reser!

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


RangerSwat

RangesSwat är Sydamerikas bästa skola för utbildning av främst livvakter men även till folk inom säkerhetsområden av olika slag såsom polis, militär mm.

Jag är som sagt utbildad livvakt där och gjorde en special kurs i Colombia för livvakter. Skolans kurser är så intensiv och med maximal garanti lärde man sig så himla mycket allt från explosiva områden till allt inom vapen området, skytte, desarmering av vapen, person skydd, självförsvar, fordons taktiker och mycket mer.

Jag kan garantera kurser från RangerSwat om man vill bli fullt utbildad, eftersom all träning där är baserat på verkligheten då landet/länderna i dem områden är drabbade av krig.

Finns internationella kurser som fungerar inom Europa, Spanien och många länder samarbetar med Colombia och det finns redan flera Swat skolor runt om i världen men Colombias är den bästa, då den är så komplett.

 

 

Vid intresse kan ni nå mig så kan jag hjälpa er med kurser och fixa inbjudningsbrevet från RangerSwat.

 





Namn: Cristian Camilo Quintero Rojas

Email: [email protected]

 

 





Eller så kontaktar ni er direkt med RangerSwat   Hemsida: http://www.rangerswat.com/

 

 

Calle 14 # 52 - 33 Puente Aranda

Bogotá

Colombia

 

 

4932513   TEL

 

4768319   FAX

 

3138879960 – 3006581365    MOB

 

 

Correo electronico para comunicacion inmediata ( Email för direkt kontakt)
[email protected]

 

 

bogota-swat


facatativa-swat


rangerswat5













  ALIANZAS CON OTRAS ACADEMIAS  ( Andra Academier innom samma områden)

Rangerswat Rangerswat Rangerswat Rangerswat Rangerswat Rangerswat Rangerswat Rangerswat Rangerswat Rangerswat Rangerswat Rangerswat Rangerswat Rangerswat


RSS 2.0