ONSDAG:) HAHAH





Tjabba allihopa !

Snart är det jul… roligt va:) själv blir det inga god saker för mig inte, orkar inte käka: ) ska ta det som en vanlig dag: ) träna och vila:)

Rätt skönt att ett nytt år börjar snart, har förväntningar på det kommande året, känner på mig att det lär bli ett bra år:)

Träningen hittills rullar på bra, allt går som det ska, kosten också, så jag är väldigt nöjd, har kört jävligt hårt dem här senaste veckorna! Känner mig lite trött i kroppen, men det är bara för jag kört så intensivt. Har jävla träningsverk också i kroppen, här om dagen kunde jag knappt gå mina ben var döda och sen har axlarna och ryggen varit död… med jävla skön träningsverk… igår kunde jag knappt lyfta upp armarna hehe, och så ska jag köra ben igen idag! vill vara död inför julen, ska faktiskt träna den dagen som alla år: ) det börjar bli tradition för mig att träna på jul och nyår mm!

Idag ska jag träna på SATS i järfälla och då blir det ett tufft ben pass, vill döda mina ben ... tills jag inte kan gå själv: )

Ska också köra lite kardio och mage , är rätt taggad på dagens pass! vi får se hur det går.

Tror jag kommer köra samtidigt som Camilo, en vän… fast han lär köra annat!


___________________________________________________________________________


Läste ni denna artikel? Tycker det var jävligt onödigt av polisen här i Sverige att gripa honom!

Bara för att leka tuffa! Fan det är respektlöst! Han var här i sverige bara för att signera lite åt sina fans ….

Polisen här är så jävla dumma…. Haha dem bara.. a nu har vi lärt oss att dem som tävlar inom denna sporten i höga klassen använder sig av dopingpreparat ….

Fan det har vi alltid vetat om! Det är en självklarhet… så varför göra sig besväret att gripa en stjärna som bara kommer på besök för ett enda mål… att visa upp sig….

Han har ändå inga saker här!..... och om polisen tror att han hade med sig preparat hit… hahah tror polisen att dem här människorna är så dumma att ta med sig sina saker …. Haha

Visst alla människor har olika syn på det här men jag tycker det var jävligt onödigt för polisen i Sundsvall… orka leka tuffingar! De har mycket att lära…

 

 

 

 

 

Kroppsbyggarstjärna
greps för dopningsbrott

Bli medlem i Aftonbladet Snack och börja blogga

Den amerikanska kroppsbyggarstjärnan Toney "X-man” Freeman greps av polisen när han signerade dvd-skivor i en butik i Sundsvall på onsdagen.

Den snopna stjärnan fördes bort framför ögonen på sina fans.

En av världens största kroppsbyggarstjärnor gör just nu en turné genom Sverige.

Men i Sundsvall fick han ett kallt mottagande. Medan ”X-man” stod och delade ut goda råd till sina beundrare klev uniformerade poliser in i butiken, skriver Sundsvalls Tidning på nätet.

– Är det här ett practical joke? undrade stjärnan medan han fördes bort, misstänkt för dopningsbrott.

”Vi har lärt oss”

Polisen visste att Freeman var på besök och hade planerat insatsen noga. Tidigare i år genomförde polisen ”Operation Liquid” där ett 70-tal människor ställts inför rätta för dopningsbrott. Och nu är polisen extra vaksam.

– Under Liquid har vi lärt oss att de som tävlar professionellt använder steroider, tillväxthormon och andra otillåtna preparat, säger Henrik Blusi, chef för polisens citygrupp, till Sundsvalls Tidning.

”Sorglig förebild”

Blusi säger att ”X-man” har erkänt att han använt testosteron, tillväxthormoner och cannabis.

– På ett sätt är det sorgligt. Han stod där inne och signerade DVD-skivor och det var många yngre runtomkring, som ser honom som en förebild. Ett ideal som man bara kan uppnå med hjälp av steroider, säger Henrik Blusi till Sundsvalls Tidning.

Efter att ha lämnat urinprov släpptes Freeman på fri fot. Men han är inte välkommen tillbaka.

– Är man professionell bodybuilder ska man inte komma till Sundsvall. Vi är väldigt pålästa här uppe.

 

 

 

 

 

Kram

//LatinoBiffen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0