hejsan!!

Tjenare !!

Idag fan är det torsdag! Ska till plugget snart har Kemi och fysik och slutar runt 16:00 tiden , därefter ska jag gymma, vet inte vart precis men antar att det blir i skanstull friskis idag! ringen som den heter.. funkar att träna där men kungsholmen är bättre , orkar bara inte åka mot fridhemsplan eftersom slutar så sent!

Idag vet jag inte vad jag ska träna, igår tränade jag ett triceps pass, men idag kör jag kanske ben bara för att få det klart! Har inte kört ben på några dagar så nu börjar det bli dags för ett sånt pass, ska bli trevligt på lördag i alla fall eftersom jag ska träna med Leo på SATS ,Jakobsberg och då ska jag köra rygg… gillar deras rygg maskiner där!

Ska passa på att hälsa på Mamma och Pappa då det var ett tag sen jag inte träffar dem, så det lär bli trevligt!!

Aja fan ska hoppa in i duschen nu och sen fixa en proteinshake som lär bli min frukost.. har käkat 1 banan och lite russin! Ska också försöka få i mig en 2 liter vatten innan jag drar och dricka ren linfrö ölja: ) 4 matskedar:) höhöhöö

Hare nice

Kram

//LatinoBiffen


TJA.......

Sammy om gympass idag söndag!!!!!!!!! med william, robin, ryan:
Tjena! har en fråga
när man ska typ banta/deffa vad är det man ska äta varje dag och hur många portioner är det man ska äta per dag?

ska man också då jogga/löpa som fan o träna ännu hårdare ?

mvh
sammy
IP: 83.183.226.189



Tja!!!

man ska aldrig svälta under en bra diet, deff! det är viktigt att du får i dig en proteinkälla, kolhydratkälla samt en bra fettkälla till varje måltid..  du bör käka många måltider per dag  i små portioner... en ökad mängd av protein får kroppen att bränna mer fett....

du ska variera mycket från tungt till lättare och intensivt! när det gäller träningen .. alltid chocka kroppen på alla möjliga vis.. så får du bäst resultaT!!! sen så är kardio träning viktigt också.. där kan du variera mycket med från crosstrainer, springa, gå i raskt takt! mm  finns många sätt för kardioträning!



Kram
//LatinoBiffen

tjenare...

anders  ([email protected]) om gympass idag söndag!!!!!!!!! med william, robin, ryan:

tjenare ! kul att se att det fortf går bra för dig med gymmandet! har inte gymmat på ett bra tag och tänkte börja nu igen.. men skulle helst behöva lite tips då det var ett tag sedan man köpte hem produkter... tänkte kolla med dig vad du tycker om dom hära produkterna/har andra bra tips och synbpunkter.. är det något jag behöver komplettera med? kom gärna med så mycket tps osv som det går ! :) 

Anabolic Halo Pro Series, 920 g, Arctic Fruit Punch (gymgrossisten ) 

aminosyror ? isåfall vilka rekommenderar du?

whey 100 (gymgrossisten) 

whey fx ( 80 procent) som gainer (gymvaruhuset)

Vitamin/mineral/antioxidant? isåfall vilka rekommenderar du?

omega 3/ fettsyror ? isåfall vilka rekommenderar du?

IP: 81.232.67.224

 

 

 

 

 

Tjenare anders.. tackar så mycket!! Aa vad roligt att du ska börja o nöta på igen: ) hehe det är bara att kämpa på!!

Den där anabolic halo.. fungerar men inte på alla.. det är från person till person, känner många som kör den och fungerar för dem..men för mig funkar den inte ett skit! Så jag föredrar väl att du testar dig fram när det gäller det tillskottet!

Whey 100 är fan det bästa tillskottet jag vet.. för mitt bruk! Jag älskar den! Kan självklart rekommendera den!!!

Lite dyr är den men det är värd priset!

Aminosyror är viktiga.. BCAA e bra.. sen så Anabolic amino gillar jag med ( olimp märke) kan rekommendera dem..men annars fungerar dem flesta.. det är viktigt med amino….: )

Whey fx … har jag inte testat vet nån som har provat och inte var så nöjd med den.. men där e också ett sådant tillskott som man får testa sig fram..

Minaraler/vitaminer /fetter… kör det du kan få i dig … omega 3-6 mm svensktkosttillskott har mycket bra produkter samt gymgrossisten har också en del bra saker!!  De flesta funkar….: )

Viktigt med kosten också.. glöm inte det!! det är det viktigaste.. om du vill uppnå dina mål!!!!

Hoppas jag var till någon hjälp!!

Kör hårt!

Kram

//LatinoBiffen


gympass idag söndag!!!!!!!!! med william, robin, ryan

Tjenare

Nu är det ett tag sen jag inte bloggade, men har ju inte velat då jag inte kunnat ta några bilder men idag tränade jag med William, Robin, Ryan på gymmet i kungsholmen, friskis & svettis! Först körde vi ett tufft styrke pass… rygg +  biceps men då var inte Ryan där! vi körde jävla tufft i kanske 2 timmar sen så efter det passet gick vi till omklädningsrummet och käkade lite.. protein + frukt mm… och väntade samtidigt på att Ryan skulle komma hehe nu var det dags för intensivt  fys pass!

Jag lovar att passen tog idag ! en halv dag på gymmet är väl roligt! Det var ett tag sen jag körde 2 pass per dag! Vi passade även ta lite bilder innan andra passet började! Hehe därför fick jag lust nu att skriva lite på bloggen!

Alltid roligt att uppdatera den!

