söndag

TJA har inte skrivit på några dagar: ) inte haft så mycket tid: )gjort en hel del saker: )

Allt går som det ska… när det gäller träningen i alla fall : ) så det är nice dieten börjar ge resultat: ) hehe idag vägde jag 89,4 kg från 93 kg så det är bra: )

 

Ska dra ner rätt mycket på vätskan jag lagt på mig: ) hehe idag höjde jag också kolhydrat intaget till ca 90-100 gram, bara för att fylla på energi förrådet i min kropp, så jag orkar med morgon dagen då jag ska jobba på HM Lager och på tisdag: ) blir kul …tjäna lite pengar hehe

Men hela veckan kommer jag ligga på lågt kolhydrat intag under 50 gram/dag ända dram till Lördag och Söndag …de dagarna ska jag öka och äta på mig bra med kolhydrater: )

 

Här hemma är det tråkigt, händer inget: ) hehe men men vad ska man göra, ska vid 15:30 träna på fridhemsplan: ) ska hinna käka innan jag drar också : )

 

Dagens pass blir axlar: )

 

Senare idag om jag kommer in i någon data skriver jag in övingarna jag körde under passet: )

 

 

 

 

 

Kram

///LatinoBiffen


tisdag

Vaknade klockan 04:00 fan, sov jävligt dåligt…fast jag trodde jag skulle sova som en bäbis, 3 pass körde jag igår och dem var jävligt intensiva, fattar inte att jag sov så dåligt!!

Vet inte om det är sängen som är dålig eller vad som är felet, hoppas jag kan sova bra inatt.

Vaknade , och då orkade jag inte gå och lägga mig då jag inte var trött, så jag fixade min frukost….hehe käkade frukost vid 04:00 haha sen kollade jag tv.. och så runt 06:00 duschade jag, ska snart ner och titta om jag kan tvätta lite kläder men dem öppnar vid 07:00 så får vänta en liten stund innan jag kan gå ner!

 

Idag kommer jag köra i jakobsberg SATS , ska träna Nicole idag.. fast jag ska också köra mitt pass samtidigt så hon kör hela ben… och jag kör baksida lår + vader… körde ju framsida lår igår! Och jag körde det passet med Johan biffen, lovar att vi haltade ner till omklädningsrummet haha såg helt våldtagen ut: ) så jävla pumpade lår: ) hehe + att vi körde ett spinning pass innan! Jävligt tungt!!!

På morgonen igår körde jag med Leonardo på fridhemsplan: ) alltid kul att träna med honom, älskar att köra med han! Eftersom han kämpar jävligt bra: ) hehe han har fått en jävligt fin kroppsfysik sen vi började träna tillsammans, han märker också skillnaden.. och till sommaren så kommer han va jävligt sexig! Hehe

 

Ska runt 07:30 dricka en shake med whey  100: ) hehe, lite trist att drick protein..men ibland har man inget annat val: ) tillskottet är ju super: )

 

 

Imorgon kommer jag träna med Leo… hoppas jag : ) hehe ska bli kul:  )

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


söndag

Kom hem idag från min kompis: ) hehe men innan jag åkte hem tränade jag på SATS i  jakobsberg och körde armar tillsammans med Nicole. Hehe tror hon lär få träningsverk: ) hehe men det är bra… inget är gratis här i livet:)

 

När jag kom hem så var det fullt med gäster här hemma, pappa fyller år idag: ) 46 år: ) hehehe

Kul..han fick en hel del presenter.

Gästerna var här till sent..men alla drog för en liten stund sen…

Ska snart sova för jag är sjukt trött…tänk att alla här käkade tårta, godis , kakor och jävligt god middag.. men jag dietar så det vart inget gott för min del .. fan. hehe

Så är livet: )

Óch så imorgon sänker jag kolhydratintaget till under 50g… hela veckan, fram till fredag för helgen ökar jag till 100g.

Kommer vara helt slut på slutet av veckan och .. under dagarna kommer man känna sig rätt slut: ) men måste göra detta..

