tjooooo måndag



Tjabba!

jag har lov denna vecka så det är fan skönt! idag vaknade jag riktigt tidigt...runt 05:00 tiden och var jävla piss nödig så jag sprang på toa och sen efter försökte somna igen.... och det gick väl bra då jag sov till 08:00 ungefär, sen gick jag upp och gick till köket.. för att fixa kaffe men det var fan slut sen igår och jag har 90 kr på kontot.. så pallar inte slösa dem pengarna på kaffe haha... iallfall fixade min frukost som blev 3 dl proteinpulver och mjölk och därefter kolla lite på datorn och sen hoppa in i duschen, drog sen hemifrån runt 10 tiden då jag skulle till mamma och pappa och hälsa på i Järfälla!

idag körde jag även ett jävla tufft axelpass på gymmet, SATS Järfälla! det var jävligt kul att träna där eftersom det är som ett andra hem.. alla vet vem man är och omgivningen är jävligt skön!
mycket folk också som kom och hälsade och fick även en hel del komplimanger idag hehe så det var ju roligt:)   man märker ju knappt förändringarna i kroppsformen men det gör ju alla andra så det är ju kul att få possitiv kritik!




        hahaha han e ju så galet stor! fan! :) många års slit på gymmet!!!





körde idag Axlar

1. Hantelpress( sittande)
2. Hantellyft åt sidan stående
3. Baksida axlar.. Hantellyft åt sidan lutaande fram
4. Kabellyft framåt
5. Drag upp till hakan...kabel..






jävligt skönt pass... körde fan länge också shiiiiit ... jag kom ju dit 16:30 och drog fan 19 tiden ... fattar inte ... märkte inte ens att tiden rullade iväg! men riktigt nöjd faktiskt med passet!
sen bastade jag och fick min belöning... protein shake!

så fort jag kom hem så var middagen klar.. jag lagade den innan jag stack till gymmet... fransyska ...mjukt som fan och saftig med grönsakt wook typ! hehe jävligt gott och nyss käkade jag lite tigerräkor eller vad dem heter:) fan va nice.. ska sova här tills imorgon och sen ska jag väl träna på SATS, järfälla eller SATS sundbyberg med en vän.. beror på vad han vill! blir antagligen ett rygg pass imorgon men får se om axlarna orkar!!! rygg tar ju som fan på axlarna! som är helt sönder just nu hehe
sen efter morgondagen pass så ska jag väl dra mig hemmåt mot högdalen igen måste städa igen fan! gjorde det förrigår men måste : ) hehe och mata mina ormar:)


aja ska chilla nu

kram
//LatinoBiffen


Kommentarer
Postat av: Dan

bor du i högdalen?

2011-03-01 @ 17:58:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0