Fredag!

Träffade Jenny idag, hon kör Body Fitness, super trevlig och söt tjej! Jätte roligt var det att träffa henne. Vi möttes i jakobsberg vid tågen sen så  drog vi mot centrum, och satte oss vid ett nytt café! Som de byggt där!

Vi pratade om allt hahah och skrattade, a ni vet att jag leer hela tiden : ) men vi diskuterade också om träningen, jag ska hjälpa henne till en början 1 gång i veckan med hårt intensivt fys/ uthållighets   boxningspass som vi hoppas kan köra på Fairing gymmet i Veddesta.

Jenny ska starta sin deff period på måndag, och som sagt : ) hehe alltid kul att hjälpa folk så jag ska bli hennes coach en tid… tills hon tröttnar på mig hahah! : )

 

Trevligt att träffas Jenny!

 

 

Sen efter när jenny var tvungen att gå, för hennes bror skulle hämta henne, så sa vi hejdå, och så passade jag på att dra hem till Camilito! Hehe som kom från Chile , ville hälsa på honom, Mile kom dit också lite efter att jag hade kommit! Vi hade skit kul, chillade , lyssnade på reggeaton radio, skrattade hela fucking tiden hahah!

Vi körde brottning haha, döda lite varandra! : ) skit kul! Har verkligen saknat Camilo! Eftersom han och jag skrattar alltid åt samma skämt! Haha!

Vi var där fan tills sent! Sen så ringde jag farsan , pallade inte ta tåget hem, han var så snäll och hämtade oss! Yes! Haha!

Måste ju hem och sova, ska upp rätt så tidigt imorgon! Ska köra ett rygg pass på gymmet, och jag tror att Malin West ska komma och köra rygg passet med mig! Tror .. annars kör jag ju själv hahah! Ska nog vara där vid 11:00.

Sen efteråt måste jag till Camilo , vi måste göra klart ett skolarbete! Fan som vi måste lämna på måndag!

 
Mile + Camilo!

 
Camilo + jag!!!

 



brottning! jag dödar Mile! :)


Jag!! ;)



Aja ska sova fan

Kram

//LatinoBiffen


Kommentarer
Postat av: Emmelist

okej...själv ska jag jobba hela helgen så det blir väldigt lugnt för min del. är hos mamma och pappa över helgen för att bli lite bortskämd :P

2010-01-16 @ 01:25:34
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Karolin

Åhh tips på att komma igång men träningen när man vaknar dagen efer med en feeett träningsvärk! jag dör!! motivationen är borta!

2010-01-16 @ 03:43:47
URL: http://karolinchambel.blogspot.com
Postat av: Lina

idag hade jag tänkt göra en fin middag till min älskling. Själv? :)

2010-01-16 @ 09:50:10
URL: http://alexlina.blogg.se/
Postat av: Lina

Det hoppas jag han blir! =) lycka til! Kram! :)

2010-01-16 @ 10:55:27
URL: http://alexlina.blogg.se/
Postat av: amanda

heeejsan :P



Besök min blogg :D

2010-01-16 @ 11:13:01
URL: http://hopekandee.blogg.se/
Postat av: Malin

Förlåt för att jag inte kom idag, men det körde ihop sig lite... Säg till nästa gång du ska dit, så hänger jag på... "måste bli biff" hahaha.

2010-01-16 @ 15:06:52
URL: http://slutasnacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0