Imorgon kommer jag köra runt 12:30 på fridhemsplan tillsammans med Leo…. Och sen vid 18:30 har jag spinning pass på SATS i jakobsberg tror jag kör den tillsammans med Camilo: ) han har gått ner som fan! DUKTIG HAR HAN VARIT OCH HÅLLIT I DIETEN , STENHÅRT!!!!

 

Sen vid 19:30 ska jag köra framsida lår uppe på gymmet: ) kommer nog vara hemma runt 21:00 men kommer vara så slut att jag lär sova som en bäbis : ) hehe men vad ska man göra…vill man bli fin får man lida pin: ) hehe nä men man får vara beredd att offra lite från sin sida: )

 

På tisdag kommer jag vara PT (personligtränare) för Nicole.. hon lär köra rygg, så vi får väl se hur hon kör igenom passet: ) hehehe,

 

 

 

 

( Vila i frid min vän Daniel Larsson- du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, du har alltid varit en person med gott hjärtan, fortfarande kan jag inte förstå vad som hänt men jag vet att du finns där och vakar över oss som älskar dig, kommer sakna dig min vän )

 

 

 

//LatinoBiffen


Lördag

Har varit hos en min kompis: ) vi har kört skit hårt på gymmet och sen varit hemma hos honom och chillat, rätt skönt när det är sånt skit väder… idag åkte jag hem tidigt för att jag skulle träna Nicole på gymmet: ) hehe det gick skit bra: ) hon är jätte duktig och kämpar som fan: ) så ska det vara, inget här i livet är gratis: ) hehe men hon kommer uppnå sitt mål om hon fortsätter ha den inställning hon har med träningen och kosten.

 

Sen efteråt körde hon hem mig, det var snällt, men perfekt för mamma kom igår från Colombia, så jag var tvungen att hälsa på mamma: ) , 1 månad sen fan jag inte ser mamma, så visst är det kul att ha henne här hemma igen.

Men jag stannar inte hemma idag, har ju mina saker kvar hos Leonardo , så ska dra sen, ska träffa han på t centralen …då han e på jobbet just nu.

Förmodligen kommer jag hem imorgon, vi får se: ) hehe vi ska träna imorgon också på fridhemsplan.. så det blir kul…

Han måste köra baksida lår och vader + så kanske han kör lite armar eller bröst.

Jag körde idag mitt pass här i Jakobsberg SATS  och då blev det bröst: )

Så imorgon vet jag inte vad jag ska köra, kanske lite armar och sen hjälpa Leo med ben träningen.

 

Fan hehe annars rullar allt på som det ska , har nu varit hela veckan på lågt kolhydratintag ( under 50 g /dag) och fan man blir rätt slut, men måste ju få bort vätskan som jag lagt på mig, men nu idag och imorgon är kolhydratintaget på ca 100g så idag känns det okej, då jag fyller på energiförrådet i kroppen lite, men från och med måndag till fredag så kör jag på under 50 g /dag. Och så ska jag hålla på sådär ett tag….

 

Det är inte mycket jag gått upp men vill inte gå upp för mycket heller.. blir bara jobbigt att dieta sen när jag ska köra stenhårt diet i april/maj.

 

 

 

Dagens pass:

 

Bröst- Pectoralis major

 

  1. Hantelpress
  2. Hantelpress – snedbänk
  3. Flyes – snedbänk
  4. Omvänd bänkpress – snedbänk
  5. Bröst press – maskin

 

heheh kolla bilden  , det är jag och min kusin i Colombia, bilden e tagen runt juni-juli månad.. 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen

 

 


onsdag

Körde idag runt 14:00 tiden ..skulle ha kört vid 15:00 men blev klar tidigare med det jag skulle så jag hann vara på gymmet tidigare.

idag  körde jag riktigt intensivt pass det blev  både biceps och triceps! Körde passet med 10 sekunders pauser så hade du varit där hade du sett hur det bara rann svett från mig. Kläderna blev helt genomskinliga hehe: )

var så pumpad, ådrorna såg ut att sprängas när som helst men det värsta var hur pumpad musklerna var,  gjorde så ont att spänna: ) hehe

 

men visst är man så nöjd efter ett sådant pass! det sköna kommer alltid efteråt:) men vill man bli stor så måste man gilla smärta: ) hehe

 

imorgon lär jag köra på fridhemsplan med min kompis Leonardo: ) ska bli roligt att träna med honom.. han är så duktig: ) och på så sätt kan vi köra passet ut på 110%.

