tisdag

Vaknade idag vid 08:00 och det första jag gjorde var att dra till gymmet och köra ett cardio pass på nästan 2 timmar, hade på mig en regnjacka så jag svettades vätska som fan! gick ner 1½ kg vatten på cardion, efter passet drog jag i mig lite protein och sen duscha + basta och hem sen. Rätt skönt att köra cardio pass tidigt men sen var man ju helt slut: ) hehe hemma så lagade jag omelett med stekta kycklingfilé bitar, jävla gott faktiskt!

 Klocken 16:00 så var jag på gymmet igen hehe och körde lite trapeziuz/axlar, inte så hårt pass eftersom jag ska köra axlar om några dagar: ) hehe då ska jag spräcka sönder muskeln.!

Det var lite jobbigt idag på gymmet, iallafall nu på eftermiddagen , det var så jävla fullt med folk! Och det är rätt jobbigt att träna när gymmen är så fulla! Allt blir ju upptaget och jag hatar att vänta : ) hehe

Men passet rullade på rätt bra ändå!

Är hemma nu, vet inte vad jag ska göra! Ska käka lite senare iallafall , kanske ut och gå lite? Vem vet, beror på om man pallar:)

Har inte käkat kolhydrater idag, ska försöka ligga lågt som sagt med det de här sista 14 dagarna innan jag reser:) vill ju inte resa tjockis: )

 

 

 

 

 

Dagens pass

 

  1. Kapplyft på kabelmaskin
  2. Axelrullningar
  3. Lyft framåt med vikt

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Kommentarer
Postat av: Girly

Fixat med music week i bloggen.

har du någon favorit låt du tror blir sommarens hit?

puss snygging Girly

2010-06-09 @ 15:18:45
URL: http://girlysworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0