Shoppiiiinnngg med chilenska björnen:)

Camilo väntade på mig i Jakan, han stood där som en livvakt med sina svarta glasögon:) kl var runt 1 då! vi skulle ta bussen mot kista:) dagens plan var att dra till gallerian och shoppa lite kläder:) jag hade 2 st presentkort som jag fick när jag fyllde år, det var nu ett tag jag inte köpte kläder.

2 stora Biffarna :) LatinoBiffen & el oso chileno de chocolate;), Camilos nya smeknamn el CHOCOLATE!!



I kista centrum åkte vi upp rullistrapporna, camilito (chocolate) han var fett glad, för att finns så många brudar i gallerian ! han vill inte missa en ända! :)

se hur lycklig han e!!!




ja här kommer jag , tyvär vart bilden lite suddig det var ju Camilo som tog den, han ville skynda sig in till GUUZZZZZZAARRNNAA!  KOLLA IN MIN PÅSE JAG GLÖMMER ALLDRIG MINA PROTEINDRINKAR:) HEHEH:)


I GALLERIAN gick vi runt, och kollade butikerna:)  fett fina kläder det fanns , och massa heta brudar:) (ALLA SPANADE IN CHILENSKA BJÖRNEN) HEHE gissa hur lycklig camilito var!.  jag bestämde mig att gå till MQ och köpa spana in vad som fanns för nytt där.!

nu var jag rätt så glad:) vet du vad som finns i påsen:) hehe köpte nya KALSONGER:)  de var rätt sexiga:) nu skulle vi ut från MQ och dra till STADIUM  där jag köpte lite träningskläder:) man måste ju vara sexig på gymmet:) ;) grrr

efter jag shoppat klart så följde jag med camilo till b.l.a CUBUS och JACK&JONES  för att se på priser på kläder, som han ska köpa nästa helg, fanns fett sexiga kläder :) Camilo kommer bli ännu sexigare efter nästa helg att brudarna i kista kommer smälta när de ser björnen.!

NÄ nu började vi bli hunggriga så vi gick runt och kollade efter någon restaurang  där de säljes nyttig mat! Camilo ville gå till en kassa där det fanns nån snygg tjej!
vi hittade en resaturang  där kassörskan var en snygg o söt blondin( tror hon var ryss) camilo smälte för henne och limmade sig fast vid första ögonkastet.

kolla in björnen, här gör han sina raggningsrepliker och nickar glatt!!!  hon kunde inte motstå hans sexighet! och hans blinkningar med ögonen.!
här beställer camilito  en super god o nyttig tallrik ( 3 RÄTTERS MÅLTID  ) , jag  besttällde en kycklingwook med lite ris! det var jätte gott älskar asiatisk mat! (camilo är buffé expert , han kan allt om buffé, så vi två brukar ibland dra och käka oss feta:) hahah

kolla in hans glada min, han väntar på sin mat, och ser på när blondinen fixar hans mat!!! uuuu


kolla in den TALLRIKEN  fan va god den ser ut, vill du bli stor och stark som en björn , då måste du  kunna allt om mat:) heheh


hahah kolla in mig, glömmer alldrig min drink! men maten var super god, jag njöt verkligen av den! dricker lite cola 0! det är på riktigt inte nyttig med läsk men smakar ju godare med cola till maten:) hiihii

 


KOLLA IN DESSA SMASKIGA MÅLTIDER!! CAMILOS TILL VÄNSTER OCH MIN TILL HÖGER:)
SMAKLIG MÅLTID!!! MM

EFTER maten så satt vi kvar i ungefär 30 min och pratade om allt möjligt och skrattade.  när vi bestämde att dra så bad jag camilo följa mig till APOTEKET skulle köpa ansikts mask.! man måste ju hålla sig FRRÄÄÄÄÄCCHHIIGG.!
sedan ville camilito gå ner till ICA i gallerian för att köpa  tugguummii :) han är stenhårt med att ha super andedräckt för alla guuuzzzaarrs skull. ( gentleman).
JAG  passade på och titta på lite juce i kyldisken , det var svårt att hitta något gott!

hmm vilken ska jag ta camilo , och han e ju expert på all sorts mat, drickande så han bara ta den där hallon juce´n :)

 


vill du bli sexig med stora muskler så drick den här!
synd att vi inte hade mera pengar , så jag fick ställa tillbaka den, fanns bara pengar till camilitos gudumliga tuggumin :) hahah


kolla in denna glada pojke , Camilo är stor och stark som en oxe men lika snäll som en bäbis!
nu var camilo glad, för att han skulle få brudarna att falla för honom med hans EXTRA goda andedräckt av mint tror jag!

efter en lång dag ute på shopping så var vi ganska trötta i bena, vi är ju så stora o starka att vi måste vila lite då ochh då , nä men vi bestämde oss att dra hem! så vi tog  tunnelbanan  till t-centralen, vi gick lite där sen drog vi till pendeltåget och åkte hem , på pendeln var det en brud som spanade in camilos breda rygg gissa om han blev lycklig , han blev pigg o kry igen. I jakan gick han av och jag fortsatte hem.!

;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

CAMILO DIN JÄTTE BÄBIS.Sköna nickningar haha;D

2009-09-27 @ 19:41:26
Postat av: Anonym

hahhahahhahah samma gamla vanliga Camilo får alltid brudarna

2009-10-02 @ 22:13:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0