tjo

Sam om Onsdag:

nice bild på dej! :D

har en fråga asså i tisdags ja pumpade sönder bröstet och biceps och nu det känns riktig pumpad som om de e tight när ja böjer armbågen är det normalt? :O

 

 

 

 

tja! Hehe ja det är nog igen fara! Så ska varje pass vara, köra tills muskeln spricker : ) hehe visst ere skönt när man blir sådär pumpad, skön känsla!

Vila muskeln ordentligt nu , max en 48 h innan du dödar samma muskel igen! Ät bra också :)

Så du får en maximal återhämtning!

Kör hårt!!

 

Kram

//LatinoBiffen

 


Måndag



Tja, har inte haft tid att sätta mig vid datan och skriva, har haft rätt mycket för mig dem här senaste dagarna! Men träningen har jag hunnit med varje dag , som vanligt hehe!

Tränar riktigt hårt just nu med ett rätt högt mål, fan blir så sugen att börja tävla inom kroppsbyggning men måste få en bättre kroppsfysik innan jag tävlar, därför kör jag stenhårt just nu + så vill jag ha en snygg kropp till sommaren hehe har ju hela vintern på mig att bygga : )

 

Juste!

Jag hade ju den där hemska muskelbristningen i ljumsken, måste säga att den har tydligen läkt för nu haltar jag inte och kan i alla fall lyfta benet ordentligt utan att jag får lust att gråta, därför körde jag igår ett benpass på Friskis&Svettis  i Kista  tillsammans med Leo…

Ville inte belasta bena så jävla hårt, men körde i alla fall knäböjd på 130kg så det är rätt  okej och det betyder att bristningen har läkt rätt bra.

Men ni anar inte träningsverken jag har just nu!! haha mina ben är helt döda och mina vader känns som dem ska sprängas :)

Men så är det, hade ju inte kört ben på nästan 3 veckor, det gick bara inte, gjorde så ont!

Idag haltar jag men den här gången är det en massa träningsverk men det är skönt, ska döda bena igen på måndag : ) hehe 

 

Igår på kvällen, fan hade skit tråkigt, kom hem sent också hade en del saker att göra, men hemma finns det inget fan, städade lite till mina ormar, honan hade skitit i vattnet, så passade på att byta vatten och botten underlaget. Hanen bytte skinn också i söndags, så dem fick mat då med, idag skulle jag tända terrariet och när jag tittar på dem från terrariedörren så gör han värsta utfall haha, han är rätt ilsk av sig, så som dem ska vara medans honan är så lugn och fin, rätt lätt att hantera dem när dem är som honan, lugna! : )

Dem är ju inte så stora just nu, men sen när dem är  större blir dem ju svåra att hantera om dem är ilska.

 

Idag måndag, vaknade tidigt och käkade frukost, sen pluggade lite! Och när klockan var runt 11:00 tiden så drog jag mot fridhemsplan, där jag idag på gymmet tränade med min vän och då körde vi ett tungt ryggpass, fan måste få ryggen att expandera : ) haha men det kommer, fan jag har tålamod men ändå inte , vill bli stor nu! : )

Gymmet där var fett fullt! Fan en massa skit ungar, men vad ska man göra!

Efter passet bastade vi och sen så drog Leo till jobbet och jag drog vidare , skulle göra en sak på t centralen och sen hem och käka! Var jävligt utsvulten idag, fattar inte varför så hungrig, min hunger har ökat som fan , vill äta hela tiden fan!  

 

Dagens pass

Rygg

 

  1. Rodd
  2. Rodd med brett grepp
  3. Latsdrag mot bröst
  4. Latsdrag bakom huvud
  5. Enhadsrodd
  6. Chins

 

 

Haha jävla Chins , det är jävla jobbigt, är så tung men klarar ändå rätt många, så är ju rätt nöjd: )

Aja fan , ska se om jag kan fixa lite bilder och lägga upp, grejjen är att det finns 2 st kameror i huset men vet inte vart dem ligger för alla här använder dem!