Blir nog rygg imorgon ..det var 1 vecka sen typ jag körde rygg och vill gärna döda ryggen: ) och han måste också köra rygg för jag vet att han inte kört rygg på 1 ½ vecka typ! Hehe

 

Just nu ska jag laga en till liten måltid… sen chilla lite framför tv:n

 

 

 

Dagens pass:

 

Biceps brachii

 

  1. Bicepscurls på kabelmaskin
  2. Sittande hantelcurls
  3. Stående hantelcurls
  4. Hammercurls

 

 

Triceps brachii

 

  1. Pushdowns med rep
  2. Pushdowns med stång
  3. tricepsreps över huvudet med hantel
  4. Sittande tricepspress över huvudet med hantel

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


tja!!




Hej! jag är kille på 15 år som har tröttnat på kampsport som jag har gått i ungefär 5 år. istället ska jag börja styrketräna.
har du några tips på hur jag ska börja och ungefär hur mycket jag ska träna nu i början och hur jag ska senare fortsätta?

jag måste bara fråga också eftersom du e latino, vilket land är du ifrån ? :D





Tja!!! Joo jag är Latino! Hehe från Colombia!

Joo jag har själv tränat en hel del kampsporter och visst är det kul att testa på något nytt, kul att du vill vända dig åt styrketräningen, ett bra tipps är att inte sluta helt med kampsporten då styrketräningen längre fram kan göra en lite stelare.. då funkar kampsporten för att hålla en bra smidighet/ rörlighet i kroppens alla muskler. Själv kör jag boxning då och då annars stelnar jag lite: )hehe och eftersom jag inte har massage 1 gång i månaden som förr så måste jag hålla igång lite ibland med kampsporten bara för att hålla mig rörlig.

 

Joo eftersom du har en grund när det gäller träningen så skulle du ju kunna köra styrketräning 3-4 gånger/veckan …vill du köra mer kan du men du måste komma ihåg att vilan är viktig för att få resultat.

Kosten är det viktigaste.. jävligt viktigt att du äter bra för att få resultat, nu vet jag inte vad dina mål med styrketräningen är då du precis tänker börja men för min del då jag vill tävla i Kroppsbyggning så har jag väldigt strikta kostupplägg och träningsupplägg.

 

Men ett schema som kanske skulle kunna funka för dig.

 

 

Dag 1.

 

Bröst ( Pectoralis Major – övre, mellersta, nedre delen)

 

Biceps Brachii

 

 

 

 

 

 

Dag 2.

 

Rygg

 

 

 

 

 

 

Dag 3.

 

Ben ( Främre lår, Bakre lår, Insida lår, Vader)

 

Mage

 

 

 

 

 

 

Dag 4.

 

Axlar

 

Triceps Brachii

 

 

 

 

Kram

///LatinoBiffen


hehe idag





Fan nu börjar det kännas nedsänkningen av kolhydraterna.. hehe men det är bara bita ihop, måste få vätska jag lagt på mig att börja släppa …så kommer det bli enkelt att ta bort det: )

Har ju inte gått upp mycket vätska men ändå vill ta bort det: )

 

Eftersom mina pass kräver mycket energi från min del så blir man ju helt slut… på kvällarna är man ju helt förstörd ska höja kolhydrat intaget på lördag och söndag…och sen från och med måndag så sänker jag igen till det intaget jag ligger på nu:)

Man ska ju chocka kroppen lite… den här metoden funkar inte på alla men för mig funkar den bra.

Just nu ligger jag på max 50 g kolhydrater /dag 

Höjningen blir nog till 100g kolhydrater/dag

 

Idag ska jag träna och kommer nog köra Biceps + Triceps i högt tempo ..ska bränna kalorier som fan: ) inga vilo pauser emellan: ) hehe

Vet inte exakt vilken tid passet blir men kanske runt 15:00 …. Kanske ..

