:)

Hejsan!
fan dem senaste dagarna har träningen gått jävligt bra....växer sakta men säkert och målet är att bli störst och bäst innom kroppsbyggning! och igår så hade jag möte på Gullmarsgym om jobb samt sällaffärer med He Fitness och därefter på eftermiddag åkte jag till butiken, sveavägen 107.
Igår vart det en bra dag! det såldes en hel del tillskott:) så det var roligt, när butiken stängdes så drog vi till Enebybergs gym och rehab , där jag ska jobba som Personligtränare.... vi satte upp profilerna så folk kan börja anmäla sig till PT hjälp, jag måste säga  att Enebybergsgymet är nog det finaste gymet jag vart på under alla dessa år och jag lovar att man blir chockad när man kommer dit första gången och ser ett sånt fräsht och modernt gym, Det är bra priser att gyma där och man har tillgång till gymet från öppning och fram till 24:00.
http://www.enebybergsgymrehab.se/
Fredrik och jag passade även på att köra ett tufft ryggpass, vi köttade tills vi inte kunde röra oss...vi vart så jävla sönderköttade hahah att jag somnade så fort jag kom hem.
men efter passet så blev jag bjuden på middag hemma hos Fredrik där Rofina, Fredriks tjej hade just haft ett danspass, vi alla njöt verkligen av den  goda middagen... riktigt trevligt.
Vi behövde fylla energin i kroppen :) , Tack för igår  Fredrik!



Rygg passet!
1. Chins
2. Latsdrag
3. Rodd smalt grepp
4. Hantelrodd














Kram
//LatinoBiffen

tja

HEJ!

Idag så blev jag åter igen bjuden att få träna med Fredrik och Charlan på He Fitness butiken, sveavägen 107, men Charlan körde lite annat så det var Fredrik och jag som köttade bena..... Fan dem gånger vi tränat ...så har det blivit jävligt bra pass! hahaha efter passet, fick jag dusha och sen så bjöd dem mig till Vapiano för att äta + visa runt lite om arbetssysslorna till morgondagen och lördag, då jag ska jobba en entrévärd på Vapiano, Gammla stan.
Det ska bli roligt ...verkligen, jag ser faktiskt fram emot jobbet! hehe
















dagens pass
Ben

1. Benpress
2. Knäböjd
3. Liggande lårcurls
4. Stående lårcurls
5. Knäböjd med vikt
6. vadpress på benpressen






kram
//LatinoBiffen




:)

Tja!

idag var det en lång dag men mycket att göra, dels komvux på morgonen, sen möte på Gullmars Gym....angående PT jobb som sökes...De är mycket trevliga och det är ett källargym, komplett med allt man behöver för kroppsbyggning, Gymmet säljer också en del tillskott till rätt okej priser och personalen verkar väldigt trevliga och målinriktade innom träning och hälsa, ska på möte med ägaren på måndag 11:30! kul.......

Efter det var det dags att rasta lilla Leko och sedan dra mot He Fitness butiken där min PT Profil skulle göras, ramas in och sedan hägas på ett annat gym ( Enebybergs gym & rehab) de är inriktade till allmänn gymträning men också en hel del rehabtjänst...mycket fint och bra gym! kan verkligen rekomendera gymmet!
Fredrik och jag passade på att köra ett bröst pass idag och jag hade fan träningsverk sen sist ...fast vi körde fan biceps sist...men passet var så jävla intensivt att brösten tog då med!




dagens pass:
bröst

1. Hantelpress
2. Hantelpress snedbänk
3. Bänkpress
4. Flyes snedbänk







Jävla fin butik kom gärna förbi..... He Fitness, Sveavägen 107
Tillskott till jävligt bra priser av högs kvalitet.... ett jävla fint tillskott är deras egna protein tillskott.... med vasselkoncentrat och soja isolat... kan rekomendera den,verkligen! använder det tillskottet och det har gett en jävligt bra resultat...då när jag deffar så ligger jag lågt med vissa värden och kost.....så jag märker direkt om det är bra tillskott jag använder.






Kram
//LatinoBiffen

hejsan

Tjooo!! idag så körde jag ett dubbelpass, första passet tränade jag på en Friskis & Svettis ( skrapan) körde bröst ihop med min vän Sebbe! passet rullade på jävligt bra måste jag säga fast det var så mycket folk där att man kunde knappt röra sig och det mesta var upptaget, som tur är folk så snälla och överlämnar redskap och maskin när man frågar hur många dem har kvar.
Friskis & Svettis där saknar bra ventilation! det är nog det som är mest tråkigaste  men men vad ska man göra!

