fakta

( Förnyar bara ett av mina första inlägg som jag tycker är väldig viktig, eftersom den är lärorik)
_______________________________________________________________


                       










JAG VILL HJÄLPA ANDRA ATT FÖRSTÅ VISSA SAKER! JAG VILL ATT SÅ MÅNGA SOM MÖJLIGT SKA TRÄNA OCH MÅ BRA! BLI SEXIGA OCH FINA:) SLIMMADE SOM BIFFIGA!


Kroppen behöver också en viss mängd utav stimulans dagligen FÖR ATT MÅ BRA!!!!! dvs. att man bör vara aktiv dagligen, och träna hälsosamt, att promenera, jogga är två väldigt nyttiga tränings alternativ man kan göra om du inte vill börja sporta i träningsklubbar.

 

Många ungdomar (mest killar) missbrukar kroppen och överanstränger kroppen genom att de går till ett gym och tränar helt fel, tar för tunga vikter bara för att de tror att de kommer öka i bra muskelmassa men allt detta innebär framtida kropps skador. Tyvärr är detta problem mycket vanligare idag, och antalet utav ungdomar ökar ständigt och fler kroppsskador sker årligen bland unga. Är man nybörjare och inte vet hur de ska använda maskinerna på gym eller hur man ska lägga upp en bra tränings schema så finns det massa hjälp att få, man kan fråga på själva gymmen, de har alltid instruktörer som kan vägleda dig för att uppnå maximalt resultat med din träning, du kan även kontakta någon sjukgymnast på sjukhus och få hjälp eller att man frågar någon som kan och har hållit på med träning länge.

 

Tränings preparat är väldigt vanligt bland unga, och lätta att köpa. Tillexempel via nätet hittar man allt möjligt men där måste man också vara väldigt försiktigt för vad man proppar in i kroppen. Steroider är ett av preparaten som blivit allt vanligare bland unga killar i Sverige. Visst är det kul att bli stor och muskulös, man får respekt och får status men vad gör steroider egentligen? vad händer med kroppen inuti? vad händer om du slutar med preparatet? 

                        

 

                                                          ANABOLA INTE BRA!!!!!

 

Anabola steroider innehåller en hög halt utav det manliga hormonet (testosteron) preparatet har två stycken effekter 1. anabol som är vävnadsuppbyggande och den 2. androgen som är  ett förmanligande effekt.

Anabola androgena steroider eller (AAS) som det kallas är från början ett läkemedel som användes för allvarliga skador i muskler hos patienter för att bygga muskulatur där de behövde förstärka någon del utav kroppen. Äldre människor eller personer vid olyckor brukar få. Men när man såg vad det kunde göra så har folk utnyttjat det för att använda preparatet inom tillexempel kroppsbyggning. Preparatet gör att man når en ovanlig stor muskelmassa som inte går att få med vanlig träning och mat eller vanliga preparat.

Vid medicinsk användning utav steroider så måste man följa anvisningar noga om dosering.

Kroppsbyggare är ganska duktiga på att veta hur mycket de ska ta, för en fel mängd kan leda till döden. biverkningar som man kan få utav preparaten är en ökad hög blodtryck, förhöjda blodfetter, allvarliga problem utav acne, permanent hårfall men det finns även en ökad risk för cancer utav olika slag. förminskade testiklar är inte ovanligt bland män, grövre röst, infart risker finns.

Kvinnor som använder preparatet får en ökad kroppsbehåring såsom skägg, förstoring utav klitoris, rösten hos kvinnan kan bli grövre , och mensproblem kan de även drabbas av.

Tecken som kan visa att någon tar steroider är  stor tjurnacke( kappmuskler), grov hals, stora tjocka ådror. Personen kan lätt bli arg eller irriterad. Ryckningar i kroppen är inte vanliga men de förekommer ibland.

                  

 

 SÅ SNÄLLA KILLAR ÄVEN TJEJER! ANVÄND ALDRIG SÅDANA STARKA PREPARAT! NI VET INTE VAD NI GER ER IN PÅ DÅ! TRÄNA SUNT MED BRA KOST! OCH OM NI ANVÄNDER PREPARAT SÅ KOLLA UPP DEM NOGA ATT DE ÄR TESTADE HÄR I SVERIGE. KOLLA UPP ÄVEN MED LÄKARE OM NI SKA BYTA PREPARAT! FÖR ATT SE ATT INTE NJURARNA KANSKE TAR SKADA ELLER ANDRA KROPPSORGAN!!

                                  
         

Äckligt som fan!                 som sagt det kan skada mycket i kroppen!




                       





                                                        NI SOM GÖR DIETER!


Vill man banta bör man tänka på att göra det på rätt sätt, vet man inte hur man ska göra bör man uppsöka hjälp utav läkare. Man bör tänka att kroppen behöver dagligen ett visst intag utav vissa ämnen såsom, proteiner, kolhydrater, fetter, vitaminer, mineraler och metaller för att må bra. Sen kan man bygga upp en bra kost schema för att hålla en bra hälsa. Man ska inte gå runt och vara hungrig eller må dåligt när man gör en bra diet. Tvärtom du ska må bra, få bra med energi och ha rolig och känna sig stolt för att man har sådan disciplin att kunna motstå skräpmat och onödiga saker som kroppen faktiskt inte behöver tillexempel godis, läsk mm.!!!

så HÄR ÄR DET OCKSÅ VIKTIGT ATT MAN PLANERAR IN EN RÄTT MAT  SCHEMA!!!! MED DET HÄR KAN MAN OCKSÅ TA HJÄLP AV NÅGON SOM HAR MYCKET ERFARENHET ELLER MED LÄKARE! OCH ANVÄND INGA BILLIGA BANTNINGS PILLER ELLER ANDRA MEDEL .! GENOM ATT ÄTA SUNT NÅR MAN VAD SOM Helst.! JAG SÄGER DET FÖR JAG VÄGDE ÖVER 100KG SOM LITEN ! OCH LYCKATS KOMMA I FORM!  SÅ ALLA KAN DET E BARA SJÄLV EGEN VILJA OCH EN BRA SJÄLVFÖRTROENDE SOM BEHÖVS!





Kommentarer
Postat av: alexx

svar: Gud vad duktigt ;)

Jag älskar dina tips haha ;)

I helgen har jag inget planerat ännu , dudå ?

Kram

2010-03-16 @ 23:19:50
URL: http://stockholmshetaste.blogg.se/
Postat av: Girly

Bra skrivet.

Tycker du kan vara personlig tränare åt mig he he;P



Allt bra i dag träna? Eller dum fråga klart du ska;P

Puss girly

2010-03-17 @ 10:08:51
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

haha :D ja men du får hitta någon bra konsert att g åpå :d kram

2010-03-17 @ 17:27:37
URL: http://myzaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0