Måndag

Idag var jag ledig, hela veckan är jag ledig från jobbet eftersom det är nu sista veckan då allt i plugget ska vara klart! Fredag sista dagen plugg!!! Yes!

Hehe

Vid 15:00 var jag på gymmet och körde ett Biceps pass! körde samtidigt som Martin! Fast han körde rygg pass! han kör mitt pass fast han ligger en dag bakom mig! Hehe

När vi var klara idag så gick vi och hämtade ut hans tillskott som kom, ett skit bra tillskott! Hehe av märket Muscletech, deras produkter är så jävla bra! Nästan alla saker de säljer fungerar 100%, rekommenderar verkligen det märket om man vill konsumera ett bra märke.

Annars idag har jag fan inte gjort något, mamma o pappa håller på fixa presenter till dem i Colombia! Vi kan ju inte komma tomhänta hehe! Typ 100 presenter hehe

Det är så mycket folk där som väntar på oss, dagarna går också snabbt som fan och snart är det den 22 juni! Hehe

Kommer verkligen bli skit kul att komma till hemlandet och umgås tillsammans med alla nära och kära, har förlorat så mycket tid här i Sverige utan att träffa dem! Så det kommer vara jobbigt att hålla tårarna på plats när vi kommer och när vi åker hem igen! Det är jävligt jobbigt! Det är det jobbigaste av allt!

För sen vet man inte när man ses igen, kanske aldrig… vem vet!

Men därför ska man njuta så mycket man kan med familjen där! hehe men min träning stoppar ingen: ) hehe men ska ju vila där 1 vecka typ :)

 

Dagens pass

 

Biceps brachii

 

  1. Hantelcurls
  2. Stående skivstångscurls
  3. Höga bicepscurls på kabelmaskin

 

 

 

Lite bilder hehe länge sen jag inte lägger upp någon bild på mig bara:)


Är fortfarande liten men till nästa år är jag dubbel så stor:) hehe 

 


 





Kram

//LatinoBiffen


;) Fre, Lör, Sönd!!!

I fredags då tränade jag ett axelpass! Minns inte vad jag gjorde under dagen men tror jag var på plugget då och sen till gymmet! Vet att alla passen hittills har går super! Och jag är så taggad på att köra varje dag ända fram till den 21 juni då jag reser 22 juni! Då ska jag vila 1½ vecka typ och njuta och växa: ) hehe

 

Fredag

 

Axlar

 

  1. Axelpress
  2. hantellyft åt sidan
  3. Drag upp till hakan på kabelmaskin
  4. kabellyft framåt

 

 

I lördags så var jag iallafall på gymmet vid 12 och redo som fan för ett triceps pass! som gick super, körde tillsammans med Nassos , en vän! han kämpar alltid som fan när vi tränar ihop så det är kul!

Passet gick på 1 timma! Sen efter så hämtade pappa upp mig i jakobsbergstation och vi åkte hela familjen till Tyresö där vi skulle fira min kusin Cristian David, det var jävligt trevligt att vara där , de är alltid så snälla och man känner sig så välkommen när man är hos dem!

Under dagen grillades det massa kött och vi hade kul tillsammans! Sen på Kvällen så hade Cristian David fest hehe jävligt nice men jävligt jobbigt tyckte jag då festen höll på från 21:00 till 05:00! Med dunkande musik mm! Jag var helt död och gick o la mig runt 04:00 sen vaknade jag runt 05:00 och duschade , var så jävla svettig som fan! med ett ganska så högt blodtryck så det var lite jobbigt! Men den iskalla duschen hjälpte till!

Sen idag söndag kom pappa och hämtade mig runt 11:00 så drog vi hem! Och sen var det bara att fixa träningsväskan och dra träna! hade lovat Martin att träna samtidigt: ) han ska ju bli biffen nu! hehe

Nä men jag var skit seg idag med det gick väl bra! Körde rygg! Så efter passet vart jag helt slut! Då gick jag till coop efter, köpte mat mm, blommor till mamma som hon fick nu på kvällen, men Mile , en vän hämtade upp mig där och så drog vi till honom och grillade mm! Camilo kom också! Så det var jävligt kul! Vi käkade kanske 3-4 kg kött!

Det var över! Fast vi käkade som svin! Hehe

 

Lördag

 

Triceps

 

  1. Pushdowns med rep
  2. Pushdowns med enarms…
  3. Omvänd pushdowns
  4. Sittande triceps press bakom huvud

 

 

Söndag

 

Rygg

 

  1. Rodd på kabelmaskin
  2. Enhandsrodd på kabelmaskin
  3. Latsdrag bakom huvud
  4. Latsdrag mot bröst
  5. Pulldowns

 

 

 

 



 


 






Min kusse som fyllde år!! grattis!!












Cristian David och sin mor!


Kram

//LatinoBiffen

 


tja

sam om hej:

Kan man inte köra Whey-80 både före och efter?

 

 

Hej!

 

Du kan köra tillskottet hur du vill egentligen! Jag skulle föredra att köra efter!


tja

Anonym om tja:

okej tack för hjälpen:D jag har en till fråga. jag har tittat lite på olika gym och det verkar vara typ 15 årsgräns att börja, är det 15 årsgräns där du tränar? :)

 

 

Tja!! Jag vet att vissa gym har trista åldergränser men SATS kan man börja redan från 11 år att träna! men du borde kunna få köpa kort där om din mamma/pappa köper det!

Prova!

;)

 

kram

//LatinoBiffen


från lördags


Pepita fyllde 7 år i lördags! Söt hon var! lite bilder från den dagen! hehe jag kom visst inte med en enda bild som togs med vår kamera men vet att pepitas pappa tog bilder på mig hehe! får be kanske att han skickar över dem!



























Kram

//LatinoBiffen

 

 


Tis, ons, tors

I tisdags så körde jag ett pass på gymmet, som var jävligt hårt, nämligen rygg! Fick en sån jävla verk dagen efter att man kände sig förlamad:) hehe fan får träningsverk efter varje pass typ! Så ska det vara fast det är lite jobbigt att det ska göra ont hela tiden i kroppen.

Efter passet gjorde jag inte mycket än att bra komma hem och käka typ!

I onsdags spelade vi fotboll efter jobbet då hade mina ben blivit fyllda med så mycket blod att när jag började passet på gymmet så vart jag så jävla pumpad att jag fick ta hissen ner till omklädningsrummen: ) hehe cooolt!

Körde verkligen slut på mig:)

Men idag var jag ganska så stel i bena! Men kunde gå iallafall, passet gick bra! Var ledig idag men jag körde vid 16:00 tiden med Martin, en vän!

