Ronnie Coleman!















jävlar vilken biff han är!:) med sina 133 kg vid tävlingstider! och 150 kg i vanliga fall! inte sant att han ser ut som en buffel!:)
hahha så vill inte jag bli precis! anser att det är lite för mycket:) heheh
men biff vill jag bli:)

Lite info om Mr: Coleman!

Ronald "Ronnie" Coleman, född 13 maj 1964 i Monroe i Louisiana, är en föredetta amerikansk kroppsbyggare. Han är ansedd som en av världens bästa kroppsbyggare och vann Mr. Olympia varje år från 1998 till 2005, eller åtta gånger. Det är fler gånger än Arnold Schwarzenegger och tangerar Lee Haneys rekord.

Länge arbetade Coleman som polis i Texas, men har nyligen avslutat det arbetet för att fokusera helt på bodybuildingen. År 2006 kom han på andra plats i Mr. Olympia och en ny vinnare vid namn Jay Cutler var utsedd.

Coleman är välkänd för sina kommentarer som "Aint nuttin' but a peanut", "Liiiightweeightbaby!" som han använder sig av när han tränar. Han är omtyckt för sin goda kontakt med fansen. Han är en av de starkaste kroppsbyggarna på den professionella scenen. Han klarar 363 kg i marklyft och knäböjer nära 408 kg. Dessa resultat är dock inofficiella och omstridda.

Coleman tränar regelbundet på det kända Metroflex Gym i Arlington, Texas. Han har även ett hemmagym.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0