hejsan

Elin om torsdag:
Tja! Grym blogg och du ser riktigt fräsh ut! Har en fråga; hur ska man träna för att bli av med de sista underhudsfettet? Har bara pytte lite kvar sen är ja nöjd! Varvar kondition och styrketräning 6 dagar i veckan men de står lite still. Kram






TJA!!

Hejsan Elin, jag förstår dig när du säger att det är jobbigt att få bort det sista underhudsfettet särskillt runt magen ( bukfett brukar det kallas)
jag kan säga till dig att fortsätta så som du tränar, håll koll på kosten.
Det enda sättet att få bort fettet är att träna... mycket kaloribränning med kombination " styrketräning"

En sak som många gör fel är att tänka att man ska få bort allt på någon vecka, så är det inte, det jag rekomenderar dig är att tänka långsiktigt! fortsätt träna som du gör, försök iallafall att köra kaloribränning ( kardio träning) minst 5 gånger i veckan, du behöver inte döda dig men att köra intensivt 45 minuter/dag + styrka ( intensivt) gör mycket men framförallt att du tänker lång siktigt!

En metod som funkar skit bra för mig när jag dietar... som nu är att ibland köra likande hardcore träning på mina styrkepass!  det jag menar är att köra med mycket korta pauser emellan .. kroppen kommer bränna jävligt bra, sen är det mycket viktigt att du dricker mycket vätska för att bevara musklerna i kroppen!
då muskeln består främst av vatten.


Lycka till Elin!!!
kör hårt
Kram//

LatinoBiffen

Kommentarer
Postat av: Chyde

Ja! Haha bor du i Kallhäll?! ;o

2010-12-11 @ 00:02:12
URL: http://chyde.blogg.se/
Postat av: Elin

Heej! Har en till fråga!:-) försöker bygga lite muskler på benen och få lite fastare rumpa och lår. Har du nåt tips till de och för att verkligen bränna bort fettet runtom på benen? Kram!

2010-12-12 @ 19:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0