Bröst

1. Hantelpress
2. Hantelpress snebänk
3. Flyes på maskin
4. Bröstpress (maskin)




                                             

Efter passet på Friskis så drog Sebbe och jag till Butiken, He Fitness, Sveavägen 107 eftersom jag blev bjuden ännu en gång att träna ihop med min vän Fredrik, butiksägaren.......vi körde armar,och jag lovar att vi körde jävla hårt och intensivt... vi körde med låga vikter men en jävla stor antal .....Fredriks sätt att träna:) höhöhö
Jag blev jävla pumpad av det här passet, och det tror jag alla vi vart.

Det var jävligt kul att träna hos He Fitness... det är en ära:)  gå gärna dit och titta....dem har Sveriges billigaste priser på tillskott... och av jävligt hög kvalitet:) hehe


Fan körde vi? hahah vi körde en del övningar... som Biceps curls...
hantelpress över huvudet( triceps), bicepscurls med stång och en massa pump + spräckta muskelfibrer :)

http://www.hefitness.se/  ( länk till He Fitness sida, en bättre hemsida kommer innom kort)







HAHAHAHAH jag:)





Fredrik, en av Butiksägarna-He Fitness, jävligt bra vän!










kram
//LatinoBiffen

tjena



Idag lördag har jag en del saker att göra, men har nyss tagit en shake av Whey + , från He Fitness. samt 3 bananer, ska träna om någon timma och då lär jag köra ett bröst pass och kanske lägger in biceps eller triceps ....vet inte än!

igår var jag på SATS , Järfälla och körde ett jävla tungt benpass! det var 2 veckor sen jag inte kör ben... och nu klänns dem som om det är inreblödningar:)  i bena , tränade ihop med en vän och så var det ju väldigt trevligt att köra där eftersom det är så många man känner....så det blev en del prat också!





gårdagens benpass:

1. Benpress
2. Liggande lårcurls
3. Benspark
4. Sittande vadpress
5. Vadpress på benpressen




senare idag ska jag till JÄRFÄLLA och hälsa på familjen.... måste också ta ut en väns schäfer....så jag är rätt upptagen idag!


kram
//LatinoBiffen

hejsan:)

Tja!

Ni får ursäkta mig att jag under dem senaste månaderna varit så dålig på att uppdatera bloggen men saken är att jag har haft mycket att göra och så har jag fortfarande inte lyckats köpa en kamera att ta bilder men det ska snart fixas och bloggen ska födas på nytt................

Jag mår bra , har tränat hela tiden med samma målinriktining som tidigare, att bli störst ,bäst och vackrast! :) hehe träningen har jag kört som fan, varje dag, har vuxit en del och deffinerat mig men det kan bara bli bättre.
Kosten är ganska så strikt fast jag ändå slarvat lite när det var som varmast, köpte 1 kg glasslåda varje dag som jag käkade på 20 minuter....fan va gott...sånt behöver man ibland men nu får jag ligga lågt ett tag med godsaker annars börjar jag med vätskebildningen och det vill jag inte, iallafall inte än...

Har även bytt mitt protein tillskott till ett jävligt bra protein som heter Whey + och som säljs hos ( He Fitness) på Sveavägen 107, Jävligt bra butik med det mesta innom träning samt en del jävligt bra kosttillskott med Sveriges lägsta priser, kan verkligen rekomendera er att handla där...butiken är rätt så ny öppnad men snart lär den bli jävligt grym!
hör av er här om ni har några frågor om tillskott mm....

var och tränade i början av veckan med ägarna på Butiken He Fitness( Sveavägen 107 ) jätte trevliga personer... jävligt fina vänner! Efter passet i butiken: ) så bjöd de mig på Middag hemma hos dem! Det var jätte trevlig och en mycket god middag som jag fick ta del av, Jag tackar verkligen för den dagen Fredrik och Charlan!




Fredrik som pumpar för livet här!, en av butiksägarna!




Charlan, biffen!: ) hehe och jag efter axelpasset!










hahah rolig bild!!!!





Efter passet var det snällt av biffarna att bjuda mig på en shake:) höhöhööh






gå gärna förbi butiken :) hälsa från mig;) hehehe lol...........




ha det så bra :)
kram
//LatinoBiffen

RSS 2.0