IDAG!!

fan vilken seg dag idag! verkligen!
har inte gjort så mycket idag förutom att jag gick ut med grannen o la blodspår tiill några hundar i skogen, de ska nämligen spåra imorn  ganska tidigt'!
:)
sen e jag lite sur!  adrenalinet pumpar..... ! ne men inte så sur men kanske en del besviken!..

aja skit samma!
får se vad som händer ikväll!

bye!

Träffen med Andreas!! hahah roligt!

jag träffade Andreas idag vid Slussen!:) haha han kom  inte i tid :) haha han satte sig på någon buss som körde jag vet inte vart!:)  iallafall efter ett tag så dök han upp:) mötte han vid Slussen terminalen!:)
haha han smög sig faktiskt bakom mig! där jag skulle möta honom! :) det var skit kul att få se han igen! det var jätte länge sen!:) tror ungefär  det var i sommras vi sågs! :) alltid roligt att träffa folk man tycker väldigt mycket om!
han är en super vänn för mig! finns ganska få vänner som han! har ju en del bra vänner! som jag bryr mig väldigt mycket om! och Andreas här är en av dem!:)

han är också Colombian! fast adopterad!:) kommer från Göteborg , men har bott här i stockholm ett tag!:) o jobbar i City! en väldigt tråkig nyhet! eller tråkig o tråkigt! kanske inte se men för mig kanske! haha är att han flyttar tillbaka till Göteborg  i november månad! så det är lite trist att man inte kommer kunna ses så ofta!:) men det e bra haha för honom! han ska börja plugga!:)

vi gick runt! typ överallt i stan! haha sen tog vi en fika!:) haha han var hungrig o jag med för den delen!:) åt en smörgås :) heheh han tog en sån där fan heter de,..... bulle typ! fast med god gul kräm typ i mitten! suger på namn.....

sen gick vi runt! o snackade o hade trevligt! fan va man har mycket o prata om när man inte setts på skit länge!:) det vart alldrig tyst typ i samtalen!:) de kul!:)

innan han åker måste vi göra något roligt!:) haha ..........Buffe... hahah nää men något kul!:)



aja trevlig kväll!
med en god vän!






hahah visste inte vad jag skulle ta på mig hemma!:) alla mina plagg är smutsiga! ... juste har typ tvätt imorgon!


hahah jag o Andreas!:) gissa vart vi befinner oss?:) hahah ett stort torg....    :O hahah


hahha rolig:) han e!:)


vad händer här?;)


kinesen! hur många mm är mina ögon från att stängas helt? ... jo 2:) haha

vi var o fikade på Cafe la rose! haha goda grejjer hade de! var rätt så fult också .. jjo fan va de e folk idag i stan!





sen gick vi o promenerade! hheh det fans en läskig park!:) tomt ... o  där fanns en konstig fontän! som vi fota!:) hahha


Andreas!:) + fontän



haha sexig bild! med de där pelarna!:) hahhaha

 

sen när vi skulle typ dra oss hem till var för sig! eller han skulle typ till Kista o göra något! så var de en tjej som hade en skit liten vovve!;) heheh en chiuaua/jack russel blandning! fyfan va söt den va typ lika liten som min hand!:) haha 10 veckor! liten o sprattlig liten sak! först trodde jag de va en råtta hon hade typ! sen såg jag hur gullig den lilla råttan va ahahhahah:)

 


hahha!:)


gym passs fredag!

DAGENS PASS!



1. chins ( 4x10)


2.  Biceps ( 4 olika stationer = 1 och så kör vi 4x10) "10 på varje" = döden!!!:)


3.  Biceps (3x10)


4.  Rygg! "nedre delen " svanken" ( värma upp med 15 st, sen med vikt 30 kg 4x10  + 5 utan vikt efter varje gång) " även med vridningar"




5.  Kappmuskel ( 4x10)





6.  Midja ( 3x10)



7. vader ( 3x10)
_____________________________________________________________________________________

A jag var med Vusal på gymet vid kanske halv 12 tiden! o så vart vi klara typ efter 2!:) hahah vi körde idag stenhårt!:) igår glömde jag köra vissa muskler o då så körde jag de idag!

jag är lite död just nu!:) hhahaha o ska snart iväg till stan träffa Andreas! en god vän till mig han e adopterad colombian från göteborg.. tror jag:) hihi
:)


vi började idag med chins! brukar inte börja med det normalt men Vusal ville!:) gissa om man inte var slut efteråt!:) hahah:) sen kom Biceps passet" usshh!

 




hahah bilder hhemifrån ,,syrran tog innan jag drog!:)



han e förberedd att köra chins!:) hahah


övning 1 Biceps!:) jag e död nu!:)



:)


övning:) 2:)


övning3:)


övning 4:) heheeh:)

haha nu e man död!:) lovar:)o pumpad!


Vusal pumpar!



jag o vusal! biffarna:):)


efter vi kört med stången så fortsatte vi döda biceps , han körde en ny variant! hahah pankakan kallar jag den)



jag fortsatte döda Biceps här:) hahah:)



nedre rygg träning! hahah


midja! :)





körde även vader! hahaha



hinner inte skriva mer måste iväg nu e sen! hahah ses!


Middag!

a middagen eller vad man nu ska kalla! det min 5 måltid idag typ! hahhhahah blir makrill! några korvar:) och keso!
 tycker inte denna blandning låter så gott men vi får se! ska testa , jag testar all sorts mat tillsammans!:) äter ändå upp allt! det mesta innehåller bra med protein! kanske inte korven! men ! aja mat är mat:)


Gympasset Torsdag

eftersom jag inte hann köra ett gympass igår.. så drog Vusal o jag idag för att köra onsdagens pass!
det var inte så mycket folk på gymet som jag trodde det skulle va! men sen kom det massa unga ! men de e bra tycker jag! det är kul när nytt folk dyker upp på gymet för att lära sig träna!:) enda jobbiga med det är att de kan ta så jävla lång tid när de kör på maskiner !:)
_____________________________________________________________________________
dagens gympass!

1. Ben- knäböjd! 4×10

2. Axlar( man gör 3 st övningar = 1 gång × 4! 

3. tung mage med vikter 3x10 !! fyfan vad den här är så jobbig! testade med bälte idag gick sådär!


4. chins breda ! 3x10 +chins hålla långt in! 2x10 "ryggträning"

5.nacke tungvikt 3x10
_____________________________________________________________________________
 eftersom jag inte gjort så himla mycket idag så var jag rätt så seg! idag på gymet, vilken tur att man inte går ensam! haha så hade jag nog somnat på någon stol eller bänk:) hahah
sen så knäböjden jag har nu på på träningstillfällen kört på den maskinen där stången sitter fast! eftersom Mile inte kan ta så tungt och ifall något skulle hända så kan han lätt fästa fast stången utan att skada sig!
då har kroppen vant sig.. fan va kroppen vänjer sig snabbt idag valde jag köra på den maskin där stången är lös! a det känds verkligen  skillnad:) hehe körde som max idag på runt 100-110 kg! måste hitta balansen o stabiliteten igen:) heheh men de gick väl bra:)


Vusal värmer upp med hopprep! a de e bra! medans jag kör lite boxning(skugg) i luften bara för att värma upp hela rygg partiet sen kör jag på stången först utan vikter för att bli varm i benen , det är super viktigt att vara varm i kroppen/musklerna man ska träna för att inte skada lederna mm! det är lätt att skada sig om man inte är helt uppvärmt! ganska onödigt också! det är ganska lätt att värma upp!:) hehhe


innan jag ska maxa för dagen:) hahahh! fick låna bälte av Vusal! för att testa hur det kändes, kör annars utan:) inte så bra om man tar tunga vikter! det var rätt skönt med bältet:)


heheh Latino kraft! a efter jag hade kört klart så var man nästan död!:) ben är ju så stor musklegrupp! och hela benen + rygg mm tränar här! så man e ju helt död efteråt!:) musklerna behöver massa blod o syre:) heheh



Biffarna:) haha Vusal är faktisskt stark som fan! han har varit brottare i några år.. men fick sluta pga skada! kör nu boxning med mig!:) heheh och så gymar vi tillsammans då och då!:)


haha Mina grabbar! Biffarna! alltid kul att träffa de på gymmet , de e alltid så glada:)


hahah här sitter vår jultomte som biffar på sig inför julklappslämningen!:)

 

AXEL ÖVNINGAR SOM JAG BRUKAR KÖRA GANSKA OFTA! JAG ÄLSKAR DE! DET ÄR SUPER BRA ÖVNINGAR SOM VERKLIGEN TAR SOM FAN!


Övning! 1



Övning 2 statiskt! träning


Övning 3! hahah tjockisen!:)


Vi körde chinsen! shhiitt lovar att jag tappade känsel på armar o händer , axlarna var döda o ryggen med!
Vusal på bilden! han är super duktig  på chinsen! han kör fett många innan han blir trött! sen när jag ska hjälpa så tar jag honom med fingertopparna! o så flyger han upp! haha tar inte ens i! jag e så stark! hahah


Jag!:) hahah helt pumpad var jag i alla muskler faktiskt! vi skulle köra lite Lats! (vingar) eller den tar hela ryggen med och axlar!:) det är en påhittad övning som Mr. Mile kom på! eller såg någon stans , vet ej!




haha :) Mupparna!



Vi körde nack tränigen! tar fan hela halsen mm! hahah shiitt vad död man e efter den! brukar inte kunna röra nacken så mycket efteråt till dagen efter:) haha idag körde jag på 25 kg! Vusal på 10! asså det tar som fan om man kör rätt!:)


Vusal körde imellan en övning för armarna . vet inte! men han brukade tydligen köra den på brottningen! asså han har inge fett på kroppen! kolla ådrorna! hahah:)



Vusal pojken! spänner skiten ur sig:) hahah :) nej me asså kolla han har inge fett typ på kroppen! de e bra om han fortsätter träna som han gör undra hur han ser ut när han är 23-25 år! hahah Buffel!:)


efter passet drack jag en protein! o så drog jag hem! för att dusha! fett skönt de e ju så kallt ute! skönt o dusha i varmt vatten!:) ska se sen om jag käkar något! kanske finns tonfisk eller nått hemma! vem vet!:)


hahah inann gympasset.!

det blir gym trots allt! annars brukar jag boxar på torsdagar! men jag tror att det blir friträning och det är inte så kul! så drar till gymet istället o kör onsdagspasset idag!:)
fan måste tvätta också! shitttt måste boka tid på tvättstugan! hoppas det finns tid till kl 18:00! vi får se! annars lackkar mamma!:) hahha . iallafall jag hade  lite tråkigt! så tog lite bilder innan gympasset!( fan liten jag ser ut:) måste växa mer , helst på längden är bara 174 typ haha och på breddeen måste jag också växa:) 

 väntar på Vusal,  som ska gå med mig!

 han var på skolan och pluggade:)

 duktigt!









hahah mina träningskläder:) sexiii!

fan va gott jag käkade också idag en soppa som mamma gjorde! fett god. gjort av massa morötter! nyttig är den säkert. men min mage tål tydligen inte soppan så bra..:) heheh
åt mycket av den:)

min frukost idag var faktsikt keso typ.. och sen soppan!
ska snart ta en proteindrink! på väg till gymet! och efter gym en till drink! sen senare vid 6 tiden en drink till tillsammans med något annat gott kanske tonfisk , vem vet:) hihi

hahha bild på lunchen! kanske inte ser så god ut.. men man kan inte bedömma något innan man smakat den, den var riktigt god.. ioförsig äter jag allt sorts mat:) bara det är ätbart:) hahah


hahha min styrka!:) haha väntar på att jag ska dricka upp de!:)


Chico

bilder på lilla söta Chico!:) heheh han skulle ha sovit över hos mig.. men ägaren fick ändrade arbetsförhållanden och fick hämta han för en liten stund sen.. han skulle annars ha hämtat Chico imoorgon tidigt:) heheh
det var lite synd:/ ville ha Chico här.. men det har varit en rolig dag med lillen!:) hhehhehe


saaxiii dog:) hehe


kolla hans gulliga nacke med alla fettvalkar... gullig som fan!!