Fast var och en kör olika träningsupplägg! Hehe fast man kan ju ha roligt i alla fall även fast jag inte pratar med någon innan jag kört slut mitt pass! sen kan det babblas i timmar: )

Det bästa var efter gymmet, då drog vi och köpte 3 kg kött som vi gjorde i ugnen och käkade med lax! Så jävla gott! Är fortfarande mätt! Hehe

Sitter här hemma just nu! och tänker på att jag åker till Colombia om 3 veckor typ! Den 22 juni reser jag! Ska bli skönt! men även kul att träffa släkt mm där ! saknar de verkligen , många år sen vi inte var där typ 8 år sen! Så det är dags nu!

Jag kommer vila från träning i 1½ vecka där och käka bra och njuta! Sen måste jag börja träna annars tappar jag! Men det ska bli nice! Hehe

Så nu ska jag köra ut utan en enda vilodag! Tills 21 juni! Eftersom 22 hinner jag fan inte träna!!! annars hade jag tränat tidigt den dagen: )

 

 

 

 

Tisdag:

 

Bröst

 

  1. Hantelpress på snedbänk
  2. Bänkpress på snedbänk
  3. Flyes på maskin
  4. Sittande bröstpress

 

 

 

 

Onsdag

 

Främre lår – Quadriceps femoris

 

  1. Knäböjd
  2. Benspark

 

 

 

Torsdag

 

Baksida lår + vader

 

  1. Benpress med fötter högt upp på fotplatta
  2. Sittande lårcurls
  3. Liggande lårcurls
  4. Insida lår på maskin
  5. Vadpress på benpressmaskin
  6. Sittande vadpress

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


hej

Sam om HEJ:

nej jag dricker inte alkohol och röker inte heller.

äter normalt men inte kebab/pizza

sover ligger på 50/50

men ja vill bli bredare än vad ja är just nu så därför tänkte ja ta whey-80 för de innehåller kolhydrater o så, korrekt?

 

 

 

JAG-  tja

 

A det är ju super att du lever ett sunt liv:) hehe det underlättar dig jävligt mycket om du nu vill bygga muskler.

Kör intensivt och variera mellan tungt och lite lättare, ibland mindre/fler reps mm! För att alltid chocka kroppen så kommer du få super bra resultat!

Man måste ha tålamod också, det kan ta jävligt långt tid att bygga för vissa! ( från person till person) men tappa aldrig tålamodet och sätt upp ditt mål!

Kör på det tillskottet om du vill … ja 80 har en viss mängd kolhydrater men det är bra ibland typ om du kör efter träningen:)

Så minskar du risk för nedbrytningen.

 

Men ha tålamod! Allt går bara man vill!

( Egen vilja) kom ihåg det!!!!!!!

 

Kör hårt!!

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


tja

Anonym om HEJ:

tja! Jag har en fråga om träning. är det för tidigt att börja träna på gym om man är fjorton år?

 

 

tja !! om det är för tidigt att börja gym när man är 14 år? Nej jag anser att det är bra ålder, men kör inte så jävla tungt! Eftersom du växer, jag började vid 11 år och började tidigt att köra tungt som fan! därför har jag kunnat bygga så ung men har krympt 5 cm, då ryggkotorna dragits ihop!

Men det skadar inte att träna: ) tvärtom du bildar en snygg grund i träningen: ) och sen när du är lite äldre så kommer du har jävligt lätt att bygga, saken är att när man är så ung så producerar kroppen så jävla mycket testosteron och tränar du så kan du bygga muskler lätt!

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Lördag--> Söndag--->måndag

Tja! Det har varit så mycket sen i lördags, att jag inte haft en enda minut att sitta vid datan men i lördags tog jag vilo dag eftersom vi skulle på 7 års födelsedag, inte 8 års som jag skrev i tidigare inlägg, det var väldigt trevligt på födelsedagen, lilla Pepita fyllde år och hon var så söt den dagen hehe har inte sett henne så himla glad som hon vart med alla presenter hon fick!

Vi hade väldigt trevligt, massa god mat : ) hehe och jag syndade lite fan! käkade lite godis fan! borde inte gjort det eftersom jag fick jävla ångest! Men det fixade jag på söndagen: ) hehe massa förbränningspiller och så drog jag till gymmet i söndags och körde mitt pass! svettades som fan! och muskelgruppen vart död!

 

Söndagspasset

Biceps Brachii

 

  1. Hantelcurls ( stående) + ( Sittandes)
  2. Skivstångscurls
  3. Bicepscurls på kabelmaskinen

 

Efter passet i söndags så träffade jag Martin på gymmet och så gick vi till coop och köpte massa kött som vi sen drog hem till honom och lagade i ugnen med en riktigt stark chili sallad som brände sönder mina läppar!

Vi vart så jävla mätta! Hehe efter det drog vi till donken eftersom en vän ville käka där! och sen drog jag hem fan! hehe

Fick lägga mig tidigt fan , var så död efter all träning och efter allt vi käkade! Hehe  sov som en jätte bäbis fan!

Idag måndag! Vaknade jag fett tidigt , upp och laga frukost fan! sen dra till Odenplan där jag hade tid på läkarhuset! Sen efter till jobbet! Och slita för pengar: ) hehe

Kul dag iallafall! Efter jobbet drog vi med jobbet och körde korpmatch ( vi förlorade igen) hehe fast med 4-0 och inte som sist hehe 16- 0 hehe inga av oss har spelat fotboll tidigare , bara Robert ! hehe jag tacklar bara ner folk och sparkar sönder smalbena! Så att de ramlar:) hehe

Det är kul!

Direkt efter matchen drog jag till SATS och körde ett rygg pass! det var lite mycket folk idag och alla ville tydligen köra rygg men jag kör själv! Gillar inte att vänta medans jag kör mina pass! men jag kör ju  rätt snabba pass , allt gick kanske på en 40 minuter, intensivt utan vila typ! Vart jävla pumpad i ryggen så det var nice!

 

Dagen pass:

Rygg

 

  1. Latsdrag bakom huvud
  2. Latsdrag mot bröst
  3. Rodd i kabelmaskin
  4. Rodd i kabelmaskin med bredare grepp
  5. enhandsrodd på maskin

 

 

ska sova om en stund! Men väntar på pappa för jag vill lägga in lite bilder från i lördags!!! Han har som vanligt kortläsaren.

 

 

Kram

//LatinoBiffen


HEJ

Sam om tjoo!:
skall ja köra whey-80 för att bli lite större?



JAG-

En sak måste du ha klart för dig och det är att bara för att du kör tillskott så betyder det inte att du kommer att bli stor ( muskulös) det är så mycket mer man måste göra för att få en bra resultat och börja bygga!

Dricker du sprit/alkohol så är det dags att sluta.

Röker du …. Så är det bara sluta

Äter du dåligt så är det dags att påbörja en ny liv stil med bra kostupplägg och en bra träningsupplägg.

Sover du  oregelbundet så är det dags att ta itu med det! Jävligt viktigt med vila.