Lackar.. så varje gång jag ska leta efter en kamera, så finns dem inte hemma!

Ska också snart äta igen, är jävligt hungrig och vill ha något köttigt!

 

 

Kram

//LatinoBiffen


onsdag

Sitter och tittar på efterlyst och vilar mig på soffan, är rätt död idag hehe har inte kunnat sova bra nu på 2-3 dagar, jävla jobbigt faktiskt!

Hoppas jag kan sova bra idag men måste upp tidigt imorgon.. ska göra en sak vid 09:00 i Jakobsberg..

Sen senare imorgon runt 15:30 tiden ska jag träna med min käre vän Leonardo på fridhemsplan ( Friskis&Svettis)

Det blir nog ett axelpass.. fast jag skulle vilja köra ben, men får inte belasta dem för tungt då jag vill vänta några dagar till innan muskelbristningen läker bättre… nu idag har jag inte haft så ont så det är ett bra tecken.

Tycker det är onödigt om jag inte kan köra 110% benpass då är det bäst att vänta till nästa vecka innan jag spräcker sönder bena.

 

Fan idag på passet var jag lite seg, början av passet i alla fall men efter ett tag så började jag piggna till hehe, körde samtidigt som Camilo, han körde axlar idag och jag körde bröst!

Själv tycker jag passet gick bra  och på slutet av passet så körde vi mage hehe.. kommer få träningsverk… har redan verk i ryggen sen igår… körde sent .. och det var jävla fullt med folk igår! Lite jobbigt då många redskap blir upptagna men vad ska man göra!

 

Känner mig rätt nöjd med hur jag lagt upp dieten och det har ju visat resultat.. ska hålla mig så här fram till september ( nästa år)  idag höjde jag kolhydratintaget och fick även i mig en del gräddglass som jag på riktigt inte borde käkat, men den var så god, käkade inte så jävla mycket men fick nog i mig en 300 kcal, så imorgon blir det tufft pass för att bränna och kanske så kör jag lite extra kolhydrater imorgon men då kanske 100g annars ökar jag på fredag men sen blir det sänkt kolhydratintag fram till nästa fredag typ.

 

 

 

Aja ska kolla på tv nu!

Sen vid 22:00 ut en liten promenad och därefter sova: )

 

Kram

//LatinoBiffen


måndag

Idag har det varit en rätt lång dag, eller timmarna har gått riktigt långsamt men vad ska man göra, jag blir lite hängig vid denna årstid men jag är nog inte helt ensam om det, körde ett kardio pass på morgonen på SATS, Jakobsberg med Camilo… gick i raskt takt på bandet + lite jogging men jag märker att jag blivit jävligt tung och det tar i midjan när jag springer länge, därefter körde vi mage.. så det var ju skönt hehe.

Drog sedan till Camilo ett tag och chillade där men senare idag så tränade jag ett andra pass i Kallhäll på Kopparvägen gymmet,  ett litet gym man kan säga att det är ett rätt bra byggargym, där finns allt man behöver och mycket vikt.. för att bygga ordentligt fin kropp, lite ruttet som rätt billigt!

Körde med Jimmy, en vän,  vi körde armar.. och kan lova att vi körde jävligt tungt pass, vi båda är insatta i kroppsbygget så passet idag var bara att kötta sönder musklerna! Spräcka dem tills dem inte pallar mer.. och så vart det… var så jävla pumpad på slutet.. kunde inte böja armarna på något sätt, helt sjukt!

Riktigt nöjd idag är jag, kommer säkert sova som en bäbis.

 

Imorgon ska jag träna men vet inte när och vart.. vi får se.. ska i alla fall försöka sova ordentligt, känner att jag behöver det : )

Det blir nog axlar eller rygg imorgon… ska inte köra ben först nästa vecka nån gång eftersom jag har fortfarande ont efter den där jävla muskelbristningen jag fått i ljumsken, men så snart jag känner att jag är rätt återhämtad ska jag kötta sönder bena, då dem måste växa, kan nog i alla fall köra vaderna någon dag här, dem måste jag också få att växa och bli stora.