han vill pussas!:) hehe pussgurka!




imorgon ska jag träna... vet inte om jag drar o tränar boxning för det kommer nog vara fri träning! så de e inte så kul! annars drar jag ett tag till gymmet o kör passet som jag skulle ha kört idag!..

onsdag

idag hann jag inte träna på gymet som jag hade tänkt göra! fick hem lilla Chico! idag tidigt! som jag la ett spår till! på 400m ungefär! han var super duktig! han tog spåret på 11:27 minuter det är skit bra tid tycker jag!:)
han ligger o sover som en stock!:) hehe han är helt hjärndöd!:) hehe

Innan mötet med LR

heheh innan vi hade jobbmötet idag! så träffade Camilo och jag Emelie(empa)och hennes kille "Muppen"Christian :) tyvär heter vi det samma:) hahaha nä men de är snälla:) jag har känt Empa sen många år sen!:) Hon är jätte snäll! och äntligen har hon hittat en bra kille! hahah hennes kille vill brottas med mig! :) han vill sänka mig;) kul va:)

vi var i Skärholmen ungefär 18:00 :) mötet började halv 7! hehe vi gick till lokalen! för att börja! lite senare kom 2 andra vänner som jag har för att vara med på mötet! de skulle få se en bild på Marknadsplanen!
Paola och hennes syster! jätte snälla personer! Paola har känt Camilo och mig sen vi var små! fast hon kände camilo sen har bar på blöjor! de var glada att den perioden har passerat! den perioden måste ha varit en chock! för de som kände camilito då:) höhöhöh_:)

det gick bra på mötet ! sen när vi skulle hem var alla som zoobisar!! haha man blir helt järndöd efter att sitta o lyssna på föreläsning! i typ 2 h! men men! vi skrattade o hade kul på tåget! så tiden rann snabbt förbi! och till slut kom alla hem! hahaha

imorgon på morgonen ska jag få lilla Chico ! som jag ska göra ett spår imorgon typ 400-500 m ! förbereda honom lite inför tävlingen som är om 2 veckor! hoppas jag hinner gyma! för jag måste hahaha! men att gå i skog o jobbig terräng är också super träning! lite trist för att man går ensam mycket ja eller med hund! men man kan liksom inte diskutera så mycket med vovven ... för de håller  med på allt .bara det är roligt för de!:)



Camilito på tåget! mot skärholmen! han e nyvaken typ!::)


Empa och Christian! kärleksparet!



gänget!;)

på väg till jobbmöte!

hehe måste vara i skärholmen vid halv 7 tiden , ska åka snart!  träffa camilo i jakan på tåget o fortsätta mot mötet med LR.

tog lite bilder :) eller syrran tog lite bilder på mig:) hahah:)  senare på kvällen idag ska jag ta hand om en stafforshrie bulltreirer kille Chico ... ska träna honom imorn på spår 400m typ:) se hur han klarar det, provet som han ska gå om 2 veckor är 600m så han måste klara det:) hahaha vem vet han kanske blir 1:a



måste bli Biff! heheh




Cristian Bravo;) hahahha

LUNCH - OLLES KROG :O

Lunchen! ja vi planerade igår efter gymmet, att idag skulle vi äta lunch påå olleskrog ( buffé) i Akalla!:)
de brukar ha super god mat.. olika kötter mm!

 EN SAK VAR DÅLIGT MED OLLES KROG DET VART ATT DE HADE INTE BUFFE PÅ ALLT! MAN VAR TVUNGEN ATT BETALA 20 KR FÖR MERA KÖTTPÅFYLLNING! SÅ DET VAR LITE DÅLIGT , MEN JAG VART IALLAFALL PROPPMÄTT EFTER FÖRSTA TALLRIKEN! HAR INTE ÄTIT SÅ MYCKET MAT PÅ EN GÅNG SEN TYP MÅNADER TILLBAKA! HAHHA CAMILO VART OCKSÅ MÄTT EFTER FÖRSTA MEN MILE PILLE! HAN SKA JU VISA SIG COOL OCH BETALADE... FICK MERA KÖTT MEN HAN VAR MMÄTT OCH SÅ LÄMNADE HAN ALLT IALLAFALL! ONÖDIGT!:) HAHAH TYPISKT MILE PILLE!:)




vi hade kommit övrens om att ses halv 11 på jakanstation! Mile o jag kom i tid! men Camilito han låg o sov! haha så vi vart tvugna att vänta på honom i jakan centrum!:) typiskt Camilito!

Mile ! hehe


haha LatinoBiffen;:)  fan jag var ganska peppad inför lunchen! HAHA frukosten idag var kaos! käka upp syrrans munk!:) haha


camilito com uppfräässhhad!! hahah han var inte helt vaken! han typ sov när han gick.:)


på BUFFEN!!  hehe nu vart han glad! när han hade maten framför sig:) Camilito och sin hummus!:)


död mille ser ut! sköldpadds hals:) hahha jag tjockisen till vänster;) hehe


min tallrik! a nu var det dags att hugga in:)

 

MÄTT OCH BELÅTNA! GICK VI UT FRÅN BUFFEN! FAN JAG KUNDE KNAPPT RÖRA MIG! MATEN ÄR SKIT GOD DÄR! OLLES KROG FÅR GULDSTJÄRNA! MEN DE BORDE HAFT BUFFE PÅ KÖTTEN ! SOM FÖRR!

 




CAMILLO VISAR UPP HUR GLAD HAN ÄR , EFTER SIN LYCKADE DAG PÅ OLLES KROG!:) HAN ÄR STAMMKUND DÄR:) KASSÖRSKAN VAR SKIT GLAD FÖR ATT HAN SKULLE ÄÄTA DÄR;)


MUPPEN:)




VAR tvungen att bli fottad mellan de där snygga träden!!!:) hhehehe  köttbiffen!


Gympass måndag! :o

kl 16.00 träffade jag grabbarna för att köra ett gympass!:) hehe det var roligt för att Camilito dök upp, det var ett tag sen jag inte gymmade tillsammans med honom! och Vusal pojken kom också, han bor ju i samma område som jag ,så vi gick tillsammans från termo....

på gymet var det inte så myckt folk! men fan.. det blir nästan fullt efter kl 5. då kommer en stor mängd människor o ska gyma.. den måste vara för att många sllutar jobba då..

dagens pass!

1. bröst- hantelpress 3x10 uppvärming med låg tungd sen 4x10 tung vikt!
2. triceps- 4 olika triceps övningar!
3. rygg/lats- 4x10 + chins
4. säck

ja passet var hårt, den kändes verkligen, jag var helt slut efter passet.asså jag har inte ätit så himla bra ... för det första vaknade jag sent idag typ 11. :) brukar annars gå upp 8-9 för att hinna äta.. ( har bara ätit proteindrinkar och lite tonfisk) pluss lite kyckling o frukt idag.



hahah pojkarna byter om:) sexigt! jag var redan ombytt! min träningskläder idag påminner lite om pyjamas. tycker jag iallafall:) haha


Vusal pojken på bänken!:) jag var helgrå:) haha kolla man ser inte mina ögon (ching shong)


chilenska kung fu björnen förbereder sig för det tunga passet!:)




i början av passet var jag ganska peppad och sen när tränat ett tag så orkar man inte:) hahah men jag kämpar iallafall 110%:) LATINO KRAFT



Camilo var stark! tror att det var ett tag sen han inte tränade tungt på gymet! så han lär få träningsverk efter denna pass:) haha roligt ska peta på han då!


Vusal! med sin mus frilla:) haha nej men han var verkligen peppad idag! han stannade fan kvar ännu längre tid än oss. o vi tränade idag 1½ -2 timmar. tror han stannade 2½ timma typ på gymmet. han kör fan förfullt! de bra!


han började med axlar, idag!    så han började värma upp!


Mile pojken! heheh gymmar i fin kläder som camilo sa;) hehe, han tar i håårt! puff

 


hhhehe kolla in tuppkammen, Biffen har sitt gäng utspritt på gymmet alla med samma frilla:) hahah
Biffarna;)





mitt gäng;) hahah pumpar Triceps förfullt!






FAN NU VAR JAG DÖD I MINA TRICEPS! FYFAN O SÅ BÖRJADE SVETTET RINNA , JAG GJORDE SPÅR PÅ GOLVET!AV SVETT! HAHAH



Mile - a han e tuff! han får inte gå ner på knäna! han kommer aldrig kunna det tror jag , för platttorna o skruvarna i skelettet stör han .. han får lite ont! så han tar bollen som hjälp:)


Camilo är som en Buffel! han är super strak (NÄR HAN VILL:)
HEHE


vi körde denna övning:) rygg/lats  innan den här så körde vi även chins! gissa om man var svimmfärdig , fan jag väger mycket för chinsen! haahahah


I omklädningsrummet eller vad det nu heter:) så var Martin på väg hem! han är en bra kille! fan vi var super bra vänner när vi var små! :) lekte kung fu lekar:) hahha, men då var jag tjock! han är faktiskt duktig på kampsoprt!:) tror att han gick på taekwondo bra många år! :)
snygg bild ju;)



uff biffen:) Camilo! han posar:) hehe


hahah kolla in !  han har fan gått ner mycket , eller så har han fått en ökad musklemassa på sista tiden!
a Camilo 6 pack till sommaren;) eller?


a Mile har också blivit stor! han har fått bröst:) hehe snart kan han mjölkas!
han tappade så jävla mycket efter opperationen! han var smal som en pinne! o nu hehe jag har tränat han;) haha
han vill väga 100kg till sommaren... vet inte om han klarar.. det är rätt mycket .. om kanske 2 år så tror jag attt han är på 100kg :)

 
jag haha camilito! bra fotograf eller? hahah man ser iallafall min lilla triceps! som jobbatt hårt idag


svettig



en av Biffarna från tuppkamms gänget;) haha och jag! LatinoBiffen:) svettig som en gris!






vi skyndade oss lite förr att mile o camilo skulle ta bussen hem! :) hehe det var ett roligt pass! tycker jag! det var ett tag sen alla gymmade ihop!:) alltid kul när vi alla gymmar.. för det skrattas hela tiden.. det är bara vi som hörs på gymmet!:) hahah



Viltspår kurs! (söndag)

idag kl halv 8 var jag vaken! hehe åt en näringsdryck som frukoost! och gjorde mig iordning, på med skogskläderna! hahah och så halv 9 var jag hos marita! vi blev körda mot järvafältet av grannen! det var ju snällt:) heheh jobbigt att gå annars!:) tycker jag iallafall:):)
igår la vi ju 2 st spår! och idag skulle vi lägga 3 spår till:) hehe till vovvarna!
det vart en super dag! lite dåligt väder,men det blåste inget! dyngblöt vart man iallafall! men hundarna haha de älskar det vädret! hhehehe

Chico kom först (engelsk staffordshire bullterrier) så han fick börja spåra då! asså förra helgen då spårade han sitt första spår på 150 m! det tog 45 MINUTER!!!! HAHAH för att han alldrig hade aktiverat sin nos till 100% och han var då lite skogsrädd. men idag ! SHIIITTT DET GICK SOM PÅ RELS han var så jävla duktig att jag alla vara hade hakan nere! hahah 250 m ungefär på 2 MINUTER! hahah super och han var inte alls rädd fast vi gjorde hans spår i tät o jobbig terräng! GULDSTJÄRNA FICK HAN IDAG!

