HAHAH ÅRETS SKÄMT:)





hahaha fan va grymt! coolt! en gammling som kan råna:) och lyckas! inte för att det är bra men jag tycker han var duktig som klarade av hahha hoppas ingen hittar han. låt han leva sina sista år:) hahhah
HÄFTIGT











Foto: Scanpix / FBI
 

"Gubbstrutt" jagas för serie bankrån

"Hit med pengarna, annars skjuter farfar skarpt". En åldrad man med syrgastank misstänks ligga bakom en serie rån i San Diego-trakten.

FBI söker nu hjälp med få tag i mannen som man döpt till "Geezer Bandit" – "Gubbstruttbanditen", och beskrivs som skröplig men farlig.

– Han är inte bara lite äldre, han är i 75-årsåldern, väldigt smal och väldigt rynkig, säger FBI-agenten April Langwell till 10News I San Diego.

Tillvägagångssättet ska ha varit ungefär detsamma. Lugnt och sansat går mannen fram till kassan och kräver kontanter och går sedan därifrån till fots.

Tack vare sitt för bankrånare otypiska utseende har han kommit undan genom att smälta in bland folkmassor flera gånger.

Den åldersstigne rånaren verkar nu ha blivit grövre i sitt tillvägagångssätt. Vid den senaste stöten, i måndags, visade den gamle stöten upp en pistol och hotade kassören.

Han har vid rånen haft på sig flera lager kläder, mörka glasögon och svart så kallad gubbkeps eller blå baseballkeps.

Vid minst ett råntillfälle ska han ha släpat med sig en syrgastub kopplad till andningsslangar.

FBI är övertygade om att Gubbstruttrånarens leverfläckar, rynkor och syrgastuber är äkta och inte  en utstuderad förklädnad.

En belöning på över 100 000 kronor har utlysts för tips som leder till ett gripande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0