Drick mycket vatten- gärna flera liter om dagen …. Vatten är anabolt för muskeltillväxten och förhindrar att katabol effekten  bryter ner musklerna.

 

Men om jag nu skulle välja mellan de två tillskotten så kör jag hellre W-100 då det är rent protein.

 

Kram

//LatinoBiffen


tjoo!

Sam om tjoo:

okej men har två dum fråga,
1.vad är skillnaden mellan Whey 80 och Whey 100?

2.varför sägs Whey 100 vara bättre än 80?

Tack, MVH SAM

 

JAG-  Skillnaden är enkel att ta reda själv , man kan läsa vad de innerhåller men Whey 100 är ren protein och Whey 80 har en del kolhydrater, jag kör fortfarande på 100, innan mina pass och efter passen kör jag något med lite kolhydrater , gärna snabba kolhydrater.

Men båda tillskotten fungerar bra!

http://www.svensktkosttillskott.se/  på hemsidan här finns också stora mängder olika super bra tillskott mm att välja mellan!

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen

 


Fredag

                               


TJA!!

 

Hehe jobbade idag då jag inte hade lektioner och behöver ju tjäna pengar:) hehe men dagen gick jävligt långsamt! Fattar inte att det kunde gå så sakta, kollade på klockan hela tiden idag, fick ju en så dålig start idag från morgonen, vaknade helt seg: )

Iallafall efter jobbet så drog jag snabbt till gymmet för att köra mitt pass, fick göra en liten ändrig idag i mitt träningsschema och det blev att jag körde både bröst och axlar, brukar ju annars köra en muskelgrupp/ dag men eftersom jag inte hinner träna imorgon lördag så vart jag tvungen att köra såhär idag!

Det gick skit bra, blev så jävla pumpad, fast jag var så jävla död så hade jag en massa kraft så jag är jävligt nöjd!!

Det vart dock ett långt pass då båda muskelpartierna skulle tränas hårt!

En 2 timmar på gymmet med tufft träning vart det! Jobbigt på slutet för då var man ju utan energi! + så bastade jag: )

En kul sak 4 personer idag på gymmet sa till mig att de var chockade över muskelökningen jag gjort på så kort tid:) känns kul att det blir resultat:) hehe jag märker ju inget fan! hehe

Men tydligen gör andra det!

 

Imorgon ska jag på 8 års kalas: ) ska bli kul! Hehe äta god mat: ) men inga godsaker… tyvärr!

Sen på söndag ska jag träna och efter träningen blir det grillning med kompisarna.

 

Dagens pass

 Bröst ( Pectoralis major)

 

  1. Hantelpress
  2. Pullovers med hantel
  3. Flyes på snedbänk
  4. Bröstpress framåt

 

Axlar

 

  1. Sittande Hantelpress
  2. Hantellyft åt sidan på snedbänk
  3. Framåtböjd hantellyft åt sidan + framåt
  4. Skivstångspress bakom huvud

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


tjoo

sam om onsdag:

är de bättre att träna naturligt än att dricka protein ?? vilket är bäst då?

och vilket protein skulle du rekommendera?

tack

 

 

 

JAG-  jag anser att tillskott är viktigt för mig, då jag måste få i mig en viss mängd kalorier mm/dag och jag hinner ibland inte laga käk då jag äter 10 måltider/dag då har jag tillskott som ersätter vissa av måltiderna! Man ska inte ersätta alla måltider med tillskott då kroppen har funktionen att bearbeta fast föda!

Men jo tillskott är super!!!

 

Sen finns det ju en hel del tillskott att välja emellan! Jag har ju testat många olika tillskott och jag kör mest rent protein.. ibland har jag snabba kolhydrater  i pulverform som jag kör efter vissa tuffa pass!

Det bästa är att prova sig fram!  Eftersom det finns vissa tillskott som magen inte pallar av!

Men leta efter rent protein. Såsom ägg protein , soya….

Sen om du vill öka i massa mm! Då får du leta efter någon gainer.. eller något med hög kalori halt! Jag kör ju för det mesta rent protein!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Torsdag

Kom hem idag runt 20:00 och då , det första jag gjorde var att gå raka vägen in i köket, och lägga in maten i mikron och börja käka, var så hungrig fan!!!!

Körde idag ett jävligt tufft pass! men det var så jävla skönt! trodde att jag skulle få träningsverk sen igår då jag körde så jävla tungt på bensparken men nej! :) eller det känns  ju att man kört tungt men jag trodde jag skulle få en jävla verk då jag hade svårt att gå igår efter passet: )

Iallfall är rätt nöjd med dagen! Imorgon ska jag träna… antingen bröst eller axlar.. måste kolla schemat vad som står på tur! Men nått av det är det : ) är 100 på det!

Kommer köra rätt sent imorgon också då jag ska jobba efter plugget! Måste ju tjäna pengar: ) hehe

Ska sova snart runt 22:00 är rätt död och jag måste få vila! Åt nyss också igen:) 6 ägg ( omelett:) med smör på: ) gott med fett…

 

Dagens pass:

 

Baksida + Insida lår och vader

 

  1. Knäböjd
  2. Sittande lårcurls
  3. Liggande lårcurls
  4. Insida lår på maskin
  5. Stående lårcurls

 

 

Snart är det helg igen:) jävligt skönt , hoppas bara dagarna fortsätter såhär fint som det har gjort! Blir glad när det är sol och värme…. Förbränner hela tiden och det är perfekt för min deff: )

 

 

Kram

//LatinoBiffen


onsdag



              



                              haha ska bli större än honom!!!! 



Idag hade vi vår första korpfotbolls match som gick åt helvete:) men det var ju kul! Fan man kan ju inte springa längre typ! Men sparkade sönder många smalben! Motståndarlaget var jävligt duktiga! De har vunnit flera korp säsonger!

I vårt lag är det bara lagkaptenen som spelat fotboll i över 10 år! Vi andra har ju bara kört andra sporter! O jag har ju aldrig kört fotboll utan bara kampsorter mm! Hehe

Men kul vart det!

Tyvärr förlorade vi med typ 16 mål! Hahah

Vi vinner nog nästa kanske! Då blir det jämnare!

 

Efter matchen körde Robert mig till SATS där jag gick in med pumpade ben och satte mig på benspark maskinen och pumpade sönder framsida lår!

Tills jag inte kunde gå! Hehe jävligt jobbigt! Men jävligt nice! Sen efter passet så kom pappa och körde mig hem! Kunde inte ens gå själv! Ska snart lägga mig och vila musklerna för imorgon ska jag upp tidigt och dra o plugga! Sen ska jag till gymmet och pumpa sönder resten av bena! Ska spräcka fucking bena! Måste växa! Blod ska flöda i muskeln ! så det åker ur porerna! Hehe

Måste växa sönder mig!!!!!!

