tjooo

GODKVÄLL!

Just nu sitter jag här och tar det lugnt precis käkat min näst sista mål för dagen… stekt kassler med stekta grönsaker, jävligt gott :)

Syrran ska komma med sin kille senare… så jag väntar på dem, är rätt trött efter passet idag och vill gärna gå och sova tidigt!!! Passet idag körde jag tillsammans med min vän Robin på Friskis&Svettis Kungsholmen, visste inte vad jag skulle köra men på väg till gymmet så kom vi fram att det skulle bli ett jävla intensivt benpass… och det blev så!

Vi körde med jävla korta vilostunder emellan så bena var på slutet helt döda.. själv haltade jag och det gjorde Robin med och bena skakade som fan! hehe det var jävligt jobbigt att stå upp precis när passet var klart!




Dagens pass



Ben

  1. Benpress
  2. Benspark
  3. Liggande lårcurls
  4. Sittande vadpress
  5. Vadpress på benpress





Vi började med benpress sen så körde vi benspark och lårcurlen samtidigt … jag började med lårcurl och Robin med benspark när vi var klara så bytte vi och så höll vi på tills vi hade gjort 10 st var. Jävla jobbigt eftersom vi började på rätt tungvikt ( 80 kg) och därefter sänkte vi och kom 50 kg på bensparken….vi sänkte inte mer än 50 kg där.

Vi var ju helt döda efter benpressen där vi körde jävla tungt!

Vaderna körde vi också snabbt utan vilopauser tills vi gjort 10 var där med!

Haha

Därefter så körde jag inget mer eftersom mitt pass var bara att då köra sönder bena men Robin körde armar :) så det var tur det eftersom mina ben fick vila… skulle aldrig pallat gå upp trapporna till omklädningsrummet! Hehe lite mage körde jag men annars så var det bara vila för mig!

Imorgon lär vi också köra .. han ska köra överkropp … men jag måste träna rygg lite mer… körde ju det igår men tyckte inte passet tog så bra så jag vill köra slut på min rygg hehe: )

Måste snart lägga in ett bröst pass: ) hehe måste få stora tuttar till sommaren ju: )

Aja fan  ska kolla tv

Kram

//LatinoBiffen


Kommentarer
Postat av: anders

tjenare ! kul att se att det fortf går bra för dig med gymmandet! har inte gymmat på ett bra tag och tänkte börja nu igen.. men skulle helst behöva lite tips då det var ett tag sedan man köpte hem produkter... tänkte kolla med dig vad du tycker om dom hära produkterna/har andra bra tips och synbpunkter.. är det något jag behöver komplettera med? kom gärna med så mycket tps osv som det går ! :)



Anabolic Halo Pro Series, 920 g, Arctic Fruit Punch (gymgrossisten )



aminosyror ? isåfall vilka rekommenderar du?



whey 100 (gymgrossisten)



whey fx ( 80 procent) som gainer (gymvaruhuset)



Vitamin/mineral/antioxidant? isåfall vilka rekommenderar du?



omega 3/ fettsyror ? isåfall vilka rekommenderar du?

2011-03-15 @ 09:08:20
Postat av: Amor Vincit Omnia

HAha, såklart man måste ha stora tuttar till sommaren!



Lycka till ! /R


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0