Nästa vovve (FLAT) som fick spåra ja det var lille söte Tooby! heheh han ska snart gå prov och det ska alla vovvarna snart DEN 7 NÄSTA MÅNAD!! KOMMER 2 VILTSPÅRDOMARE HIT O SKA DÖMA HUNDARNA ! så det är hårt träning pågång!!
tobby fick ett spår på över 600m! minns inte vad han fick i tid på spåret men han var super! HUNDARNA FÅR JU TÄNKA SÅ MYCKET! DET ÄR SÅ ENSKILD SPÅRT JAG MENAR ATT MAN KAN JU BARA LITA PÅ HUNDEN! vi kan ju inte spåra utan det är de som gör jobbet vi ska ju bara följa efter !:) och ha det trevligt:)
Tooby är en så glad hund när han kommit till spårslutet så tar han skanken o bara höjer bröstkorgen upp i luften! o blir så himla STÅLT! SÅ VACKERT!!

vovven därefter (JACK RUSSEL TERRIER) var lilla Dottie! heheh HON VAR DEN BÄSTA VOVVEN IDAG TROR JAG , DÅ HON VAR SÅ EXAKT I SPÅRET! GICK HELA TIDEN PÅ SPÅRET! SUPER DUKTIG! FICK SUPER MYCKET BERÖMM! HON SKA BLI EN CHAMPION !! det måste hon , och de e lite synd att ägarna kasterade henne fr hon skulle ha vart en duktig mamma o fått fina mataltstabila bäbisar:) haha valpar:)men HG MERITERAD TROR JAG ATT HON BLIR:) HON MÅSTE HAHA ANNARS KIDNAPPAR JAG HENNE;) HAHA SKOJA!
det är hon som leker med Chico! på bilderna

näst sista vovven ja det var lilla Bibbi , så liten o gullig hon fick ett 600 m också alla hundarna fick typ det frutom Chico! hehemen bibbis spår låg på berg o det var lite jobbig terräng att spåra på men hon klarade det galant!:)
lilla Bibbi är en   ( dansk /svensk gårdshund ) hon är super sööt:) man vill bara krama åt henne:) hehe

ÅÅ JAG LÄNGTAR TILLS JAG FÅR MIN VOVVE! blir nog en kuperad doberman pojke! vi får se vad det blir men jag tror att det blir!:)

ja sista vovven finns inte med det var lilla Fame ! pappa tog kameran sen så jag hann inte fota!men hon är ju busig! dumheter hon har fått o ska döda hela skogen! pittbulls anfall mot alla träd:) hahahah rolig , hon gr så när hon inte får det hon vill:) men hon får inte göra så på prov! hon är fan svensk o norsk viltspårchampion! hon ska ju vara förebild för de andra hahah o så gr hon massa dumheter!


Dennis (ägare) till Chico! hehe jag berrättar lite regler o så! o gr vovven klar!



ja här spårade han som på rels! super bra Chico! super


vid spårslutet! hehe Chico var super glad! hahah fick mycket berömm o lek!





haha vid jaktstugan! satt ägarna till lilla Dottie! hehe Chicos nya vänn sen förra helgen! de e nyfikna på varann!


ja hundlivet är = LEK!



JA här är nästa vovve som ägaren! sätter på utrustningen! lille Tooby (flatcoated retriever)
han är så glad, o stutsar hela tiden:)


ja hans spår började inte så kul! uppfrsbacke typ 100m hahah brant o halt som fan!


ja de bra Tooby! spåra på!


Tooby vid spårslutet! duktigt hund!!!


HAN VAR SÅ STOLT!! HEHEH SÅ GLAD! SÅ SÖT


vovven därefter var lilla Dottie som jag tyckte gick bäst idag! hon måste bli champion!!


hehe fredrik där bak! haha fick flja efter lilla söta Dottie!


mål i sikte! skatten funnen pappa!!!


pappa belöningen tack! heheh


hehe lilla Dottie så söt!:) o så liten!



lilla Bibbi! nu super vovve men svår mark attt spåra! bergsområde! svårt!:)



de bra Bibbi leta på!


uppdrag klart mamma! hahah


bra Bibbii! duktigg tjeeejjj!!:)


bibbi i bilen! trött som fan , hem o sova nu tills imorgon typ!:)


super kul dag!!!

lördags dagen;)

ja idag! vaknade typ 9! hahah åt en näringsdrink som frukost! sen kl 12 typ så åt jag lite god kött som mamma gjorde igår!:) med lite lite ris! o rödbetssallad! hemmagjord! och så värmde jag det o satt framför tv! kollade på lite natur program! :) hahaha maten var suveränn! eller vad man säger:) haha den var super iallafall!

efter jag ätit så dushade jag! och så senare ringde grannen o fråga om jag skulle ut med henne o lilla fame! vi skulle senare på dagen lägga blodspår som ska ligga över natten tills imonr då vi ska ha spårkurser o 2 hundar ska spåra dessa spår! sen imorn måste vi åka halv 9 och lägga 3 spår för det är 5 st hundar som ska spåra

chico

bibbi

dottie

fame

tooby

ja men fame o tooby ska ta de här första spåren vid 11 tiden! de andra börjar vid 10! så vi får se imorgon hur det blir! vi gjorde väldigt långa roliga spår i omöjlig terräng att röra sig i såå matte/husse kommer få det kul! vovven älskar allt möjlig terräng:)!!! hahahahha


efter vi lagt spåren så åt marita o jag på pizzerian i kallhäll , hon åt som vanligt pizza o jag min favorit tonfisk sallad!:) mm


det var typ dagen!!! hahahah bara i skog !!!



typ lunchen vid 12 tiden!! hahah gott mmm!!!

GRATTIS PAPPA PÅ 45 ÅRSDAGEN!!!!!



GRATTIS PAPPA PÅ DIN 45 ÅRS DAG!!!


HAN FYLLER år idag lördag ! men vi firade honom igår här hemma! tillsammans med väldigt goda vänner! det vart en lyckad kväll tror jag! jag kände det iallafall och jag tror att pappa tyckte det med, samt alla gästerna:) heheh

tror pappa inte visste så mycket om det som vi hade fixat! men han blev glad! heheh alla gästerna kom vid 18:00 tiden!:) vi åt mat, pratade, åt tårta, och hade det trevligt!!:) jag var då lite död!:) hehe men höll mig pigg för det var trevligt:)


vi hade städat och fixat lägenheten bra! iallafall mamma som gör alla små petiga detaljerna! :)


här sitter alla gästerna i köket! de har nu ätit! och vi ska snart sjunga för pappa! och skära tårta! hehe vi tog en familje bild typ:) heheh


vilka gåda tårtor! jag åt iinge för jag måste gå ner i vikt! för mycket kalorier o klockan var rätt sent! men alla andra bara glupsade i sig allt! de bra, ät ni!!!:) ehheheheheheh


efter alla var mätta och nöjda! så gick vi alla till vardagsrummet! där vi hade kul , snackade, skrattade, senare på kvällen började pappa öppna pressenterna!:) (  kuligt):) hahah 
pepita hjälper honom att öppna alla pressenterna:) det är alltid bra att ha en assistent till hands:)
pappa fick massa saker:) och som tack så ville han ta bilder med alla som var med på kvällen!

 


heheh roligt alla vi hade! pappa hade det bäst tror jag::)




hahah sexiga alla vart på bilderna!!! JAG ÄR FOTOGRAFEN IKVÄLL :)ELLER VAR FOTOGRAFEN:)


JA JAG ÄR FORTFARANDE LITEN I HUVUDET:) som ett 6 årigt barn! ska alltid sitta i knät;) :o
kolla mitt fett som jag fick från förra veckan då jag åt allt möjligt!:)


gagaguugggagagaga bruaa bruuaa blablabluuuu


Kolla in syrran! ser ut som tjej anka! hahah hon och hennes långa truuuut:) vänta tills ni ser mig då;)





















hahah synd att den vart suddig men jag är pojk anka!!:) LATINO TRUUUUT



uusshh syskonen truuuuut!:)

ja det var super kväll! alla var nöjda! och sen sent på kvällen när alla var tvugna att åka! då jjajaaaa dåå ska ni få veta en sak! jag tog allt som jag anser är skräpmat o frästelser! och packade till alla gästerna olika saker som de fick ta hem! för här hemma vill jag inte ha något för då finns risken att jag börjar HETS ÄTA! o det är inte bra:) hahah för då blir jag ännuu mer tjjooockis än vad jag är o får ångest!:)

när alla gick så kollade jag på tv med pappa! alien film! ganska äcklig! men bra! och så snackade vi hundar! fan vill ha min vovve nu typ:) men vet att jag måste vänta några månader! :) hoppas jag klarar! :) hahahha

 


Gympasset fredag!!

idag var jag faktiskt peppad! vet inte varför! heheh men jag kände att jag hade massa energi samtidigt som jag var skit trött och  med en massa träningsverk efter gårdagens pass! jag mötte MILE idag vid kallhälls station! jag var i biblioteket innan för att försöka hyra en engelska kurs men fanns inget!
när vi kom till gymet var det inte så mycket folk utan det kom efteråt en massa tanter o gubbar! men så e de! o gymmet har inga bra låtar heller men de duger väl!



DAGENS PASS!!!




1.  Biceps ( 4 olika stationer = 1 och så kör vi 4x10) "10 på varje" = döden!!!:)


2.  Biceps (3x10)


3.  Rygg! "nedre delen " svanken" ( värma upp med 15 st, sen med vikt 30 kg 4x10  + 5 utan vikt efter varje gång) " även med vridningar"




4.  Kappmuskel ( 4x10)





5.  Bakre lårmuskel ( 3x12)




HÄR ÄR det som vi kör först ! hehe döda Biceps


Mile han kämpar! det är rätt tung vikt! men det e bra!


haha jag förbereder mig för att döda mina Biceps!! tjockis jag ser ut! hehe kolla han där bak! han ser rädd ut:)


Biceps övning1! heheh tung ! haha latino kraft!!

övning2 Biceps! hehe här började armarna döö!:)

Biceps övning 3! hehe

övning 4 Biceps! hehe jag kan lova att musklen är på väg o spricka!dessa 4 olika övningarna kör vi alla efter varann!! då jävlar kan man känna! en riktig pump!!!






här kör vi ännu mera Biceps! heheh fredagar för oss= Biceps dödens dag!


fan min boll där på armen! ingen känsel typ hade jag! lovar:) heheh



LATINO BIFFEN!

EFTER VI HADE KÖRT klart Biceps så skulle vi gå köra nedre delen av ryggen! men innan vi började så behövde jag stretcha! fyfan vad jag känner mig stel nuför tiden!!!

 






hhehe det var fan riktigt skönt att fåå stäcka lite på bena igen!:)




den här övningen förstörde min rygg för dagen typ:) hahah efter vi hade kört klar med 30 kg så var hela musklen i nedre delen av ryggen typ ihop dragen ! kunde knappt sträcka på mig:) ufff ganska skön känsla! typ!!




den här övningen är super! om man vill träna Kappmusklerna! den tar som fan!


sen körde vi bakre lår! asså jag orkade inte köra fult ut nästan! har sån jävla träningsverk i låren att de gjorde skit ont när låren pressas mot stödet! men mile körde för fullt:) hehhe



de här 2 bilderna tog vi för att se om våra Biceps hade pumpats idag, mina är fan små! måste bli större! :) heheh



nu var klockan mycket o jag var tvungen att skynda mig hem vi ska fira pappa som fyller år! hehe gammlingen:)
så vi skulle få hem gäster:)


hejdå!!<3



frukosten

idag vart det en en gång! energi drink! hehe till frukost! måste försöka banta ner mig lite! ska ungefär när kl är över 12 tiden dricka en proteindrink! sen efter dra o köra fredags passet på gymet! idag ska vi fira pappa som fyller år !