 

Det är jävligt mycket folk också just nu som tränar inför sommaren , asså alla typ latar sig på vintern och nu under denna tid är gymmen fulla som fan med folk som kör hårt! Kul att se men jävligt jobbigt när allt är upptaget , var idag på gymmet vid halv 9 nu på kvällen och då var det fortfarande fullt men inte så fullt som några timmar innan, de som jobbar där berättade att det var så fullt att luften vart jävligt dåligt !!!

 

 

Dagens pass:

Quadriceps femoris

 

  1. Benspark

 

 

 

Haha 1 övning idag men hade ju så mycket blod i bena efter fotbollen att jag sket i de andra övningarna! Just nu är jag dunder död så ska sova nu typ

 

Ciao

 

Kram

//LatinoBiffen


tja

Sam om tja!!:

ja hade typ såhär

Måndag: Bröst, rygg, biceps o triceps

Tisdag: Ben och mage

Onsdag: kondition

Torsdag: Bröst, axlar, biceps o triceps

Fredag: ben o mage

Lördag: Axlar o rygg

Söndag: kondition

är de bra eller?

 

 

 

 

 

 

JAG- joo asså du kan köra sådär om du vill , menar inte att schemat jag la upp ska fungera bättre men jag skulle inte köra så många muskelgrupper samtidigt, däremot tycker jag det funkar bra att köra armar ( biceps/triceps) samtidigt under ett pass!

Men det jag tycker är bäst är att köra 1 muskelgrupp om dagen! Jag kör så och det bli bäst resultat ( PÅ MIG) kan inte säga att det kommer fungera på dig! Det kan ingen säga men man kan prova sig fram! Förr körde jag helkropp varje pass! jag växte men inte som jag gör just nu!

Men man får alldriig glömma att kosten är viktigast!

 

Prova dig fram!!!  Ditt schema funkar men prova variera lite varje vecka med nya övningar mm! För att chocka kroppen varje pass! bäst resultat så! Vår kropp är så perfekt! Det är som en maskin! Man får inte vänja kroppen! Utan varje pass ska det göra ont! Spräck muskelvävnaden! För maximal resultar! Ibland kan du köra tungt, nån annan gång lite lättare, kanske fler reps… ibland mindre reps! Mm

 

Kram

//LatinoBiffen


tja!!

Sam om Måndag--> Tisdag:

tja igen angående om "bröst, rygg, biceps o triceps" frågade en snubbe i gymmet samma sak ja frågar dej. Han bara aa de går bara man vilar upp till 3-4dagar. är det sant?

men vad händer om man kör bröst, rygg, biceps och triceps på en måndag. Och sen på torsdag så kör man bröst,axlar, biceps o triceps

och på lördag axlar o rygg.?

tack, mvh.sam

 

 

 

 

 

JAG-  tja var och en kör som man själv vill, men jag tycket det är för många muskelgrupper att köra, passen blir väldigt långa + att efter att man gjort av med all kraft och dödat musklerna och fortsätter träna så gör man inget , det bli en katabolskt effekt ( nedbrytningseffekt) istället för att få en anabolt effekt! Beror på vad du vill uppnå med träningen?

 

När kör du ben?

 

Kör du endast 3 gånger i veckan? Lägger upp ett schema på 4 dagar! Om du vill kan du följa den! Så tränar du hela kroppen ut ordentligt på 4 dagar!

 

Du måste äta bra också!!! Och drick mycket vatten!  Vatten är anabolt för muskeltillväxten, då  muskler består mest av vatten!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tränings schema

 

 

Dag 1.

 

Bröst ( Pectoralis Major – övre, mellersta, nedre delen)

 

Biceps Brachii

 

 

 

 

 

 

Dag 2.

 

Rygg

 

 

 

 

 

 

Dag 3.

 

Ben ( Främre lår, Bakre lår, Insida lår, Vader)

 

Mage

 

 

 

 

 

 

Dag 4.

 

Axlar

 

Triceps Brachii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kör hårt!!

 

 

Kram

//LatinoBiffen


hehe

Hehe kul att få såna hära kommentarer!!

 

boxar andreas om nyhetsbrev!!!:

 

Hahaha fan vad kul christian att du är med på reklamen! Jävligt roligt att se att det går bra för dig, all lycka framöver och hoppas att du blir våran svenska proffsmästare i bodybuilding! Keep it going man!

 

 

Hehe alltid roligt! Länge sen fan mannen tack för dina fina ord_:) vem vet , kanske blir den största , snyggaste, sexigaste proffs bodybuildern här i Sverige , man vet aldrig.

Vad som helst kan hända!!!!!

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen

 


Måndag--> Tisdag

                                      

Igår måndag körde jag endast bålträning, situps med vikt + crunches med rep!

Jävla bra träningspass då jag fick en massa träningsverk! Var dock stressad som fan då jag körde fotbollsträning med efter jobbet med arbetarkompisarna.

 

Idag tisdag då körde jag lite axel/ trapezius pass! ville ta in ett lite lättare pass! fast det vart ju inte så lätt precis då jag dödar mig själv!

Hehe

Det var jävligt mycket folk idag! + att jag fick köra passet själv! Det är rätt skönt!

En kul sak! Eftersom det är så varmt ute så har min fettförbränning ökat som fan! svettas hela jävla tiden! Vad jag än gör! Hehe lite jobbigt men ändå skönt! det är bra för min deff hehe

 

Ska lägga mig tidigt , då jag måste upp tidigt och dra till jobbet! Ska jobba till 12:00 sen måste jag till plugget fan!

Och efter det ska jag tillbaka till jobbet för senare på dagen ska vi ha våran första korpfotboll match mot finanskris! Tydligen! Hoppas vi vinner! Vi ska kötta sönder dem!

Hehe

Jag ska sikta mot smalbena! Och sparka av allas ben! Hehe

 

 

 

Dagens pass:

  1. Sittande axelrullningar med hantel
  2. Kappdrag på kabelmaskin
  3. Lyft framåt med vikt

 

 

 

Vart så jävla pumpad , tänkte ta en bild men batterierna var slut….. fan! har inte kunnat ta bilder från gymmet fan! …. Jobbigt men man får inte ta på SATS lokaler! Man behöver ett jävla tillstånd! Jobbigt!!

 

Jag ansökte men fick inte den! Så jävla fucking ruttet men men! Jag tar bilder i smyg hihihi!!

 

Imorgon efter fotbollen måste jag snabbt till gymmet ska pumpa sönder framsida lår! Kommer garanterad inte kunna gå efter all träning: )

 

 

 

 

Fick en fråga

: Tja jag har en liten fråga
om man tränar bröst, rygg, biceps o triceps är det dåligt?

