tisdag

TJA!

 

Tisdag idag fan, veckan kommer gå rätt snabbt tror jag, hoppas det i alla fall, idag gjorde jag inte mycket förutom att träna som vanligt då: ) hehe tidigt vid 9:00 var jag redan på gymmet och pumpade Triceps tillsammans med Camilo!

Han kämpade verkligen och lär få träningsverk imorgon: ) jag hoppas få också det! lite i alla fall, annars måste jag döda mig ännu mer nästa triceps pass!

Jag bastade även idag efter gympasset, kändes så skönt att sätta sig där i värmen, man slappnar av faktiskt! Jag gör det i alla fall , vet inte om ni kan slappna av i bastu!?

När jag var klar så drog jag hem, pluggade hemma, har lite att göra

Men sen chillade jag!

Och klockan 16:00 drog jag till boxningen körde riktigt hårt pass på säcken, orkar inte sparras då jag just nu är mer inne att bränna kalorier! Hehe det bara rann svett/vätska av mig hehe som en flod.

 

Imorgon fan, vet inte vad jag  har gett mig in på! Ska köra SPINNING KLOCKAN 07:15 hahaha

Fan undra om jag kommer ha kraft hehe så tidigt: )

Sen ska jag köra ett Biceps pass + basta sönder mig: ) hehe efter det måste jag hem och käka och sen dra till en kompis och hjälpa han med en grej, sen till skolan, och därefter ska jag träna på Friskis & Svettis på Fridhemsplan men Leo… en vän till mig:)

Fast han ska då köra bröst och jag ska köra framsida lår! Kommer bli så pumpad imorgon efter det passet då jag kör spinningen på morgonen!

Vet inte vad jag ska käka så tidigt, får väl dricka en protein drink och sen en till drink efter passet och fixa något ätbart hemma innan jag drar till min vän för sen blir det inget först efter nästa träningspass då blir det en drink till.

 

DET KOMMER BLI EN NICE DAG IMORGON! KOMMER SOVA SOM EN JÄTTE BÄBIS IMORGON NATT OCH IDAG MED! FÖR JAG ÄR SÅ SLUT!  Hehe

Käkade nyss lite keso, grönsaker, och hackade liten mörk bröds skiva!

 

                   

 

 

 

Dagens pass:

 

Triceps brachii

 

  1. Pushdowns
  2. Sittande tricepspress på kabelmaskin
  3. Sittande tricepsress med hantel över huvud
  4. Omvänd enarmspushdowns

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0