tja!!




Hej! jag är kille på 15 år som har tröttnat på kampsport som jag har gått i ungefär 5 år. istället ska jag börja styrketräna.
har du några tips på hur jag ska börja och ungefär hur mycket jag ska träna nu i början och hur jag ska senare fortsätta?

jag måste bara fråga också eftersom du e latino, vilket land är du ifrån ? :D





Tja!!! Joo jag är Latino! Hehe från Colombia!

Joo jag har själv tränat en hel del kampsporter och visst är det kul att testa på något nytt, kul att du vill vända dig åt styrketräningen, ett bra tipps är att inte sluta helt med kampsporten då styrketräningen längre fram kan göra en lite stelare.. då funkar kampsporten för att hålla en bra smidighet/ rörlighet i kroppens alla muskler. Själv kör jag boxning då och då annars stelnar jag lite: )hehe och eftersom jag inte har massage 1 gång i månaden som förr så måste jag hålla igång lite ibland med kampsporten bara för att hålla mig rörlig.

 

Joo eftersom du har en grund när det gäller träningen så skulle du ju kunna köra styrketräning 3-4 gånger/veckan …vill du köra mer kan du men du måste komma ihåg att vilan är viktig för att få resultat.

Kosten är det viktigaste.. jävligt viktigt att du äter bra för att få resultat, nu vet jag inte vad dina mål med styrketräningen är då du precis tänker börja men för min del då jag vill tävla i Kroppsbyggning så har jag väldigt strikta kostupplägg och träningsupplägg.

 

Men ett schema som kanske skulle kunna funka för dig.

 

 

Dag 1.

 

Bröst ( Pectoralis Major – övre, mellersta, nedre delen)

 

Biceps Brachii

 

 

 

 

 

 

Dag 2.

 

Rygg

 

 

 

 

 

 

Dag 3.

 

Ben ( Främre lår, Bakre lår, Insida lår, Vader)

 

Mage

 

 

 

 

 

 

Dag 4.

 

Axlar

 

Triceps Brachii

 

 

 

 

Kram

///LatinoBiffen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0