 

 

 

JAG-  jag anser att du för många muskelgrupper! Själv skulle jag inte köra sådär! Eftersom jag vill bygga och bli Bodybuilder! Du skulle kunna köra bröst och armar  men då rygg är så många muskler och en stor del av kroppen så tycker jag du borde lägga ryggen ensamt på schemat!

Då kan du också prestera och koncentrera dig 100% på  den delen av kroppen du ska pumpa!!!

 

Kör hårt

 









Kram

//LatinoBiffen


Lördag---> Söndag!

Har inte hunnit skriva ett skit fan! har gjort så mycket hit och dit! Men lite kort iallfall, igår lördag så träffades vi med Gila, Vicente och pepa! ( goda vänner till oss) vi grillade! Det var så fint väder ute så  man var ju bara tvungen att passa på dagen!

Det är inte alltid det blir sådana dagar! Själv tog jag även en vilodag från träningen! Vädret var så fint! Hehe och det var ett tag sen jag tog vilodag! Så det passade perfekt!

 

Idag söndag så var jag på gymmet vid 12:00 och körde ett tufft ryggpass! Hehe det var kul! Det fanns en mamma med 2 barn på kanske 11 år! Barna kollade konstigt på mig när jag körde tunga vikter! Hehe kul!

Sen så efter kom Martin, en vän! han körde också rygg , sedan körde vi lite carido och sen basta , därefter drog vi hem till honom och gjorde käk!

Det var typ dagen idag hehe

 

Imorgon ska jag jobba heldag! Måste få in pengar sen efter tror jag att det blir träning med jobbet ( fotboll ) och därefter måste jag snabbt till SATS och köra ett pass!

 

Dagens pass:

Rygg

 

  1. Rodd på kabelmaskin
  2. Rodd på kabelmaskin med brettgrepp
  3. Latsdrag mot bröst
  4. Latsdrag bakom huvud
  5. Latsdrag med smalt grepp
  6. Enarmshantelrodd






Lite bilder från igår!! lördag




 

pappa + Vicente grillar!!!



 

alla:) hehe 


 




:)
syrran gillar o kramas











Kram

//LatinoBiffen


Fredag

Igår gjorde jag  inte mycket eftersom gymmet var stängt! Det var väldigt jobbigt för mig psykiskt! Eftersom jag är så insatt i min träning! Men men vad ska man göra! Det är bara att ta det som det är! Och det vart då vilodag imorgon!

Men idag jobbade jag heldag! Rätt jobbig dag men den gick ganska så snabbt! Och så fort jag slutade så stressade jag till gymmet för att hinna köra mitt pass!

Gymmet stängde idag 18:00 och jag slutade 16:45 så det var jobbigt! När jag kom till gymmet så körde jag ut passet på 35-40 minuter! Men bena vart helt förstörda eftersom jag körde utan vilopauser !

Körde ju framsida lår förr igår och eftersom det var stängt igår så vart det jävla katastrof eftersom musklerna vart helt ojämna därför var det så viktigt för mig att hinna köra mitt pass idag!

 

Dagens pass

 

Baksida lår, vader

 

  1. Liggande lårcurls
  2. Sittande lårcurls
  3. Insida lår på maskin
  4. Benpress
  5. Vadpress på benpress
  6. Sittande vadpress

 

 

Jag svettades som fan! och var så jävla peppad idag! så mycket styrka! Men det var bara för att jag var så stressad över att hinna med mitt pass! jag stänger av mig då från omgivningen och är endast koncentrerad på mig och mitt pass! ser inte ens vänner mm!

Och så ska det alltid vara fan! sen efter man kört klart hela passet då kan man chilla och prata skit med kompisarna!

Fick handla lite käk sen innan en vän körde hem mig! Hehe

 

Kram

//LatinoBiffen


Tisdag----> Onsdag

                     


Fan kunde inte uppdatera något igår eftersom båda datorerna hemma var upptagna, men jag pluggade igår hela jävla dagen! Jobbigt som fan! men vad ska man göra! Efter plugget drog jag till gymmet för att köra mitt pass! tränade tillsammans med biffen Johan! Finns bilder på honom i tidigare inlägg! Vi pumpade sönder axlar!

Ett riktigt jävla intensivt pass måste jag säga , det var så hårt att vi fick båda så jävla mycket träningsverk :) idag ! och på natten var det jobbigt! Man var så pumpad!

 

Tisdags passet:

 

Axlar

 

  1. Sittande axelpress
  2. Hantellyft åt sidan på snedbänk
  3. Framåtböjda hantellyft åt sidan
  4. Hantellyft framåt
  5. Drag till hakan på kabelmaskin
  6. Kabellyft framåt

 

                        

 

En sak fattar jag inte! Och det är hur fan är det möjligt att jag har träningsverk i hela kroppen, okej axlarna mm men jävla verken sitter i bena också, sshhhhiiiit det gör så ont!

Jobbade idag på morgonen, sen drog jag till plugget och efter till gymmet för att köra framsida lår! Fast jag hade jävla träningsverk i låren så körde jag en jävla tungt pass!

Man måste ju döda sig! Sen bastade jag och Martin, en vän!!

I kanske en 40 minuter för att dra bort så mycket vätska ur kroppen! Nice!

Men i alla fall brukar bli så stel efter varje ben pass jag gör! Och imorgon är gymmet stängt fan! så jag kommer få köra på fredag om jag nu hinner! Ska jobba heldag då och SATS kommer ha öppet från 10:00 – 18:00 på fredag så jag hoppas jag hinner träna!

Får köra ett intensivt pass på en 40 minuter! Köra utan vila! Hehe

Man blir så jävla pumpad då!

Men jag blir lite arg, för att själv tycker jag att SATS borde ha öppet imorgon och ha öppet som vanligt på fredag , blir galen när mina tränings schema  blir ändrade på det sättet!

Men vad ska man göra!

 


Dagens pass!

Främre lår- Quadriceps femoris

 

  1. Knäböjd
  2. Benpress med fötterna långt ner på fotplatta
  3. Benspark

 

 

 

 

Sen måste jag gratta en vän! ( IVAR) som tog körkortet för ett tag sen men jag visste inte! Fan ! fick reda på idag att han hade bytt nr! så darför gick det inte att nå honom via mobben!

Han fyller också år imorgon så ett STORT GRATTIS  FÖR DIG KOMPIS! i förskott!

Hehe

Så länge sen vi träffades fan! flera månader , nästan 1 år sen fan!

Pinsamt!

 

 

Idag är jag så trött att jag ska sova tidigt för att kunna sova ut! För att imorgon på morgonen måste jag till bro och hämta lite mjölmask!  Till mina skorpioner!

De har inte käkat på 3 veckor! Och eftersom de har fått ungar så måste ungarna få mat! De utvecklas snabbt som fan! fina smådjur: ) hehe

                

 

Kram

//LatinoBiffen


passa påå

Massa fina erbjudanden på Svensktkosttillskott , passa på : ) hehe kom i form till sommaren…

Inte så länge kvar innan värmen kommer:)

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


nyhetsbrev!!!

kolla in mig:) hehe sexiiga modellen:) hehe !!