 

 

Kram

//LatinoBiffen


saknar dig vovven!





var lite jobbigt att se den här bilden! men fan.. Bus var så kärleksfull...saknar honom som fan!


Fan satt och tittade på gamla bilder.. och så hitta jag en bild med min lilla vovve, som vi fick avliva:( saknar honom så mycket: ( han var så snäll, och så jävla lydig han var!!

Han var också ett av de finaste utställningsexemplar av dobermann!

Vi fick avliva honom då han var biten av hundar: ( och det gjorde att han blev dålig psykiskt! Och med all den tid jag la ner på honom för att få honom tillbaka till sitt gamla psyke.. men varje gång han bättrades så vart vi alltid på hoppade av lösa hundar.. och det gjorde att han backade och jag var tvungen att starta från 0 igen!

 

Saknar bus!

Vila i frid Carnastas baron burriz 

Det är nu ungefär en 2 år sen… fan…

 

 

ståtlig:) min lilla Bus



 

 

Kram

//LatinoBiffen


tisdag

Idag körde jag på gymmet mitt pass innan jag skulle träna Nicole!

Körde baksida lår + vader och det gick väl bra: ) mina ben är helt döda just nu och sträcker jag på bena så krampar dem ihop, så har chillat för det mesta idag när jag kom hem.

 

Passet med Nicole gick ju super! Hon är väldigt duktig på att kämpa: ) hehe det är bra för att ha kört första tuffa passet, för henne blev det Ben + Biceps!

Och hela passet rullade på som jag hade planerat + att hon körde lite på cardio maskinerna innan jag tog över träningen! Hehe men där måste hon bita ihop mer och köra 40-45 minuter… innan varje pass!

Men det var ingen fara för vi körde passet med korta små pauser så hennes kropp måste ha bränt som fan: ) och Nicole lär få träningsverk imorgon men det är bra: ) hehe

 

Nästa pass med henne blir troligtvis på Lördag :  ) hehe måste bara titta när jag kan exakt!

 

 

 

Jag kommer köra imorgon på SATS men vet inte exakt vilken tid, har en del saker att göra vid 12:40 till 14:30 kanske kör jag mitt pass innan annars kör jag efter. Får se!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens pass: ( Mitt pass)

 

Baksida lår + vader

 

  1. Liggande lårcurls
  2. Sittande lårcurls
  3. Sittande vadpress
  4. Vadpress på Benpress maskin.

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


måndag

Ska snart lägga mig men kom helt slut från gymmet hehe, körde spinning och därefter gick jag upp och dödade framsida låren: ) hehe dog..kunde fan inte gå efteråt och var helt svimfärdig fan..hela vägen hem.. så fort jag kom in genom dörren så gick jag raka vägen in i köket tog fram 200g kassler och hackade grönsaker och 50 gram keso och satte mig och käka, var så slut idag har jag nog bränt över 1500 kalorier hehe

Tappade så mycket vätska på spinningen och fast man dricker mycket vatten men kroppen hinner inte ta in det man dricker…så var ju helt slut.. + satte mig i bastun i ca 15 minuter också: )

 

Imorgon lär jag nog köra runt halv 2 på eftermiddagen, ska pumpa resten av bena.. baksida + vader.

sen efter kommer hon jag ska träna så det blir kul: ) lite fler folk att köra slut med: ) hehe

men det är bra! INGET ÄR GRATIS I DENNA VÄRLD, VILL MAN BLI FIN FÅR MAN LIDA PIN.

Är det inte så ??

 

Hehe alla kan uppnå det man vill , bara man vill ( EGEN VILJA) är det enda som krävs att ha.

Alla har det.. vissa har bara lite svårt att få fram den viljan men det går om man kämpar lite:)

Så säg aldrig att man inte kan! För det är skitsnack!

: )

 

dagens pass:

Framsida lår – Quadriceps femoris

 

  1. knäböjd med fötter tätt ihop
  2. benspark

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


måndag

                  

                          gammal bild:) hehe kanske 1 år sen nästan. :)





Fan lackar.. får inget jobb, letar och letar, har skickat ansökan som fan..men det är så svårt att få något! Skulle verkligen behöva få in en inkomst!

