Torsdag

                      
Sitter här hemma och tråkar, duschade i typ 1 timma haha för att dröja på tiden: ) vad ska man göra hemma, ?

Fan om jag hade kommit in på högskolan för att plugga basåret jag vill så hade det varit nice…något att göra i alla fall eller om man hade ett jobb hehe men fan det är skit svårt att få jobb nu för tiden, har skickar iväg CV:n som en galning, jag vet att det kan ta ett tag innan de läser dem, men jag behöver få in en inkomst !!!!! man blir galen utan en inkomst!

 

Vaknade i alla fall jävligt tidigt idag, som vanligt , fattar inte att jag inte kan sova mer än 6 timmar/natt hehe bara ibland kan jag sova långt! Men alla dem här dagarna har jag vilat på så lite nattsömn att man är rätt slut på kvällarna!

Som sagt ska träna idag med min kompis på fridhemsplan runt 16:00 tiden, vet inte än vad jag ska träna… måste se med honom vad han vill köra också: ) men bröst kanske det blir..vi får se senare.

 

Ska käka snart också och sen måste jag väl börja packa träningsväskan så att jag inte behöver stressa , annars börjar jag som vanligt packa 10 minuter innan jag ska dra och då är det alltid något jag glömmer packa : )

 

 

 

Aja fan ska kolla lite tv

Kram

//LatinoBiffen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0