IDAG

Hejsan!

 

Amor te amo con todas mis fuezas, me haces mucha falta corazon mio! Y espero que estas cinco semanas se pasen rapido! Te quiero mucho mi bebe!

 

 

 

 

 

 

Har inte kunnat skriva ett ord här på jävla länge! Har haft så mycket med skolan! Börjat plugga igen ju! Kemi, Fysik, Matte och Biologi! Jävligt kul men jävligt jobbigt! Så mycket plugg! Men träningen fortsätter jag som vanligt! kör varje dag , en muskel / dag! Idag körde jag 2 grupper, på morgonen runt 11:00  bröst på SATS , järfälla  då jag är hemma hos mina föräldrar och hälsar på dem! Senare idag träffade jag Kaj, min vän och så drog vi och tränade på koppar gymmet! Och då körde jag triceps!

 

Vet inte om jag drar hem imorgon till Högdalen eller på söndag, men mina ormar ska med! Därför är jag här i järfälla, pappa ska köra terrariet till högdalen!

Imorgon ska jag tvätta kläder tidigt! Och sen träna på SATS , järfälla..blir nog bara 1 pass imorgon är helt slut + att jag måste plugga som en dåre, har biologi prov nästa vecka och vill satsa högt på det provet då ämnet är min starkaste sida!

På Söndag lär jag köra på Kungsholmen friskis! Ska träna med Olof en vän! blir rygg då! Fan kommer vara död som fan efter helgen… så jobbigt muskelgrupper jag kommer köra dem här dagarna! Och alla pass är 110% intensiva!

 

Dagens 1 pass

Bröst-Pectoralis major

 

  1. Hantelpress
  2. Hantelpress snedbänk
  3. Flyes
  4. Flyes sned bänk

 

 

Dagens 2 pass

Triceps brachii

 

  1. Hantelpress bakom huvud
  2. pushdowns med rep
  3. pushdown med stång
  4. dips

 

 

 

 

kram

//LatinoBiffen

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0