tack för all stöd gott folk!

Tack för allt er stöd alla ni som var med oss på eventet idag!!! Jag och min familj är jätte tacksamma för ert stöd! Ni är värd guld! Vi måste tillsammans kämpa för en bättre SVERIGE. INGEN männinska ska behöva vara med om något liknande so...m min far var med fredagen den 29 juni. Jag vill även tacka min vän Ismile Slagfrånhjärtat med sin organisation VI VAKTAR ORDNINGSMAKTEN som frivilligt gav oss all stöd och var med oss och demosterarade mot Vaktvåldet i vårt Land.
 
Inspelning av hela demostrationen kommer innom kort! Hon som filmat jobbar förfullt med den.
 
 
 Kolla länken nedan: TV 4 NYHETER TAR UPP OM VAKTVÅLDET INTERVJU MED PAPPA OCH SYRRAN HEMMA (MISSHANDELN PÅ BOLERO Cafée , KLARABERGSGATAN 25 
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna?title=nyheterna_7_juli_22_00&videoid=2204421
 
 
 
 
 
 
 
 

KORT SAMMANFATTNING AV MISSHANDELN  PÅ BOLERO CAFÉE 29 /6-2012

FREDAG DEN 29 JUNI..

4-6 Ordningsvakter på Café Bolero Klarabergsgatan 25
Var så duktiga o slog en man framför hans fru samtidigt 
som dem höll i henne hårt när hon skriker och gråter om att dem ska sluta medans dem misshandlar och sparkar honom på huvudet när han ligger ner medvetslös efter att dem strypt medvetandet ur honom.
Han blev självklart tvungen att åka till akuten  med ambulans där han tillbringade hela 20 timmar med svåra smärtor.

Och allt det här hände utan någon anledning bara för att mannen  skakade hand för att säga adjö till sin vän som hade blivit nekad inträde.

 

Boleros ägare Simon Naresh Sharma säger att han är en neutral person och assisterar polisen i deras utredning.  Och Bolero café står gärna bakom manifestationer som är för att motverka all typ av våld.

ÄGAREN TILL BOLERO som tidigare har blivit anklagad för misshandel och även  dömd för kvinnomisshandel och som tidningen MITT I VASASTAN TISDAG  27  MARS  2012. Skrivit att han anordnar illegala fester och använt sig av svart arbetskraft .

 

Boleros  ägare Simon Naresh Sharma blev dömd på STOCKHOLMS TINGSRÄTT för grovt misshandel mot hans ex fru (11 mars 2010)

Han sparkade trebarnsmamman och slog henne blodig framför barnens ögon. Han har även bränt henne på kroppen. 

Han satt häktad i 20 dagar och blev dömd till villkorligdom På  75 timmas samhällstjänst

Frågan är: Hur kan samhället tillåta en sådan person få driva företag som  exempelvis Bolero Bueno Cafée

Hur kan han i sitt brev han skickat riktad till den skadade mannens son påstå att han gärna stödjer anti-våld manifestationer och vill motverka våld när han ändå själv är en väldigt våldsam person.

Detta visar tydligt att Boleros ägare Simon Naresh Sharma är en opålitlig och inkonsekvent person .

Ska vi verkligen tillåta människor som Simon Naresh Sharma driver företag i vårt land och beter sig hur de vill och gör hur de vill?

 NEEEEEJJJJ!!!.

Har man gjort de saker som han anklagats för att ha gjort så är det nog ganska  självklart att han anlitar aggressiva och oprofessionella vakter från opålitliga företag som exempel NORDISK BEVAKNINGSTJÄNST!

 

 

Vi måste tillsammans sätta stopp för vaktövervåldet och visa vårt land att vi ej accepterar att vakt , väktare och polis övervåld!

 

!!!STOPPA MAKT MISSBRUKET.!!!

 
 
 
Kram
//LatinoBiffen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0