Visa nyhetsbrevet i webbläsaren
Nyhetsbrev Svenskt Kosttillskott
Muskelpaket med hoodie
Utförsäljning Pro Mass rea Whey protein med xplode och t-shirt Viktminskning intensiv
Lättare att gå ner i vikt med protein
Optimal fettförbränning med Burn och Diet shake
Ala liponsyra Vitargo XCL Caffeine x3 Pyruvate 1000
Tryck här för att komma till vår nya webbutik
Prenumerationsinformation

Detta nyhetsbrev skickas till dig då du tackat
ja till det vid ditt senaste köp hos oss.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration
genom att klicka här.


Med reservation för eventuella tryckfel.
Svenskt Kosttillskott AB
Gjutmästare Rosbergs väg 8
17669 Järfälla
Tel: 0220 601 001


Söndag ----> Måndag

Igår var jag på gymmet och körde ett tufft triceps pass! som kändes verkligen! Eftersom jag har en sån jävla träningsverk idag: ) hehe

Igår vart det också en kaos natt! Pallar inte berätta hehe! Men den var helt cp!: ) hehe

Bara de som var med igår vet! Hehe

 

 

Söndags passet:

 

Triceps brachii

 

  1. Pushdowns
  2. Tricepspress bakom huvudet med hantel

 

 

 

Idag Måndag så jobbade jag från 08:00 till 12:00 sen var jag tvungen att dra och plugga! Fan hoppas de här veckorna går ut snabbt! Den 4 juni!!

Sen efter plugget så drog jag till gymmet tillsammans med Camilo för att pumpa sönder oss, han körde rygg + armar medans jag körde bröst!

 Var så jävla pumpad och med en massa kraft idag tog jag en liten överdos av förbrännings kapslar, det gjorde att prestationen steg som fan! efter styrke passet så hoppade Camilo och jag upp på crosstrainern och började bränna kalorier, Camilo drog efter 30 minuter men jag tvingade mig att fortsätta tills jag hade bränt över 1500 kalorier. Sen efter drog jag ner och bastade i 40 minuter! Fan idag var jag tvungen att bränna sönder mig: ) hehe + så stretchade jag och det roliga var att jag kunde fortfarande gå ner i spagat! Hehe fast jag inte stretchat i över 1 månad! Men jag började bli riktigt stel fan! och det är inte kul!

 

 

 

 

Dagens pass:

 

Bröst- Pectoralis major

 

  1. Hantelpress
  2. Bänkpress på snedbänk
  3. Bänkpress på omvänd snedbänk
  4. Bröstpress på snedbänk ( maskin)
  5. Bröstpress framåt ( maskin)
  6. Kryssdrag

 

 

 

Imorgon jobbar jag inte, utan måste plugga fan! men jag måste sen på eftermiddag till gymmet och pumpa sönder axlarna! Kommer säkert få en jävla träningsverk men jag ser fram emot det! Hehe

Fylla axlarna med blod och spräcka vävnaden: ) ända sättet att öka volymen!

 

 

 









lite extra bilder som sattes in på   http://www.svensktkosttillskott.se/nyheter











Kram




//LatinoBiffen


Lördag




                             

Igår la jag mig runt 22:00 tiden och slocknade ganska snabbt! Men det bästa med allt var att jag äntligen sov över 10 timmar! Har inte kunnat sova så länge på flera veckor! Men man behöver sova så fan! så idag hade jag full energi!

Jag körde ett pass idag på gymmet i Jakobsberg ( SATS) . det var inte så fullt med folk så det var ju skönt! då kan man vara 100% fokuserad på passet utan att oroa sig över att det blir kö till redskapen! Det var jävligt nice idag!

Pumpade sönder  Biceps! De kändes som 2 stora ballonger som skulle spricka när som helst.

Efter passet fick jag dra en snabbis till coop för att köpa mjölk och ägg + smör : ) hehe fan äggen går åt som fan här hemma, jag käkar ägg som en dåre, idag när jag kom hem så gjorde jag en omelett på 6 ägg till mig! Fett gott! Ägg har ju så mycket energi! Shiiiit man blir peppad som fan! och eftersom man är så jävla död efter passen så passar det att käka ägg: )

 

Just nu gör jag inget! Finns inget att göra fan! ska lägga mig tidigt idag så jag kan få vila ut ordentligt! Måste ha kraft till gympasset imorgon som lär vara runt 12:00 tiden! Det blir Triceps.  + imorgon innan jag drar till gymmet så ska jag köpa biljetter till en skiva: ) hehe

Får lägga ut åt Mile och Camilo! Fan kommer vara död på måndag!

Ska ju jobba måndag förmiddag sen måste jag till plugget fan!

Hehe

 

Dagens pass:

 

Biceps brachii

 

  1. Sittande Hantelcurls
  2. Bicepscurls på kabelmaskinen
  3. Höga Bicepscurls på kabelmaskinen

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


;) sexiga grejjer!



                        



Det finns jävla fina och kvalitativa erbjudanden just nu på Svensktkosttillskott. Inför sommaren måste vi ju bli snygga som fan! Just nu finns det så jävla fina saker för att nå upp till sina mål! Passa på fan! Det är inte bara jag som strävar efter en sexig kropp till sommaren 2010! Alla kan nå dit de vill, och det enda som krävs är att ha självförtroende och med en liten push så vafan! Då kan man komma dit man vill! Den lilla pushen kan ni få här på länken!  

 

 

 http://www.svensktkosttillskott.se

 

 

Svensktkosttillskott är den ledande kosttillskotts företag i norden. Bättre hittar ni inte!!!

 

Kan garantera:)

Bli sexig!

Och tappa aldrig självförtroendet!

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Torsdag --> Fredag











Igår Torsdag spelade jag fotboll efter jobbet med arbetar kompisarna sen när klockan vart 18:30 drog jag mot gymmet, var tvungen att köra ett pass ju! Det blev ett Triceps pass! fast jag passade på att pumpa sönder underarmarna.

Det känns så jävla skönt att vara tillbaka! Det är så jävla deprimerande att vara sjuk och det värsta med det är att man inte kan träna med feber, blir galen fan! Lust att döda då!

