tisdag

Vaknade klockan 04:00 fan, sov jävligt dåligt…fast jag trodde jag skulle sova som en bäbis, 3 pass körde jag igår och dem var jävligt intensiva, fattar inte att jag sov så dåligt!!

Vet inte om det är sängen som är dålig eller vad som är felet, hoppas jag kan sova bra inatt.

Vaknade , och då orkade jag inte gå och lägga mig då jag inte var trött, så jag fixade min frukost….hehe käkade frukost vid 04:00 haha sen kollade jag tv.. och så runt 06:00 duschade jag, ska snart ner och titta om jag kan tvätta lite kläder men dem öppnar vid 07:00 så får vänta en liten stund innan jag kan gå ner!

 

Idag kommer jag köra i jakobsberg SATS , ska träna Nicole idag.. fast jag ska också köra mitt pass samtidigt så hon kör hela ben… och jag kör baksida lår + vader… körde ju framsida lår igår! Och jag körde det passet med Johan biffen, lovar att vi haltade ner till omklädningsrummet haha såg helt våldtagen ut: ) så jävla pumpade lår: ) hehe + att vi körde ett spinning pass innan! Jävligt tungt!!!

På morgonen igår körde jag med Leonardo på fridhemsplan: ) alltid kul att träna med honom, älskar att köra med han! Eftersom han kämpar jävligt bra: ) hehe han har fått en jävligt fin kroppsfysik sen vi började träna tillsammans, han märker också skillnaden.. och till sommaren så kommer han va jävligt sexig! Hehe

 

Ska runt 07:30 dricka en shake med whey  100: ) hehe, lite trist att drick protein..men ibland har man inget annat val: ) tillskottet är ju super: )

 

 

Imorgon kommer jag träna med Leo… hoppas jag : ) hehe ska bli kul:  )

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Kommentarer
Postat av: Nikki

Din kropp är för högt uppe i varv, därav den dåliga sömnen :P Tror jag iaf, brukar vara så! :P

2010-10-26 @ 16:32:13
URL: http://nickilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0