Onsdag!

Tjenare!

 

Nu är det verkligen inte långt kvar tills jag drar haha! Det är både kul och tråkigt!

Fast man får vara lite positiv, har gjort väldigt mycket saker de här närmaste dagarna, hit och dit har jag varit då folk vill säga hejdå! Rätt kul men det har även fallit lite tårar!

Gulligt!

 

Igår körde jag ett pass på SATS då körde jag rygg, det gick skit bra, saken var att jag tränade rätt tidigt så när jag vart klar så hade jag lite tråkigt för jag hade inget att roa mig med så på kvällen drog jag hem till en vän och vi chillade lite hehe

Idag Onsdag är det en ny dag… ännu en dag närmare res dagen, det är lite pirrigt eftersom det var 8 år sen sist jag var i Colombia, alla där väntar på oss: )hehe det ska bli roligt att få se min stora släkt!

I alla fall, idag vaknade jag runt halv 8 och gjorde en stor frukost, hackade 1 lök + champinjoner och så vispade jag 12 ägg, det vart en stor och god frukost! + lite riven ost! Och en stor kopp kaffe.

Sen vid kvart i 10 så träffade jag Kaj, en super god vän till mig! Och så drog vi till ett gym som ligger på kopparvägen här i Järfälla, ett byggargym, jag körde där för flera år sen men på den tiden så fanns det så konstiga folk som körde där jag bytte och jag har inte varit där sen jag bytte, allt ser precis likadant ut som när jag slutade träna där!

Det är en lugn miljö, inga som stirrar konstigt på en + så kan man träna när man vill  fast lyset går vid 21:00 men men man hinner träna! och redskap blir inte upptagna som på de stora gymmen.

Kaj körde rygg idag och jag körde ett bröst pass! hehe måste få tuttarna att växa ju: ) vill få mer volym i övre delen av Pectoralis major : ) vore skit snyggt fast det tar ju sin tid och man får ha jävla mycket tålamod men man får aldrig tappa motivationen, förr eller senare så bygger man skit snabbt sen så kan det komma perioder där man stannar då får man ta det som det är, kanske får man göra om träningsupplägget eller kolla om man håller rätt kost/vila.

Att träna och bygga sin kropp , det tycker jag är intressant man lär sig så mycket, sen att träna det är det bästa jag vet, jag slappnar av i mina pass och jag blir så koncentrad på mig själv det är rätt skönt att inte behöva tänka på annat medans man kör sitt pass!

Det är aldrig försent att börja träna! tvärtom passa på och börja medans man kan så håller man ett super bra liv! Genom att träna sunt så undviker du hälsoproblem senare i livet, visst kan man få problem iallafall men man minskar på risken, sen gäller det att hålla en bra kost! Det är det viktigaste samt vilan! Man måste ge kroppen det den behöver för att man ska få det önskade resultatet.

Men allt går! Egen vilja är också en viktig grej, GE ALDRIG UPP!!! FÖRFAN! HEHE

Bara för man är gammal så betyder det inte att kroppen på insidan blir atletiskt!

Passa på! Att träna är en sak för alla oavsett ålder/kön mm.






 

Dagens pass:

 

Bröst

 

  1. Hantelpress på snedbänk
  2. Bänkpress på snedbänk
  3. Kryssdrag
  4. Pullovers med skivstång
  5. Pec-dec maskin

 







Passet igår

 

Rygg

 

  1. Rodd på kabelmaskin
  2. Rodd med stång
  3. Latsdrag mot bröst
  4. Omvänd Latsdrag
  5. Enarmsrodd

 

 





Jag hehe , ser väl ganska så okej ut! kunde sätt bättre om jag inte blivit sjuk under Deffen, fan...




Kaj, fan han e så blyg och inte vågade visa nån muskel! hehe han har ökat som fan... vi tränade jämnt tillsammans förr men sen så vart det för mycket i skola mm ! men nu ska vi börja träna lite igen.... : ) rätt kul! han är skit bra vän!!!












Kram

//LatinoBiffen


Kommentarer
Postat av: ivar

Du är fan min idol! fan långt kvar innan man ser ut sådär :)



keep up the good work!

2010-06-17 @ 10:21:08
Postat av: Girly

Gullig du är.

Men vi kanske kan ta en fika någon gång;), om du vill



Pöss Girly

2010-06-17 @ 20:44:30
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: Girly

Låter bra du får ha en bra resa lova att uppdatera bloggen under eran utlands semester pöss Girly

2010-06-19 @ 13:49:13
URL: http://girlysworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0