Boxnings passet torsdag!

ja! passet idag var skit hård! jag lovar att jag fick spy känsla! och var ganska svimmfärdigt! okej jag erkänner att jag inte ätit någon fast föda idag! utan levt på bara tillskott! , kroppen tar ju upp vätska snabbare än fast mat, så det var lite dumt av mig kanske, men känner mig lite fet:) hehe slaravde så mycket förra veckan!
vi körde stenhårt idag! eftersom Timo ville döda oss! jag har ju missat 3 träningar också ! så det känns att man tappar snabbt uttåligheten! men snart e jag tillbaka! tror jag:) hhaha

och så Linda kom idag förbi! innan passet var slut! Hon åker nu på måndag! och ska vara utomlands i ca 5-6 månader! fan va nice hon kommer ha! i solstränderna mm! du får ha det så bra! sköt om dig !! skicka bilder:) hhehe så ses vi om några månader
puss o kram
<3

fan va svettigg jag var! hheheh men a Linda är iallafall fin på bilderna! söt som vanligt:)

 


hahha Timo till vänster om muppen;) vet inte vad de snacckar om men tyckte de pratade om slag eller nått! vet ej!

ja imorn ska jag iallafall gyma nån gån på dagen! så vi får se hur det träningspasset blir! kommer garanterat få träningsverk under natten!


lite minnesbilder på lilla Bus!




hehe kolla in det här paret! hahah min syrra och Bus!
Bus var så söt! hoppas min nästa hund är lika ståtlig som Bus var!:) hehe

ett av mina favorit djur

kolla! det här är ett av mina favorit husdjur som jag haft! gjorde mig av med honom för några månader sen! han var 1 m! super fint exemplar av krokodildjur!
han var väldigt aggresiv av sig , man fick passa sig när man skulle ta ut o hantera honom! en fel rörelse och fingrarna kunde hamna i hans mage:) hehe!
hoppas jag kan hitta en krokodil igen! de är super svåra att hitta! eftersom det finns så hårda regler mot krokodiler!


morgonen

fyfan vad jag är seg, men en sak är jag nöjd med och det är att jag fått sova utan att någon jävla väckar klocka ringer! sover annars alldrig mer än 7 h!:) så jag är alltid trött på dagarna särskillt de dagar som jagtränar tungt!
idag är det ju Torsdag! jag ska nog gå på Boxningen ,fan har latat mig! en del,men jag ska gå nog! kl 6 börjar träningen! så drar väl runt 5. ska se om syrran kan hänga med och fotografera lite bilder så att den här bloggen inte blir så tråkig!

runt 1 ungefär, ska jag kanske gå och promenera med Fame och Marita! det är super bra att gå långa promenader! älskar all sorts fettförbränning! måste banta ner mig lite!
så till frukost drog jag i mig en närings tillskott! har typ 30g kolhydrater och 12g protein, ska snart fixa en proteindrink! med rent protein 100g = 60-70 g protein, kroppen tar ju inte upp all protein så jag tycker det är onödigt att de gör tillskott som har så mycket protein på 100g! men men!

juste ! fan va skönt att det är lov nästa vecka! har inga planer typ "tror jag":) fettförbränna med vovven! (ska träna iallafall) måste plugga också! religion pluss till körkortsterorin! måste ta det där jävla körkortet snart! blir arg på mig själv:) hahha jag sitter vid datan och kan bara börja plugga! och så gör jag inget!

aja ! livet är hårt för oss hårda;)

gympass !! onsdag!!!

HAHHA INGEN skola idag! så jag drog till gymmet! med mile runt halv 11, jag är verkligen inte van att gyma tidigt på dagen! fyfan vad jag var seg i början! mile med han sov typ ! men sen efter man hade kört en del så började addrenalinet pumpa i kroppen! och jag blev hulken ( säger vi):)

gympasset idag:

1. Ben- knäböjd! 4×10
2. Axlar( man gör 3 st övningar = 1 gång × 4!
3. övre delen av rygg! 4×10 (Bänkpress sstång med vikter på ena sidan!)
4. midja! 3×10 
5. tung mage med vikter!! dödens död!
6.( lite chins körde vi med ! brukar köra varannan vecka , men försöker köra minst 1 gång i veckan!)

dödade lite säcken, fan va jag var stel kändes det som! asså hela förra veckan så slarvade jag ganska mycket med min träning! vet inte varför hamnade typ i en sån där deppresions vecka typ! åt sönder mig med så har gått upp lite! känner mig som en tjooockiis!


prescis när vi skulle köra igång dök lilla Aldin fram! heheh han är rolig! och biffig!



jag började med knäböjden! vi körde på den maskinen där stången sitter säkrad! eftersom mile har ju ny oppererat sitt ben! den är då lite säkrare för honom om något händer då kan han hinna låsa fast stången o slippa skada sig!körde runt 100-120 kg! asså mitt ena knää är också dåligt! vill komma tillbaka och kunna ta 170 kg men vet inte om mitt knä kommer kunna bära  upp till den vikten igen!  :(


Mile han kämpar med sitt ben! det är skit bra! han måste ju börja bygga tillbaka muskulaturen runt knäna och ben! annars är det inte så bra! om han ökar i musklemassa på överkroppen ! och inte tränar ben då belastas ju bena mera!


axlel övningarna! fan vad de bränner! verkligen! kolla haha Aldin pojken i bakgrunden! han e fan stark!



övning 2 axlar! hålla armarna i luften 4-8 sek! super övning!




axel övning 3! super övning! prova;) heheh



Mile han kämpar! och det är bra! gillar inte folk som tränar oseriöst!



super bra övning! tycker jag iallafall! Mile du måste vara lite rakare i ryggen! men asså det var tunga vikter förstår att ryggen blir trött och det blir svårt att stå i rättt possition!



Midjan! super övning! hehe tar faktiskt mycket!:) hehe


kolla in han kämpar! haha han vet att tunga magpasset väntar han efter denna övning! magpassövningen dödar riktigt bra!  tar i hela kroppen! o magmusklerna känns inte efter man kört! hahah

efter magen körde jag chins! fyfan nu var ryggen borta! hahah och så kunde jag inte motstå säcken som ropade på mig så jag gav den äran att dö lite! behövde sparka de sista krafterna ur mig!


efter passet tog jag protein o fick en banan av mile ! hehe sen drog vi hemmåt! hahah


DOBERMANN + lilla söta Fame!

bilder på en kuperad dobermann (tysk ras) och på min förra dobbis! lilla bus som avlivades för 4- 5 månader sen!:( saknar han!



Kuperad dobermann! vacker hund!




Carnastas Baron Buriz ( Bus ) min älskade vovve! saknar dig som fan! <33333333333333




hehe lilla Fame på eftersöks träning!:) heheh

dagens dag

dagen idag! fan vakande tidigt och var skit trööttt asså min frukost var inte särskillt nyttig idag vart tvungen till en hets ätning! käka bara kakor fan med chocolate fan! typ 10-15 kakor stora! sen värsta ångest! hahha unchen iallafall! vart 2 korvar med grönsaker och en halv timma efter en protein drink! sen efter skolan en drink till! kom hem och käka ost med skinka! gott mm ! protein!

kl 5 drog jag mot odenplan! har matte kurs där på student palazet! 2 h i veckan! man lär sig super bra då vår matte lärare på skolan suger! hon kan inte förklara ett skit! darför blir jag tvungen att söka hjälp någon annan stans! hehe kanske jag som e dum i huvudet!:) hehe trög är jag  iallafall! det erkänner jag och det vet alla som känner mig:)

kommer inte kunna träna boxning på tisdagar 2-3 veckor frammåt! så det är verkligen trist! har annars svårt att låta bli träningar men nu känns skolan ganska viktigt för mig! har mycket att kompletera innan jag kan komma in på veterinär högskolan!

kollar oockså just nu efter hund uppfödare! har lust att skaffa mig en Dobermann till! saknar min bus! hehe men den här gången så blir det kanske en importerad dobrmann ( kuperad) antingen från spanien, holland annars serbien! vi får se! håller på förhandlar och kollar runt med uppfödare! de är dyra kommer nog kosta runt 20 000kr att få hit hunden mm.

om det inte blir import så ska jag köpa en dobermann härifrån fast då blir det inte kuperad! ( kuperd= hunden har sen liten oppererats bort svans och nedhängda öronen har man oppererat så att de står upp "spetsiga) i sverige är det förbjudet att kupera då det anses som djurplågeri! men hundarna blir faktiskt vackra kuperade! så vi får se.

hahah jag på morgonen idag! ser helt dödiiishh ut! o hade inte rakat mig! ser ut som den svartskalliga jultomten!

 


Stora Mile haha han leker! vem tror han att han e  , han e biffigare än mig! och är större en mig! min förebild, känner mig svag o liten bredvid han;) heheh jo de sant! jag e liten!


hhahha min lunch :) typ:) haha hade redan ätit någon korv med grönsaker! den där drinken smakar ganska dåligt ! undra hur många drinkar jag druckit på de senaste 5 månaderna , 3-4 drinkar per dag vad blir de=? ja va blir de?


se han har värsta Bicpes bollen! snart lika stora som pamelas ballonger! aja de bra han blir biffigare än mig  då blir han min boddy guard!


min Bicpes inte så pumpad med den är köttig!!! mm gott med  kött!



Mile och jag ska gyma imorgon kl 10 på morgonen ska köra tungt imorn måste växa ikapp juggen!igen.






Måndags gympass!+ lunchen

jag kom till skolan runt 9:00 och gick först till skåpet för att lämna min jacka! sen drog jag till gymet på skolan! för att träna hårt! Mile skulle komma lite senare för att hjälpa mig med tunga vikterna! han kom runt 09:20 då hade jag redan värmt upp lite brösten! efter gymet drog vi för att käka! det var god mat idag faktiskt, jag hade redan fått i mig en proteindrink! så jag var ganska mätt, men jag åt iallafall en liten portion!

Dagens pass:

1. bröst- hantelpress 3x10 uppvärming med låg tungd sen 4x10 tung vikt!
2. triceps- 4 olika triceps övningar!
3. rygg/lats- 4x10



hantelpress! hehe Mile hjälper till lite på slutet!:)



Triceps övning1- 4x10 denna bränner efter man kört en kort stund!


inte så pumpad:) hehe ! liten pojke!


Triceps- övning 2


Triceps övning 3 ( övning 2 och 3 görs direkt efter varann! övning 2 - "3x15" och övning 3- "3x10" )



Triceps övning4 "3x10" tung vikt!  nu är Triceps på väg att explodera:)

 

Rygg/Lats 4x10 hehe tjockis jag ser ut! har ätit för mycket kolhydrater under förra veckan och helgen!



Mile och jag! heheh det var super snällt av Mile och komma hit idag på morgonen för att hjälpa mig! tack!! o snygg tröja! verkligen!


efter gym! mm gott lite food! hehe vi var så hungriga typ inte jag så mycket men mile var! han äter sig tjoooockis!!



gott! fan får lust att käka upp bilden just nu när jag bloggar! fan vilka goda minnen!


lördag viltspårkurs!

idag lördag skulle marita o jag ha viltspårkurs! vi blev körda till platsen av grannen! kl 08:30! där vi började med att lägga spår till 4 hundar som skulle spåra idag


1. chico  -  engelsk staffordshire bullterrier super stabilt psyke
2. dottie - jack russel gullig o snäll ivrig litten hund
3. bibbi  -  dansk/svensk gårdshund så söt att se henne spåra hon ser så liten ut:)
4. toby  -   flatcoated retriever alltid skit glad! o ska pussas!

alla vovvarna vovvarna var super duktiga , chico var den som var nyast som alldrig hade spårat förr tog lite långt tid , men han var duktigt, det är så mycket koncentration som hunden använder i spår. det tog ungefär 30-40 min för chico i spåret som var då 250m! men hörde att han la sig o sov så fort han kom hem! heheh dödstrött säkert! de e bra, nästa helg på söndag ska hundarna spåra igen då tror jag att de får bättre tid allihopa! chico kommer klara bättre nästa gång! de lär sig super snabbt!

lilla dottie hon var så söt vi gjorde ett spår på 300-400 m ! och hon var super duktig då vi råkade korsa hennes spår med bibbis spår och ändå så klarade båda hundarna av och inte slog över till varandras spår.! super duktiga för att vara ganska nya! toby gjorde vi ett 900 m kanske långt spår.
han fick jobba men han är super duktigt han ska snart anmäla sig för prov! tror han klarar han gick på bra tid.



här studerar vi chicos spårning!



hm ja vilket håll ska jag gå?...... hmm dit kanske!



chico på spårslutet!  han får super mycket berömm för att han varit så himla duktigt!


se hur glad o nöjd lilla chico är! ja lille pluttten! ät den! hhehehe

torsdags motion! viltspår!

ja på torsdagar tränar jag normalt boxningen , men hade ont i ena knät, så jag orkade inte dra o träna och kanske skada det ännu mera så jag bestämmde med grannen att göra ett spår till Fame! det är bättre träning där, o gå i ojämnmark i skogsmark! vi drog ungefär vid sex tiden! och påbörjade Fame´s spår , det blev ett 900-1100meter spår! man var ganska varm o svettig efteråt! jobbigt att klättra nedför o uppför berg o nedfallna träd mm.!