 

Aja ska dra.

Kram

//LatinoBiffen


Onsdag

        
                     Bilden tagen igår: ) av Rikardo my friend.


Hehe Rikardo min vän, tog lite bilder på mig igår: ) hehe nu skickade han dem till mig så det var ju kul: ) blev ändå rätt okej, visst var jag inte så pumpad i musklerna som jag blir då när jag kör tungt på gymmet, men lite pumpad var jag då jag körde innan med
6 kg hantlar: ) hehe

 

Idag gymade jag på SATS i jakobsberg, körde bröst, det gick jätte bra, men det kändes lite i handleden… men får väl tåla lite smärta.

Passet gick på 1½ timme, och jag körde utan långa pauser emellan så jag svettades som fan!

 

Imorgon ska jag träna med Leonardo på fridhemsplan! Ska bli jävligt kul: )

Det är mina planer … kommer nog köra med honom hela helgen också: )

 

Just nu sitter jag här på soffan och gör inget, ska väl sova om ett tag, sov så dåligt, vaknade 04:00 och kunde då inte somna om! Så jag har varit vaken sen dess.

Jävligt jobbigt måste jag säga!

Fattar inte att jag sover så dåligt: ) skyller på vinter tiden: )

 

Dagens pass:

Bröst- Pectoralis major

 

  1. Bänkpress – snedbänk
  2. Flyes
  3. Flyes på snedbänk
  4. Hantelpress
  5. Kryssdrag
  6. Pec-deck

 

 

 

Imorgon lär jag köra rygg… har fortfarande träningsverk på nedre delen av ryggen sen sist… fattar inte varför: ) hehe men imorgon blir det hårt.. och då ska jag fan inte glömma mina dragband.. annars kan jag inte köra 100% .

 

 

Kram

//LatinoBiffen


tisdag

Idag har jag inte gjort så mycket under dagen, men var och tränade på gymmet i Jakobsberg ( SATS) körde då baksida lår + vader, visst har jag ont när jag kör då jag har den där jävla bristningen i ljumsken men ändå , klarade av passet rätt bra, därefter drog jag ner och bastade … fett skönt: )

När jag klädde på mig så frågade en kille … minns inte hans namn, om jag bodde i kallhäll då sa jag , joo. Han visste vart jag bodde och då erbjöd han sig att köra hem mig, jag tackade JA: ) hehe var så trött och kunde knappt gå efter det där ben passet.

 

Det är läskigt när det är så många som vet vem man är, och man har inte ens sett personen.

 

Här hemma chillade jag… kollade tv mm sen senare så dök Camilo upp och därefter Rikardo hehe som håller på att fixar till min blogg lite… han är duktig med hemsidor så han har fått mitt lösenord så han kan sitta hemma och fixa när han har tid.

Idag ändrade Rikardo bloggen lite men han hann inte mycket och den är inte helt klar.. så den kanske ser lite ojämn ut på något ställe.. men  det dröjer inte länge tills den blir klar.

Eller det avgör han… då han får jobba på den när han har lust.. jag har ingen brottom: )

Är mer tacksam då jag fattar 0 när det gäller att göra och fixa hemsidor.

 

På torsdag ska jag till min käre vän Leonardo, ska vara där  + vi ska träna tillsammans, så då blir det riktigt hårda och intensiva pass… båda två måste växa och vi ska bli fina till sommaren: )

Ser fram emot Torsdagen.

 

 

 

Dagens pass:

 

Baksida lår + vader.