 

Under dagen på jobbet så fick jag också vara modell för vissa klädesplagg som Svensktkosttillskott säljer! Jävligt nice det blev rätt snygga bilder, Idag Fredag uppdaterades 2 bilder upp på hemsidan, på måndag ska det sättas in fler bilder : ) det var skit kul ju! Hehe

 

Passet Torsdag:

 

Triceps brachii

 

  1. Pushdowns
  2. Pushdowns med rep
  3. Handledscurls med skivstång
  4. Omvänd handledscurls med skivstång

 

 

 

Idag Fredag jobbade jag som vanligt, fett kul! Men man är ju rätt slut i kroppen efter veckans tuffa arbetsdagar! Men det är nice för man vet att man får pengar i slutet av månaden: ) + så var det ännu roligare när man såg sig själv på http://www.svensktkosttillskott.se/

Så kul: )

http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/svenskt_kosttillskott_t-shirt

http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/svenskt_kosttillskott_hoodie


http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/svenskt_kosttillskott_pike

haha länkarna till bilderna där jag är med, på måndag ska det läggas upp fler, jag kommer även få dem personligen så då kommer jag lägga upp de här! vissa av de blev jävla snygga! : )
särskillt de där jag spänner mig: ) hehe men de kommer nog upp på måndag på hemsidan.







Efter jobbet idag så drog jag snabbt till gymmet, drack en shake med protein på tåget för att fylla på energitanken i kroppen lite! Man blir ju svag när man inte får i sig så många måltider! Men jag får iallafall i mig rätt mycket näring mm under arbetsdagarna eftersom jag har med mig Fitness bars som är riktigt goda!

När jag kom till gymmet idag så var en vän där! så vi körde klart det vi skulle köra och sen så drog jag ner och basta mm och sen så gick vi hemåt samtidigt! Vi är grannar! Så kul att prata på hemresan!

Fan jag måste bli störst i Sverige! Hehe! Måste växa! Som fan! Därför kör jag som jag kör! Har mina mål! Och de ska bli uppfyllda förr eller senare! Men jävlar vad jag är peppad! Skiter i . inget kan stoppa mig! När jag har bestämt mig för något så blir det så, det vet de som känner mig!  Hehe

 

Dagens pass

Rygg

 

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Latsdrag bakom huvud
  3. Latsdrag – smalt grepp
  4. Marklyft
  5. Pulldowns

 

 

Vet inte vad som händer senare, är så jävla fucking trött! Hela kroppen värker! Ska nog tag det lugnt, äta igen, har just käkat lax och ett ägg! Ska käka sen igen något! Sen typ sova! Och kunna sova ut ordentligt till imorgon! Eftersom jag behöver full energi för passet imorgon som är Biceps ! jävlar vad de ska spricka, fan varje pass ska man spräcka muskeln! Det ska göra ont! Man måste älska smärta annars kan man fan inte bygga!! Shhittt

Kram

//LatinoBiffen


Onsdag!

Idag var jag helt död på jobbet fan mina ben är helt döda efter all benträning! Skulle upp på stege idag på jobbet och gissa om jag kom ner! Typ inte! Fick klänga mig ner! Shiit! Jävla jobbigt! Men men imorgon lär smärtan vara borta! Ska spela fotboll efter jobbet med arbetarkompisarna mm! Ska bli kul o kötta sönder!

Idag var jag också på gymmet och körde ett tufft axelpass! Riktigt pumpad som fan! 1½ timma bara axlar! Det dödade! Och efter basta! Skönt som fan!

 

Imorgon blir det ett rätt okej pass! inte så intensivt! Triceps ska jag döda imorgon! Tills dem spricker: ) ska bli kul! Längtar till träningen imorgon! Lär vara riktigt pumpad efter fotbollen också! Hehe! Får inte glömma alla saker! Men idag iallfall var jag död! Fick börja jobba 1 timma tidigare än vanligt så det förstörde hela min dag! Var så seg men fick sluta tidigare i alla fall! Så det var nice! Nästa vecka ska det pluggar på hårt! Har en del att ta igen!

 

Dagens pass:

 

Axlar

 

  1. sittande hantelpress
  2. Hantellyft åt sidan på snedbänk
  3. Drag mot hakan på kabelmaskin
  4. Kabellyft framåt

 

 

 

Ska sova snart är fan död! Skönt att få vila ut! Det är så viktigt så inte musklerna tar stryk måste ju bli störst bäst och vackrast!

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Måndag --->Tisdag

             











Igår måndag var jag för trött för att skriva men jag jobbade på dagen och efter jobbet så drog vi alla på jobbet och spelade fotboll, jävligt kul, vi köttade som fan! Hehe bena var helt pumpade , när vi hade kört klart så drog jag till gymmet och körde ett benpass! Pumpade slut på musklerna att alla mina krafter var borta! Jävligt tufft pass! jobbet kräver ju också en hel del fysiskt arbete så man är ju helt slut när man kommer hem!

Körde igår främre lår, tufft som dan att gå efter man kört det passet!

 

Måndag:

 

Främre lår- Quadriceps femoris

 

  1. Benpress med fötterna långt ner på fotplatta
  2. Benspark

 

 

 

 

 

Idag jobbade jag som vanligt! och så fort jag slutade så drog jag mot gymmet, idag var det rätt okej med folk, men ändå rätt fullt på gymmet så det var lite jobbigt , hade ju tänkt börja med knäböjd men eftersom allt var upptaget så fick jag skita i det och köra benpress!

Är så trött i bena! Varje steg känns som om man bär 50 kg.

Idag kändes det super skönt att komma hem!! Ska lägga mig vid 22:00 idag, måste sova för att jag måste upp tidigare imorgon , måste vara  på jobbet 1 timma tidigare än vanligt då en leverans kommer!

Köpte hem ett paket Fitness bars från jobbet+ dragremmar, då mina dragremmar sprack sist. Bars köpte jag för att kunna käka på de korta rasterna, måste få i mig något så man pallar av dagen, syrran dietar nu också så hon lär också käka samt så fick hon några diet shakes ( måltidsersättare) skit bra från jobbet! Så till sommaren ska hela familjen vara sexig: ) hehe

 

Dagens pass:

 

Bakre lår, Vader

 

  1. Benpress med fötter högt upp på fotplatta
  2. Liggande lårcurls
  3. Sittande lårcurls
  4. Insida lår på maskin
  5. Vadpress
  6. Sittande vadpress

 

 

 

 

Aja ska dra

Kram

//LatinoBiffen


Söndag

Idag vaknade jag runt  9 tiden, var ju så död efter igår! Hehe rätt så utvilad i alla fall så det var ju skönt! drog till gymmet idag äntligen! Fan började bli galen av att inte få träna! nu var det dags! Fan va skönt att få komma in i gymmet med så mycket energi och kötta sönder sig! Idag vart det ett bröst pass! jävlar vad brösten var pumpade på slutet av passet! Martin dök också upp så han tränade sitt pass och jag mitt och när vi båda var klara med passen så körde vi ett Cardio pass tillsammans på crosstrainern, 1 timma intervallträning! Måste ju bränna allt jag gick upp under tiden jag var sjuk!  Gick upp lit vätska fan! Men det ska jag suga bort med hjälpa av massa jävla Cardio träning! Fan!