Fame´s spår skulle ligga under natten och spår dags skulle vara nästa dag på fredag vid halv 9! hon var skit duktigt och tog en tid på 30 min! snart kan hon dra upp till finland o spåra det är då 1400m som hon ska gå på 45 minuter! hon klarar nog av det sen kanske hon kan få nordiska championatet ! super hund!


det här är super bra för hundarna! de får tänka! och deras luktsinne utvecklas enormt! de blir även stabilare i sinnet och det gör att hunden blir mer självsäker och hittar balans i livet. mycket bra sätt att tröttna ut en hund på! mentalt. börjar man som valp o lär de använda sin energi på spår tillexempel så slipper man stora problem senare i livet med hund aggresivitet som många hundägare idag har problem med!

man måste jobba med sina hundar! spelar ingen roll vad för ras man har! alla hundar måste jobba psykiskt och fysiskt! är man villig och ge hunden detta så kommer man som hundägare kunna njuta av ett vackert liv tillsammans med sin hund.




Lilla tjockis skrollan, hon e så söt! bara sover på sin stol!


Maritas firrar! söta !


ja här snittslar Marita upp spåret! ( hon markerar med färgband så man kan sedan nästa dag också veta vart spåret går)


jag som har blodflaskan! och skanken/klöven i lina som jag drar längst marken! duttar någon droppe var 3 steg! typ.

LUNCH! TORSDAG

i torsdags så serverades det inge god mat men som tur fanns det annat att välja mellan!

skinka, ost, grönsaker och lite keso! a det duger! inte så fylld med näring men man slapp svälta:)

 


mat mera mat

kål med köttfärs, lite korv och lite ris! + lingonsyllt

det var det som väntade på mig hemma skit gott! mm nyttigt o bra!


gympass onsdag!

Idag var jag skit seg! fattar inte varför! men hade också lite ont i huvudet! dagens gympass skulle ha vart så här:
______________________________________________________________
1.  Axlar ( 3 olika övningar = 1 x 4 ) 

2.  övredelen av ryggen! bänkpress stången med vikt på ena sidan! ( 4x14 )

3.  Mega tung mage med vikter! ( så många man orkar sen byta till lägre tungd så många man orkar sen utan tyngd 12 stycken =1 x 3 )

4.  Rygg/Lats "chins" ( 4x10 )

5.  Främre lår muskel på maskin ( 4x10 )

_______________________________________________________________
men vart istället att jag körde
 övning 1!

 övning 2!

 och midja med vikter
 
 lite säck

sen drog jag var så seg i huvudet, denna vecka blir det inte så hård träning tror jag, känner mig lite nere! men från och med nästa vecka borde jag må bettre och ge 1111000%.
finns perioder jag kör lite slappt! och nu känns det som en sån period börjar komma in! men sen försvinner det o då jävlar!

det var roligt iallafall på ett sätt! Anton, en vän som vi gick i samma klass i 7-9 kom idag! han är rolig tycker jag! haha han är duktigt på att skoja om saker o ting! hehe


Anton han pumpar sina Biceps! hehe


Antons vän! en av de som han kom till gymmet med! vet inte vad han heter men hehe han ser rolig ut!



övning 2! a körde väl ganska så tungt! hehe kanske darför jag dog så snabbt! hehe mitt hår ser ut som en haj fena!



axlar, fan man blir pumpad efter de här övningarna! synd att mile inte kom hade behövt hans hjälp för att köra knäböjd med tungvikt!

ja vart inte så mycket bilder på träningen idag men men! ialafall efter jag pumpade för dagen så tog jag min protein (middagen)! hehe behövde fylla på tanken ! hemma väntade det god måltid för mig.


Mellanmål

mellanmålet på skolan ja det var ju lite skol mat! hehe vart lite sugen på att fylla magen med lite mat! ganska gott! pannerad fisk! hehe med grönsaker o curry salsa!;) haha skolan serverar inte så bra mat på onsdagar men idag gick det iallafall att äta!

 

 


här hjälpte glaningen palin att ställa sig upp då palin svimma när hans sanna kärlek passerade och kastade en kärleks pil penna på hans lår! och han blev förälskad , synd att K _ _ _ _ inte synd här;) heheh


Lunchen

dagens lunch , ja det blev en näringsdrink! med banan smak! den var ganska så god:) hehe den är faktiskt komlett , då menar jag att den innerhåller allt kroppen behöver för en måltid!

ENSURE PLUS drink (Banansmak) 200ml

1.  energi kj/kcal              1263/300


2.  protein                        12,50  g


3.  kolhydrat                     40.4   g


4.  fett                              9.84   g


5.  vatten                          155    g


6.  vitaminer

    vit.A  

    vit.D3

    vit.E

    vit.K1

    vit.C

    Folacin

    vit.B1

    vit.B2

    vit.B6

    vit.B12

    Niacin

    Pantotensyra

    Biotin

    Kolin


7.  mineraler


    Natrium

    Kalium

    Klorid

    Kalcium

    Fosfor

    Magnesium

    Järn

    Zink

    Mangan

    Koppar

    Jod

    Selen

    krom

    Molybden





frukosten!

var så glad efterosm jag skulle laga goda ägg! och fan när de vart färdig stekta så smakade de konstigt ! meaar verkligen konstigt! fan! vart så missnöjd att jag åt en ägggula och ost! med mjölk!
fan:( dåligt start på dageen!


dagens frukost! och lunch

vaknade tidigt idag för att jag var tvungen att dra till LÄKARHUSET i Odenplan! hade tid där hos en hudläkare! så jag fick äta något bra för att orka ta mig dit! som tur var Mamma hemma o hon gjorde frukosten till mig, det var snällt, blodpuddig o 3 ägg! med gurka o mjölk! super bra start på dagen!


gott!!!



Läkaren , hon skrev ut medicin mot acne! (kappsar) hehe , inte för att jag har så stort problem med acne men vill bli frächare! hatar finnar! hehhe så vi får se om det här funkar annars kanske jag får starkare medicin!


passade ta min lunch när jag kom hem! heheh protein! sen gick jag ut med Fame o Marita för att gå till skogen o leka lite sakletning med Fame , jätte kul! sn fick jag dra vid 17:00 till odenplan igen till STUDENTPALATSET för jag har betalt en matte c kurs där , måste få mera stöd med det! hehe annars får jag ig !:)


lunchen måndag

Mile kom till datorsalen sen o så bestämmde vi att dra o äta trots allt! så åt keso som är bra med protein! med grönsaker o mjölkis! super nice lunch! alltid skönt attt känna att man tuggar mat o inte bara dricker måltiden!!:)
haha

ligger lite bönor där med , lite kolhydrater då men skit samma.


måndags träningen

ja i måndags! skulle det blivit ett gympass! jag gjorde provet på musklerna och skelettet i skolan 8,30! och läraren sa att jag hade gjort bra ifrån mig på provet! sen drog jag till skolans gym! för att träna! körde lite hantelpress(bröst) och sen så kom Leo! o då frågade jag om vi kunde brottas lite! han ville inte först men sen gick han med! han är rätt duktig på olika grepp och vig som fan ! har inte kört brottning på sjukt länge kanske 3 mån! så var ganska stel och hade tappat lite minne på olika grepp! vi körde 3 ronder! o han var duktig hehehe han lyckades till sist i alla ronder hinna o greppa mig så jag fick klappa!  riktigt duktigt! hehhe synd att vi inte kör med slag o sparkar för då jävlar:) hehhe! men Leo är super duktig!

efter ronderna var man rätt död! heheh svettig som fan! tog protein o dushade! o sen drog jag till datorsalen för plugga!

dagens mat




på väg till gymmet! hahah

söndag frukost! o lunch!

ja idag! fan vaknade sent! hann inte me o se Feme spåra ! får väl se henne kanske nästa helg! hörde hon va skit duktig klarade på 10 min! hehe duktig hund!
ja frukosten ! då jag har ätit som fan! så blev de hela dagen! mat i form av vätska! förutom när jag gick hem till grannen! hon gjorde vofflor på kvällen!! hahah åt igen har syndat iigen! fan! svår att säga nej hos marita! ! då alla äter även Fame! hehe hjälpte grannen handla i veddesta! tycker lite synd att hon släpar 2 vagnar hem haha full av kattmat! hahah så hjälpte till lite! hehe ganska roligt !

frukost! ja man brukar ge de här till gammlingar i äldreboende , får av grannen då de som har näringsbrist äter , hon äter typ alldrig mat så jag får ibland när hon får hem ett nytt lass! hehe funkar perfekt till min deff! hehe så det här är dagens frukost! heheh




ja lunchen! trevligt! vid 11!


halv 2 tog jag en till proteindrink hos grannen sen ut o leka med Fame! o gå i skog! super bra fettförbräänning! måste ju! hahah 1 kg ner måste jag kanske 2 men villl gå ner en 5 till ! heheh känner mig lite fet nu! men men!
är väl ganska fixerad i mitt uttseeende men man kanske blir så när man håller på med styrketräning mm! haha !man blir så noga med vad man äter för att få i sig allt man behöver mm! iallafall jag! !!!




camilitos firande!

lördag då! pappa körde mig till Camilo! vi hämtade upp mile på vägen! jag körde hehe vill fan ta det där körkortet snart! måste fan! vill vill!
det va super kul! när vi kom ! camilito väntade på oss! vi skulle träffas hemma hos han inna vi skulle dra in mot stan! och försöka ha kul"! i stan skulle vi träffa( Viki  ) jätte söt tjej! :) 





Mile o jag innan vi går in till Camilito! snygg Mile var i sin jacka eller vad man ska kalla!




här öppnar Camilito! hehe super glad som vanligt! heheh


första vi gjorde efter vi kommit in var att ge han vår pressent! hehe björnen e nu nyfiken! heheh


haha nämen titta vad han fick! han blev super glad! hehe en liten oskylldig " _ _ _ _ _docka! hehe som han kan mysa med hehe! han kunde först inte tro sina ögon ! hehehehe han bara skrattade!
grattis camilito änn en gång!


vi la henne i hans säng! där hon ska vänta på honom när han kommer hem! kolla vad glad hon e och hon tittar för evigt på honom! hehe se hur hon leeer!!:)




hehe lite bilder med Camilo tog vi ! Minnen e alltid bra att ha:) heheh!:)


i stan! hehe mile o Viki!


hon somnade nästan där !:)


hahah bröderna Latinos! björn och Biff!

ja kvällen gick tyvär ej som planerat vart inte så kul! förutom att vi alla skrattade o hade kul tillsammans! vi får väl se om de blir något bättre nästa helg! hehe !
kom hem runt 2 kanske tror jag! hehe o la mig skulle vara med när Feme spårar på söndag alltså idag! heheh



lördags frukost! och viltspårkurs!

lördagen vaknade jag halv 8! heheh lagade frukost snabbt! fixade protein för att ha med mig!!!! och 2l flaska vatten , militärkläder! sen drog vid halv 9! skulle träffa marita! vi hade spårkurser! super nice!

