torsdag



      Ivan Sadek of Australia (C) poses during the International Federation of Bodybuilding (IFBB) 2009 Australia Pro Grand Prix at Dallas Brooks Hall on March 14, 2009 in Melbourne, Australia.  (Photo by Robert Cianflone/Getty Images) *** Local Caption *** Ivan Sadek




TJA!

 

Idag torsdag ,vaknade jag ganska så tidigt, fan runt 06:00 och jag fattar inte varför jag vaknar så tidigt: ) lite jobbigt är det faktiskt eftersom jag skulle vilja kunna sova länge.

Så fort jag gick upp gick jag till köket, fixade en stor kopp stark Colombiansk kaffe + 200g keso med 10 g russin, så gott + ett fullkornsbröd på 60 g.

 

Idag har jag inte gjort så mycket, ska snart iväg och gymma med en vän:) sen vet jag inte vad jag gör, chillar nog, men inte hemma: ) trist här i kallhäll.

Så kallt ute, helt dött, man ser knappt folk ute: )

Själv pallar jag inte göra något när det är såhär kallt ute, blir fan deprimerad istället, men som tur räddar gymmet mig, tänk om jag inte tränade haha skulle bli en val här hemma!

Kommer köra ett tricepspass idag + en hel del kaloribränning, jogga eller crosstrainern, jag vet inte än! Har inte bestämt mig än men idag ska det brännas för fullt !

 

Längtar till sommaren fan, vill resa till något fint ställe med ständer: ) hehe ska göra allt jag kan för att ha fixat en snygg deffad kropp, det är därför jag börjat dieta redan nu, eftersom jag vill deffa ner mig långsamt! Hehe sakta men säkert.. har ändå gått ner 6 kg vätska nu! så det är rätt nice, ska försöka att inte tappa så mycket muskelmassa, men det gäller att hålla allt rätt när det gäller kost, vila mm!

Så mycket att tänka på, snart är det jul och nyår också! Beroende på hur jag lägger upp kosten så kanske jag kommer käka något gott under dem dagarna annars blir det inga godsaker i år.. har inget emot det precis eftersom jag klarar mig med lite keso: ) hehe finns ju andra proteinrika tallrikar man kan laga.

 

Idag matade jag också mina pyton ormar: ) haha de fick en liten gul kyckling var!

Hanen högg direkt när jag viftade med kycklingen framför gapet på den, han är alltid lika hungrig och sen efter man matat klart så vill den ha mer så om man är för nära så hugger han mot fötter, armar, ansikte… beroende på vart jag matat honom.

 

Honan däremot är lite segare, lugnare.. rätt skönt att hon är sådär, hon är inte alls så som hanen, så det gör det enkelt för mig att hantera henne, fast båda är ju rätt små just nu men tänk sen när dem är 3-4 meter.. hehe lite jobbigt att hantera en så het hane…: )

Honan högg kycklingen i magen och vek den på mitten , vet ni vad som hände då?

Haha magen sprack på kycklingen och maginnehållet hängde ut, då tänkte jag! Hoppas inte hon klämmer hårdare för då blir det kletigt, och det första hon gör var att dra åt mer och allt bara sprack, hehe det rann massa gul äckligt vätska över ormen men hon fortsatte svälja, så sen efter hon käkat klart så fick jag skölja av henne! Lägger fan inte in henne i terrariet sådär.

Men vad ska man göra, naturen är så!

Mina ormar är fan fina och väl gödda, kanske lite för tjocka, men de får ju mat ofta, vill ha dem stora snabbt! Hanen är ca 1½ meter, kanske lite mer, honan däremot är runt 1 meter…

Men dem är små för åldern , över året.. ägaren innan hade dem i så små terrarium, och de fick säkert inte så mycket mat…ofta i alla fall.

 

 

 

Aja ska fixa träningsväskan nu!

Ha det nice alla!

 

Kram

//LatinoBiffen


Kommentarer
Postat av: Elin

Tja! Grym blogg och du ser riktigt fräsh ut! Har en fråga; hur ska man träna för att bli av med de sista underhudsfettet? Har bara pytte lite kvar sen är ja nöjd! Varvar kondition och styrketräning 6 dagar i veckan men de står lite still. Kram

2010-12-10 @ 07:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0