Nu blir det träning varje dag igen! Måste döda mig! Undra vad det bli imorgon… måste se på schemat! Hehe

Men ska också köra fotbollsträning med jobbet! Svenskkosttillskott ska köra korpfotboll ju eller vad det heter… vi ska möta sen andra företag som Arla mm ! hehe kul sim fan! Vi ska kötta sönder alla ..:)

 

 

Bastade också idag efter passen, så vi satt där i värmen i kanske 40 minuter! Och bara svettades bort vätska ur kroppen! Nice som fan!!!

 

Dagens pass:

 

Bröst- Pectoralis major

 

  1. Hantelpress
  2. Bänkpress med snedbänk
  3. Bänkpress med omvänd snedbänk
  4. Bröstpress med snedbänk ( maskin)
  5. Sittande bröstpress framåt ( maskin)
  6. flyes på pec-deck maskin

 

 

 

 

 

När jag kom hem så städade jag lite på min kosttillskotts hylla, det var lite rörigt! Allt måste ju se snyggt ut! Alla mina älskade preparat: )

Hehe

 

 

 

kram

//LatinoBiffen


Lördags

I lördags morgon så drog jag och klippte mig! Det vart rätt snyggt faktiskt! Sen så efter så tänkte jag dra och träna ett pass! men när jag kom till gymmet så var det fan stängt! Var så jävla arg då! Så ringde farsan och han hämtade mig snabbt! Vi drog hem för att fixa oss istället eftersom vi skulle till Bålsta och fira José, en vän till familjen han fyllde år! Jävligt kul vart det! Med alla närmaste man känner! Jätte kul! + så grillades det massa kött! Så jag käkade kött som fan: ) hehe och massa goda sallader! Det var nice! Fick också träffa lilla Chico som jag saknat! Han är en liten staffordshire bullterier! Jävligt fint exemplar, och så himla snäll och kärleksfull… fan längtar tills jag får hem min lilla dobermann valp!

 

Jag drog sen vid 20:30 , Vicente , en vän till familjen som var där körde mig till Bro, 1 station ifrån där vi var! Jag skulle till  Arline, som fyllde 18 år! Hehe jag hade lovat komma, hon är sån snäll kompis! Så jag kunde verkligen inte missa hennes födelsedag ! det var jävligt nice! Kul som fan!

Senare på festen så satte vi henne i mitten av lokalen och alla fick strippa på henne! Hehe jävligt kul att titta på! Jag pallade inte strippa! : ) hehe var så trött hade fan dansat sönder mig!

Men jävligt porrig fest vart det! Så nice!

Mycket sexdance hit och sexdance dit! Hehe

Grrrr








BILDER FRÅN BÅLSTA, HEMMA HOS JOSÉ
_______________________________











 

MASSA GÄSTER.. PAPPA BREDVID LILLA CHICO!!



 
JAG+ CHICO!



HAN VILL ALLTID PUSSAS




JOSÉ I GRÖNT! GRATTIS KOMPIS!!!








KÄRLEKSPARET!! JOSÉ + IRINA





JAG+ CHICO   SÅÅ SEXIGA VI ÄR




PEPITA DEN SÖTASTE LILLA PRINSESSAN











BILDER FRÅN ARLINE´S  18 ÅRS FEST!!
________________________________











FILIP,  JAG + KARIN!


MILE  + KARIN



 

Kram

//LatinoBiffen




DJ



MILE


NICOLE DANSAR FÖR ARLINE SOM SITTER













PORRIGT



SER NI MIG? ;)






BÄSTA DANSAREN IGÅR ......................---->





MILE, CAMILO, PEDRO, NÅGON VÄN TILL PEDRO


JAG + ARLINE-- 18 ÅRS PRINSESSAN

ARLINE+ CAMILO

 


ARLINE + MILE









igår!!!---> idag!

Jobbade igår hela dagen, det har varit så mycket att göra denna vecka! Års inventering mm så man har haft fullt upp men det ar varit jävligt kul!

Mycket nytt man lär sig hela tiden: )

Tyvärr fick jag hög feber under veckan så jag har inte kunnat träna på 3 dagar typ! Känns så jävla dåligt! Hatar att vara sjuk! Igår fredag var det ju halvdags arbete men jag stannade och jobbade heldag! Fanns ändå så jävla mycket att göra! Sen så efter jobbet så drog jag och Robert ( min chef)  +  en mycket bra vän till mig! Vi hämtade fotbollskläderna! Svensktkosttillskott ska börja spela matcher mot andra företag!

Ja Vi ska Kötta sönder alla som ställer sig i våra vägar: ) hehe

Ska lägga upp bilder senare på fotbollskläderna som fick snygg logga mm!

Sen efter vi gjorde det så drog vi sen till Kista och käkade ..en så jävla god Middag! Blev så mätt! Hehe!

Det är alltid kul att hänga med Robert!! Han är en super vän!!

 

 

 

 

 

På kvällen sen när jag kom hem så var jag tvungen att fräscha upp mig! Och sen var jag tvungen att dra igen, hade lovat Mile och Camilo att följa med till en chill fest!

Som var verkligen chill! Väldigt lugnt var det! Hehe vi var inte heller många men vi hade ändå skit kul! När vi kom så var typ alla där packade som fan! Hahah vissa började fan strippa typ! Aaa riktigt läskigt kul! Hhahaha!

Vi var där till typ 12, sen så var vi tvungna att rulla hemåt, Mile skulle jobba idag och tydligen så skulle Camilo också göra det! Hehe fast han var ju typ mest packad haha! Jag dricker ju inte så det är bra och Mile får ju inte dricka för att det var han som körde bilen! Hehe! Han tog faktiskt körkortet för 4 dagar sen! STORT GRATTIS!

 

Måste själv ta den där jävla körkortet men pallar inte slösa pengar på det än, vill spara först alla pengar som mig vovve kommer att kosta! Hehe 20 lax + hehe: )

 

 

Aja måste dra ska dra nu till SATS och köra ett bröst pass! blir galen fan! Sen så måste jag till Bålsta och fira José, en vän till familjen, vi ska grilla kött! Bra protein:) hehe och så senare måste jag till en 18 års fest, Arline, en tjej kompis som fyller år! Hon är jätte söt! Ska bli kul att fira henne! :)

 

Så kommer min dag se ut typ + så innan gymmet idag så  ska jag dra och klippa mig , har för mycket fluff hår! Jobbigt som fan, ser för snäll ut!

 

haha tjocksmock var så packad att han börja stippa!  jag i bakgrunden ....dog av garv! så jävla kul!!!





 


 

haha Mile ser ut som ett litet cp:)


 

tjocksmock försöker pussa Camilo men Camilo låter sig inte och låser honom med kungfu grepp!








Kram

//LatinoBiffen


RSS 2.0