Får väl ha tålamod! Men det är jobbigt utan pengar!

 

Idag tvättar jag kläder, hade en jävla hög kläder med bara mina plagg! Hehe så från 14 till 18 har jag tid! Ska ner snart och kolla hur det går där nere på tvättstugan: )

Ska också få i mig något snart! Den här veckan har jag sänkt på Kolhydrat intaget  får i mig mellan 40-100gram… för att vätskan man lagt på sig ska börja släppa!

 

Senare idag ska jag köra spinning , 18:30 till 17:30 sen efter ska jag köra ett framsida lår pass på gymmet, ska spräcka sönder låren:)

Hoppas bara de inte e för fullt med folk då! Men det kommer nog vara det och imorgon ska jag träffa Nicole , hon jag ska träna som PT.

Ska bli kul: )

 

Fan finns inget o göra! Här hemma är det så trist:)

Kommer inte ens på något o skriva så ska fixa lite käk nu

 

Kram

//LatinoBiffen


söndag

Kommer köra idag runt 12:30 på fridhemsplan med Leonardo! vet inte vad jag ska träna idag:  ) hehe igår körde jag ett tufft triceps pass …har träningsverk just nu ..i tirceps och bröst. .körde bröst förrgår.

Efter passet ska jag väl hem: ) hehe finns inte mycket att göra… jag hoppas någon av jobben jag skickat CV ringer mig: ) hehe skulle vara bra med ett jobb.

 

I alla fall kommer nu på tisdag börja jobba privat som Personlig tränare till en tjej som heter Nicole, kommer bli roligt..hon är väldigt taggad, har redan lagt upp hennes träningsschema som hon ska följa i några månader + så har jag lagt upp ett kost schema på max 2000 Kcal / dag.

 

Ska bli roligt:)

 

 

Just nu sitter jag här och kollar på tv och rullar upp och ner på internet , vaknade tidigt som fan..käkade frukost klockan 05:00 och sen la jag mig igen och sov till 08:00 så det var skönt hehe

Ska nog käka en proteinshake runt 10:30 sen börja dra vid 11:00. har en grej att göra innan träningspasset.

 

 

Aja hehe ses

 

Kram

//LatinoBiffen


Torsdag

                      
Sitter här hemma och tråkar, duschade i typ 1 timma haha för att dröja på tiden: ) vad ska man göra hemma, ?

Fan om jag hade kommit in på högskolan för att plugga basåret jag vill så hade det varit nice…något att göra i alla fall eller om man hade ett jobb hehe men fan det är skit svårt att få jobb nu för tiden, har skickar iväg CV:n som en galning, jag vet att det kan ta ett tag innan de läser dem, men jag behöver få in en inkomst !!!!! man blir galen utan en inkomst!

 

Vaknade i alla fall jävligt tidigt idag, som vanligt , fattar inte att jag inte kan sova mer än 6 timmar/natt hehe bara ibland kan jag sova långt! Men alla dem här dagarna har jag vilat på så lite nattsömn att man är rätt slut på kvällarna!

Som sagt ska träna idag med min kompis på fridhemsplan runt 16:00 tiden, vet inte än vad jag ska träna… måste se med honom vad han vill köra också: ) men bröst kanske det blir..vi får se senare.

 

Ska käka snart också och sen måste jag väl börja packa träningsväskan så att jag inte behöver stressa , annars börjar jag som vanligt packa 10 minuter innan jag ska dra och då är det alltid något jag glömmer packa : )

 

 

 

Aja fan ska kolla lite tv

Kram

//LatinoBiffen


onsdag

                              


Körde idag på gymmet.. ett axelpass: ) körde på SATS i jakobsberg tillsammans med en vän! passet gick skit bra. körde skit hårt. Körde Hard core..pass svettades som fan!

Helt sönder pumpad: ) hehe

 

Käkade nyss en god sallad ska käka igen vis 22:00, kollar på  tv 3: ) hehe grannfejden eller vad det heter: ) hehe

 

Imorgon kommer jag köra vid 16:00 tiden på fridhemsplan på Friskis&Svettis!

