:)

Tja!

idag var det en lång dag men mycket att göra, dels komvux på morgonen, sen möte på Gullmars Gym....angående PT jobb som sökes...De är mycket trevliga och det är ett källargym, komplett med allt man behöver för kroppsbyggning, Gymmet säljer också en del tillskott till rätt okej priser och personalen verkar väldigt trevliga och målinriktade innom träning och hälsa, ska på möte med ägaren på måndag 11:30! kul.......

Efter det var det dags att rasta lilla Leko och sedan dra mot He Fitness butiken där min PT Profil skulle göras, ramas in och sedan hägas på ett annat gym ( Enebybergs gym & rehab) de är inriktade till allmänn gymträning men också en hel del rehabtjänst...mycket fint och bra gym! kan verkligen rekomendera gymmet!
Fredrik och jag passade på att köra ett bröst pass idag och jag hade fan träningsverk sen sist ...fast vi körde fan biceps sist...men passet var så jävla intensivt att brösten tog då med!




dagens pass:
bröst

1. Hantelpress
2. Hantelpress snedbänk
3. Bänkpress
4. Flyes snedbänk







Jävla fin butik kom gärna förbi..... He Fitness, Sveavägen 107
Tillskott till jävligt bra priser av högs kvalitet.... ett jävla fint tillskott är deras egna protein tillskott.... med vasselkoncentrat och soja isolat... kan rekomendera den,verkligen! använder det tillskottet och det har gett en jävligt bra resultat...då när jag deffar så ligger jag lågt med vissa värden och kost.....så jag märker direkt om det är bra tillskott jag använder.






Kram
//LatinoBiffen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0