Lördag

Har varit hos en min kompis: ) vi har kört skit hårt på gymmet och sen varit hemma hos honom och chillat, rätt skönt när det är sånt skit väder… idag åkte jag hem tidigt för att jag skulle träna Nicole på gymmet: ) hehe det gick skit bra: ) hon är jätte duktig och kämpar som fan: ) så ska det vara, inget här i livet är gratis: ) hehe men hon kommer uppnå sitt mål om hon fortsätter ha den inställning hon har med träningen och kosten.

 

Sen efteråt körde hon hem mig, det var snällt, men perfekt för mamma kom igår från Colombia, så jag var tvungen att hälsa på mamma: ) , 1 månad sen fan jag inte ser mamma, så visst är det kul att ha henne här hemma igen.

Men jag stannar inte hemma idag, har ju mina saker kvar hos Leonardo , så ska dra sen, ska träffa han på t centralen …då han e på jobbet just nu.

Förmodligen kommer jag hem imorgon, vi får se: ) hehe vi ska träna imorgon också på fridhemsplan.. så det blir kul…

Han måste köra baksida lår och vader + så kanske han kör lite armar eller bröst.

Jag körde idag mitt pass här i Jakobsberg SATS  och då blev det bröst: )

Så imorgon vet jag inte vad jag ska köra, kanske lite armar och sen hjälpa Leo med ben träningen.

 

Fan hehe annars rullar allt på som det ska , har nu varit hela veckan på lågt kolhydratintag ( under 50 g /dag) och fan man blir rätt slut, men måste ju få bort vätskan som jag lagt på mig, men nu idag och imorgon är kolhydratintaget på ca 100g så idag känns det okej, då jag fyller på energiförrådet i kroppen lite, men från och med måndag till fredag så kör jag på under 50 g /dag. Och så ska jag hålla på sådär ett tag….

 

Det är inte mycket jag gått upp men vill inte gå upp för mycket heller.. blir bara jobbigt att dieta sen när jag ska köra stenhårt diet i april/maj.

 

 

 

Dagens pass:

 

Bröst- Pectoralis major

 

  1. Hantelpress
  2. Hantelpress – snedbänk
  3. Flyes – snedbänk
  4. Omvänd bänkpress – snedbänk
  5. Bröst press – maskin

 

heheh kolla bilden  , det är jag och min kusin i Colombia, bilden e tagen runt juni-juli månad.. 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0