 
2 elever kom ! vi lade blodspår! anlagsklass! ett 300m och ett 600m! det var 2 vovvar som skulle spåra! super söta! och riktigt duktiga! de klarade spåren ! kul att se hur vovvar tänker! o kroppsspråk! " blivande eftersökshundar vem vet:)" hehe  efter de spårat så gjorde vi ett spår på kanske 700 m till Fame som hon skulle spåra idag då söndag!! hehe

efter allt! så när vi skulle hem bjöd marita mig på en tonfisk sallad super gott"! hon äter då alltid pizza som inte e så nyttigt men men!
vi kom hem o hon bjöd mig på mera bbullar åååhh får lite ångest! heheh 1 kg + hahaha !




allt gick bra! på kvällen skulle jag träffa Mile o Camilito! för att fira han någon stans!! hehe




Fredag - Grattis i förskott Fame på födelsedagen!!!

I fredags ! då Mile o jag var i stan och sen i Kista så passade jag också påå o köpa ett paket till lilla söta Fame! som fylde i lördags! och så köpte jag en guldfisk bäbis till grannen som nu heter Cristian junior! super söt! med utploppade ögon:= hihi:)

här la jag paketet på golvet där Marita visar Fame!! lilla Fame hehe hon var super nyfiken! så söt vovve! älskar Fame!

 


Här hjälpte jag Fame att öppna paketet hon var så söt och försökte med tassarna att öppna!:) glad hon vart! när nån av katterna närmar sig benet så springer hon o jagar bort de ! de e hennes ben !

Cristian Junior ligger i påsen o Feme bekantar sig med han! hehe Marita blev glad!


Lilla skrollan! har lagt på sig några Kilon efter att äta bäbis katt mat!

super kul! hahah alla var glada sen så bjöd marita på massa gott! fan har käkat massa onyttigt! gick upp 1kg! hahah men nu i veckan dunder deff! förmodligen till nästa helgg!!! hahah

grattis Fame lilla!




pressssssent köpet!

efter gymmet drog jag hem o mille till sig! för att fixa oss! sen träffades vi vid jakan station! där vi tog tåget mot stan! vi drog till sergelstorg! där vi kollade runt över allt.! för en fin present åt vår Camilito!
pressenten vi köpte kommer han att gilla livet ut! vi får väl se imorgon när han öppnar den!heheh:) spännande!

efter vi köpt pressenten så drog vi till pong! asian tappas! i kista för att äta oss tjocka! de har så god kycklingwook! uff jag skulle kunna göra vad som helst för en sån tallrik igen:) måste dit snart!
Mile tog samma!:) hehe

efteråt när vi var tjocka så gick Mile köpte 2 pressenter till sin syster och till hans mamma som just har fyllt år

GRATTIISSS!!!!!! HEHE

INNAN VI DROG HEM! SÅ GICK JAG IN TILL KISTA ZOOO OCH KÖPTE ETT HUNDBEN TILL LILLA FAME SOM FYLLER 5 ÅR IMORGON!! GULLIGT:) HEHHE OCH EN GULDFISK SOM GRANNEN SKA FÅ;) EN SVART GULDFISK! DEN SKA FÅ HETA CRISTIAN




Mile som gör sig redo att sluka bytet!


jag med min goda wook! fan får alltid så jävla mycket ris när jag ber om att få pytte lite! fick lämna halva rishögen! för mycket KOLHYDRATER  för mig!

NÄR JAG KOM HEM! ALLTSÅ TYP JUST NU! SÅ PASSADE JAG PÅ ATT ÄTA LITE MERA MAT! MM TYP SOM WOOK!

 


NYTTIGT OCH BRA!:) HEHEH


Gympasset fredag!

Träffade Mile på stationen i kallhäll! , vi skulle gå tillsammans och gyma! det var nice! malin kom med ssamma tåg som mile så då var vi 3 påväg till gymet! IDAG är det fredag = döda Biceps! tog en drink innan passet!
_____________________________________________________________________________________
dagens gympass: SUPER MEGA PASS!

1.  Biceps ( 4 olika stationer = 1 och så kör vi 4x10) "10 på varje" = döden!!!:)


2.  Biceps (3x10)


3.  Rygg! "nedre delen " svanken" ( värma upp med 15 st, sen med vikt 25 kg 4x10  + 5 utan vikt efter varje gång) " även med vridningar"


4.  Biceps (3x10) "långa.....


5.  Midja 4x10


6.  Kappmuskel ( 4x10)


7.  vader (4x10)


8.  Bakre lårmuskel ( 3x12)

______________________________________________________________________________________

EFTER PASSET TOG JAG EN DRINK! MAN VAR HELT UTTMATTAD EFTER DENNA PASS!


Biceps  övning 1. super jobbig o köra på förmiddagen , kör alltid eftermiddagspass! dog!


Biceps övning 2! jobbigt o svettigt!!!


Biceps övning 3, hehe!!! vill få större ådror!:) heheh



Biceps övning 4! a nu började man bli lite svimmfärdig!


Mile pojken! pumpar! han växer snabbt ! snart är vi lika stora!;) övning 1.


Mile kämpar för sitt ben;)...... hahah övning 2.


han gör sig beredd för övning 3! hehe!!!


inte så pumpad!:( heheh den sover fortfarande;)






Här kör vi mera Biceps , vi ska ta slut på muskeln! nummer 2 på tränings schemat!



FAN vad den här tar i ryggen! känns som muskeln dras ihop! den bränns som fan! (rumpan blir mer fast också har jag märkt;) hehe)



hahah ! STARKASTE MANNEN!



den här övningen tar som fan i midjan!! super nice



Kappmiskel övning!! super!!






här kör vi lite bakre lår! Mile leker kaxig som vanligt! fast han e en mus!


fan va små brösten är när de inte är pumpade! hahah o tjockis mage! hahah på onsdagar ser magen bättre ut:) hehhe




Mile här spänner han sin mus rygg:) heheh pingvin pojken! :)


är hemma nu ska dusha sen dra ut med Mile! måste köpa en present! och äta något gott ute kanske:)
ses







Fredags Biffiga frukost!

idag ! åt jag en sån där! Stor mega frukost! super gott! åt 4 ägg ( omelett med en konserverad majsburk!) super nice! mättande sen så gjorde jag ett extra ägg( kokt) ska gyma 11:00 hinner inte äta lunch precis! men ska ta en drink innan träningen! men jag måste ju har energi för att orka ett tungt Biceps pass! uff kommer vara utsliten! efteråt.

gott!

 

 

 

IMORGON! PÅ MORGONEN SKA JAG UPP RUNT 8 TYP FÖR ATT SEDAN TRÄFFA GRANNEN ! :) VI SKA HA VILTSPÅRKURS! SÅ VI MÅSTE HINNA LÄGGA NÅGRA SPÅR INNAN ELEVERNA KOMMER MED SINA HUNDAR:)  SEN PÅ KVÄLLEN DÄR, SÅ SKA VI FIRA CAMILO I NÅGON NATTKLUBB'!(19 års jätte bäbisen)


boxningspasset Torsdag!

ja passet var ganska krävande idag! men inte lika hård som i Tisdag för då dog jag garanterat!!! men visst idag tog man i 100%! Syrran och hennes vän (Toffel) kallas hon vet inte varför? kanske hon e lik en, vem vet? hm..
iallafall de kom senare och tog lite bilder under slutet av passet!
nice;)!!!!

lite dundrande på säckarna! tröttnar snabbt ut axlarna! efter 100000000000000000 slag!


Timo tränaren i bakgrunden! håller passet! vet verkligen inte vad jag tittar på men det är nog säcken som jag ser ner på! tänker döda den!:)

du vet inte vem du kaxar mot din blåa säck! passa dig;) så tänker man när man ska ge 110% på passet!


knäböjd! a de kändes verkligen efter gårdagens gympass!


kul hela muppgänget kör armhävningar;) OBS! raka ryggar, bröstet ska nudda golvet!


Rumplyft! som vi kallar denna övning! super bra! tar som fan i magen! jag tycker den tränar mest de nedre magmusklerna!


Båten! kallar vi denna! tar som fan i magen mycket på sidorna! ( kolla lilla muppen i bakgrunden!...FEO)


RYGGRESNINGAR! :) heheh alla ligger som flundror!


springa på stället! ja den e rolig!:) mina kines kinder glänser av all svett!



denna övning är super för axlarna! shitt vad den bränner! efter ett tag!
(göra små, stora cirkelrörelser, sen byta håll) testa några minuter!


syrran till vänster! (Karla) och hennes vän! Towe vet inte om det e v eller w shit samma lättare säga Toffel!


efter passet! ganska så död! o svettig som en gris!

JA SEN EFTER TRÄNINGEN DROG VI HEM! , GICK HEM MED VUSAL! I KALLHÄLL TRÄFFADE JAG EN GOD VÄN! VICTOR HETER HAN! INTE SETT HAN PÅ SKIT LÄNGE! TRODDE TYP HAN HADE FLYTTAT! SÅ DET VAR ROLIGT VART GANSKA PIGG DÅ! HEHE EFTER ATT HA VART HELT DÖD! HEMMA FIXADE JAG EN SUPER GOD KVÄLLS MÅL!

SALLAD OCH 50 G PROTEIN! TONFISK I OLJA! SUPER GOTT FAN! BRA NYTTIGT! SEN RINGDE GRANNEN O FRRÅGA OM JAG VILLE UT EN KVÄLLSRUNDA MED HENNE O FAME! OCH JAG SA VISST! ALLTID BRA ATT FETTFÖRBRÄNNA LITE!!

AJA SKA GYMA 11:00 IMORGON! SÅ GOD NATT MÅSTE VAKNA TIDIGT O LAGA EN SUPER FRUKOST!









LUNCHEN!

dagens lunch! fan va god kött! det var nångon sort av köttgryta!
duper nice! åt den tillsammans med 40g protein!

det var endast jag o camilo som åt idag , mile var hos läkaren o kollade bulan på benet!

min mat först! med drinken! o så björnen ! hahha med brudarna i bakgrunden ;) som vanligt;)

 


gör mig redo att huggga i!!!


Gympass Onsdag!

dagens tuffa gympass! var ganska psykiskt jobbig!! var lite seg idag efter provet jag haft i skolan!
idag gymmade Jag, Mile och Saman sen kom Vusal pojken!:) heheh

dangens pass:

1.  Axlar ( 3 olika övningar = 1 x 4 ) 

2.  övredelen av ryggen! bänkpress stången med vikt på ena sidan! ( 4x14 )

3.  Mega tung mage med vikter! ( så många man orkar sen byta till lägre tungd så många man orkar sen utan tyngd 12 stycken =1 x 3 )

4.  Rygg/Lats "chins" ( 4x10 )

5.  Främre lår muskel på maskin ( 4x10 )

det här är ganska tung pass! nästa onsdag blir det då knäböjd med stången ska försöka ta 125 kg igen!



Saman började:) med axlar:) övning 1!


jag pumpar:) axlar:) detta är övning 1! :) hehe måste bli biff!


övning 2! går ut på att hålla armarna som på bilden i 5 sek! x 4-5 st! tungövning! bränner i muskeln!


övning 3! axlar! tar som fan på deltamusklen! bränner verkligen! alla dessa 3 övningar ska göra efter varann!


Saman kurden kör 2 övningen;) heheh stark pojke!



Spricker snart 3, 2, 1 puff!


saman övning 3!:) heheh "kurdisk styrka"


oohh Mile pojken kom nu! han var i jakan och gjorde något! vem vet vad han gjorde där;)?


biceps inte såå pumpad som den brukar vara på fredagar;) gör mig redo för rygg övning!



ganska tunga tungder , fan vart inga kort när jag tog dubbel tyngd:/ heheh


oj oj oj saman försöker peta mile i rumpan! Kurdisk peppning!


Saman pojken börjar bli trött i ryggen ! heheh puckel pojke!


Mr Big! tankar sina muskler med extra näring;)



super övning! för att få fram de dära breda magmusklerna! super tung magövning!


