tisdag

Har inte skrivit på länge då jag inte orkat, men allt rullar på som det ska, jag längtar tills jag får beskedet om godkännande om jag får börja plugga i Skanstull, behöver verkligen börja göra något eftersom jag blir galen utav att inte göra något, har ju träningen som stimulerar allt tråkigt! Vet inte vad jag skulle göra om jag inte älskade träna så mycket, då jag får tiden att rulla snabbt när jag tränar. Allt går bra , jag växer och växer men samtidigt drar jag bort mycket fett samt vätska, har nu minskat 5 kg vätska sen jag började dieta för 2-3 månader sen, och jag kommer hålla en strikt diet fram till september nästa år under de månaderna så kommer bygga fettfri massa, om allt går som det ska.

Resultatet som jag fått idag är jag nöjd med så jag kommer fortsätta tills jag fått en bra resultat. Men målet är att ha en snygg och sexig kropp till sommaren: ) då jag vill resa utomlands och bada i ständer: ) hehe

 

Idag tränade jag i Fridhemsplan med Leo, vi körde biceps ochdet gick skit bra, vi körde jävligt hårt, var bara inte så glad idag , mådde lite dåligt psykiskt ( personliga problem) hehe

Men sen efter passet så vart det lite bättre, jag koncentrerade mig 100% på dagens pass, pratade knappt idag ville bara döda mina biceps!

Vi körde runt 13:00 tiden, det är en bra tid då gymmet där inte blir så fullt, det är jävla jobbigt när gymmet fylls med folk, ibland går det knappt att träna där.

Men som sagt är nöjd med dagens pass!

 

Igår tränade jag på SATS , Järfälla! Det var några dagar sen jag körde där: ) gymmet är bra men grejen är att när vissa maskiner går sönder så tar det jävla långt tid innan de fixar dem! Och det bromsar ibland mina pass! som nu tillexempel så har dem kabelmaskinen helt paj, och den har varit ur funktion i flera veckor.

Det är det enda negativa med det gymmet.

Hehe vet att du brukar gå in och läsa Martin biffen, gyminstruktör på SATS, Järfälla : ) hehe men ta inte åt dig: ) hehe du är däremot en duktig och mycket kunnig instruktör,  han är duktig på Träning, och kost.

Så om någon ska testa gymmet i Järfälla och behöver en PT så boka gärna upp Martin åhsberg

Ni lär inte ångra något: )

Garanterar att Martin kan verkligen! Vi tränade mycket länge tillsammans innan han utbildade sig: )

 

Dagens pass:

 

Biceps

 

  1. Biceps curls
  2. Hammercurls
  3. Högabiceps curls

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Kommentarer
Postat av: Chyde

Grymt. Yes, jag tränar jag med! Kolla under kategorin träning på min blogg så hittar du massor.



Tack detsamma! :)

2010-12-07 @ 23:22:50
URL: http://chyde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0