Med min kompis Leonardo! Ska bli kul att köra med honom!

Vet inte vad vi ska köra kanske kör armar.. eller bröst blir nice ju!

 

Vi får se….

Pallar inte skriva mycket just nu hehe

 

Dagens pass

Axlar

 

  1. Sittande hantelpress
  2. Hantellyft åt sidan
  3. Hantellyft åt sidan framåtböjd
  4. Hantellyft framåt
  5. kabellyft framåt

 

 

 

kram

//LatinoBiffen


Tisdag

Hej, har inte skrivit så mycket men i alla fall jag var sen i torsdags hos min kompis, pallade inte vara hemma, lite kaos där hehe men vi hade skit kul, var och tränade mm. Så det var kul.

 Träningen rullar på bra: ) hehe väger 92 kg hehe så det är bra har ökat rätt mycket för 2 månader sen vägde jag runt 85 kg.

Men jag har tränat som ett djur och gör ju mina special kostupplägg hehe … följer mina kost upplägg till 100%, ska bygga fram till april eller maj …sen börjar jag dra ner kalorierna mer än vad jag kör idag.. kör en 3000 kalorier idag…. då jag ska sänka kalorierna så sänker jag till 1800-2000 kalorier… så jag ser sexig ut i sommar: )  har hållit 3000 kalorier nu i 6-8 månader men innan det så brukade jag få i mig 7000 kalorier /dag men blir så bulkig … hehe  föredrar ha lite hull men ändå rätt deffad : )

 

Idag vaknade jag tidigt! Runt 08:00 och så käkade jag frukost och sen så städade jag här hemma och matade mina ormar som jag inte matat på 1½ vecka hehe de verkade lite hungriga:) men de käkade upp kycklingarna:)

 

Sen drog jag till gymmet … och körde mitt rygg pass! var på gymmet idag från halv 2 till halv 6 hehe kom hem för en liten stund sen.. för jag skulle vara personligtränare till en kompis som vill bygga! Allt gick bra, han lär få träningsverk på ryggen då han fick köra ett tufft pass! han slet som ett djur:)

 

Dagens pass:

Rygg

 

  1. Marklyft
  2. Latsdrag med smalt grepp
  3. Latsdrag mot bröst
  4. Latsdrag bakom huvud
  5. Chins

 

 

 

Ska käka snart igen hehe … en sallad : ) sen städa.. vi får en gäst snart, hon ska bo här en period, då hon ska plugga i stockholm, så vi måste fixa här hemma och göra lite plats för henne!

 

 

Kram

//LatinoBiffen


nice



           






Jävligt bra hand och kroppslotion är den här
à Body Series som absorberas snabbt in i huden den har jävligt bra egenskaper:

 

1.Kliniskt testad, lyxig lotion som förbättrar huden märkbart på 2 timmar

 

2.Ökar det vitala fuktinnehållet i huden och bevarar fukten länge

 

3.Kladdar inte!

 

4.Produkten är PH- balanserad och skonsam mot alla hudtyper

 

 

 

ingredienser:

 

innehåller havreprotein som verkar mjukgörande på huden och har ett solfilter som skyddar mot solens UV-A- och UV-B- strålar

 

 

för daglig användning!

 

 

 

 

 

Jag använder den här… de som känner mig vet att jag använder den här och den är jävligt bra.. fan vad huden blir len: ) och jag lovar att man inte går runt med torr hud längre.

Kostar : 120kr  och det är 400ml

 

 

 

Vid intresse hör av dig på min mail: [email protected]

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


onsdag

Idag körde jag ett ryggpass… inte så långt pass dryga timmen lång typ det gick skit bra: ) hehe var typ ensam där så det var nice!

Efter passet gjorde jag inget mer typ …duschade… fixade och drog hem.. och käkade som fan …på morgonen käkade jag 100g kolhydrater hehe och sen när jag kom hem efter gymmet fan käkade samma typ så idag har jag tjockat mig, så nu från och med imorgon och till söndag blir det lite kolhydrater hehe..: )

 

Passet idag

Rygg

 

  1. Latsdrag mot bröst
  2. Omvänd latsdrag
  3. enhandsrodd på maskin.

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


tisdag

TJA!!!