 

  1. Liggande lårcurls
  2. Sittande lårcurls

 

  1. Sittande vadpress
  2. Vadpress på benpress

 

 

 

 

 

 

 

 

Ska fan sova om ett tag, är rätt slut idag … + jag då ligger lågt på kolhydratintaget så tar det lite på kroppen, har inte max energi så jag ser fram emot helgen då jag ska höja kolhydrat intaget 2 dagar i rad.. blir nog lördag och söndag eller så gör jag en ändring och kör fredag och lördag … funkar också … måste själv känna efter vad som känns rätt, de dagar jag höjer äter jag riktigt goda saker.. som ris  hehe: ) mycket ris  … bröd mm hela dagen.. äter som fan.. nästan 200 g kolhydrat/dag det är mycket faktiskt, men måste fylla energi tanken i kroppen så jag orkar och inte bränner ut mig.

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


måndag


                            

 Tja! Sitter här på soffan hemma och tittar på nyheter, idag har jag tränat som en dåre på SATS i jakobsberg, körde 1 h på spring bandet och sen därefter körde jag framsida lår, passet gick väl rätt okej, fast med en hel del smärta då jag fått en muskelbristning i ljmsken och det har blivit en bula, så jävla ont det gör, måste köra försiktigt, imorgon ska jag köra baksida lår + vader, tror inte jag kan köra insida lår imorgon ..för mycket smärta.

 

Vill vänta 1 vecka ungefär och om jag har jävligt ont då så får jag söka upp läkare, har haft liknande förr men aldrig sökt upp läkare men eftersom vissa muskelbristningar läker själva men det gör ju jävligt ont.

 

Annars mår jag väl bra och allt rullar på som vanligt, hoppas jag inte skadar mig ännu mer, har nu fan ont i lederna i högra handleden + bristningen…

Käkar nu också glukosamin för att se om det hjälper mig mot ledbesvären, vi får se…

 

 

Dagens pass:

Framsida lår- quadriceps femoris

 

  1. benspark

 

 

körde bara det efter cardio passet, hade så ont. Men körde tills jag var död, och lyckades även köra tungt faktiskt… så nöjd är jag i alla fall.

 

 

Kram

//LatinoBiffen


fredag

TJA!!!

Idag är det fredag och jag är i Högdalen, hos Leonardo : ) chillar lite här... och sen har vi tränat på gymmet idag ( Friskis & Svettis) , skanstull .
det finns 2 gym där , ett som är lite mindre och ett annat som är större, vi brukar köra på det mindre gymmet men idag körde vi på den andra... jag gillar inte det gymmet så mycket eftersom folk där tittar lite snett på en.. men fan vad ska man göra.. svartsjuka människor antar jag: )

Vi körde ett riktigt tungt pass .. Biceps och Triceps... idag hade jag rätt mycket energi eftersom idag har jag haft min ätar dag då jag höjer kolhydratintaget rätt högt till nästan 200g så jag kände mig rätt taggad idag på passet, men en sak stör mig och det är min högra handled.. den gör så jävla ont, tror att lederna har tagit lite mycket stryk då jag kör rätt tunga pass så jag kunde inte köra Biceps idag till 110% men körde på ändå, ska ta det lite försiktigt för jag vill inte få någon form av inflamation i lederna.. skulle inte kunna tänka mig att vila från träningen...blir galen: ) hehe

har varit på olika Apotek för att kolla priserna på Glukosamin som är jävligt effektivt vid ledverk och smärtor, tillskottet är mest för äldre som har problem men man som ung kan ta tillskottet när man skadat sig så som jag har.. dock behöver man inte ta den dosering som står på burken ... 3 caps/dag .. eftersom man är så ung men 1 till 2 ska räcka.. mycket Omega 3 och 6 är bra och  även magnesium tillskott som ska vara rätt bra för verk i leder... muskler och när man är sjuk... mm.

Så vi  får se , något måste jag skaffa hehe: ) jobbigt verkligen med verk.