Mille Pirulini kör!:) heheh han pumpar Gainer fettet han fått!:)



så här tränar man mage om man heter Saman!:) bästa övningen för att få rull muskler:) hehhe


Vusal Busar:) kom nu! vet inte vad han tänker!



Lite ben träning:) heheh !  fan vill att mina lår ska bli större o mina vader för den delen också!!!:) kanske om 3 år:) hahah



EFTER DENNA SISTA ÖVNING SKULLE JAG HJÄLPA VUSAL POJKEN MED MAGE! MEN FAN GLÖMDE BORT HAN O NÄR JAG KOM PÅ ATT JAG SKULLE HJÄLPA HAN SÅ VAR JAG REDAN HEMMA TYP! HAHAH SORRY!
SKA DUSHA, ÄTA O PLUGGA TILL SENT SEN, HAR MATTE C PROV IMORN! KOMMER GÅ ÅT HELVETTE!!!!!!!!


Dagens lunch!!!

lunchen idag var ganska god! eftersom jag redan ätit lunch hemma innan jag drog till skolan! ( proteindrink o en banan) så åt jag som en mellanmål på skolan! inte så stor men :) ganska mättande var den:) heheh
vi åt alla grabbarna !!

Mile som äter jätte nyttig lunch! snickers med pepsi! ajabaja!! o han som vill bli biff!!!!

 


ojj årets skämt;) =? hehe Palin pojken! som äter massa kolhydrater!!!


åhh vår björn el Camilito som fyllde 19 år igår!  Grattis i efterskott!!! hans 19 års lunch;)


min goda mellanmål! ganska lite !


Feliz Cumpleaños Camilo my friend!!!!

GRATTIS PÅ DIN 19 ÅRS DAG! ÄR EN DAG SEN! MEN SPELAR NOG INGEN ROLL! VÅR CHILENSKA BJÖRN FYLLDE 19 ÅR IGÅR! GRATTIS HOPPAS DU HAFT EN TREVLIG DAG IGÅR BROR!!!! NU KOMMER ALLA GUZZAR SMÄLTA ÄNNU DJUPARE FÖR DIG!!


Dagens frukost!!!

gormorgon! vaknade halv 9! för att göra frukost , idag vart det en ganska stor frukost! 4 ägg vispade till omelett! med massa god ost på! och lite capuchino!!! gott! tog en bild men hittar inte bilden:( men men!!
lunchen idag kommer endast att bestå utav 1 proteindrink och 1 banan! ska äta innan 11! är lite lat just nu för att börja laga en lunch!:) heheh

jag passar på o pluggar lite , har 1 prov idag på religion! och håller även på att lära mig alla muskler i kroppen! ( kan de alla på svenska och börjar nu lära mig de på latin) sen ska jag även kunna skellettets ben på svenka o latin! ska se om jag får göra Anatomi provet på måndag!


Boxningspasset! Tisdag

dagens pass var super hårt! vart helt död i kroppen! jag menar verkligen det! mitt mål i varje träning är att ta död på mig till att min maximala styrka blir 0! då är jag helt död och nästan spyfärdig!!!!!!!!
fotografen idag var min Syster som tog på sig ansvaret som fotograf! gulligt av henne men hon tog inge bild på sig! o jag tänkte inte på de , eftersom jag var nästan helt hjärndöd!

Jag började med att ta över uppvärmingen! körde bla höga knän med raka slag! heheh




lite grodhopp!!! heheh shingshong! (fattas bara kameran!, äkta kines)


Lilla Vusal(Busar) pojken!


Timo! Boxnings tränaren! som döda oss idag!

armhävninger ! era muppar skriker Timo!


uff!! vilken mardröm!!! vet nån vad det där är? :o


mera armhävningar!!!


plankan!! super övning!! den tar som fan i rygg/mage!!!! super  prova den! (raka ryggar)


skugg/sparring mot varandra!!!



;) nice!!


att slå på säckarna hårda/snabba slag tar som fan efter man kört länge! här började jag dö!!! 100% styrka!


hästkraft;)


armhävningar och stå i armhävställniing!! var inge roligt sätt att vila på men men ! när man e trött de e då träningen börjar;)


Här dundra påå med rå styrka!! 399% mega Latino kraft!!! de som känner mig väl vet vad jag mest hatar i världen!! säcken representerar den saken!!!;)


knäböjd innan jag får dundra på nästa gång!!!


gör mig redo ! laddar nu med addrenalin!!! för att döda säcken!!!:)



EFTER TRÄNINGEN TOG JAG EN PROTEINDRINK! SKA HEM SEN O DUSHA!! ÄTA NÅGOT GOTTIIGOTT GOTT GOTT OCH SEN DRICKA KAFFE O SÄTTA MIG O PLUGGA TILL SENT! HAR PROV IMORN!
SES!!!!!


lunchen!!!

uff lunchen idag var fett gott! jag menar det verkligen synd bara att jag deffar och inte äter något bröd alls! men idag serverades det HAMBURGARE i skulan!(skolan):) hehhee  åt iallafall några kötttiisaar men hade även med mig 300g kycklingfilé som jag glupsade i mig!  med massa grönsaker o maten dränkt i sås!!


ser kanske lite aptitlös ut men jag älskar all sorts mat, bryr mig inte vad jag äter! :)bara det går att äta:)

efter skolan drog jag till jakan bibliotek där jag träffade privat lärare "Hans" från Lidingö i Matematik! måste få hjälp i matte c , kommer annars få dåligt betyg:( men men!

DAGENS FRUKOST!!!

dagens frukost bestodd endast av ägg! o banan! o mjölk! hade lite bråttom:) hehe till bussen!


Gympasset måndag!

Dagens tuffa träningspass! var rätt jobbig! hade lite ont i huvudet:) vet inte varför! men jag vilade ju inte så bra i helgen! var rätt seg! men  Saman(kurden) och Vusal(busar,snusar) peppade mig mycket och darför kämpade jag 110% ! ibalnd är det bra att gymma i grupp:) hehe

måndags passet går ut på att döda Triceps

1- Bröst( hantelpress 4x10)(flies på maskin 3x129
2- Triceps(3 olika övningar, övning 1 " 3x10", övning 2 "3x10"+ liknande som övning 2 "3x10", övning 3 "3x10".
3- Lats(vingar)/rygg(4x10)


Fan fick ta näst tyngsta! var lite död! i börjarn! hade inte vaknat upp helt och hållet men men! (hantelpress)



Vusal i grå tröja och Saman i röda kläder;)  båda pumpar för fullt!



Triceps övning 1!!!! super! musklen vart helt pumpad efter denna övning! man skulle kunna ta en nål o pysa ut (luften);) hahah Vusal pojken fick hjälpa mig med de sista!


övning 2! man börjar nästan be till gud!  denna övning tar som fan om man kör rätt! (man ska endast låta armarna jobba! kanske lite svårt o fatta vad jag menar men många använder ryggen när man är trött! (rygg kraft;) hahah



övning 3!! (fortfrarande Triceps;) hheheh fyfan körde nästan maxvikt här! efter 3 olika Triceps övningar så är det inte speciellt nice att känna att döden för musklen närmar sig;)  men det här är en super träning!


lilla Vusal Busar körde efter mig! han kämpar för livet här!:) hehe ( kör ganska tungt)


vår heliga kurd Mr, Saman ! vill demostera för er! hur Kurder kör:) på bästa sätt:)




här kör jag Latsen/rygg asså denna övning tar mycket ryggen! men den funkar för att köra vingar! de e kanske hur man personligen tycker!


Vusal  han kämpar fortfarande! och vår Saman han tänker på all goda mat som väntar honom där hemma! han börjar få former:) heheh



super bra bröstövning(flies fast på maskin man kan köra med hantlar, båda är bra övningar det är bara att göra den man själv tycker e skönast! orkade bara 103kg! som max idag gjorde då 8 st!


pojkarna som pumpar!


Efter passet , var det lite gott att få i sig lite EXTRA protein:) man måste ju belöna musklerna lite! för vad de kämpat!


här har vi lilla Busar "Vusal"  han har deffinitivt inget fett på kroppen! (muskelpaket) han ser nästan ut som Bruce lee junior!
chonngggsschhiinngg fuuuuúu lee!


NÄR JAG KOM HEM SÅ ÅT JAG LITE MERA KÅL MED RÖDBETSSALLAD OCH EN 200G KYCKLING FILÉ! 
SKA DUSHA SEN PLUGGA O SEN SOVA SOM EN TRÖTT JÄTTEBÄBIS!

GODNATT ;)


Lite mellanmål

kom hem från plugget! ska gymma vid 4!  jag åt liten mellis för 20 min sen! ( 14:40) behöver lite mera energi för dagens hårda pass! mellisen bestod av de som jag åt till lunch idag, kål fast nu kompleterade jag med lite rödbetssalllad!( hemmagjort) o lite mjölk:) att dricka:)

halv 4 tar jag min 2 proteindrink! för att ha mega kraft till 4 tiden!

kanske inte ser så gott ut, men jag älskar detta! och det är väldigt näringsrikt!

 


är man stor och stark så måste man vara snäll;) "är inte så stor än! men snart!;)"


det gäller att bara äta rätt för att nå en maximal musklemassa! (inga sterioider);) bara mat och kanske lite extra proteinintag!


nyttiga lunchen!

degens lunch
200-300g kycklingfilé
kål- som man skär i strimlor, steker i lite salt, citronpeppar, olivolja! jätte gott och super nyttigt!
sen kompleterade jag med vitaminer och omega 3!


blev proppmätt!

frukosten!

jag är skit trött! efter den långa helgen! men  iallafall! vid kvart i 9 lagade jag min frukost! ska försöka attt inte få i mig för stor mängd av kolhydrater idag!

det vart 2 ägg! fan jag älskar ägg! äter fan varje dag, man säger att de inte e så bra att äta dagligen! men jag  bryr mig inte! de e så näringsrikt!
sen så skar jag ostbitar:)  och kompleterade med en banan! och mjölk!

i ugnen håller det på att göras kycklingfilé! fett gott! och nyttigt med protein!(ska käka 250g) som jag hade tänkt äta innan 11. ! är redan hungrig:) när man ser klycklingen där som bara ropar på mig!:) ÄT MIG!

FRUKOSTEN!


KOLLA IN :)  läckert!! (både tv:n och bruden;) hehe nä men igår  packade vi upp vår tv! jätte läcker 50 tums plasma tv! den får stå på det där mörkrödbruna bordet för stunden! men den ska upp på väggen senare!:)



bra!  nu är det bara att vänta på lunchen o sen packa skolgrejer!, träningssakerna o såklart mina proteindrinkar o sticka:) hihi
ses!


seg och konstig vilodag! lunch?

Inatt fick jag ju vara hundvakt år grannens vovve! jag tog ut Fame vid 20:00 ! för att låta henne göra 1&2:) hehe allt gick bra tills hon såg en katt och kopplet slets av!:) hon försvann i mörkret! mEn eftersom hon lyder mig bra så vart jag inte ens orolig hon skulle ändå alldrig skada något! :) hihi jag ropade på henne och sekunder efter kom hon tillbaka o satt sig på vänster sida! o typ kollade på mig , jag har inte gjort något:):)  sen tog jag kopplet o gick hem igen:) hehe

Jag stannade hos Marita! för att se när hon skulle komma hem igen från sjukhuset! då hennes mamma var allvarlig sjuk! runt 11 kom hon! jag passade på plugga när jag satt hemma hos henne då det är rätt lugnt där! när hon kom som sagt så var hon ledsen! vi tog kaffe o diskuterade vad som hänt! sen så bad hon mig om att ifall något skulle hända så om hon kunde ringa mig så jag kunde komma ner o ta hand om Fame! o katter! då sa jag att jag kunde vara där under natten! kunde ta soffan som säng! hon blev lite gladare då! då skulle jag ju slippa gå hemmifrån! o tänk om jag skulle somna som en stock skulle alldrig höra henne ringa mig! hhahaa men allt gick bra!  telefonen ringde inte! alltså var det lite stabilare nu! med hennes mor!