Känns fan skönt nu när sommaren börjar närma sig + att deffen rullar på fint som fan! sakta men säker blir man hårdare och mer deffad så det är nice.. undra hur man ser ut när deffen är klar! Ska då hålla mig så ett tag men vill gärna ha 1 vecka där jag kan äta lite av allt för nu ligger jag riktigt strikt! När det gäller kosten.




Dagens styrke pass

  1. Chins med vikt
  2. Latsdrag mot bröst
  3. Stående stångcurls
  4. Hantelcurls
  5. T- rodd




Sen så fyspasset som vi körde var hårt där hade vi olika stationer som en liten hinderbana, vi lånade ett av friskis tränings salar! Där de gör pass… jävligt nice , jag visste fan inte man kunde låna dem rummen: )

Sen när vi var klara här så körde vi lite intervallträning på springbandet… jävligt kul men jobbigt kände mig som en tung strandad val.. att bära på vikten .. och springa så fort man kan är rätt jobbigt! Men det gick fint som fan!

Mina vader lär göra ont imorgon! Passar perfekt då jag körde vad träning igår höhöhöhö

Alla var duktiga idag ! jävligt nöjd !

William, Robin, Ryan och jag såklart:)



HAHAH JAG



MAT DAGS EFTER STYRKE PASSET...




MJA... LILLE ROBIN POJKEN!!! HEHE VALP ÖGON




LITE posering höhöh jag till vänster och Robin till höger..



sexiga....



heheh jag!!! spännisen..-





jag o William gubben...



haha Ryan, Robin, Jag , William. efter fyset....




Kram

//LatinoBiffen


tjooo

GODKVÄLL!

Just nu sitter jag här och tar det lugnt precis käkat min näst sista mål för dagen… stekt kassler med stekta grönsaker, jävligt gott :)

Syrran ska komma med sin kille senare… så jag väntar på dem, är rätt trött efter passet idag och vill gärna gå och sova tidigt!!! Passet idag körde jag tillsammans med min vän Robin på Friskis&Svettis Kungsholmen, visste inte vad jag skulle köra men på väg till gymmet så kom vi fram att det skulle bli ett jävla intensivt benpass… och det blev så!

Vi körde med jävla korta vilostunder emellan så bena var på slutet helt döda.. själv haltade jag och det gjorde Robin med och bena skakade som fan! hehe det var jävligt jobbigt att stå upp precis när passet var klart!




Dagens pass



Ben

  1. Benpress
  2. Benspark
  3. Liggande lårcurls
  4. Sittande vadpress
  5. Vadpress på benpress





Vi började med benpress sen så körde vi benspark och lårcurlen samtidigt … jag började med lårcurl och Robin med benspark när vi var klara så bytte vi och så höll vi på tills vi hade gjort 10 st var. Jävla jobbigt eftersom vi började på rätt tungvikt ( 80 kg) och därefter sänkte vi och kom 50 kg på bensparken….vi sänkte inte mer än 50 kg där.

Vi var ju helt döda efter benpressen där vi körde jävla tungt!

Vaderna körde vi också snabbt utan vilopauser tills vi gjort 10 var där med!

Haha

Därefter så körde jag inget mer eftersom mitt pass var bara att då köra sönder bena men Robin körde armar :) så det var tur det eftersom mina ben fick vila… skulle aldrig pallat gå upp trapporna till omklädningsrummet! Hehe lite mage körde jag men annars så var det bara vila för mig!

Imorgon lär vi också köra .. han ska köra överkropp … men jag måste träna rygg lite mer… körde ju det igår men tyckte inte passet tog så bra så jag vill köra slut på min rygg hehe: )

Måste snart lägga in ett bröst pass: ) hehe måste få stora tuttar till sommaren ju: )

Aja fan  ska kolla tv

Kram

//LatinoBiffen


Onsdag:)

God morgon!

Fan vaknar så tidigt varje dag! Fattar inte varför jag inte kan sova länge.. fast jag gick och la mig igår tidigt så jag sov ändå, men känner mig ganska slut i kroppen, kanske behöver jag lägga in en vilodag men det tror jag att jag lägger in nästa vecka på fredag …den 11.

Käkade just min frukost.. en proteinshake och ska snart hoppa in i duschen så att jag vaknar till ordentligt för jag ska dra runt 12 tiden till friskis & svettis tillsammans med min vän Robin, vet inte vad jag ska köra idag … inte ben i alla fall eller vet inte…. Men vill låta dem vila några dagar till innan jag spräcker dem igen!

Igår i alla fall så tränade jag sent , runt 18 – 19 tiden och tränade faktiskt tillsammans med en kompis , Jimmy, det var jävligt länge sen vi körde ett pass ihop så det var ju trevligt! Vi körde passet på SATS , Odenplan.

Passet gick jävligt bra, det blev rygg och sen på slutet pumpade vi lite biceps… det som var synd är att Odenplan SATS inte har så bra redskap för när det gäller ryggträning… klart det går att köra men vissa av deras maskiner är jävligt dåligt kvalitet, så det var ju jävligt synd annars är gymmet perfekt!








Rygg passet

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Latsdrag smalt grepp
  3. Rodd på kabel
  4. hantelcurls
  5. hammercurls









Sen så träffade jag syrran på vägen hem, på T centralen, hon var på väg till mig så då åkte vi hem tillsammans! Hon ligger och sover just nu höhöhö… alla kan sova förutom jag…

Aja så e livet…

Ska förbereda mig för dagens pass som blir säkert jävla intensivt!

Kram

//LatinoBiffen


RSS 2.0