_________________________________________________________________________________



dagens pass:                                         


Biceps brachii

1. Biceps curls - sittande
2. Stående skivstångs curls
3. Hammercurls

Triceps brachii

1. Pushdowns med rep
2. Pushdowns över huvudet
3. Dips



Efter passet, så gick vi runt lite och kollade i lite affärer... fan va mycket folk det är ute:) alla förbereder sig för nattlivet: ) höhöhö förutom jag typ: ) haha skönt att träna sen ta det lugnt. man gör ju av med så mycket energi på passen så man orkar knappt,, då är det skönt att chilla och tag det lugnt!!!


Just nu ska jag snart käka, är faktiskt kvar hos Leo.. Alltid trevligt att vara här, eftersom jag har min ätar idag så ska jag äta sönder mig: ) hehe vi ska käka

Bruna Bönor, med grönsaker , Ris  hehe mycket ris och tillagad kassler... kommer smaka jätte gott: )
och så ska jag käka lite bröd: ) tumbrödsrullar eller vad heter dem... ni vet dem man andvänder vid tackos..: )

imorgon lägger jag mig riktigt lågt på kolhydraterna.. brukar ha 2 dagar i rad med jätte hög kolhydrat intag men denna vecka kör jag 1 dag.. så jag chockar kroppen lite, måste ner lite mer i vätska, nu har jag faktiskt sen jag började dieta tappat 7 kg vätska fan... kan inte fatta att det gått så bra men jag måste erkänna att man får offra en del god saker: ) men allt går om man har Egen vilja!!!

Alla har den viljan.. brukar alltid skriva det eftersom jag själv tycket att det är viktigt att ni läsare ska komma ihåg att alla har egen vilja och alla kan nå dem mål man vill nå! det gäller bara att bestämma sig så klarar man allt!!!




hehe jag kommer ihåg när min lilla hylla hemma såg ut såhär.. okej har rätt mycket kvar men har ju käkat en hel del: ) hehe alltid hungrig på tillskott: ) måste ju bli störst , bäst, och vackrast.




kram
//LatinoBiffen

tisdag




Körde baksida lår + vader idag på gymmet vid 16:00 tillsammans med Camilo! Fast han körde rygg och biceps. hade knappt kraft idag på gymmet , vet inte varför men jag tror att det jag var så kraftlös då jag sov 3 timmar under natten och sen kunde jag inte somna om igen utan gick upp runt 3-4 på natten och käkade frukost sen var jag vaken tills nu och jag kan inte heller lägga mig tidigt , går bara inte.. kan inte somna utan jag måste gå lägga mig runt 23:00-24:00 så jag hoppas kunna sova bra inatt.

 

Imorgon ska jag träna men vet inte vart och det blir nog bröst eller axlar, vet inte än och vet inte om jag kör ensam eller med någon, längtar tills torsdag då jag ska träna med Leonardo.

Vi kör alltid så bra när vi tränar ihop och han har fått en jätte fin kropp… han tränar verkligen bra och det är kul att se hans förändring.

Sen är han en jätte bra vän till mig och som står mig mycket nära, så  det är alltid kul att umgås: )

 

 

 

 

Dagens pass:

 

Ben – baksida lår + vader.

 

  1. Liggande lårcurls
  2. Stående lårcurls på kabelmaskin

 

 

Vader

 

  1. Vadpress på benpressen
  2. Stående vadpress

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen

 


tja

 

Sam om måndag.:

Tjena!

Om man vill bli lite större i kroppsform kan man typ köpa någon slags "body mass" pulver om det finns skulle du kunna rekommendera någon? eller är det bara att man ska äta stora portioner med mat?

MVH
Sam Espinola

 

 

 

Tja … du ska äta bra kost ( inge skit mat) och joo visst kan du äta bra mat och mycket kalorier och träna jävligt hårt så lär du bygga bra… mycket protein: )

När det gäller tillskott så visst kan du köpa någon med ren protein eller någon liknande gainer… vet inte hur din kroppsbyggnad ser ut just nu.  jag har ren protein när det gäller mina tillskott som exempel kan du köpa från gymgrossistens whey 100.

Har också snabba kolhydrater som jag ibland kör när jag är helt slut och kanske ska köra ett tufft pass eller för efter träning för att få en snabbare återhämtning… men den använder jag dock inte nu...

