HEJ

Hej allihopa, det är väldigt länge sen jag bloggade sist, men det är pga av personliga skäl men skit i det ...det roliga är att jag vill försöka att uppdatera bloggen lite oftare:)
Har tränat som jag alltid gjort ..fast nu tränar jag på ProGym ( http://www.progym.se ) och så har jag kört lite på Forma Träningscenter i Järfälla (  http://formatraningscenter.se ) väldigt bra och grymt fräscht gym som ni måste testa, öppetiderna där är de bästa fan.

Det gäller nu att ge till max inför sommaren, man vill ju försöka se bra ut, fast jag har tappat lite muskel massa eftersom jag vart sjuk och kosten strulade jag med men nu måste jag återfå det jag tappat... Har lite protein kvar också från He Fitness,( http://hefitness.se )  måste förbi butiken, Sveavägen 107,  snart och köpa lite mer protein , deras Whey + är jävligt grymt, inte så smaksatt men har fått jävligt grymma resultat av den + att den är rätt billig.

Det ska bli kul att uppdatera bloggen lite:) har inte haft så mycket tid men nu verkar tiden finnas... så nu gäller det:)  Jag hoppas alla ni har haft det bäst:)




Lite bilder från Forma Träningscenter, JÄRFÄLLA












FORTSÄTT FRAMÅT!!!

KÖR HÅRT
Kram
//LatinoBiffen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0