 

Har kört som vanligt! i måndags som sagt körde jag spinnig pass och direkt efter gick upp till gymmet och pumpade framsida lår på Benspark maskinen.

Jag lovar att efter det passet så kunde jag inte gå: ) hehe

 

Och idag tisdag så tvättade jag under dagen och fixade lite hemma, fanns så mycket saker att göra här hemma men i alla fall vid 16:00 drog jag till boxningen och körde 40 minuter på säcken och därefter så drog jag till SATS i jakobsberg och körde resten av bena, Baksida lår lite insida lår och vader.

Jag skulle ha tränat med Mile men han skulle gyma så sent och jag orkade inte vänta! Så jag körde mitt pass och sen drog ner och bastade och sen drog hem och förberedde mig för en god tallrik med nyttig mat: )

Hehe det vart en stor sallad med kalkon och keso!

Ska käka snart igen runt 22:00 … det blir sista måltiden och sen blir det väl göra mig inordning för den goda sömnen: )

 

Imorgon är det en ny dag och då ska jag plugga runt 12:40 typ men jag ska också träna.. vet inte om jag kör innan eller efter beror på ! måste först se hur jag vaknar om jag är pigg eller trött: ) hehe men jag tror jag ska köra ett riktigt tungt ryggpass.

Vill spränga min rygg hehe: )

Måste få den att växa: )

Sen vet jag inte vad som händer… på Torsdag i alla fall vet jag inte om jag kör boxning men ska gyma i alla fall och sen träffa min kompis… vi ska hem till honom och ha en chill kväll och på fredag blir det ett tungt gympass …ska passa på att vi ska träna tillsammans så då kan man verkligen prestera 110%.

 

Fan är hungrig just nu: )tränade så hårt att all mat jag käkar går snabbt ner och man vill äta mera: )hehe

 

 

Dagens pass:

 

Baksida och insida lår + vader

 

  1. Liggande lårcurls
  2. Sittande lårcurls
  3. Insida lår på maskin
  4. Sittande vadpress på benpress maskin

 

 

 

 

 

Aja ska kolla lite datan: )

 

Kram

//LatinoBiffen


söndag

I FRDAGS åkte pappa, syrran och jag till stränges där vi vart bjudna hos några nära vänner till familjen, vi sov över där och åkte hem igår kväll, det var väldigt trevligt där, vi åt jätte god mat och firade en födelsedag:)

 

Idag söndag har jag inte gjort så mycket, hjälpt pappa att städa hemma mm, ska snart göra en sallad med lite keso, och sen vid 14:00 dra …ska träna…på fridhemsplan idag med min kompis: ) ska bli roligt fast jag är på gymmet 15:30.

Vet inte vad vi ska köra.. tänker, skulle vara bra att kanske köra lite axlar, själv körde jag bröst i fredags så vet inte om jag kör det idag.. beror på vad Leo… vill träna.

Skönt att träna tillsammans med någon då kan man verkligen prestera 110% hehe.

Brukar för det mesta köra själv och joo visst funkar det men ibland vill jag gärna vrida ut mina sista krafter på passet och då är det skönt att ha någon att gymma med som kan hjälpa om det behövs!

 

Igår tog jag dagen som en vilodag, kände verkligen att jag behövde.. eftersom jag tog vilodag så kände jag mig så seg och tung …vi gick ut och promenerade runt stränges men jag kände mig så slut..att jag gick hem och käka och  vila hehe.

Sov också dåligt i fredags natt.. så det var skönt att sova i min egen säng igår:) trodde jag skulle sova till sent men fan vaknade 08:00 hehe.. käkade frukost och sen duschade.

 

Jag söker också jobb fan: ) hehe heltid, deltid ..vad som helst men behöver just nu verkligen.

Har skickat cv:n överallt så jag får väl hålla tummarna på att något dyker upp snart.

Det är skit svårt just nu att få jobb, fattar inte att det är så svårt. Har sökt länge nu, men verkar som inget nappat.

 

Aja ska fixa en god sallad nu ..

 

Kram

//LatinoBiffen

 


RSS 2.0