På morgonen! åt jag en bulle ( hon insisterade:) hehe o mjölk! inge bra frukost! men men! sen så hjälpte pappa o jag henne o handla i veddesta (massa kattmat)  passade då ta en proteindrink ! hhahaha , sen så när vi kom hem! så hjälpte jag henne med påsarna o sen gick jag hem! och åt typ en lunch! Lax med broccolie o sparris ! gott!! med vitamin tablett o omega 3! super ! hahha tanken var fylld nu!

HOPPAS ALLT GÅR BRA MED MARITAS MOR!!!

LYCKA TILL MARITA!

KONSTIG DAG!


DAGENS TYP LUNCH!!!

viktig dag!(vilodag)

vid 11 drack jag upp min lunch:) hihi en proteindrink!:) sen så vid kl halv 12 drog jag! mötte Camilito på tåget mot stan! vi skulle träffa cheferna från mitt företag LR. Camilo ska bli affärsman som jag;) hiihihi. där borta mötte vi Magda och Malin som också skulle få höra en affärsmöjlighet!  allt gick bra , tog ett bra tag från halv 1 till kl 4 var vi klara! då efter att Camilo anslutit sig till företaget! så drog jag o klippte mitt fluff! ÄNTLIGEN!
innan jag klippte mig drack jag en till drink:)= hahah sen  innan vi skulle dra! så gick vi o åt lite sushiiii buffe!!
fan va gott men kan inte äta så mycket mår dåligt då! har ju levt på lite mat! sen 4-5 mån tillbaka!
sedan drog vi te KISTA! camilito köpte en tröja där! ganska snygg tröjja faktiskt!!!  sen gick jag på toa! o sen drog vi te bussen! hahah

vi hade planerat att dra o klubba senare på kvällen! men för mig blir de inge! min Granne Marita fick akutproblem med hennes mor som fick åka till akuten! o jag blir då Hundvakt! i natt! a så e livet, men man måste ställa upp för sina vänner!så vi får se om Camilo o Mile drar ut!

ska dusha sen ta min sista drink! sen hem till Marita o rasta Fame! o passa på plugga lite!


innan Klippningen! Camilo fick massa blickar av sexiga brudar! jag e för trög o märker inga;)
heheh de bra för Camilo , jag klarar mig!


Camilo på Buffe! han njuter av sina fisk offer!


jag hahha ! efter klippning! vart inte så nöjd! men va fan ... de växer igen!(håret förstås)



min halv uppätna tallrik!:) hahha gott men proppmätt! stackars toan senare på kvällen!


jag o Camilito! på väg hem! på bussen! vi skrattade som fan här! att camilo bara viftade med händerna o nästan petade bort sitt ena öga!







aja ses!!


Lördags frukost!

dengens frukost! jag åt endast 2 ägg! ska inte äta för mycket kolhydrater! men protein är viktigt att få in sig! mussklerna behöver protein!;) hehe

 

 

 

ska sen! träffa camilo! vi ska till stan! för att han ska kanske bli affärs man! efteråt ska jag kanske klippa mitt flufff, o sen drar vi till Kista Galleria! där Camilito ska ragga med en sexi blondin som jobbar på (pong- asian tapas) :)


middag- det vart fast mat!

en god tonfisk mat med massa saker super mat! prova! gott som fan!!! o nyttig bra för muskel byggning!


1.    tonfisk!
2.    selleri
3.    syltlök
4.    cornichons
5.    bön groddar
6.    ost
7.    citron
8.    citron peppar
9.    olivolja
10.  majonäs(lite)



gympasset!! fredag!!!

dagens tunga gympass går mest ut att ta slut på biceps!;) hhehe älskar fredagar!!

men träningen för dagen är:

1 Biceps ( 4 olika övningar där man kör 10 på varje övning =1 x 4
2 mera Biceps 3x10
3 nedre ryggen (svanken) 4x15 ( man gör 10 med vikter och sista 5 utan vikter)
4 Biceps(avlånga musklen)
5 kapp muskler 4x10
6 vader 4x10

sen körde vi lite lats! (vingar) hehe



började bli pumpad i Biceps;)


det här är första övningen av Biceps tungt som fan!!!


vi kör med dessa! första övningen är den tunga! sen 2  och 3 och 4 övningen är med hantlar!


4 övningen!! fett tung! dödar!!!


Saman har faktiskt blivit stark på kort tid!! de bra Saman förtsätt så!


här pumpar Mile!! han som hade tappat så mycket av sin musklemassa har börjat få tillbaka den! jag ska se till att han blir lika stor som mig igen!


Camilito! här ! han var lite tröttiish idag! men kämpade iallafall! han är strk som fan ! när han vill! men han åt inte så bra idag! darför hade han inte full hästkraft!


här tränar jag mera Biceps! vi kör 3x10 här! den tar som fan efter man kört med stången! Saman i bakgrunden!

Saman har kört den övningen nu! och vill visa er alla en Kurdisk Biceps pump!

 


här kör vi lite rygg(tar mycket nedre delen av ryggen!) super övning! tar mycket när man kör med tung vikt!


puff!


efter jag hade kört klart rygg! så kände jag mig lite sel så jag stretchade lite!;)

stelheten börjar släppa;)



en god vän till mig dök plötsligt upp Biffiga Aldin! han har en super kropp (inge fett på kroppen ! undra vad han tar för något;) heheh ) 


här kör vi lite Kappmuskler! det här är en bra övning tycker jag , det tar mycket på de muskler!


jag från en annan vinkel med Mile o Saman i bakgrunden som pratar om varandras bröst!


här undervisar mile  saman! och visar sina bröst  till saman ! Saman blir lite generad och tänker: ååhh om jag också hade sånna tuttar;)


chilenska björnen pumpar kappmuskler! han har fett stora armar! han är större än mig! han impade på bruden med blått där bak!


efter träningen , när jag kom hem! så hade jag tagit en protein! men såg att det låg en osyldig banan som ropade på mig så jag valde att offra den till min mage!;)


DAGENS LUNCH!

mile och jag drog för att äta! jag hade med mig! 2 st köttfärs biffar som jag hittade hemma i kylskåpet med lite skinka som jag åt tillsammans med grönsaker och lite kebbabbiishh kött!!! mile åt grönsaker och med kebbabb kött o ris.
när vi hade ätit klart så kom camilito , han ville vi skulle följa med honom för att äta eftersom han är en chilensk matbjörn! och de äter i flock!!!

min tallrik!!! gott som fan!!!

 


björnen som i bakgrunden har några guuzzar ;)   "som tittar på honom;) ""


frukost!!!!

eftersom jag åååt lite överdrivet med kolhydrater/kalorier igår!!! så måste jag kompensera det i min deff!!! alltså idag ska jag inte få i mig Stora mängder kalorier/kolhydrater!!!!!! jag måste klara av min deff tiillll 100%

dagens mat:

frukost-2ägg 1 banan! o mjölk!

lunch     - vet inte ! beror på vad jag tar med mig och vad skolan serverar!

drink     - proteindrink halv 2.

drink     -proteindrink 3-halv 4 - på på träningen!

drink     - direkt efter träningen!

middag  - drink med frukter



EN av mina förebilder!

EN av mina förebilder som jag har! inom just träning! är  Johan Ederer!!! som har en super kropp!!!! ungefär såhär ligger mina mål! med träningen!!! hans blogg är även bra! tycker jag! då han skriver mycket om dels träning men även om kost! mm.!!! jag vill och ska i framtiden vara md tävlingar innom boddybilding! tänker inte bli så jävla stor! men kanske som snubben på bilden;) tycker det är lagom!!! alla tycker olika men jag håller det jag tycker!
http://johanederer.blogg.se/

hans blogg!!!


reliispartyy!!!!GRATTIS MARITA FÖR BOKENS UTKOMST!

idag var det bokens utkomst! ;) i stan! i Bildaförlag!!!!!  jag kunde inte komma! men Marita! och mina föräldrar gick! sen kom det massa duktiga hundmänniskor! bla en säpo polis! där hans hundar är utbildade till massa olika saker innom! polisen!

grattis för boken och Marita




BOKEN FINNS REDAN ATT LÅNA OCH KÖPA!


MARITA! HON SOM SKRIVIT BOKEN!!!! HEHEH


MARITA OCH JARKOS POLIS HUNDAR! SÖTA SOM BJÖRNAR MED VASSA SOM KNIVAR NÄR DET GÄLLER JOBB DAGS!


SÖT


SÖT

fettförbrännde lite!!! hahah efter brutit lite mot deffen

efter STYRELSEMÖTET SÅ drog jag till grannen för att hälsa på! lilla Fame!heheh när jag kom så hade Marita dukat upp bullar hehe och kaffe ! vart tvungen att äta 2 bullar! fyfan! jag tål inte!socker nuförtiden! mådde lite dåligt efteråt!! men sen drog vi ut och gick i 45 min med Fame! vi pratar om allt inom hund, innan vi drog pratade jag med säpo polis som har mycket erfarenhet med hudar han har själv 2 st Laikor! mycket duktiga! de är specialiserade i många saker inom polisen! ska träffa honom någon gång och byta erfarenheter!;) mycket trevligt!
sen drog vi vi med lilla Fame! hann ju inte träna! hårt . men att fettförbränna funkar ju lika bra! Imorgon blir det Tung träning!


haha innan jhag drog! fan min min!skit samma:)


nice!! hahah gott! men farligt!!!!


lilla Fame!_:) hon pussas och ville ut:) och träna lydnad!!


inge träning idag ååå;( VILODAG???:(

FAN var så peppad till dagens boxningsträning men fan kom inte ihåg att jag har ett styrelsemöte ( jag jobbar ÄVEN inom kallhälls hundklubb som startade för några månader sen), det är roligt! jag gillar ju djur:) hihi
alla i Järfälla som har vovvar kan ju passa på att skriva in er där!


http://www.hundklubbenkallhall.se/



OCH NI SOM KANSKE TRÄNAR/TÄVLAR INOM VILTSPÅR! ELLER HAR NÅGON SOM HÅLLER PÅ MED EFTERSÖKSHUNDAR! ELLER JAKT! DENNA BOK ÄR SUPER KOMPLET MED ALLA GRUNDER I EFTERSÖK FÖR DIG OCH DIN HUND.! GÅR ATT KÖPA I BOKÄFFÄRER ÄVEN VIA NÄTET, BARA SÖKA PÅ NAMNET! (VILTSPÅR-grunderna i eftersök för dig och din hund) JAG FINNS MED PÅ OMSLAGET!;) HIHI MED LILLA FAME!




FÅR NOG TRÄNA LITE SJÄLV EFTER MÖTET! LITE       (PAOLO ROBERTOS 15 MIN/DAG TRÄNING!!!! HAHAHAHAHAHH ;)
MÅSTE PLUGGA ÄVEN! HAR EN HEL DEL SAKER ATT LÄRA MIG!

LatinoBiffen!!

LatinoBiffen vart fotad av en hemlig vän;)

 


lunchen

dagens lunch var också super god!! precis som alla måltider jag äter:) hahah!!! åt lite för mycket idag! att jag hade nästan svårt att gå! :)
hade med mig liten bit fläskkarre !! sen så serverade skolan vårullar eller vad de heter! och kebbabkött hade dem också! så jag fyllde tallriken med grönsaker ! 2 st vårullar:) lite kebbabiiisshhh kött!:) och gick lycklig till bordet:)

hehe innan jag drog glupsade jag i mig en vårulle till, de var super goda vegatariska rullar:) super goda !:)

 


FRUKOST! MED STRESS

Vaknade lite sent! och måste ta bussen! och sen tåg! fick fixa en snabb frukost!!
dagens stress frukost blev en macka med ommelett och skinka!!!! hahah det här har bra fullkorn! och bra med kolhydrater!!! sen är ägget och skinkan! så god! bra med protein;)




förbereder mig till lunchen!

RSS 2.0