Men kosten är jävligt viktigt för att man ska kunna bygga… det är nästan det viktigaste.. man måste ha koll på.

Dricka mycket vatten också.. jävligt viktigt. För att få fina hårda,  fasta muskler.

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


tisdag

Igår skulle jag tränat spinning och sen framsida lår men det var fullt på spinningen så jag fick aldrig någon plats där igår hehe så jag åkte till gymmet och var där vid 16:00 och körde cardio på springbandet tills jag brände ca 900 kcal  helt slut var jag efter det där + att jag sen körde Ben ( framsida lår )

Kunde knappt gå efter passet, jävla jobbigt men skön känsla

 

Sen var det dags att åka hem för vi hade gäster hemma som mamma hade bjudit på middag, när jag kom hem så hade de då redan kommit för länge sen, men jag kan ju inte missa mitt pass bara för gästernas skull, måste vara viktigare saker för att jag ska missa ett pass.

Hann i alla fall hälsa på dem och äta lite kött + grönsaker  sen senare när gästerna gått så var jag helt slut fan, tränade riktigt hårt igår att jag somnade så fort jag la huvudet på kudden, men jag lackar på en sak och det är att jag sov jävligt dåligt! Vaknade 04:30 idag och kunde inte somna igen så jag käkade frukost.. hehe och sitter nu och tittar på tv: ) hehe om fiskar: ) hehe finns ju inte mycket att se på.

 

Ska träna idag också men vet inte när och vart, måste träffa en person idag som ska lämna en sak till mig men vet inte när exakt! Och vet inte om jag drar och tränar innan det eller efter det vi får se hur det blir ska köra idag baksida lår + vader, jobbigt pass men måste göras…hur jobbigt det än är: ) hehe

 

Längtar till torsdag då ska jag träna med Leonardo : ) blir kul som vanligt! pumpa sönder på gymmet: ) han är duktig som fan: ) och har lagt på sig bra kilo muskelmassa sen vi började träna tillsammans.

 

Passet igår måndag

Framsida lår – Quadriceps femoris

 

  1. Knäböjd med fötterna tätt ihop
  2. Benspark

 

 

Var redan död i bena hehe efter jävla Cardio träningen: )

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


måndag.

Tja! Har inte varit hemma dem här dagarna, gjort en del saker.. som jobb mm men även varit hemma hos min kompis Leonardo, och sen har jag ansökt till komvux på skanstull … ett naturvetenskapligt basår som börjar i Januari.

Idag ska jag till komvux i Järfälla och få dem att skriva på godkännande om att få plugga i annan kommun.

När det gäller träning så har jag tränat nästan varje dag med Leo.. så träningen gått super samt min diet, den har också gått skit bra har tappat 3-4 kg vätska, och ska dra ner på en del vätska till.

Höjde nu i helgen kolhydratintaget rejält, fick i mig rätt mycket.. för att fylla energi tanken i kroppen men nu ska jag fram till fredag ligga lågt igen, det är rätt tufft men man får kämpa lite för inget är gratis här i världen.

 

Ska träna idag också men vet inte om jag kör ett pass nu på förmiddag, beror på… annars kommer jag köra ett spinning pass 18:30 och efter det 55 minuters pass så ska jag köra ett framsida lår pass, kommer vara helt slut idag på natten men det är bra.. och jag hoppas jag ska kunna sova bra som en bäbis: ) hehe

 

Idag kommer det också gäster hem till oss, mamma har bjudit hem dem, men tror jag inte ens kommer att se dem då jag tränar mm och då brukar jag inte vara hemma så mycket, tror att jag också ska mata mina ormar idag, de verkar vara hungriga : ) haha som vanligt! följer efter handen… om jag inte aktar mig så hugger dem: )

Det var 9 dagar sen de fick mat, men för dem så käkar dem hela tiden: ) hehe

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


RSS 2.0