Tisdag

Hej, har inte skrivit så mycket men i alla fall jag var sen i torsdags hos min kompis, pallade inte vara hemma, lite kaos där hehe men vi hade skit kul, var och tränade mm. Så det var kul.

 Träningen rullar på bra: ) hehe väger 92 kg hehe så det är bra har ökat rätt mycket för 2 månader sen vägde jag runt 85 kg.

Men jag har tränat som ett djur och gör ju mina special kostupplägg hehe … följer mina kost upplägg till 100%, ska bygga fram till april eller maj …sen börjar jag dra ner kalorierna mer än vad jag kör idag.. kör en 3000 kalorier idag…. då jag ska sänka kalorierna så sänker jag till 1800-2000 kalorier… så jag ser sexig ut i sommar: )  har hållit 3000 kalorier nu i 6-8 månader men innan det så brukade jag få i mig 7000 kalorier /dag men blir så bulkig … hehe  föredrar ha lite hull men ändå rätt deffad : )

 

Idag vaknade jag tidigt! Runt 08:00 och så käkade jag frukost och sen så städade jag här hemma och matade mina ormar som jag inte matat på 1½ vecka hehe de verkade lite hungriga:) men de käkade upp kycklingarna:)

 

Sen drog jag till gymmet … och körde mitt rygg pass! var på gymmet idag från halv 2 till halv 6 hehe kom hem för en liten stund sen.. för jag skulle vara personligtränare till en kompis som vill bygga! Allt gick bra, han lär få träningsverk på ryggen då han fick köra ett tufft pass! han slet som ett djur:)

 

Dagens pass:

Rygg

 

  1. Marklyft
  2. Latsdrag med smalt grepp
  3. Latsdrag mot bröst
  4. Latsdrag bakom huvud
  5. Chins

 

 

 

Ska käka snart igen hehe … en sallad : ) sen städa.. vi får en gäst snart, hon ska bo här en period, då hon ska plugga i stockholm, så vi måste fixa här hemma och göra lite plats för henne!

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0